Komentari na vest

Olimpijakos potpisom nadoknadio ono što mu je Zvezda uzela

k

kontra Žvalimiru

pre oko 4 sata

A oni ne rasformiraju ceo tim na kraju sezone? Ja sam mislio da tako rade sveCki timovi i treneri nakon najuspešnije sezone u životu.
h

hahahahah

pre oko 4 sata

Ćao druže, ne znam da li si svestan da je tvoja ekipa prošle godine dovela 15 igrača. 1. Davidovac 2. Simonović 3. Teodosić 4. Hanga 5. Tobey 6. Bolomboy 7. Giedraitis 8. Napier 9. dos Santos 10. Topić 11. Bjelica 12. Gillespie 13. Topić 14. Smart 15. Thompkins Sportski pozdrav!
K

Ko je oteo?

pre 1 dan

Koga je Zvezda otela? Otela?! Uvalio im Oli svoj škart. Otkad se to zove otimanje? Taman da sa metlom počisti iza svih jer kada svi izadju ostaju zadnji da počiste a to su Zvezda, Alba i Asvel.
K

Kenan bolji

pre 2 dana

Kenan za 5 klasa trenutno bolji igrac i suter od Dorsija koji je prosle sezone igrao na nivou amatera sa prosekom od 6-7 poena po mecu,nije vise to taj Dorsi kao iz prvog mandata u Oliju!
J

Jeste, jeste …

pre 1 dan

Zato je “glupi” Olimpijakos odlucio da ovoga skartira a dovede goreg. Šta ćeš, pojma oni nemaju.
2

2 na 2

pre oko 19 sati

Nije Olimpijakos nikog škartirao već su udovoljili želji trenera i igrača da ne mogu zajedno. Ovaj Dorsi deluje kao maneken, ne bih rekao da je bolji od Kejnana. Pri tom ne bih rekao da su uopšte slični igrači. Kejnan niži i jači, Dorsi viši i skočniji
N

Nishlija

pre 2 dana

Dorsi je dosta dobar igrac ali prosle sezone je igrao toplo hladno celu sezonu. Kenan je po mom misljenju mnogo bolji i opasniji. Samo se nadam da ce od pocetka sezone krenuti zestoko.