Komentari na vest

Obradović posle pobede: Verovao sam u ovaj tim, kontrolisali smo meč od početka do kraja

borko123

pre 11 minuta

Ako ti tako kazes a ne gledas da si izgubio cetvrtu cetvrtinu sa 11 poena.....lose vodjenje zavrsnice meca.Los tajming izmena itd....al dobro....
b

beogradsko finale evrolige

pre 20 minuta

Mnogo je bitno za Zvezdu i Partizan da pobjedjuju u pocetku jer su sve ekipe u losoj formi, posle cemo se cerati sa svima kada se uigraju ekipe. Srecno Srpskim ekipama.
P

PUFTA

pre 42 minute

Ljudi, pustite statistiku, procente i te gluposti...! Jer ste slusali vi onu konferenciju, kako covek napljuva proslosezonsku ekipu a ovu dize u nebesa! Ali najludja izjava je kako proslosezonska nije mogla da se snadje za igranje u utakmicama za manje od 48h, a ova se snslazi! Aloooo, prijatelju ja znam da ti moras tako da pricas da bi se oprao pred normalnim navijacima koji sve vide, jer si promenio ceo tim, sto niko to neradi, ali ti si s ovim timom odigrao samo jednu utakmicu u roku za manje od 48h i vec si doneo takav zakljucak! Ti si neki prorok, svaka to cast! Prica kako su odlicno odigrali, pa covece sa onakvim procentom suta Partizan je trebao dobiti minimum 20.razlike!
p

pfc

pre 23 minute

Ajde objasni sta je pogresno rekao? Proslo godisnji tim uopste nije igrao agresivno a ne daj boze kad je duplo kolo oni se pogube. Ova ekipa je bas ratnicka u odbrani naspram proslogodisnje I tacka
P

PUFTA

pre 13 minuta

A sto je to krio prosle godine, sto nije izasao u javnost i da javno kaze, a ne da prica sad! I kako moze po jednoj utakmici koja je odigrana u tom vremenskom periodu, manjem od 48h, da prosudi da se ovi bolje snalaze! Pretprosle godine med i mleko, prosle godine sa istim timom drvlje i kamenje! Znaci, prijatelju, ne kontrolises svlacionicu, tvoja je greska i nesposobnost?
p

podesen

pre 11 minuta

PAO je prošle sezone promenio 10 igraca i trenera.Da nije niko netacno,vec niko nema toliko para da sebi to priusti posle lose sezone.Uvodio Koprivicu,Pokusevskog i Nakica kad se ovi vracali jer imamo utakmicu za manje od 48 sati.Da su dali gas kao u 1.poluvremenu bilo bi 30+ razlike.34 utakmice EL bez plej ofa,aba preko 30 utakmica, april i maj su daleko,ne sudi ovako pausalno,slabo poznajes stvari.
K

Kazem vam

pre oko 1 sat

Tako je najbolji treneru ikada.slaze se ekipa,mnogo bitna pobeda.samo nastavite.podrska.mnogo bolje nego lani,u svim segmentima.korak po korak,evidentan napredak.
@

@Kazem vam

pre 41 minuta

Momak jesi li ti gledao utakmicu?
Z

Zvezda je gigant!!

pre oko 2 sata

Pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu košarkaši Crvene zvezde stigli su do 119. trijumfa u najelitnijem košarkaškom takmičenju - Evroligi! CRVENO BELI  NA TAJ NAČIN ZA NEPUNIH 11 SEZONA U EL IMAJU 4 (ČETIRI) POBEDE VIŠE od kk partizan Sns koji je tokom svojih skoro16 sezona u Evroligi zabeležio 115 trijumfa, te je sasvim sigurno da je Zvezda postala regionalni tim sa najviše pobeda u Evroligi. Gledajući postotak, odnosno odnos pobeda i poraza kroz odigrane utakmice, Zvezda zauzima prvo mesto sa 40.62 odsto uspešnosti. Olimpija je druga sa 38.5, Cibona treća sa 37.5, dok je Partizan četvrti sa 36.4 odsto. Zvezda je ukupno u Evroligi odigrala 287 utakmica i ima odnos pobeda i poraza 119:168. Sa  druge strane, partizan je odigrao 285 utakmica i odnos crno-belih jeste 115:170. Olimpija je treća sa odnosom 72:115 u 187 mečeva, dok je Cibona odigala 176 mečeva i ima 66 pobeda i 110 poraza. ZVEZDA IMA 4 POBEDE VIŠE OD  KKP U EL!! Vredi pomenuti i to da je Zvezda uveliko na prvom mestu po broju pobeda u gostima - ima ih 39 sa pobedom protiv Fenerbahčea u Istanbulu! Partizan ima 31, a Olimpija 20.
G

Grobac Plandiste

pre oko 2 sata

Da li si ti svestan uopste da je format evrolige promenjen. Da igra svako sa svakim, nema vise grupnih faza. Samim tim je manji broj meceva po sezoni. Meni je ovo komicno, ali slobodno - slavite ako mislite da ste u pravu. Sa ovim se nisu slozili...
m

milo123

pre oko 2 sata

da, promenjen je sistem takmicenja, svako igra sa svakim, ali to samo znaci da je uzorak veci - a na vecem uzorku Zvezda ima bolji PROCENAT pobeda. sve je jasno. Sve i da Partizan ima veci BROJ pobeda, na manjem uzorku, PROCENAT je vazan. U ovom slucaju i BROJ pobeda i PROCENAT pobeda su na Zvezdinoj strani. Pozdravi samoproklamovana institucijo!
M

Markusss

pre oko 1 sat

Svašta će ljudi napisati. 10 godina od kako se promenio format sa grupnog na ligaški. Igra se više mečeva sada i grupe su tada formiranw po principu šešira. Imaš jednu, do dve ekipe svog ranga. Plus se igrala 1/16 finala. Zalomi ti se da si u grupi sa Realom, Fenerom i CSKA. Pa šesnaestina sa Realom. Pusti statistiku, možda da uzmeš književnost da se baviš. Vidim voliš da pišeš.
В

Втб

pre oko 1 sat

Тешко да се може извући паралела, био је другачији формат раније који је имао мање утакмица али је било и доста лакших противника. Свакако, статистика је као бикини... И ништа не значи кад почне утакмица, ко победи тај је бољи у датом моменту без обзира на проценте.
@

@ssss

pre oko 1 sat

Istorijski gledano Zvezda je imala veći broj pobeda u Kupu šampiona od Jugoplastike.E sad mali je problem što je Jugoplastika tri puta uzela to takmičenje a Zvezda nikad.Da li je po toj tvojoj logici Zvezda uspešnija od Jugoplastike?
Z

Zabar

pre oko 6 sati

ja ne znam o kakvim trofejima izgubljenim silnim pricate,Partizan prve sezone nije igrao domace,pobedili ste 3-2 i uzeli Aba. Druge godine Partizan cetvrtfinale EL i titula u Aba,domacu opet nije igrao. Prosle sezone osvojili ste Aba,u EL ste zavrsili sezonu oko No.Godine,a titulu smo vam u domacoj ligi bukvalno onim prekidom poklonili. Sto se mene tice kao navijaca Partizana domcu ligu ili kako se zove ne moramo ni ove sezone da igramo. Ne umanjujem rezultate Zvezde,ali pricati da ste uzeli sve.......
1

12345m12345

pre oko 2 sata

domacu ligu kako stvari stoje ni necete imati sa kojim igracima da igrate, pa ne sumnjam da cete ponovo izmisliti nesto u fazonu "nije nam radio internet pa nije otisao mejl sa prijavom" i takve gluposti... najtrofejniji trener evrope, za tri sezone uzeo samo jedan trofej, sa tolikim milionima spiskanog budzeta... ako je vama ok, onda u redu..
x

x122

pre oko 1 sat

Domaca liga ne postoji,play off nije liga
I

Ivan...

pre oko 9 sati

Kako se iznervirao kada mu je reporterka rekla da je bila dramaticna zavrsnica. Udarila mu na ego, posto je vodio 50 razlike, i zamalo da izgubi.
+

+

pre oko 10 sati

Utakmica na jedan posed
£

£

pre oko 10 sati

Na slici se vidi kako su kontrolisali mec
X

Xhee

pre oko 10 sati

Svi domaći igrači ukupno 2 poena. Ali kome je sad do košarke!?

Branislav Tomic

pre oko 10 sati

Posle poraza od Makabija biće, igrači su krivi.
J

Jedini trener

pre oko 10 sati

U celoj Evropi koji osim titula i trofeja dobija samo metle i nista drugo.
P

Pacenici iz

pre oko 11 sati

Zeleznika,a gde vam je kkcz?
r

redstarredstar

pre oko 10 sati

alibi prica trenera koji je besneo na tajm autu u 4/4
n

nego sta

pre oko 11 sati

Niko ne slavi pobedu igokeje svi slave veliki pobedu nad porezom, porez je pobedjen
R

Robii

pre oko 11 sati

jezička barijera
0

08888

pre oko 11 sati

🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
T

Treba

pre oko 11 sati

Jos takvih, mnogo se miševa iz Zeleznika napatili, treba ih pocistiti.
M

Ma da bre to

pre oko 11 sati

Pa dobro nece sigurno reci da se zajebao i pogresio sto je skrcao ceo tim od prosle godine.
B

Bravo rumeni

pre oko 11 sati

Svaka cast ,majstore.....samo si ti verovao u ove anonimuse koje si doveo za sitne pare.....jos kad ti zaigraju Wasington i Majk, Nakic i Poku ce u odelima gledati utakmice.... ostaje ti samo Vanja da se ponekad obrati navijacima jer nece imati ko drugi.
G

Gennaro.Gattuso

pre oko 11 sati

Ko se tebi obraca Spajic i?
Z

Za trenera hajduka

pre oko 10 sati

Ovde pricamo o kosarci.....pusti ti fudbal....tu ste vec dno dna ,a i tu imate 9 stranaca startera. Kad vec polemises, dobro se skoncentrisi...
n

nego sta

pre oko 11 sati

Niko ne slavi pobedu igokeje svi slave veliki pobedu nad porezom, porez je pobedjen
s

spiritus movens

pre oko 11 sati

Sto bi reko dr. Arslanagic za Zeljka: "On zna da ja znam da on nema pojma."

Branislav Tomic

pre oko 10 sati

Hahahahaha...
v

verovao si

pre oko 11 sati

u sudije,kao i uvek kad zagusti…
t

tre

pre oko 11 sati

23 m…naravno da ces verovati…
b

baba vanga

pre oko 11 sati

top 6 olimpijakos panatinaikos crvena zvezda monako makabi zalgiris --------------- 6-10 real barsa olimpia fener baskonia
P

Ppp

pre oko 10 sati

Pusti snovi...
F

Figaro

pre oko 11 sati

Ajmoooooo Željko po desetu!!!⚫⚪
D

Daj bre

pre oko 11 sati

Ne loži se. Tek prva pobeda i to protiv nejakog Bajerna.
Б

Блок

pre oko 11 sati

Партизаи прави играче за репстацију...Африке . Добро и Србије ...Вања Маринковић Савић је дао неки кош.
K

Koga još navija

pre oko 11 sati

Za Srbiju. Samo Partizan!
g

gostgg

pre oko 10 sati

sever podrzava rasprodaju zemlju svojih predaka, pa sta sad ostace samo oni i ovi izdJnici u zemlji pa ce moci da rentaju bagere rio tintu