Komentari na vest

Od Alekse do Dvejna - nova Partizanova četvorka puca od pozitivne energije: Bog me je poslao

R

Reda 11

pre 23 dana

Kao navijac Partizana cu izneti cinjenice. Idolopoklonizam lli ti stvaranja kulta nazovimo Bozanstva nije dobar!!! Ako se to i desi mora da bude kontrolisano pre svega ZASLUZENO!!! Ako jeden Vujosevic voleli ga neki ili ne, u uslovima malih tj znatno manje sredstava ima sledece rezultate sa Partizanom 12 titula prvaka drzave 5 titula ABA lige 1 kup Radivoja Koraca 5 nacionalnih kupova Jedini trener kojí NIJE osvojio Evroligu, a da je proglasen trenerom godine I najvaznije čovek je dao ZDRAVLJE za klub. U tom slucaju IDOLOPOKLONSTVO ima smisla ali kao sto řekoh kontrolisano. Sta se desava... Dolazi Željko Obradovic najtrofejniji trenér Evropě u klub kojí je sinonim za trofeje Nakon tri godine osvojí JEDAN trofej Ubedi navijace da zapravo su to nebitni limeni ćupovi. ALI... Ako on osvaja te ćupove postaju najdrazi u njegovoj karijeri. Izgubil od najveceg rivala 8x Pa krivi sudije, time inplicira dá niti je kriv on nití igraci ALI zatím promeni CEO TAJ TIMA koji nista nije kriv, ali eto menjam ga. Postavi tezu da on zapravo nije u Partizanu zbog trofeje vec da je njegova misija nesto mnogo vece od toga. Licenca koju ce on na kontu svog imena autoriteta doneti Zanemarujuci cinjenicu da evrologa funkcionise po principu "Koliko para toliko muzike" a cije su to pare? Njegove mozda Ostojine ili Drzavne?? 🤔 Pred kraj karijere dolazi u Partizán gde mu je obecan fixni budzet 20 miliona plus kako kaze Ostoja imamo i drugi nacin finansiranja kojí ne ulazi u budzet. Duševni privrednici to daju. Da zakljucim coveku se daje kult Bozanstva nicim izazazvan. A Vujosevicu koji to najvise sazluzuje zabranjen ulaz u Arenu. Bravo IDOLOPOKLONICI.
b

bravo

pre 23 dana

Drago mi je da pamtis godine Vujosevica, ili godine kada je ostatak cijele lige imao jednog sponzora - koktu kija je morala sto prije da ode iz Zvezde. sve si sam rekao.
K

Karlo Veliki

pre 21 dana

Raspad SFRJ Srbija je platila kao niko, samo sto se te informacije ne iznose.. Naime, u bivsoj drzavi 1990.g. bilo je 10,5 miliona Srba, a sada na istim prostorima nas ima ukupno 7,5 miliona.. Izginulo je par stotina hiljada, a ostali su suda po svetu sem na vecnim ognjistima, bez sanse za povratak.. U tom tamnom vilajetu dramaticno je pao nanatlitet, sto se odrazilo i na interesovanjem za sport.. Do 2010.g. i Vujosevic u Partizanu je mogao da pronalazi talente i od njih stvara super igrace, posle toga ne... Danas, nemamo vise od par supertaletovanih plejeva Topic i Drezgic, a nekada je bilo najmanje desetak, i koga god odaberes nisi pogresio.. Danas imamo par igraca za NBA, a nekada ih je bilo vise od 15.. Buducnost srpske kosarke je u crnim igracima, u protivnom ostacemo bez ovog sporta.
P

Pozdravodstrine

pre 23 dana

Sa 15 stranaca Afrikanaca koje nam zoconja doveo u klub ceka nas jos jedna metla i sledece sezone i opet gubitak Triple krune,zivi bili pa videli...
M

Metla 8-0

pre 23 dana

Znaci iz njegove izjave treba zakljuciti da ga bog poslao po novu metlu,ovaj put od 10-0.
k

kaboom

pre 23 dana

Jel ovaj intervju pravi ili je izmisljen kao Karlikov?
D

Drvo

pre 23 dana

Bog te poslao u Partizan da naučiš šta je poniznost, kaže efikasnije nego da ideš u manastir.
J

Jos jedan

pre 23 dana

Jahac metli.
S

Skupljaci sirovine iz Tirane

pre 23 dana

Nista lepse nego biti Partizanov navijac i citati 17iq komentare iz komsiluka
C

Coleus

pre 23 dana

Ništa lepše nego biti navijač Zvezde i uživati u osvojenim trofejima.
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 23 dana

Da li si se krstio?
@

@coleus

pre 23 dana

Vidis, u svemu si se prepoznao, iq 17, Tirana, skupljaci sirovine. Zbog ovakvih na samponu pise da nije za pice
C

Comi81

pre 23 dana

Tako Željko i ovaj stub Srpstva rade na razvoju i promovisanju naših igrača... Jednog našeg reprezentativca istjeruju a dovode novog Amera... Bravo za ovakvo jačanje naše reprezentacije!!!
F

Figaro

pre 23 dana

I ovaj ce da uzme 3 miliona narodnih para
O

Opl

pre 23 dana

Ma 5 miliona plus premije

GRKI GRK

pre 23 dana

Nije bitno kakvu si energiju osetio na početku, već kakvu ćeš imati na kraju 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹.
E

Enky

pre 23 dana

Fale ti dvije metle evrolige,fenjeraš 😂
S

Samo ime

pre 23 dana

Vasington govori vise od 1000 reci.
g

gargojle

pre 23 dana

obično mi ne objavljujete komentare, ali ipak ću vam reći. Delimično i vi novinari ste odgovorni za partizanovo posrnuće. Drilujete navijače da je partizan najbolji. Oni u to poveruju, a kad partizan kvikne, traži krivca. Obično u tim nadrukanim mozgovima bude se iracinalni razlozi i nađe se krivac u protivniku, u državi, u zaveri i sl. Razumem ja vas, treba zaraditi plztu, ali pravi novinar će uvek naglasiti da li je ovo njegov tekst ili naručeni tekst. Međutim i u tzkvoj situaciji morate da vodite računa o poslecicama vašeg ovakvog ili onakvog teksta. Ako ništa, valjda će da pročita makar administrator.
G

GrofModerneHrvatske

pre 23 dana

Pa.to.je i zadatak.medija da dignu priču da hajpaju, znaci da su uspješni. Tako je to u biznisu
g

guh

pre 24 dana

Pa imamo neogranicen budzet koje daje cokoladna usna i mozemo dovesti najbolja pojacanja
S

Simfonije

pre 24 dana

klinci, palci, svaki dan neki intervuji, lozenje... Zvezda skockala ekipicu, nosioci domaci igraci, provereni stranci uglavnom, doci ce i ta cetvorka, rade u miru, bez pompe, sto mi se jako svidja. Ove god ce da ih pociste jos brutalnije.
R

Rafajlo delija

pre 23 dana

Posalji ti tvoje čistače kod mene u štalu. Ću ih zaposlim.
G

G

pre 24 dana

Veliki si Partizanje, kad se ovako popale sekundarci na svaku vest, cak i na one nebitne. Napred Partizan!
H

Hahahaha e moj ti

pre 23 dana

U cemu ste veliki? U lazima,spinovanjima,obmanama i kradjama! E u tome ste veliki!
T

Trebinje

pre 24 dana

Ajdeeeeeeeeee ⚫⚪🔥
P

Pozdravodstrine

pre 24 dana

Hahahaha.....sve komentari od skupljača sirovina....radi se dan i noc😂😂😂😂....Da li imate vas klub? Ili mozda ne znate kako se zove?😂😂😂😂😂Bog nek vam je u pomoci.....
W

WHAT?

pre 23 dana

NO SERBI, ENGLISH PLEASE .
g

gost iz dražnjaa

pre 24 dana

Ovome mora da su obećali godišnju platu bar 2 miliona evra.Jer toliko ne bi dobio nigde i sad je sav srećan.Ček kad budu počele plate da kasne dal će da se oglašava ili će kao Koboklo da pobegne ili kao Naneli da traži svoje pare po završetku sezone.Sad je med i mleko jer tek je 24-i u mesecu a prva plata je 15-og.Mada je 15.09. nedelja dal će da daju platu 13-og ili će da sačeka 16-i ponedeljak pitanje je sad.
P

Pobeda je resenje

pre 24 dana

Ostoja Mijailovic je mag poslovanja,frajer i smeker starog kova,doktor nauka i zato on mora da preuzme i fudbalski klub.Partizan bi procvetao sa njim,on bi bio zacetnik renesanse.Doveo bi strucne ljude u upravu Partizana,vrhunskog stranog trenera,napravio vrhunsku skauting sluzbu,doveo vrhunskog kondicionog trenera,kvalitetna i proverena pojacanja,vrhunskog trenera golmana,odlicnog i strucnog analiticara,fantastican kompletan strucni stab odlicnom treneru i vratio Grobare na tribine.Svojom strucnoscu i odlicnim poznavanjem trzista nasao bi Partizanu sponzora od koga bi Partizan dobijao 150 000 000 evra godisnje i napravio od Partizanovog stadiona novi Santjago Bernabeu.Komsije to jest navijaci Crvene Zvezde gledali bi i ucili kako se postenim i vrednim radom sve moze.
L

Lakkkki

pre 23 dana

"Mag poslovanja,frajer i smeker starog kova,doktor nauka" Druze, da li si ti realan?! Svako bi bio mag poslovanja da mu se daju drzavni tenderi, a onda je lako glumiti i snekera. A ako ima doktorat, verovatno ga je mali savetovao kako da ga kupi. Ajde bezi, ne sramoti se. Pa nemamo bas svi mozak kao zlatna ribica..
t

terza magico

pre 24 dana

cemu intervjui sa prosecnim igracima? zasto nijedan intervju sa Gedraitisom, Yagom, igracima kkcz koji su to trofejima zasluzili? pune stranice prosecnih igraca i njihovih misljenja o nebeskom treneru
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Prvo sviraju SIMFONIJU na 🎻🎻🎻🎻🎻🎻 a posle sviraju SIMFONIJU na 🧹🧹🧹🧹🧹
G

Grobus

pre 24 dana

Ovaj je veci grobar i od Alekse! Svaka cast!

Bojank91

pre 24 dana

Novak Đoković: Nisam ja nikog poslao.

Mr 007

pre 24 dana

Osmopulos ovakve najvise voli.🤣🤣🤣
0

0211

pre 24 dana

Bog ga poslao kod Zeljka, u jeeeeeee
H

Hobotnica

pre 24 dana

Samo vi pišite, oni su prema vama najbolji na svetu. A onda sledi bolno prizemljenje.
b

bljuc

pre 24 dana

koliko ste odvratan klub
D

Dobrodošao

pre 24 dana

U najveci i najtrofejniji klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 Klub najvećih u istoriji svih sportova u društvo Žoc a najvećeg trenera na svetu, Jokića najboljeg košarkaša sveta, Miljkovića najboljeg odbojkasa svih vremena, Mandića najboljeg vaterpoliste sveta svih vremena, Karabatić a najboljeg rukometaša svih vremena, Novaka Djokovića koga je Jelena Genčić i tk Partizan lansirao u najboljeg tenisera ikada, Mijatovića, Vasovića, Mitrovića najboljih fudbalera naše zemlje, Čavića, Mandićeve, Kolašinca i drugih zlatnih sportista dobrodošao u svetinju i najveći klub na svetu Beogradski Partizan 🖤 🤍
7

777

pre 24 dana

jel i ovaj odbio nba da dodje u laznu instituciju
A

Aferim

pre 24 dana

Bog ga je poslao a pre toga je dogovorio milionsku platu
B

Banja Badanja

pre 24 dana

Nista novo. Uvek isto. Problem je sto ima 14. novih igraca, a svi misle isto I glupo bi bilo da se svi predstave istog dana. Ovako to prelazi u rutinu I svaki dan novo predstavljanje. Zelimire sto promenade ceo roster????
i

iOS notifikacije

pre 24 dana

jos uvek vam ne rade bedzevi na ikonici aplikacije iako ste preksinoc postavili update na app store... nadam se skorijoj popravci jer mislim da bi bilo dosta korisno da postoji hvala :)
N

Nismo isti

pre 24 dana

Neki pričaju po novinama, a neki na terenu. Trofeje osvajaju ovi drugi.
N

NN7

pre 24 dana

Bog te je poslao da budeš ometlan
H

He he he

pre 24 dana

Baš da vidimo da li će i na ovog da urla kao na Aleksu. Strancima ne sme da zucne, a domaće maltretira, zato ih je sve manje.
R

Rikverc

pre 24 dana

Ako si došao po trofeje odmah možeš nazad. Zna se ko osvaja tripletu.
N

Nemoj posle

pre 24 dana

Da bude kriv je Bog što ga je poslao.
V

Već viđeno

pre 24 dana

Časovi ljubavi završavaju se metlom i proterivanjem iz kluba.
P

PFC

pre 24 dana

Kad smo mi vas metlali 15 godina za redom ti si jos bio u tatinim mudima
@

@pfc

pre 23 dana

A kada smo mi vas metlali tata ti je bio u dedinim mudama.
I

Iskreno

pre 24 dana

Nisam siguran bas ali ovo je treći dan za redom da izbacuju intervju sa po jednim igračem. Oni do sada su bili identični pa je pala gomila komentara da ih je sklopio isti čovek sada su nešto promenili. Čekamo i ovog da demantuje sve napisano na insta ili x platformi.
R

Ročište

pre 24 dana

Šta kaže Naneli, kad je suđenje?

PFK NIŠ

pre 24 dana

Kad i Nebojsi za uklanjanje premijera, preplice im se termin...
v

velikij

pre 23 dana

@PFK NIS Не знам шта је прошла владт чекала 9 и по година, што га није процесуирала ако је тако! Да знаш нешто о праву знао би да чак и да је истина (а наравно да није), знао би да је охохоодавно застарело кривично гоњење за то дело, па осим оних што су осуђени (вероватно противправно), више се нема коме судити. Тако да - биће само ово најављено Нанелијево суђење, осим ако га не подмитите да чути!
N

Nenad1246

pre 24 dana

Imal kakva vest šta su doručkovali?
i

iopla

pre 24 dana

puma samo pljuje ostoju a žociku ne sme. i samo spinuje kako cvekla generiše pazite 20m budžet nate
6

6yero

pre 24 dana

cveklimir oterao aleksu ko kera a glumi gospodina
b

bestaa

pre 24 dana

kakva medijska ofanziva partizana, još od 1945 samo to znaju da rade
0

09

pre 24 dana

Svi navijači pljuju ostoju jer je Naneli oteran, a ono cvekla sve smućkao
P

Pazi na raskrsnici

pre 24 dana

Iiiii nastavlja se medijska crno bela hobotnica. Tek sad vidim šta vam je Nebojša uradio. Neka živi dugo brat ciganski i gasi vas svake godine
G

Gostgost

pre 24 dana

Hocete ovako i sa svim Zvezdinim igracima u fudbalu?
м

мајко мила

pre 24 dana

где нађете само ове веће партизановце од вас гробара