Komentari na vest

Orlovi protiv Helena upalili plamen i pokazali spremnost za uzlet ka Olimpu

a

aaaauuuu breee

pre oko 2 meseca

Da smo igrali u Atini Grci bi nas razbili, pravo merilo je neutralni teren, pozdrav
z

zaks

pre oko 2 meseca

Pripremne utakmice su jedno, takmičarske nešto sasvim drugo, to se zna.U svakom slučaju, sve ekipe koje su se plasirale na OI su jake, biće izjednačenih utakmica dosta .Samo hrabro, borbeno , pa šta bude.Sa srećom.
7

777

pre oko 2 meseca

Samo delimicno smo otkrili karte i taktiku,i zgazili rivala.Medjutim ovo je samo delić potencijala kojeg selektor mudro skriva od Amera,i samo ih ceka u finalu na zicer.Sad i oni poceli da taktiziraju poput nas,pa kao protiv nemaca pokazuju odredjene slabosti.Ali nece nas zavarati,pun gas u finalu,i zlato je nase.
V

Vukodlak

pre oko 2 meseca

Ovaj Petrusev sve bolji i bolji
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Au koja količina sendvič brigade a ono bzvz utakmica, protiv grka frendly...svecarski Ne bi vam bio u koži ,kad vas i za ovo ovako postrojavaju...

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Naš definitivan spisak za OI i odlazak u Lil, ukoliko je Davidovac spreman, a msm da jeste, a to najbolje zna Kari... Jokić, Milutinov, Jović, Petrušev, Bogdanović, Dobrić, Marinković, Avramović, Plavšić, Petrušev, Micić i Davidovac (ukoliko je spreman), ukoliko nije spreman, msm da će ga zameniti onaj ko najbolje igra odbranu od ostalih, a rekao bih da je to Ristić...

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Sasvim sigurno mislim da će ova ekipa momaka da putuje u Lil na OI 2024: Jokić, Milutinov, Jović, Petrušev, Bogdanović, Gudurić, Micić, Dobrić, Marinković, Avramović, Plavšić, Davidovac...

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

I bi kao što sam rekao, 100% sam bio u pravu... Idemooooo Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
e

etoo

pre oko 2 meseca

ma da ce bogda ni jedan igrac crvene zvezde neigra za srbiju na olimpiske igre netreba repreznaciji taki igraci ako nebude igro ni jedan igrac zvezde ima mo cemu dase nadamo
s

srbija do tokija

pre oko 2 meseca

idemo do finale momci pokazite da ste najbolji, jokic njbolji na svetu brate nas
C

CZ021

pre oko 2 meseca

Prva petorka Avramović,Bogdan,Dobrić,Petrušev,Jokić odlična,igra u odbrani večeras odlična,,Milutinov i Marinković sa klupe veoma dobri,Vasa i Gudurić u odbrani takođe veoma dobri,ali bi morali da poprave igru i realizaciju u napadu..Od Gudurića se očekuje sigurniji šut i više poena,a Vasa je dosta grešio u organizaciji igre,a i u šutu nesiguran..Mislim da ovo,sve u svemu izgleda dosta dobro,jedino nam nedostaje još jedan pravi plej da razigrava ostale igrače,tipa Jovića i Teodosića,jer mislim da Vasa ne odrađuje to dovoljno dobro i da dosta greši u organizaciji igre..Sve u svemu,sasvim solidno to izgleda..
N

NeksaaBg

pre oko 2 meseca

Neverovatno koliko nas uništava ovaj Micić. Kakvi nerezonski šutevi, dribla po 18 sekundi i onda ne zna gde ce, šta će sa loptom, kad pokusa pas da da, ugl pogreši, parodija. Koliko je Jovic bolji, ne forisira se, igra za tim. Avramović isto, igra za tim. Tuga jedna.

Petar.P

pre oko 2 meseca

Ja sam uglavnom zadovoljan, uobičajeni nosioci odradjuju svoje, neki su dodatno osveženje, drugi će verujem ući u formu kada zatreba. Jedino eto da se konsoliduje Micić, pa i Gudurić, ali prvi nam baš treba. Dosta više se oseti kada njemu ne ide, gube se lopte, forsira se prodor, toga ne sme tamo da bude. Ako ne ide, da tu imamo pristup iz drugog poluvremena. Mada tu je iskusni Pešić i verujem da će on to da izbalansira. Sve u svemu, kada uživam u utakmici kao da nije prijateljska, znaš da gledaš dobru košarku. Ako ostane ovaj pristup, ja tu nemam šta da zamerim, pa makar izostala medalja. Mada mislim da postoje dobre šanse da do iste dodje.
k

kolekd

pre oko 2 meseca

sigurno hahahhaha
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

Све је добро. Лагана победа,нико се није повредио. Враћено самопоуздање после два пораза. Оно што је мало забрињавајуће је лоша игра Мицића. Он је пројектован за првог плеја а игра нам је много боља и течнија кад је Алекса плеј. Бољи је био у Ефесу него сад. Али ово добро изгледа. Треба бити оптимиста. СРБИЈА!!!

Petar.P

pre oko 2 meseca

Jbg dečko uvek ima neku blokadu po pitanju igre za nacionalni tim, pogotovo protiv jačih rivala. Nešto slično je i kod Gudurića. Mada kod prvog samo da ne bude na silu, ako ne ide, igraj za tim. Kada malo poletiš, tu je trener da interveniše. Tako je bilo i danas, oladio ga, on u drugom dosta bolje. Realno i takav nam je bitan, jer ne može se samo sa jednim plejom. Verujem da na OI neće biti toliko grešaka. Ali ako ništa drugo svi, pa i spomenuti se bore i treba to ceniti. Gudurić je na pripremama pokidao odbranu, tako da imaće oni neku svoju rolu, ali svakako bi bili sigurniji po pitanju medalje, kada bi oni pronašli neku svoju igru.
P

Postic

pre oko 2 meseca

Sada jeste prvi plej i tako treba u buducnosti ali trenutno nas najbolji play je Jovic
7

777

pre oko 2 meseca

Jer treba biti optimistaaa,treba biti optimistaaa,treba biti optimistaaa,treba biti optimistaaaa
R

Ruku na srce

pre oko 2 meseca

Vasa nema pojma
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Možeš li reci klubove u kojima si ti igrao i koliko trofeja imaš u karijeri kontajući i basket ispred zgrade
B

Bilo ko

pre oko 2 meseca

Ko ste vi sto kritikujete ovo sve,imate li minutu neke igre osim u pionirima ?
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Čestitke momci!! Lepa igra , dobar protok lopte , Jokić se igra bukvalo , minutaža rasporedjena!! Sretno pa sa Amerima u finalu!! Srbija
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Grci su tolike nesreće,nasta ovo lici...ko su ovi ljudi... Micica bas ubilo ovo ne igranje, ajde što nema ritam ali gubi bas mnogo lopti,jovic pitanje u kakvom je stanju a treba nam pogotovo defanzivno s ozbiljnom minutazom,gudura katastrofa, sa bogdanovićem nešto nije OK on je profi hoće sve da igra,i basket ispred zgrade a kad ne igra znači da je problem... 28 je jako blizu i prvi poraz,a posle toga treba se pregrupisati i krenuti po medalju.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Micic mnogo komplikuje u organizaciji igre dok Guduric blage veze nema sta da radi kad je lopta kod njega.Bolje i da gadja na kos nego da izgubi loptu.Treba sto manje da utice na igru.Kosarka ne moze da se igra bez pouzdanog bek sutera.Kod nas na papiru to je Bogdanovic.Sta cemo ako on zakaze u nekom mecu?Ko ce da gadja umesto njega?
M

MedoBrundo

pre oko 2 meseca

Gadjaće Dobrić, Avramović, Vanja neku trojku, Davidovac, ne brini ima ko da odmeni Bogdana kad zakaže.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Na papiru je tako.Videcemo u stvarnosti.
A

Auslenda

pre oko 2 meseca

Tipicna Srpska Posla. Retko gde sam procitao Bravo Momci, mozemo i bolje. Svi ostali ne valja ono ne valja ovo, bla bla. Auuuuii Tebra : Argentinci,Litvanci,Letonci,Slovenci,Italijani,Turska i Hrvatska nisu se ni kvalifikovali za turnir. Zamislite kako je njima.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Trebaju bolje u odbrani da igraju.Izgleda mi da cesto spavaju.Kosarkaska reprezentacija nema kontinuitet dobrih rezultata i zato ocekivanja trebaju da su nam umerena.Na proslom EP smo ispali odmah u osminifinala.Na OI u Tokiju nismo ni ucestvovali.Na SP 2019 smo bili odlicni u dve grupne gaze a onda u cetvrtfinalu ispali od Argentine.Rezultati su nam gore-dole.
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Odlična uvertira pred olimpijadu, i prilika da pred svojom publikom reprezentacija završi uspjesno pripreme, protiv jako kvalitetne ekipe kakva je Grčka. Sjajna prije svega timska igra, i zalaganje svakog pojedinačno...sto je i rezultiralo odličnom odbranom i sjajnom tranzicionom igrom, iz koje smo postigli dosta lakih poena. Petrusev odličan i mogao bi biti taj "X" faktor u našoj igri. Raduje povratak Jovica i njegove minute na parketu...jedino me Vasa zabrinjava i njegova igra i odsutnost u istoj. Guduric je večeras bio dobrar u fazi odbrane, ali nikako da namjesti ruku i da nađe svoju ulogu u reprezentaciji...kao da mu je problem u samopouzdanju. Sve u svemu odlična provjera i dobra igra za kraj priprema...ostaje nam da im pozelimo da svi ostanu zdravo, i da nam pokušaju uljepšati ovo ljeto sa nekom od medalja...a sto da ne i sa onom najsjajnijom. ZIVELA SRBIJA!!!
G

Grkinj

pre oko 2 meseca

Evo ja od kad aktivno pratim kosarku ne secam se da sam gledao losiju reprezentaciju Grcke. Takodje deluje da nasi igraju na pola gasa, nadam se da ce se forma tempirati za 1/4f jer je to najvaznija na prvenstvu.
N

N1204

pre oko 2 meseca

Mislim da nam je sinoćna utakmica protiv Japana bila mnogo korisnija, jer ćemo na OI igrati protiv bas takvih ekipa koje trče i pucaju.U grupi protiv Sudana i Portorika i kasnije možda protiv Kanade,Nemačke,Australija...,ovo sto Grci igraju ja pojma nemam sta je ali manje talenta i košarkaškog umeća ja odavno nisam video.Pa kad ti svi ovi igrači na bekovskim pozicijama(Moraiitis,Tolipolis,Larencakis,Kalaicskis...)lice jedan na drugog pa bar naturalizuj nekog Amera kos-ubicu a ne Vokapa njihovog brata blizanca.Grci u onoj grupi sa Kanadjanima,Španicima i Australijancima gube sve sa 10-15 plus.
D

DDF

pre oko 2 meseca

Grci losi u odbrani,napadacki jos losiji,kada sagledas sastav grka(osim Janisa i Papanikolaua)to je ekipa koja je takticki i fizicki"pretanka"za ozbiljno takmicenje i za ulazak u plejof OI
R

Realista1389

pre oko 2 meseca

Najbitnije je da se niko veceras nije povredio. Kidacemo u Parizu, napred Srbija!
T

Tata Martino

pre oko 2 meseca

Tanko je ovo! Protiv USA nam treba neuporedivo bolja igra, ako želimo pobedu u finalu!
k

kamo srece

pre oko 2 meseca

da dodjemo u finale ... Australija, Canada, Francuska, Amerika, Mi, plus uvek neko iskoci....daleko je finale..
D

Delija NBGD

pre oko 2 meseca

Idemo po medalju! 🔥💪🇷🇸
M

MiskoR

pre oko 2 meseca

Micic uzas sve ove prijateljske utakmice ako se ne popravi ne treba mu davati vecu minutazu. Covek ne moze da spoji 2 tacna dodavanja
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Gledajući pripremne mečeve realnost je da otpadaju Radanov, Ristić, Davidovac i između Pokusevskog i Jaramaza, očekivati je da prednost dobije Pokusevski.
B

Blaki

pre oko 2 meseca

Ako je zdrav Davidovac otpadaju Jaramaz,Radanov,Ristić i Pokuševski .
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

@Blaki Pa da je zdrav odigrao bi bar 5 minuta veceras. A posto nije odigrao ni min, upitna je njegova spremnost i prema tome nazalost nema mjesta u timu. Ipak je prioritet ici sa zdravim igračima
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Meni je ona utakmica sa SAD-om i Australijom na neutralnom terenu pokazatelj koliko (ne)mozemo. Sto se ove utakmice tice. Domacinsko sudjenje, imali smo duplo vise slobodnih bacanja iako smo mi bili ti koji su igrali agresivniju odbranu. Nije ni cudo sto su se Grci onoliko bunili na gotovo svaku odluku. Cetrnaest (14) izgubljenih lopti u jednoj ovakvoj utakmici. Kad krenu zvanicni susreti, mnogi koji sada dizu u nebesa ove igrace ce biti prvi koji ce ih blatiti. Da je Teo u reprezentaciji prognozirao bi medalju. Ovako, bojim se da cemo ponovo zavrsiti u nekom 1/4 finalu.
T

Tebrice

pre oko 2 meseca

Druze, protiv grcke je bila jedina "takmicarska" utakmica o cemu ti pricas. Austrailija i Amerika su bile ciste provere snaga sta ko od rezervi moze da pokaze. Protiv divljacke Australije ako se sretnemo na OL, ima da ih isprasimo 20 razlike. Protiv Amera ako se poklope kockice taj dan mozemo da se pobijemo lepo.
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Dečko jedine dve utakmice koje smo igrali bez možda i najboljeg igrača Bogdanovića ti uzimaš kao reper koliko ne možemo?!?!?! Šta reći, tastatura trpi sve. Samo Micić i Jović a bogami i Vanja da malo uhvate formu i jaki smo ko zemlja, da se razumemo ameri su apsolutni favoriti i treba videti kako će Kanada sa Marejom i SGA da izgleda ali od ostalih niko nije jači od nas što naravno ne znači da ne može da dođe do iznenađenja. Grci kukakuju i kad treba i kad ne treba, da je bila takmičarka utakmica sa skraćenom minutažom isto bi ih odvalili. One dve utakmice koje si uzeo kao reper je Kari probao i ove igrače koje neće voditi tako da se Kanađana ne plašim uopšte.
B

Bel

pre oko 2 meseca

Ahahahahahaha ahaha kakva glava utakmicu u kojoj nije igra 2nas najbitniji igrac i kapiten je pokazala koliko ne možemo,plus Jovic,protiv Amera i Milutinov,Bogi i Milutinov su igraci koji zajedno nose 30poena,sta je to sitnica hahahahaha
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Pardon, australijanaca se ne bojim uopšte, sportski pozdrav.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Pusti te izgovore nisu igrali svi. Tim koji pretenduje na medalju ne moze da zavisi od jednog igraca (Bogdanovic). Ni Ameri nisu bili kompletni protiv nas, niti su odigrali na gornjoj granici svojih mogucnosti, kao ni veceras Grcka. Mi imamo problem sto se apriori proglasavamo za pobednike, a kad dozivimo pad onda se ide u potpuno drugu krajnost, i oni koji sada najvise dizu u nebesa ove momke ce sutra najstranije da ih omalovazavaju. Uostalom ko uopste moze da garantuje da cemo dobiti J. Sudan koji je na jednu loptu izgubio od Amera ili Porto Riko koji je kroz iglene usi izborio plasman na OI pored Italije i Litvanije (kad smo poslednji put dobili Italiju?!), gde mi da smo se nasli u onoj grupi pitanje je da li bi se plasirali ili bi prosli kao Hrvati.
B

Bel

pre oko 2 meseca

Ja nzm sta tvojoj glavi nije jasno,pa naravno da zavisimo dosta od Bogdana kao i od Jokica da je došo da igra finale mi bi zlato osvojili,Bogdan je klasa a mi nije bas da nas ima 100miliona pa imamo još nekog takvog,mi možemo da se nosimo sa Amerima samo ako Bogdan i Jokic otkinu,ako oni igraju na maksimumu nijedna druga reprezentacija nema sta da traži protiv nas,kao drugo nabrojao sam ti tri igraca,podcenjujes Milutinova koji je na prošlom SP razbio sve centre,Jovic koji je izuzetno bitan šraf u igri,podcenjujes Grke koji su otkinuli Sloveniju i Hrvate,podcenjujete i Japance...
K

Kao što

pre oko 2 meseca

Neko reče nakon utakmice sa Japanom, palite se jer smo primili 100 poena, a Grci nam neće dati više od 70 poena. Nije bitno koliko primiš ako više daš, jednostavno svaka reprezentacija ima drugačiji stil igre.

FC President

pre oko 2 meseca

Zadovoljan sam, moriše na dobro. Sve najbolje momci, ovakav odnos i nema zime - Srbija je uz vas!
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Jokic i Bogdan klasa za sebe, ostali samo nek se trude i doprinose i bice super. Petrusev, Dobric, Milutinov, Avramovic odlicni, Vasa i Marinkovic malo samopouzdanje da poprave, Gudura napred klasika al odbranu odlican, Jovic ce da se podigne nema sumnje odlican. Jos cemo da se razigramo. Kljuc je da se igra odbrana kao danas, da svaki kos mora da se namuce da nam daju, napred imamo talenat i kvalitet. Deluje da Pesic ovl slaze kako treba, i konacno se vidi da je MVP glavni igrac i tako i treba da bude ali timski igrac
K

Kaciga

pre oko 2 meseca

Imaćemo kao na svetskom lufta protiv Sudana i Portorika (a ni protiv amera ne bih zapinjao) da vratimo u život Vasu i Jovića i da Vanja malo uđe u formu, pogledao nas je bog sa grupom realno a onda od četvrtfinala dići Jokiću i Bogdanu minutažu na preko 35 minuta što je za njih realno laganica i full gas pa šta nam bog da.
L

Lekin

pre oko 2 meseca

Sramotno navijanje! Prava pozorišna atmosfera! Nemoguće da mi nemamo nijednu navijačku pesmu!
g

gj

pre oko 2 meseca

Bato komentar za lecenje, dosli ljudi porodicno da gledaju utakmicu, uzivaju ljudi, sto ti nisi otisao pa se deri
L

Lekin

pre oko 2 meseca

Dolaze ljudi porodično i na Partizan i Zvezdu, pa oderu glas od navijanja i roditelji i deca!
l

lolololo

pre oko 2 meseca

Bas gledam zagrevanje u onoj arapskoj hali pred Amerikance, i umesto neke navijacke ili bar patriotske pesme ala Pukni Zoro njima se pusta Nuci, Vojaz, Breskvica, Relja Popovic i ostali tresh. Tezak blam.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Како је стари лисац искусно темпирао форму :) Кари остани до Еап 2025.!
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Vasa i Vanja totalno van forme. Ajde ovaj Vasa se trudi a bolje da se ne trudi. A Vanja se ne vidi, 3 utakmice coveka nema, u napadu je los ali zato u odbrani katastrofa. Jbg to nam je sto nam je. Kamo srece da imamo jos jednog PG i jednog da zameni Vanju.. Gudura dize formu vidi se, odbrana mu grmi napad je njegov fah ali nije blizu ali se jasno vidi napredak u odnosu na prvu i poslednji pripremni meč. Ostale koji su danas igrali ne treba komentarisati realno smo spremni za Medalju!
Р

Роналдињо

pre oko 2 meseca

Идемо момци ласт денс за Карија! А ти матори почупај мало Васи косицу и уши да нам се и он пробуди па да покидамо то! Срећно момци!
д

делија

pre oko 2 meseca

Како буде у Паризу буде. Овај осећај праве ствари за мене је већ медаља. Браво за најбоље српско.
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Marinković, Gudurić i Micić dosta loši. Kakva je ovaj Bogdanović KLASA od igrača ja ne verujem. Čovek je uz Jokića STUB ovog tima već godinama unazad.
G

GostO

pre oko 2 meseca

Mnogo smo jaci! Samo malo vise otvaranja u napadu, i malo manje kombinovanja, i to je to.

Zeljko Prijic

pre oko 2 meseca

Ишамарали Грке, као освету за овогодишње цене на мору :)
V

Vasilis

pre oko 2 meseca

Sve je super sem Micica. Teodosic sa flasom vinjaka u ruci je bolji i korisniji nego Micic. Petrusev bomba, cak i Plavsic pokazao srce. Vanja danas malo losiji, ali on je slican Dobricu, ima ogroman doprinos koji se ne vidi uvek kroz statistiku. Cak je i Guduric nasao crtu u defanzivi. Micic jedini katastrofalan cele pripreme.
@

@odg

pre oko 2 meseca

Vanja je katastrofa! Protiv Amera sutirao 2/11 ali odbrana katastrofa danas jos losiji. U napadu je los ali je zato u odbrani rupa.
M

MNM

pre oko 2 meseca

Kidamo! Baš lepo igramo:))
5

51616

pre oko 2 meseca

Boze koliko smo jaki ovo je nerealno. Jos Micic da igra kao u najboljim danima gde ni nam kraj bio. SRBIJAAAA
M

Milossss

pre oko 2 meseca

Koji su to Vasini najbolji dani u dresu reprezentacije? Ja ih se nesto ne secam, osim SP kada mu je majka preminula a on ostao za to RESPECT
6

616q16

pre oko 2 meseca

Druze ne budi bukvalista,rekao sam kao u najboljim danima nisam spomenuo igre u reprezentaciji nego U NAJBOLJIM DANIMA NJEGOVIM.
M

Milossss

pre oko 2 meseca

Nisam bukvalista, vec iznosim cinjenicu da i kada je igrao najbolju kosarku u svojoj karijeri doprinos za repku je bio zaista mali, bukvalno u seniorskoj kosarci decko nije zablistao u reprezentaciji, kada to nije uradio kada je bio MVP tesko da ce sada eksplodirati.