Komentari na vest

Obradović: Bio je direktor ABA lige, sve je video; rekao sam igračima - sve je u redu

P

Pobegulja

pre 11 meseci

TRENER KLUBA SA 40.MIL BUDZETOM KOJI ZA PUNE 2.GOD IMA NULA TITULA I 2 BEZANJA IZ LIGE!
D

Dedadakaze

pre 11 meseci

Ko vas tera da igrate utakmicu u neregularnim uslovima??? Ko vas tera???? Prvo bacanje bilo čega,povučes ekipu u svlačionicu......
М

Мојне химен

pre 11 meseci

Чуо ли је шта наш Жељо са трибина ове утакмице или је необавештен као у првој и другој утакмици,питам за друга.
m

mikula

pre 11 meseci

Kod ovog covjeka sudije i publika su posteni samo kad on pobjeđuje
Đ

Đokatore

pre 11 meseci

A da li je video da niste obezbedili učešće u ABA ligi već 2 godine? Zašto niko od novinara ne postavlja ovo pitanje na konferenciji?
M

MOT

pre 11 meseci

Evo ja postavljam tebi to pitanje pa mi lepo odgovori na osnovu cega mislis da nismo izborili ucesce u ABA ligi ove godine.
@

@mot

pre 11 meseci

Pa kako moze treceligas da igra ABA ligu? Vrlo jednostavno.
Đ

Đokatore

pre 11 meseci

Da li ti znaš koja su pravila za ulazak u ABA ligu? 😂😂😂
B

Boban1

pre 11 meseci

@MOT,da bi igrao ABA ligu moraš biti plasiran od 1-4 mesta u domaćem šampionatu i onda te domaća liga na osnovu plasmana prijavi za ABA ligu. Eto po tome niste trebali igrati ABA ligu ni ove a ni iduce godine!!!! Je li ti sad jasno?????
N

NoName 1

pre 11 meseci

Direktor Aba lige? Je l to onaj što je došao sa delegacijom Partizana i sedeo u društvu izvesnog Zorana Savića poznatijeg kao Drukara?
B

Bije Dareglo

pre 11 meseci

Željko ...čine :D
K

Klasika

pre 11 meseci

Turcin osim sto ne cuje sada ni ne vidi
P

PD

pre 11 meseci

A što Turčin molim te mi objasni? Ako si klinac i još imaš neizgradjen mozak niti formirano svoje mišljenje a još te i roditelji nisu vaspitali pa da shvatim. Ali ako nisi onda se ozbiljno zapitaj šta stobom nije u redu. Sportski pozdrav
B

Bida

pre 11 meseci

Covoooo pa tebi ocigledno dule obrisao mladost pa samo na udbaski nacin fmp i moze do titule pomoc drzave arapi rusi nemanjina apprrr niko nemoze fmp da zabrani …. Jel tako i plus bacenih 100 miliona evra za 10 god u le ulazite u g 15 redovnoooo
д

да, да...

pre 11 meseci

....баш је Дуло имао успеха против Чове, исто као и Жоц 😂😂😂
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Navijači su navijači. Ali kad se igrači ponašaju kao šljam, uđu na teren sa namerom da provociraju, pa šta očekuju? Sve se planski radilo. Rumenige sada trlja ruke, očekujući prazne tribine u četvrtoj utakmici.
i

ivan3333

pre 11 meseci

Igraci su gadjani pri izlasku na teren upaljacima i staklenom bocom. Pustite seljacke price o provokacijama.
A

Aj bre

pre 11 meseci

Kojom staklenom bocom. Unučućem?
w

wwww 7

pre 11 meseci

Jel predsednik društva jugoslovenskog bio u areni il pioniru da podrži ove koje tuži.Podrška za Vučelu.
S

Sale1

pre 11 meseci

Vuce ,otac ti je progledao!!!!!
M

Malone

pre 11 meseci

Limenke, slika i prilika ste izopacene Srbije. Nasa legenda je Zeljko Obradovic, devetostruki sampion Evrope, dok je vasa covic, covjek koji pokrada drzavu vec 30 godina i glumi neko srpstvo (kao sto ga i vi glumite). Hvalim te Boze sto volim Partizan i sto nisam dio vase vecinske sekte. Jer vi predstavljate dno dna.
д

да, да...

pre 11 meseci

...легенде вам помињу вези нечега у саобраћају? Шта је то било?
D

Djuradj

pre 11 meseci

Cim sam video da Javor svira vezane faule u napadu Partizanu u 2/4 bilo mi je jasno ko pobedjuje. Ostatak utakmice cisto gubljenje vremena.
i

igokeasu...

pre 11 meseci

...da vam nije bilo vaseg jsd javora da vas vraca iz mrtvih svakih par minuta pukli bi 20 razlike lagano,cim se Zvezda odlepi malo 6-7 razlike eto ti odmah javora da izmisli faul i bacanja za Igokeu koja titulu u EL videla nije preko pune Decenije!
4

444

pre 11 meseci

Cim sma video da petrusevu na kraju poluvremena ne svira faul i iz toga dajete tri plus jedan video sam da nije normalno nesto.
@

@ssss

pre 11 meseci

Nadam se da će Čović opet imati turneje po jutarnjim programima da objasni kako je moguće da se to dogodilo na Zvezdinoj utakmici? Oni imaju divne navijače,tako je bar pričao pre dva dana,dok su Grobari grozni,odvratni.
c

cova ti ugasio...

pre 11 meseci

tvoju igokeudinamik,razumljivo je sto imas komplekse od njega!
Л

Ложач

pre 11 meseci

Навијача има будала на обе стране, али заиста смо успели да постанемо господски клуб, а ви сте узнапредовали од показивача и пумпаџија мишића, плазача језика, до показивача средњих прстију и пљувача противничких навијача. Након дијаболних Ледеја и Лесора, данас Мадар копира пантеров средњак, а нанели пљује на навијаче! Буквално имате петорку некултурних бахатих неандерталаца на терену, а жалите се на 50ак таквих наших неандерталаца на трибинама??? ЛИЦЕМЕРЈЕ ТО ЈЕ ПАРТИЗАН
G

Gost999

pre 11 meseci

Pa odgovor je vrlo prost. Prosle godine je Panter pokazivao srednjaka i isprovociorao ljude, pa du nam praznili halu. Ocigledno vam je to bila ideja i sada, jer je Madar pokazivao srednjaka publici i isprovocirao ovo sto se desilo. Tako da, da, da se vi ponasate normalno, nista od ovoga se ne bi desilo. Svakako, to ne opravdava to sto je piblika uradila, ali nemoj da se pravite da ste neka nevinasca kad ste daleko od toga.
r

ranGo

pre 11 meseci

Sta se pravis pametan, kad znas i sam (jedino ako nisi balavac) da su i jedni i drugi idioti i da je mrznja njihova vodilja naravno da ima izuzetaka ipak,nismo,jos svi ogrezli u mrznji ali polako idemo,u tom smeru na zalost
k

kk.Bezanija

pre 11 meseci

Za 2 pune godine kao trener kluba koji titulu i EL video nije vise od cele DECENIJE i sa najvecim budzetom na celom Balkanu i najskupljim igracem ikada Panterom ovaj "svemirski trener" osvojio cak NULA titula i cak DVA bezanja iz lige pred Covicem i Zvezdom i prosle i ove godine,to je zaista uspeh za Ginisa!🤣
V

Vamos

pre 11 meseci

Kakav god da je kao licnost je tri puta veci od kluba za koji ti navijas. Pa zvao se FMP, Diva, Idea, Carnex…
b

budvanin

pre 11 meseci

Jeste Patner skup i dosta kosta ali si zabodavio da je Kampaco najskuplji igrac i da su vam od 2011-te na vamo sto je 12 godina ubacene ogromne pare dok smo mi bili dosli do ivice propasti jer istih nije bilo za nas i sad kad su i nama dali i kad nam je dosao najbolji trener ikad odma kompleksi i problem.
д

да, да...

pre 11 meseci

...заиста велика личност 😂😂😂
P

Pelisije

pre 11 meseci

Druže, boli tebe duša što je veliki Željko Obradović ponovo u Partizanu. Boli te duša što je Partizan ponovo konkurentan i naročito što je igrao veličanstvenu seriju sa Realom. Boli te i to što su zaštitni znaci Partizana Željko, Sale Đorđević, Danilović, Divac, Paspalj, Dule Vujošević, a vaš Nebojša Čović. Pa vama Moka Slavnič godinama nije dolazio na utakmice, Saleta Obradovića i Alimpijevića ste najurili kao da su besni psi. To mnogo govori o rukovodstvu vašeg kluba, a i vama koji podržavate dotičnog.
д

да, да...

pre 11 meseci

..."велики Жељко Обрадовић" 😂😂😂
@

@pelisije

pre 11 meseci

Da je u kk Hajduk Veljko iz Negotina uletelo toliko drzavnih para, i oni bi igrali top8. Poenta je da niste sposobni sami nista da uradite dok drzava ne stane iza vas i samo vas. A i tad vam je potrebna pomoc sudija i sva logistika ABA lige da pobedite Zvezdu.
D

Dalibor CZ

pre 11 meseci

A i da nije bio nesumnjam da bi ga Savic detaljno informisao.
e

eto eto

pre 11 meseci

a ja NE SUMNJAM da si nepismen kao i 99 posto tvojih drugara sa tribine severne
T

Turski trener

pre 11 meseci

Ono sto ste trazili to ste i dobili potpuno zasluzeno! Bravo za navijace Zvezde,puna podrska!
i

idea sponzor

pre 11 meseci

vi ćete tek da dobijete;)
Z

Za vas uvijek Gospoda

pre 11 meseci

Vi ste u svakoj bitnoj utakmici sljam, koji u svakom finalu pravi nerede... Sjetimo se Buducnosti i njihivog straha da izadju na teren, da nebi bili lincovani. I vi igrate kosarku, vi ste cancer kosarke, rijality tim.
G

Gedo gluperdo

pre 11 meseci

E nesrećo jedna anadolijska, pa šta misliš da mogu igrači Zvezde da očekuju u eventualnoj 5. utakmici? Da li si možda pomislio da li je taj Nedović ili Petrušev zaslužio da ga navijači Partizana, usijane glave kao što si i ti, gađaju tvrdim predmetima i psuju sve živo. Naravno da ne razmišljaš nego lupaš po tastaturi jer neće tvoja leđa i glava trpeti nego njihova.
B

Bravo za Delije

pre 11 meseci

DOBILI STE STO STE TRAZILI,PA PROVOCIRAJTE I DALJE...
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Kako ste posejali tako žanjete.
D

Dulo gepek

pre 11 meseci

Pobegulje! Xaxaxaxax!
r

realno85

pre 11 meseci

zar si primetio da nesto nije uredu? ja mislio sve ok. reko imas neku demenciju kao kod skandiranja tvojih navijaca porodici pojedinih zvezdinih igraca tako i sad. sto ne kazes da je madar pri izlasku s parketa "pozdravio" navijace zvezde, pa sad isto tako od istih treba da ocekuje da ga odpozdrave na sledecoj.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Je l' bio? 'vno jedno.
E

Eskobar

pre 11 meseci

umrece od dreke ovaj Obradović kolko histerije kod njega
G

Gost99

pre 11 meseci

Ali groblje koje celo veče potencira na tome kako "nismo isti", a ljudi se oduševljavaju tome što nam je Voyage sa aliexpressa pokazao srednji prst dok je bežao u tunel.
S

Samo sljam voli vase boje

pre 11 meseci

Svi najbolji glumci, intelektualci, najbolji muzicari su uz PARTIZAN, dok vi imate rijality zvezdu u pocasnim redovima, vucica, covica, lukasa, cecu, karleusu :d NISMO I NIKAD NECEMO BIT ISTI, NAKON VUCICA VI IDETE U ISTORIJU, A MI NASTAVLJAMO NA POHOD KA EVRO TITULI 😎
д

да, да...

pre 11 meseci

...сви интелектуалци су уз Партизан, на челу са Кристијаном, а ту је и Ђани из Фарме и Зорана Фарма 😂😂😂
s

senseimaster

pre 11 meseci

🤣🤣🤣 za ovoga ispod-a intelektualce predvodi marijan rističević

VecaBg1971

pre 11 meseci

Kako ste izasli na teren tako ste i docekani, kurcite se na nasem terenu, provocirate onim divljanjem na izlasku, pa sta ste ocekivali, aplauz. Sve je to dogovoreno, znamo se dugo...
g

gost94

pre 11 meseci

Druže, to je ritual igrača prilikom izlaska na parket na bilo kom terenu, ne sećam se da su ih gadjali u Madridu, Istanbulu itd zbog toga, ne provaljuj se
4

44433

pre 11 meseci

Vidi izlazak ovog Ledeja sa torbom ovo nema nigde ni u jednom klubu na svetu .
N

Nemanja M1

pre 11 meseci

Ledej tako izlazi cele sezone na teren, to m u je ritual Nadji utakmice Partizana iz EL i ABA i videces da to stalno radi
R

Robija.

pre 11 meseci

zvani Željko
k

kakav direktor

pre 11 meseci

Pa oni su za Vas šala zabava.Vi i sudije i direktore gepekujete kad pozelite .VUK BELI VAS GLEDA
A

Ajde pali...

pre 11 meseci

Turcin i dalje nije naucio svoje igrace da se ponasaju normalno....bez obzira sta se desava na terenu

nikola.p

pre 11 meseci

Прави навијачи, нема шта... Велика је разлика... Која смо ми господа од навијача!
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Malo, malo, pa se ponovi "izađi mala".
Z

Zeljko gospodine

pre 11 meseci

Što ne komentarišeš kako je kolega zaustavljao skandiranje protiv tebe kad si tako pošten?
E

Ej bre

pre 11 meseci

Turcin nije videeo ponasanje Nanelija, Madara Pantera. ponovo
h

hmm

pre 11 meseci

nista on ne vidi. niti cuje. po potrebi.
g

gooxy

pre 11 meseci

Bravo zeljko pokazi ovim iz zeleznika sta je gospodin.bez kukanja na ovu istorisku kradju izreziranu od kosovo boy.sto kazu oni nismo isti.jedno je avangarda a drugo satra i realiti mozgovi iz prvih redova.
m

madness

pre 11 meseci

druze moj,tebi kao da fali bar 3 razreda osnovne skole.....
d

disko_raketa

pre 11 meseci

Tek će da ti bude zaooo
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Žoc veliki gospodine glavu gore,nema kukanja i plakanja kao što to oni rade ali ako dođe do pete uzvratiti istom merom.Bili su bolji večeras,iskoristili pritisak sa tribina koji naši igrači nisu izdržali i koji su pravili neverovatne poteze,gubili čiste lopte,petljali i komplikovali,Lesor,Smajli i Ledej danas baš,baš loši.Egzum ponovo nije bio na nivou,Panter na strani standardno loš i nesiguran.Zbog onog Papapetrua jedva čekam da se završi sezona pa da onako malokrvan, neborben i bezvoljan ode što dalje od Partizana,Naneli ni tamo ni vamo,promašivao kad je bilo najvažnije dok su oni baš tad sve pogađali.Madar danas osim borbenosti i par trojki dosta,dosta limitiran u organizaciji igre i mirnoću na lopti.Za četvrtu se spremiti na provokacije,pritisak sa tribina i pokušati da se uđe u neizvesnu završnicu ili sa nekom prednošću ali i oni imaju svoju računicu i svoje želje.Videćemo,baš se zakuvalo
E

Ej klinac

pre 11 meseci

Pregaziće vas uragan. Opet će te bežati u mišije rupe na kraju, ali već ste navikli na to.
D

Deno

pre 11 meseci

Nece da vas bude,ako dode do pete.Samlecemo vas .
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Ovako odgovora Gospodin i najtrofejniji trener Evrope. Kultura i manir su uvek bila na pravoj strani što se još jednom videlo i večeras.
@

@milojkA

pre 11 meseci

Gospodin? Kultura? Gde? Ko?
ž

žoc BoC

pre 11 meseci

Kao sto si rekao nakon prosle utakmice.Samo sve po prpozicijama i zakonu o sportu.Slazem se. Propozicije KSS su jasne.Ekipa koja ne igra KSL ide u 3 rang.Zna se koliko Srbija daje ekipa u ABA ligu ekipa iz KSL.Sve je jasno.Sve po zakonu.Po propozicijama.Vi sledece godine u Srpsku ligu.Nema Aba lige.Za 3 godine se realno vratiti mozete u KSL.Vi ste udruzenje gradjana kao i svaki drugi klub.Kako vazi za druge tako i za Vas.
M

Magnet POL

pre 11 meseci

Kako može KSS da sankcioniše nekog ko neće da igra takmičenje koje nije u ingerenciji KSS? Još bolje pitanje: zašto Čović nije predvideo mehanizam kažnjavanja ne igranja u KLS? Jer on je taj koji vedri i oblači u KLS.
p

propozicija

pre 11 meseci

Znaci vi onda ste trebali od trece lige da krenete kada ste se ugasili i niste se takmicili 4 godine?
h

hahah hahaha

pre 11 meseci

Hahaha
N

Neupuceni deckic

pre 11 meseci

CZ se nije takmicila u periodu od 2011-2015. jer je bila u zamrzivacu i zbog toga po pravilu nije mogla igrati ABA ligu. Ali...
m

ma ajde

pre 11 meseci

pa šta onda vi tražite u ABA od 2007, jel' igokejci?
K

Kiki Golub

pre 11 meseci

Ok mi u treću ligu, i Euroliga nas pozove a vi se svi kolektivno spalite......

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Gospodin
@

@marko

pre 11 meseci

Nije prosao pored gospodina ..
D

DSB

pre 11 meseci

Ljudi, morate da shvatite da Zvezda ovo ne moze da dobije. Previse para je ulozeno u partizan, dosao je najtrofejniji trener, koji evo vec drugu godinu nije uzeo ni jedan trofej. Ovo jednostavno mora da osvoji

Реално

pre 11 meseci

Изразито глупо запажање...
S

Salesman

pre 11 meseci

Evo ih tuzibabe ponovo. Nek nas Zoran Savic ponovo druka kod Evrolige, a mogao bi i da trazi od natoa da nas bombarduje.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

ko ne vidi razliku u gospodstvu, i ne moze, nije on kriv. Gospodin nije, niti ga je upoznao, nego je dzudza. toliko.pametnom dovoljno.
l

ljutenica

pre 11 meseci

On je ljut sto nema jos stranaca,nije navikao da ifde gde trenirao ima domace visr od 2,3ce...dogodine obarajte rekord na minimum 10 bronxkamerun igrace. Ove ste imali devet u jednom momentu.
m

marios

pre 11 meseci

ja bi sledeću utakmicu namerno izgubio, ovo mora da im se vrati...kakva mržnja..granica ludila koliko su oni isfrustrirani
S

Sale Kg

pre 11 meseci

Možete da nam... Kao što to radite prethodnih 10 godina. Oxoxoxooxooxoxooxxo
G

Gost1717

pre 11 meseci

ne gledah pocetak..posle smesan razlog da napuste parket. Znaci padne nesto na parket i tim ide van. Cisto sumnjam da u Areni nista nije palo u prva dva meca..logicno Zex da je tvrdo u Pioniru..mina!!! Zahvali drzavi na parama, pa ste nakupovali extra sutere i oni te vade..celu sezonu sut oko 50% za tri. Ali sta je tu zasluga trenera..vec sve induvidualna resenja dobrih napadaca..
@

@gost1717

pre 11 meseci

Da, da, nisi kao gledao pocetak...Flase, upaljaci, zaletanje na Nanelija, podizanje stolica....Kazes tvrdo u Pioniru? Bice bolje u Areni ako dodje do pete, nemoj sumnjati.
S

STOKO BOLESNA

pre 11 meseci

SAKURU BOLESNIKU STE PUSTILI VEC 20 komentara A MENI NECETE NI JEDAN KOMENTAR DA PUSTITE STOKO JEDNA BOLESNA
a

ak11

pre 11 meseci

sta kaze sa sresnji prst koji je madar pokazao navijacima?verovatno nije video...
M

Micko nis

pre 11 meseci

Kaze da je to sjajan gest isto ko i vredjanje zene nedovica
j

jdsk

pre 11 meseci

pa da neces poljubac da vam posalje posle gadjanja na parketu ? Auuu kakav covek
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Jesi li sad čuo pevanje sa tribina ako već u Areni nisi?
S

Samo jako prskaj

pre 11 meseci

Ahahaha tako tako
s

selektivni sluh

pre 11 meseci

Jel cuo veceras sta su pevali na tribinama, zna li se sta???
I

I???

pre 11 meseci

Sta vi svi imate od toga, od vredjanja i gadjanja? Je l vam to hrani dušu ili sta?
S

Selektivni duh lebdi

pre 11 meseci

Nije komentarisao. I ako su sve pesme bile vređanje. Gospodin čovek.
I

I ponavljati

pre 11 meseci

I UBICA da se nikad ne zaboravi. Svaki dan to treba pričati
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Овај човек је тренерска величина, али људска нула! Две године својим изјавама подиже тензије, када је Недовиќу жена к---а он нечује, али зато чује када је он турчин! Нечује када вреџају човиќеву жену и фамилију, али зато чује незнам шта! Е мој румени, једна велика нула од човека, тосу рекли многи твоју суиграчи и сурадници!

Sakur

pre 11 meseci

Da ste vi ovako bili docekani u areni vi se ne bi vracali na teren dok se hala ne isprazni
@

@Josif

pre 11 meseci

Samo kad je mali covek sa velikim trbuhom gospodin. Blago tebi, a i nama sa takvima.
a

all grobar

pre 11 meseci

Ti za pocetak nauci kako se pise ne znam. Zeljko jednom i zauvek GOSPODIN, a i veci Srbin od celog tvog kluba.

Sliks17

pre 11 meseci

I ispraznice se pa ce da igramo. Posteno
a

ali zato protiv

pre 11 meseci

Fmpa se drao na navijače da prestanu sa uvredana vesni, uvek pozove na sportsko navijanje, cestita protivniku i ne komentarise sudjenje. Dok sa druge strane imas trenera koji je ubedjen u nesto sto je ok ali da izjavi da i mi znamo da ce nas povediti je stvarno nedostojna trenera i onda imas covica koji samo stancuje izjave. I na kraju navijaci koji se prepucavaju sta je veca sramota a reci cu vam sve je sramota vredjanje nedovicdve žene, dete mi niko spomenuo nije to je najveca laz ikad, vase skandiranje lesoru, smajliji i zeljku, potezanja stolice i bacanja predmeta i teren. Ako i dalje planirate da se svajdate vi ste ti koji su prozivali mrtvog mancea. Pozdrav braco Srbi
g

gost1978

pre 11 meseci

upali google gramatiku
M

Moj Sakure

pre 11 meseci

@Sakur Vec si zaboravio docek topovskim udarima. Podseti ko je tada izasao? Znamo mi ko su ovde pobegulje
b

bgcz

pre 11 meseci

jeste sakur, mi bezimo sa domaće lige, mi bezimo u tunel i povlacimo ekipu.
g

gooxy

pre 11 meseci

Bjese davno kad niste smjeli na megdan u podgoricu zar ne?cak je za vas i vladar urgirao da je opasno da idete hahah iako je vlada i policija CG garantovala bezbjednost.onda oni dodju kod vas a vi pjevate izadji mala haha pa mozak velika nulaa
с

срб

pre 11 meseci

Глумци класични,провокатори .
R

Realan skroz

pre 11 meseci

Zeljko je stvarno veliki trener ali nije trebao da podpadne pod ovo spinovanje... Eto oni su krivi mi smo zlatni... Daj covece urazumi se i sam si deo tog mulja, sam si dosao da budes deo toga.... Napred Zvezda le....
u

uzmi zeljko

pre 11 meseci

neku titulu
u

uzas

pre 11 meseci

Ovo Golden State ne bi dobio
@

@uzas

pre 11 meseci

Naravno kad smo jaci i od pomenutih!
L

Luja

pre 11 meseci

A što GS kad je Denver bolji?
g

glavatan

pre 11 meseci

Zato sto je saban navijac Golden Stejta Reala i Partizana, glavati ateista.
M

Maznic Jr

pre 11 meseci

Golden Stejt možda ne bi dobio, ali vas ALBA dobija 100% - da se ne bi palili na F8.
@

@mazni nam ga

pre 11 meseci

Izadji mala...
М

Митт

pre 11 meseci

Па реци брате отворено да више мрзиш да изгубиш од Звезде, него у затвор да одеш (не дај Боже). Тренер са 9 Евролига даје изјаве које су пуне лицемјерја и контрадикторности. Ужас!
s

svemirac

pre 11 meseci

Sto ne daj bože... Da je bilo pravde čovek bi robijao, zato što je ubio dete kolima pred prelazak iz kk borac u kk partizan. Ni dan nije odležao zbog toga.
G

Gost23

pre 11 meseci

Evo i ja više volim da neki moralno niski ne likuju nego što znači ova titula. Nije problem izgubiti od boljeg, sportski, čestitati nakon meča. Problem je što već 11god nema sporta. U domaćoj ligi ne bih učestvovao nakon one kradje pehara dok neko ne odgovara za to. Nesposobni ste da organizujete, ok. Ne učestvuju ni na letnjem turniru u Banatskom Karadjordjevu, iako je tamo malo ozbiljnija organizacija.
o

oleole123

pre 11 meseci

sram te i stid bilo .... za male pare si se prodao ....
n

neshha

pre 11 meseci

Pa sad,ne bih rekao da su male pare.Doduse,nema ugovor...
B

Bogdan58

pre 11 meseci

Nisu male !!!
V

Vuk 981

pre 11 meseci

Pa i nije baš za male pare!
N

Nisi realan

pre 11 meseci

Kome se prodao? Covek je uvek bio deo Partizana sa kojim je i osvojio titulu prvaka Evrope. Ono takmicenje na koje se ne lozite. Covek nije rekao nista pogresno. Prve dve u areni jesu bili pogrdni transparenti,jeste bilo vredjanja igraca czv ali niko nije ubacivao nista na parket u zelji da razbije glavu nekom zvezdinom igracu. Naredna tekma bi trebala biti pred polu praznim tribinama realno. Ali svaka cast za gospodsko navijanje kakvo je najavio vas tata. Sportski pozdrav
5

56789

pre 11 meseci

NE DOZVOLIT IGRACIMA PARTIZANA DA SE ZAGRIJU JE SRAMOTNO
d

domaci igrac

pre 11 meseci

zanima me samo sto im vi pevade pesme na srpskom kao da vas razumeju 😂 a
R

Reč je reč

pre 11 meseci

Ja to nisam video ni čuo.
n

neshha

pre 11 meseci

Jos sramotnije je pokazivanje srednjeg prsta navijacima od strane jednog nazovi profesionalca.Naravno,njegov trener to nije spomenuo,reci ce da nije video.
3

34667

pre 11 meseci

FER SPORTSKI I MUSKI
Б

Боћа

pre 11 meseci

Идемо само јако. Видело се то на почетку меча да морамо изгубити. Страшно од услова за игру и суђења... Волим ПАРТИЗАН

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa vole i muve. ...na. Svakom je nešto lepo.
g

gooxy

pre 11 meseci

Kad si vec kod muva,poslje vas redovno moraju deazinfikovati halu i pokupe traktorsku prikolicu crknutih Muva.stala,satra,sator naselje,veliki zvucnik sa puno sijalica u razlicitim bojama,pljuvanje i mokraca a ponekad i izmet,to je sve jedan navijac ugasenog kluba cigan
Z

Zvezda 91

pre 11 meseci

2:3, gašenje.
Л

Лк

pre 11 meseci

Ако је све видео, ти остаде без Мадара.
v

vxv

pre 11 meseci

sta bi sa madarom ?
Y

YAM - AVRAM

pre 11 meseci

Ako suspenduju Madara, vraca Zeljko Aleksu, e a onda sledi maska 🦸🏻‍♂️ i novih 30 poena koje jos pamtis iz derbija😎
n

neshha

pre 11 meseci

I Nanelija!
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Cestitke Partizanu na vecerasnjoj pobedi i Hrvatskoj na pobedi i osvojenoj ligi nacija...
p

pfc!

pre 11 meseci

Bravo gospodine, lepo si najavio i petu utakmicu koju svi mi grobari čekamo posle ovoga. Vidimo se u četvrtak!
H

Hahahahahahaha

pre 11 meseci

kao i posle reala bice vam malo dva oka za plakanje

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Ti si Grobar, ali, malo sutra...
@

@pRc

pre 11 meseci

O kom gospodinu je rec???
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Cestitke Partizanu na vecerasnjoj pobedi i Hrvatskoj na pobedi i osvojenoj ligi nacija...
d

dani2323

pre 11 meseci

Nadam se da je video i Madara.
v

vxv

pre 11 meseci

sta bi sa madarom?
M

Mirkan12

pre 11 meseci

Nije ga video, ako što nije ni čuo ništa proslu utakmicu.
M

Mk

pre 11 meseci

Ako kapacitet pionira ne bude smanjen makar za 40%, ne treba izaci na parket. Prvih 10 redova da budu prazni jer sa stokom se ne moze drugacije
d

d. g.

pre 11 meseci

To vam je plan. Drugačije ne možete.
m

marios

pre 11 meseci

jer sa stokom ne može drugačije??? ove izjave su zabrinjavajuće
n

neshha

pre 11 meseci

Prosle godine ste imali praznu halu i ostali ste praznih saka!
b

brt

pre 11 meseci

video covek predmete a srednji prst nije,kao ni vredjanje u areni
2

29293939

pre 11 meseci

Да ли могу прсти и стаклена флаша да се пореде? У свим земљама би испразнили трибину, уживајте у овој победи и ћутите.
b

bgcz

pre 11 meseci

mogu da se porede. Bez publike moze, a bez Madara je veci uticaj. Evo bez madara i bez publike i opet kec
G

Gost999

pre 11 meseci

A je l' si večeras čuo sve? Video sve? Ili prepuštaš komesaru?
S

SB

pre 11 meseci

Bravo Zeljko, tako to radi svetski trener💪💪
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Pa dajte da predamo i cetvrtu da se neko ne povredi za petu jer ocigledno je gore vredjati neciju zenu i dete nego gadjati upaljacima i kovanicama.
S

STEVA103

pre 11 meseci

Za pravog čoveka je gore. Samo za razliku od tebe treba biti čovek. Za početak.

opsenar.kamenja@gmail.com

pre 11 meseci

Pa da ste skupili te bačene novčiće, upaljače i čokanjče pa upaljače i čokanjče prodali, skupili biste za porez
I

Istina!

pre 11 meseci

Panter u finalu prošle sezone pokazuje srednji prst da bi isprovocirao ,ove godine Madar, trener Isti koji nista nije rekao u vezi toga, pravi se da ne vidi da ne cuje, mislite da ovo nisu namerno uradili da bi ispraznili tribine ? naravno da jesu jer su spremni na sve..
a

ahahahah

pre 11 meseci

Pa nije vam Madar pokazao srednjak cim jw usao na perket vec kad si bezali nazad! Jahahahhaa
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

What do you need
t

terza magico

pre 11 meseci

Da li je ovaj video srednji prst Madara? Ali ne sme niko da ga pita na KZŠ.
g

godtgg

pre 11 meseci

steta sto nije video, trebao vam je i gace skinuti, vasarosi obicni

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

U redu, ne uredu. Ne mogu da verujem da si dva puta tako napisao.
s

sudije

pre 11 meseci

Realno ubili ih faulovima na samom početku i posle rutinski
g

gost1978

pre 11 meseci

gospodincina
@

@gost

pre 11 meseci

Da se to desilo u areni onda bi pricao da nije nista video
j

jodza ns

pre 11 meseci

na oči te kradu a on kao veliki gospodin daje komentar.Ja bi poludeo,sudjenje je kriminalno bilo
@

@gost

pre 11 meseci

Videces posle 5te kakav je to gospodin
o

oleole

pre 11 meseci

Gospodarcina samo kada vredjaju njega i njegove igrace, inace kada vredjaju protivnicke bio je fokusiran na utakmicu i nije cuo
@

@gost19

pre 11 meseci

Da se to desilo u areni onda bi pricao da nije nista video
@

@@gost

pre 11 meseci

neće biti 5. utakmice, možete samo da sanjate ovakvo suđenje u još jesnoj utakmici. Sudije nam uterale po 3 faula skoro svim nosiocima igre u prvom poluvremenu, to je jedini razlog zbog kojeg ste dobili večeras.
N

Nikmik

pre 11 meseci

Igrate sa 7 igrača i buniš se za fauloce, a Zvezda svaku četvrtinu u trećem minutu u bonusu, a da ne komentarišem drugu utakmicu i zadnju četvrtinu kada niste ni ušli u bonus, a mi u drugom minutu
@

@nikmik

pre 11 meseci

Ne zaboravi i to da Zvezda prethodne dve utakmice nije sutnula nijedno bacanje u poslednjim cetvrtinama.