Komentari na vest

Obradović: Nije bio plan da promenimo sve, ali odradili smo dobar posao

Z

Zvezdaš 73

pre 30 dana

Trebalo mi je vremena da pogledam šta su sve kupili. Ovo nije srpski košarkaški klub već zbir najamnika koji blage veze nemaju šta je igrati na ovim prostorima za Partizan ili Zvezdu. To moraju domaći igrači da ih uče. Ukupno uzev, još skuplji i na papiru jača grupa nego ikad, ali da li i tim? Kupljena je dvosmerna, fizički jaka ekipa. Svaki stranac je opasan ali i velika mina. Ovo do decembra može da ode u paramparcad ili da razvale.
J

Juzni Sudan

pre 30 dana

Ceni da je trebalo zadrzati NANELIJA.
G

Gooxy

pre 30 dana

Prvo i Partizan i Zvezdu pomaze drzava,samo sto recimo fk zvezda dobija mnogo vise novca.sto se tice te licence i para to je isto da ja tebi oduzmem sve zaduzim te do gasenja pa ti onda dam godisnje da platis jednu ratu i onda se hvalim kako sam ti pomogao i da ti nije mene ne bi igrao evropu
N

Ne lupetaj

pre 30 dana

FK Crvena zvezda dobija najmanje, finansira se od prodaje igrača i bonusa od UEFE.
P

Preobrazenje

pre 30 dana

Crno-bela boja, ljubav večna, Na terenu borba, snaga je večna. Partizan je ime, što u srcu sja, Za pobedu se bori, to je naša svetinja. Heroji sa Juga, pesma se ori, Dok srce za Partizan uvek gori. Pobednik u duši, šampion na delu, Partizan zauvek, u crno-belom telu.
K

Konan iz Varvarina

pre 30 dana

Trebaće Žocu dosta vremena da uigra ekipu. Prošle sezone rezultati su bili ispod očekivanja tako da navijači sada očekuju da se napravi značajan iskorak. Koliko će u tome uspeti ostaje da se vidi.
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Da li je realno da na vest o Željku devedeset posto teških blebana ostavlja kretenske komentare?!Jadan smo narod!
G

Gost26

pre oko 1 mesec

Bitno da je ekipa je ponovo jedna od najmlađih u Evroligi i da igraci moraju da se ponašaju, kako dolikuje ovom grbu :) Sta fajde ako je najmlada ekipa a za ponasanje smo imali vremena da vidimo kako se ponasaju, operu i postenog igraca, primer Egzum, da se ponasa skladno tima :)
a

acabre

pre oko 1 mesec

Kosarka se igra za trofeje kolko znam. Hvala vam na 2 trofeja vec!!! Srecan vam top 10 ako budete tu. I spremite casove ljubavi na engleskom!!!
S

Samo

pre oko 1 mesec

Napred neka vam sa srecom sa novim cupovima, setajte ih od hale do hale i hvalite sami sebe kao neki teletabisi.

♥️♥️♥️♥️

pre oko 1 mesec

Kada ce trener partizana da se ponasa sa postovanjem prema protivniku kada je porazen i da cestita kako dolikuje i da prizna da je zasluzeno porazen a ne da su uvek krivi navijaci, sudije ,sudijska organizacija ,aba liga, BIA ,CIA, Mosad....samo kuka i place. I objasnjava kako je bolje biti 11. nego 14. i da je to veliki uspeh.🤮
P

Perica1334

pre 30 dana

Pa kad pobedite pošteno. Ko da cestita posle onog sudijskog lopovluka kad su igrači poniženi sedeli u mraku i čekali da Partizanovi igrači odu kući, a oni izadju na teren i kao pobedili smo. Jedini pošten ispao Teodosijevic koji je otišao za Valjevo i nije hteo da se blamira
@

@

pre 29 dana

to je jedna od predhodnih 8 a sta cemo sa ostalim utakmicama jel su i tu bili u mraku ispod tusa, krive sudije, aba ,evroliga ili ko vec ??? On nikada nije izašao i rekao cestitam, zasluzena pobeda nismo bili dobri u tome i tome i idemo dalje, nego navijaci skandirali, dete pokazuje srednji prst, Covic klipovi u tockove,aba liga ne valja, mi smo bolji u EL imamo sjajno 11 mesto...evo veci od planine.
c

crno beli sns ostoja

pre oko 1 mesec

svih 12-13 novih igraca je po rodjenju sanjalo dres Partizana i da igraju sa Zocom. Dzons se odrekao primanja. momak ce igrati kao kod Duleta sto su igrali- saka kikirikija i 1 prazan burek na mjesec dana. Tegi rekao-grobar povjerovao.
T

Trtmrt

pre oko 1 mesec

Prave navijače ne možeš više da prevariš. Možeš ove tik tokere,influensere,breskvicine fanove... Izgubio si sve što je moglo da se izgubi i na neslavan način završavaš karijeru.

Fear The Beard

pre oko 1 mesec

Ova ekipa je jedna od najmladjih.....Evo novog izgovora za nove poraze i metlanja.
B

Brale

pre oko 1 mesec

Smarate sa jednim te istim forama, realno ste postali jadni, idi gledaj tvoj klub, lepo vam bratski Olimpijakos rekao da se bavite svojim igracima, a vi i dalje se bavite tudjim, kao da vam u krvi kompleks.
z

zaplaci se istinu znas

pre oko 1 mesec

@brale. mi postali jadni? Od vadih suza se tesko zivi, jos kad na te suze dodamo neplaceni porez, plate igraca(2 nova tima za 3 godine), dvorana na stetu naroda i tako dalje i sve to zbog predsednika Ostoje koji ima jedan zadatak, da crno belu stranu gurne na sns stranu sto mu je poslo za rulom ili citaj poslednje izbore.
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Kako li si to smislio? Jeli ti neko pomogao? Prati bre kada vam se pocinju poklanjati sezonske na benzinskim pumpama. Mani se Partizana. Kako se probudite mislite o Partizanu prije spavanja opet o Partizanu. Kakav vam je to zivot 🤣🤣🤣🤣
B

Brale

pre oko 1 mesec

@Zapocni Ti da pijes neku terapiju, pa vec 24 sata kukate i kmecite dok narod spava vi neradnici u 2,3,4 sati pisete mentolsko bolesne poruke zbog neke simfonije, ajde bre idite lecite se.
@

@merllin_pfc

pre 30 dana

Bolje sezonske na benzinskim pumpama kod sponzora nego kao vasi u postansko sanduce po zgradama, cisto da se ne bace ;)
I

Info

pre oko 1 mesec

Partizan pregovara da dovede jos 2 igraca, na poziciji 4 i 5 do pocetka nove sezone, samo mi nije jasno sto ih dovode ako ne prodju pripreme sa ostalima sto dosli.
S

StankoCuclaMinhenskogaBajerna

pre oko 1 mesec

Veliki si Zeljko.
R

Raša P

pre oko 1 mesec

Klub je čista plastika!!!
G

Gle, gle

pre oko 1 mesec

Kako se sami crveni 👺👺👺 glodju od muke, sve im glava trza 🫨🫨🫨 od nervoze, 24 h vec opterećeni Partizanom.
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Da nema Željka, košarkaški klub bi bio uništen kao fudbalski i vaterpolo. I zato do god se nešto ne promeni u vrhu, Željko mora biti i ime i prezime ovog kluba pa makar izgubili još 30 trofeja u nizu.
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Samo što ga je doveo onaj koga stalno pljujete, bez koga bi i danas bili na 8 mestu Aba lige odakle vas je izvukao pre 4 godine.
H

He he he

pre oko 1 mesec

Pa sa ovim sastavima u 3 poslednje sezone bolji bi bili Šćepanović, Filipovski i Džikić.
H

Hulio

pre oko 1 mesec

Partizan novi Asvel..13 stranaca 13 crnaca ...jedna lopta
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Ako nije bio plan da se promeni tim, zbog čega se onda promenio ?
P

PopA

pre oko 1 mesec

Pa hteli da idu. Zbog njega su valjda došli, pa sad kad je bilo stani pani oni otišli umesto njega. Da mu učine, Tako sam ja to razumeo🤣🤣🤣
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Jasno, mora se slušati najveći ikada
z

zoco turcin

pre oko 1 mesec

...ocu trofej za fantasticno Top 12 mesto u EL
D

Da podsetim...

pre oko 1 mesec

U zadnje 3 godine sa potrosenih cak 80 mil za budzete, izgubili ste cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,to je za Ginisa i kosarkaske udzbenike da deca izucavaju u skoli!
@

@Da podsetim...

pre 30 dana

Ne preteruj, potrosili su max 70m, prema strane sta objave budzeti nakon par meseca kad krene sezona (marca, ehoops itd) a i po ostoine reci kad prica za budzet, sad tu ubaci jos po neki milion sta ide preko kk ofi i dodje mu nesto oko 70m +/-
S

Simfonija

pre oko 1 mesec

To je ono kad igra Teo, to se ne gleda u Domu Sindikata. Čista umetnost valjevskog boema.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

топ 8, лиценца на три године, добра игра, лепа кошарка, пуна Арена... то је оно што Гробари приЖељкују ... Аангардна Институција, црно бела Солуција !
@

@Групни

pre 30 dana

Vise je moguce da dobiju licencu zbog trenera i bodirogu nego sto ces ti da gledas dobru igru :) pa 3 god se vuce ekipa na skupe solo igrace i strogo individualna kosarka. Cuj, lepu kosarku :))))))))))
L

Legija smo Stranaca

pre oko 1 mesec

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!
P

PopA

pre oko 1 mesec

isto se i finansirate kao oni.
P

PFC

pre oko 1 mesec

Koliko su navijaci zvezde iskompleksirani tek sad vidim… Nikad mi ne bi palo napamet da citam objave o zvezdi jer me ne intersuje šta oni rade. Udjem da procitam komentare na objavi o Partizanu kad ono sve komentari nasih divnih komsija koji ocigledno nemaju svoj klub pa zive za trenutak da citaju objave o Partizanu a kasnije ih i komentarisu… Gledajte u svoje dvoriste i bavite se vasim klubom ako ga imate i dalje!?!
@

@pfc

pre oko 1 mesec

Ti i da hoces da citas o Zvezdi, ne mozes, jer ne pisu o Zvezdi. Ali zato o Partizanu 10 clanaka od jutros. Ne bismo ji mi citali o Partizanu, ali smo primorani
@

@PFC

pre 29 dana

Da da vazi, malo sutra da nisi na objave o Zvezdi, pa na svaku objavu ima po 100 vasih komentara, skoro cela tribina ste tamo ne glumi ludilo, vecito mali klub, vecito mali navijaci ;)
N

Nemanja30

pre oko 1 mesec

Grobari, kako se osećate kada već unapred znate da dva od četiri trofeja ne možete da osvojite i to zato što vaš tim nema dovoljno domaćih igrača? Ostaje vam samo ABA liga i Evroliga.
S

Super

pre oko 1 mesec

Se osecamo, eto vam ti ćupovi samo da ne kmečite i da, ne pisete saopstenja i da gostujete po tv svaki dan, i pravim Zvezdasima je muka vise od kukanja, pisanja saopstenja i bavljenjem Ostoje, Zeljka i Savića.
l

lady

pre oko 1 mesec

šaB eM gaBri
V

Vinetu

pre oko 1 mesec

Ko moze da veruje da je Aleksa trebao da ode iz Partizana. Partizan i ono malo derbija sto je dobio ne bi nikad bez Alekse. Za Marinkovica je Majkl Dzordan. Velika greska Partizana covek je zvanicno najbolji defanzivac Olimpijskih igara. A jos bizarnije da ima vece postovanje navijaca Zvezde nego Partizana. Od igraca Partizana koji su dosli samo je Karlik Dzons, uz Br. Dejvisa (ako bude zdrav i motivisan) igrac koji pravi neku razliku. Ostali fizikalci, veliki fijasko u najavi.
d

darkok

pre oko 1 mesec

Karlik, Dejvis, Lundberg, Wašington, Bonga, Braun i Vanja Marinković su igrači koji prave razliku i koji su top pojačanja ostale novajlije koje bi mogle da doprinesu svojim dobrim igrama i podignu svoju formu su Nikilina, Tariq, Pokuševski po meni ovih 10 igrača će biti nosioci Partizanove igre a za vas ako nisu nešto posebno nama drago jer će te se brzo uveriti u snagu ovog tima
B

Banja Badanja

pre oko 1 mesec

Zalosno je da trener kome niko ne osporava njegove uspehe pokusava na sve nacine da opravda svoje trogodisnje neuspehe I da ih prebaci na igrace, sudije, KSS..... I
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 mesec

Najveći i to ih boli!🖤🤍
P

Pre samo mesec dana

pre oko 1 mesec

"Ili se menja trener ili se menjaju igrači. Uprava je dala meni poverenje"
T

Tajmaut Radonjic

pre oko 1 mesec

Davise, unistitelju detinjstava, cuvaru vatre, dobrodosao kuci!!! Uskoro zvanicno ugovor 1+1, Duletov Vojnik kog navijaci fmpa sanjaju se vraca🖤🤍
P

Pozdravodstrine

pre oko 1 mesec

Dolaze bertans i naneli isto ko Mirotic i isto ko sto je igokea osvojila 3plu krunu prosle sezone,isto tako!
O

Objasnjenje

pre oko 1 mesec

Jedino merilo vrednosti 2 tima je Euroleague, u aba i domacoj ligi je svinjac, sude ljudi koji su pod direktnim uticajem drzave i Covica. Ocena prosle sezone je doneta na osnovu plasmana u Eurolegue. Mi smo bili 11. ili 12. i to nije zadovoljavajuce, Zvezda je bila 16. i to je ocena proslogodisnje Zvezdine ekipe. Naravno da ste uz pomoc sudija uspeli da osvojite sve domace trofeje, sa takvim sudjenjem biste verovatno i Boston dobili :D
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Te iste sudije sude i i tu vašu EL. I kako je to vaše 11 mesto dobro,a nase 10 godinu pre je katastrofa? Koja je razlika između vašeg 11 i našeg 16? Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
C

Czz

pre oko 1 mesec

Nije to tvoje objasnjenje nego tvog gurua i ovog sto volis vise od oca. Vi misljenje nemate i pravi ste primjer klasicnog srpskog glasaca. Neka su vas ubijedili, nama jos bolje, a sudjenje ste imali domacinsko i u evroligi, da ne pricam za abu. Igrace koji bi lagano ispeglali tekmu pa i da su sudije u protivnickim dresovima. Ali ina nesto sto se zove atmosfera u svlacionici i ono koji igraci osjecaju klub. To sto ste same sebe prozvali seltiksima, avangardom i ostalim glupostima ne daje vam za pravo da uzmete pehare nego morate da igrate. A tu ste mnogo slabi
b

bravo

pre oko 1 mesec

Sve je to tako. Jos da vam Tegi i vasi ostali ispiraci mozgova objasne kako smo vas onda dobili sa najvecom razlikom u Evroligi gde nije svinjac. I zasto ste menjali ceo tim koji je bio tako blizu play in-a, jos par meseci rada sa najvecim i bili biste u final 4 sigurno?
@

@Nenad

pre oko 1 mesec

Razlika je u novcu 11 mesto se makar nesto novca zaradilo mislim oko 400 000 hiljada evra, dok se 16 mesto dobija 0 evra, 10 godina igrate a da ste 0 evra zaradili za plasman.
O

Objasnjenje 2

pre oko 1 mesec

Razlika izmedju ta 2 mesta je da ste od 18 ekipa vi po kvalitetu 16. a mi 11. :D Lose sudjenje je bilo usled pritiska na sudije, ne nuzno njihovog kvaliteta/nekvaliteta.
R

Reset ili Jovo nanovo

pre oko 1 mesec

Pa dobro ako ste bolji (0:8) a domaći trofeji ne vrede (1:5 u dve godine) što promeniste kompletan tim? Valjda da se pomerite sa 11. na 10. mesto u Evroligi. Za taj plemeniti cilj bi valjda bilo dovoljno promeniti 3-4 igrača ne baš ceo tim. Ili su porazi prešli u naviku..
O

Objasnjenje 3

pre oko 1 mesec

Za mene je 11. mesto u Eurolegue razocaravajuce. Verujem i za klub, i da je zbog toga odradjen remont. Verovatno se radi i o zasicenju igraca jer je veliki pritisak igrati u Partizanu. Verujem da je ideja i da se sa igracima drugacijeg profila proba doci do trofeja u ABA ligi, jer je domaca liga zatovrena. Ne znam ni ko vodi to takmicenje, i sistem samog takmicenja je upitan, ABA ekipe igraju odmah polufinale, ne zna se za cega druge ekipe igraju citavu sezone.
O

Odlazi Ostoja

pre oko 1 mesec

Ovaj opet trazi vreme da bi se uigrali i nesto uradili i osvojili, sve isto kao i prethodne 3 godine, jedan trofej i nista vise, dokle ces naj zaj...ti Zoc ???
s

svasta

pre oko 1 mesec

3 godine lazu da igraci dolaze zbog zeljka i institucije sad ipak trazili da odu i ako imaju ugovore ej bre koje ludilo
P

Pixy

pre oko 1 mesec

Puno zdravlja i sreće u životu. U sportu da vam ide kao do sad.
z

zeljo turcin

pre oko 1 mesec

...vecito gubi sve moguce titule a u EL slavi 12to mesto i trazi pehar za to!
E

Enky

pre oko 1 mesec

"Večito gubi titule",što se nasmeja,legenda,najbolji u Evropi osvojio sam više titula nego tvoj klub koji se deset godina bruka u Evroligi,teše se lokalnim na silu osvojenim titulama,a po Evropi vreća za udaranje,i ove sezone opet najavljujete pa u decembru odustajete,ubit će vas kompleksi koje su vam nametnuli DULO i ŽOC,u košarci ste bili i ostajete evropski anonimusi,niko vas ne shvata ozbiljno.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

"Trogodišnji proces koji traži vreme" drugi deo haha
P

PopA

pre oko 1 mesec

Ovaj čovek laže kako zine. Do malopre je pričao kako je uparava odlučila da zameni ceo tim, a on da ostane. Sad priča kako nisu hteli, ali su neki hteli da odu. Kad će ovaj početi da govori istinu? I kad će zameniti spikera u Areni?
V

Vukasin Lukic Blok 70

pre oko 1 mesec

Zeljko legendo pusti covicevce da tuguju, znam dosta gana koji su sinoc plakali sto nemaju to sto imamo mi. Nadaju se samo da imaju sudije nije im preostalo nista drugo! Bosnjakovic kada je dosao i pobio njihove price da mi ne pravimo igrace nemaju vise sta da zucnu

RICE

pre oko 1 mesec

ево ја и даље плачем, нисам ока склопио ноћас и ништа јео нисам...🤣🤣🤣
A

Ahahahahaah

pre oko 1 mesec

@Rice😂😂😂 Znamo da niste oka sklopili, dok radni narod spava , vi sami sebi kuckate puruke u 2,3,4 sata ujutru,spavate do 15h, pa opet evo kuckate poruke kao pravi oni neradnici.
D

Dragana Mirkovic DM sat

pre oko 1 mesec

Evo ja placem i dalje i kroz suze pevam: Milo moje sto te nema, cujes li? 🏆Milo moje sto te nema, trebas mi ove noci gde si moja radosti, ostala sam kao ruza slomljena, kao zora bez svog sunca kao ptica ranjena... Ali trofeja nema pa nema, samo drska bez metle
l

ludilo mozga

pre oko 1 mesec

pre samo mesec dana je pricao da je imao izbor da menja ceo tim ili trenera i da je krenuo da menja
p

pre mesec dana na n1

pre oko 1 mesec

- Svestan sam da ova sezona nije uspešna. Prvi ću da kažem da nije uspešna, a onda se radi sledeće... Ili se menja trener ili se menjaju igrači. Uprava je dala meni poverenje i na tome sam zahvalan. Pokušaću da opravdam to poverenje - objasnio je Obradović.
Z

Zrenjaninac

pre oko 1 mesec

Cirkus od pocetka do kraja! Promenis ceo tim, trebace pola godine da se uigraju a CILJ, pazi "cilj" trogodisnja licenca EL od SLEDECE GODINE?! Sprdnja ... FK i KK JSD promenise po 11-12 igraca ovog leta. Ovde je nesto strasnu trulo i msrdi na kilomentre ...
P

Pre samo mesec dana izjavio

pre oko 1 mesec

- Svestan sam da ova sezona nije uspešna. Prvi ću da kažem da nije uspešna, a onda se radi sledeće... Ili se menja trener ili se menjaju igrači. Uprava je dala meni poverenje i na tome sam zahvalan. Pokušaću da opravdam to poverenje - objasnio je Obradović.
G

Gle, gle

pre oko 1 mesec

Evo ih crveni 👺👺👺, kukaju vec 24 h.
g

gost1234

pre oko 1 mesec

pa morali ste promeniti sve jer je bilo: ili ti ili igraci posto vise nisi mogao ni sa kim iz prethodne sezone
B

Bravo Grobari

pre oko 1 mesec

Ovu sezonu smo poceli sa simfonijom, a nastavljamo je sa casovima ljubavi !!!
b

boze me sacuvaj

pre oko 1 mesec

- Svestan sam da ova sezona nije uspešna. Prvi ću da kažem da nije uspešna, a onda se radi sledeće... Ili se menja trener ili se menjaju igrači. Uprava je dala meni poverenje i na tome sam zahvalan. Pokušaću da opravdam to poverenje - objasnio je Obradović. Ovo je rekao pre samo mesec dana
l

ludilo mozga

pre oko 1 mesec

pre samo mesec dana je pricao da je imao izbor da menja ceo tim ili trenera i da je krenuo da menja
O

Ole

pre oko 1 mesec

Idi na svoje vesti i seti se sta je vama Covic sve govorio i obecavao
B

Bertans i Neneli...???

pre oko 1 mesec

Koja crna "simfonija" pa ono je vise licilo na posmrtni mars topalovica i bal vampira,a da stvar bude jos gora sve su ih slagali za Nanelija i Bertansa! 🤦🤦🤦
B

Bertans i Neneli...???

pre oko 1 mesec

Koja crna "simfonija" pa ono je vise licilo na posmrtni mars topalovica i bal vampira,a da stvar bude jos gora sve su ih slagali za Nanelija i Bertansa! 🤦🤦🤦
D

Driver 8

pre oko 1 mesec

Muka je sada da tolike igrače formatiraš samo za mesec dana i da im usadiš mržnju prema Zvezdi, što je nešto po čemu se KK Partizan pre svega prepoznaje. Težak posao...
Z

Zn

pre oko 1 mesec

Jeste bio plan, zasto inace ste i promenili? Precrtati Aleksu Avramovica, ne dati momku 3 godine sansu i za svaku gresku odmah na klupu, onakva energija igraca, mentalitet, domaci igrac, suvo zlato i njega precrtati!!!!!!!! Strasno, opet 80-90 posto tima stranci, koja svrha tolikog ulaganja, zarad necijih kompleksa…
K

Krme

pre oko 1 mesec

Jeste, tako što nije dobijao šansu u Partizanu je i izbačen iz reprezentacije, dok je pre dolaska kod Željka bio redovan reprezentativac, i jedan od najboljih. Ono kad populacija iz Stjepana Šupanca piše samo da bi pisala, oslobođena svake logike. Majko moja.
c

ciganijo

pre oko 1 mesec

mirni budite mirniii imate svoj privatni klub tamo pisite komentare ako smijete naravno
G

GostO

pre oko 1 mesec

Makar je u pravu za publiku. Nema publike kao Partizanove. To lakve sve nebuloze njima mozes da prodas, to nikome ne mozes. Zeljko ih ubedio da je veci od kluba, da treba da zamene ceo tim a njega ostave, ubedio ih da je uspeh sezona sa 11. mestom i bez trofeja, ubedio ih da nisu trofeji bitni, bitna je licenca, Ostoja ih ubedio da uplate par miliona za porez pa pokupio pare. Ubedili ih da odu sa utakmice iako nije kraj, pa onda pobegli sa nje. Neverovatna publika, takve nigde nema.
B

Bolje

pre oko 1 mesec

I to nego sto vas doktor ubedio da navijate za njegov FMP.
P

Pfc

pre oko 1 mesec

Dok ti tvorzu slusas, srpski bajern hahaha. Oduvek sam se pitao kako prosecno inteligentan navijac zvezde moze da voli tvorzu i covketa. Za tebe mi je jasno, nisi ti kriv...
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Zeljko je 95 god osvojio El sa Realom, zbog odlaska kljucnog igraca u NBA, Zeljko je promenio jos 10 igraca i ostao trener jos 2god. Sad se ti zapitaj kako je mogao da ubedi velicine u najvecem klubu Evrope da promeni ceo tim. A godinu dana pre toga isti Real je izgubio finale od Huventuda kojeg je vodio upravo Zeljko. U prelaznom roku nije doveo nikog iako je imao neogranicen budzet za osvajanje El.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Kako sad to je EL '95,a nije LŠ '91. Pitam onako jer vi to kako vama odgovara.
Z

Zigmund

pre oko 1 mesec

Nije bitno kako se zove takmicenje, a nije se ni zvalo LS, nego KES. Bitno je da kako god se zvao, nosio je titulu vladara Evrope.
G

GostO

pre oko 1 mesec

@Bolje - Bolje se ti informisi umesto da ispadas smesan @pfc - prosto, mi ne navijamo ni za Terzu ni za Covketa nego za Zvezdu. To sto je vama Zoc veci od kluba i volite ga vise nego oca je posebna stvar, neko to treba da vam pogleda.
@

@Zigmund

pre 30 dana

Malo sutra da su nakon Sabonisa promenili 10 igraca. Uz nejga su otisli jos par igraca, ali ne u NBA vec u penziju, a par igraca nije produzen ugovor, naravno za boljih igraca, tako da i novi 10 nije isto kao vas, to promenio i ono vase 'promenio' nije bas isto :) Vi ste covece Promenili bukvalno ceo tim a preko pola igraca bilo pod ugovor (obestecenje dobil za jednog, zapitaj se zasto;), Vrtis neki spin kao da je to normalno ali nije bas, kako god, sledece god opet menjate ceo tim ;)
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Granitna ekipa, iskrneo favoriti smo za top4!
T

Top 12 u EL

pre oko 1 mesec

Isto ko prosle sezone sto ste "osvojili" Triplu krunu i radovali se fantasticnom Top 12 u EL...bice repriza i sl.sezone! 🧹

FC President

pre oko 1 mesec

Kao i ove godine 🙂
D

Drvo

pre oko 1 mesec

ali u ABA, a i to ćemo videti, nije loš Dubai
D

Djovani

pre oko 1 mesec

Zeljko tebi jedino verujemo, ako kazes i ove nove da menjamo menjamo, EL nam samo osvoj i mi smo srecni!

Ma vazi

pre oko 1 mesec

Za 20, najkasnije 30 godina 🤣
V

View

pre oko 1 mesec

Morali smo Aleksu da zadrzimo ali ajde... Najveci si ikada !!!
T

Tim redom

pre oko 1 mesec

Aleksu, Nanelija i Ledeja.
p

prti

pre oko 1 mesec

Kenja mi se....
&

&

pre oko 1 mesec

Nije bio plan da promenimo sve, ali bolje da promenimo sve a ne mene
i

igokeaši i njihove priče

pre oko 1 mesec

kako sada "neki igrači su hteli da odu iz kluba"?Zar nisu svi hteli da ih baš ti treniraš?