Komentari na vest

Odlične vesti: Stopalo Nikole Jovića je u redu!

D

Dajbrepare!

pre 2 dana

Decko moze da donese neke iznenadne poene sa klupe! Ima energiju i pozitivan je za ekipu! Svakako zasluzuje da bude u 12
B

Bel

pre 2 dana

Poene sa klupe??hehe on je startna četvorka,lagano.
D

DekiSum

pre 2 dana

X faktor na igrama Jedva čekam
a

a jel

pre 2 dana

smrducka?
i

igor978

pre 2 dana

Bravo, super! Kidamo u Parizu!
D

Don Vito šarKlo

pre 2 dana

A nos?
P

POŠTOVANI SELEKTORE

pre 2 dana

Kako, uz dužno poštovanje prema svima, Plavšić, Ristić i Radanov, pre Tristana Vukčevića i Alena Smailagića?
G

Gost007

pre 2 dana

Za Tristana aj i razumem decko se pokaziva sve bolje u NBA..al za Smajlagica???trenutno nista nije pokazao,samo stangira ove 3 godine
a

arhitekt

pre 2 dana

Radanov je pozvan samo i isključivo zbog dovoljnog broja igrača koji su potrebni za kvalitetan trening, Ristić će se boriti za mesto u 12 igrača za OI u Parizu samo ako se Pešić opredeli da povede tri igrača na poziciji 5 jer ako se sećaš Pešić je uporno pokušavao da na terenu ima istovremeno i Milutinova na poziciji 5 i Jokića na poziciji 4 na 5 i niki nije bio oduševljen tom idejom počevši od samih igrača. plašim se da Srbiju čeka ozbiljan problem u bliskoj budućnosti na poziciji 5 jer nema mladih i talentovanih igrača na toj poziciji. Tristan je čista 4-ka koji se nije dokazao u Evropi a pre par dana je dobio otkaz u jednom od 2-3 najslabija tima u nba. Sigurno ne bez razloga jer Ameri znaju šta rade. Smajlagić je samo prvu od tri sezone odigrao korektno, ništa više od toga, dok je u preostale dve bio u slobodnom padu. Siguran sam da ga se ŽO ne bi tek tako lako odrekao da misli da od ovog raspevanog momka iz Koteža miže da bude nešto. Usput i on je mnogo više 4-ka nego 5-ca a pošto si ti očigledno ostrašćeni grobar i gledaš na svet kroz crno bele naočare nadam se da si razumeo šta je pisac hteo da kaže.

Gost17

pre 2 dana

Arhitekt bravo za objektivan komentar, potkovan činjenicama i poznavanjem košarke... Bude mi puno srce kad pročitam tako nesto, u moru komentara bez mozga, što delija što grobara... Čast izuzecima, kojih nema više od 5%.
G

Gnu

pre 2 dana

@Arhitekt: Ići će tri centra, ali će trči centar biti Petrušev, a ne Ristić.
U

Ububuhu

pre 2 dana

Sine, pa bisu Zvezde Granda, da se zgrabi mikrofon.Ovi crveno/ beli igraju nešto.

Bojan Urosevic

pre 2 dana

Pa nijedan od njih trojice neće biti u 12 na spisak ima 16 igrača još jedan mora da otpadne.
o

ok

pre 2 dana

boli me baš ckura za njegovo stopalo
D

Džukelo

pre 2 dana

Svako svoju ranu liže!
K

Kurodrkac tuzni

pre 2 dana

Odlicna vest. A , jel je tacna, da Jovic zajedno sa Jaqez I Teru Rozier i Iducu pickova bice prosledeni u Juti za finac Markanen i Sexton u trejdu.