Nikola Milutinov (©Star Sport)
Nikola Milutinov (©Star Sport)

Olimpijakos bez Milutinova i Petruševa na Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.24. | 15:04

Potvrdio Jorgos Barcokas

Pobeda nad Partizan Mozzart Betom dala je Olimpijakosu krila, pa povratak u Beograd na noge Crvenoj zvezdi (četvrtak, 19.00) ima još i veći značaj jer je na stolu prednost domaćeg terena.

Pirejski crveno-beli će u meč sa beogradskim crveno-belima ući ponovo bez Nikole Milutinova i Filipa Petruševa, iako su postojale indicije da bi nekadašnji centar CSKA i Partizana mogao čak da bude u sastavu.

Izabrane vesti

“Petrušev je van stroja, probaćemo da ga vratimo za meč sa Peristerijem 7. aprila. Milutinov takođe ne igra. Odradio je dva treninga sa ekipom, a kako nije bio u timu dva meseca, ne možemo da računamo još na njega. Vraća se Kostas Papanikolau“, rekao je Jorgos Barcokas.

U Beogradskoj areni se očekuju dobro popunjene tribine i dobra atmosfera, pošto se očekuje prisustvo i navijače grupe Gate 7, koja je u bratskim odnosima sa Delijama.

“Atmofera u Beogradu je uvek vruća. Prošle godine smo poraženi, godinu dana ranije smo dobili sa poenom razlike. Uvek je teško dobiti Crvenu zvezdu koja je jako kvalitetna i ima publiku iza sebe. Nikako ne očekujemo da će susret biti prijateljskog karaktera“.

Nema opuštanja u redovima Olimpijakosa, iako za Zvezdu utakmica nema takmičarski motiv.

“Teodosić i Jago su se vratili, Zvezda će igrati na pobedu protiv nas. Teodosić ima veliki uticaj, Nedović je odigrao jako protiv Reala, Hanga je takođe bio vrlo dobar. Zvezdini centri su dobri, zato ne možemo da kažemo da je ovo tim jednog čoveka. Pokušaćemo da nametnemo naš ritam. Ne smemo da potcenimo Zvezdu, ni bilo kog drugog rivala u Evroligi, čak i kada nema imperativ pobede. Zvezda ima kvalitet i talenat. Mi moramo da igramo maksimalno ozbiljno svaki meč, baš kao što je bilo i protiv Partizana“.



tagovi

Jorgos BarcokasNikola MilutinovFilip PetruševEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara