(©MN Press)
(©MN Press)

Orlovi poslali podršku Novaku: On je i dalje najbolji za nas

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 19:10

Bogdan Bogdanović i Filip Petrušev kratko ispratili meč između Srbina i Karlosa Alkarasa

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

U isti čas kada je Novak Đoković započinjao finale Vimbldona, košarkaši Srbije su započinjali prvi trening u Abu Dabiju. Stoga nisu ni imali prilike da preko malih ekrana pruže podršku najboljem teniseru svih vremena koji je doživeo istinski krah u borbi za osmi trofej na londonskom grend slemu.

Izabrane vesti

Kapiten Orlova Bogdan Bogdanović i Filip Petrušev su posle odrađenog dvočasovnog "drila", u razgovoru sa novinarima kratko prokomentarisali meč između Srbina i Karlosa Alkarasa.

"Nismo stigli da ispratimo meč zbog treninga. Gledali smo prvi gem koji je trajao 15 minuta i onda je počeo trening. Posle toga nažalost više nismo mogli da ispratimo šta se dešava. Videli smo rezultat. Izgubio je, ali Novak je i dalje najbolji i za nas. Punu podršku mu šaljemo i čekamo ga. Nadam se da ćemo se naći u Parizu“, istakao je Bogdanović.

Petrušev je uveren da bi Novak preokrenuo meč da je dobio taj brejk u trećem setu.

“Pratili smo dok nije počeo trening, u teretani smo isto ispratili. Kad je okrenuo na 5:4 i 40:0 mislili smo da ga ima, ali nažalost je izgubio. Da je dobio ovaj taj-brejk, mislim da bi skroz okrenuo i ne bi bilo dalje posle toga. Pratimo ga, podržavamo, kao što i on nama uvek daje podršku, na svakom koraku“, kazao je centar Olimpijakosa.



tagovi

Filip PetruševBogdan BogdanovićNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara