Željko Obradović (© Star Sport)
Željko Obradović (© Star Sport)

Obradović: Bio je direktor ABA lige, sve je video; rekao sam igračima - sve je u redu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.23. | 23:23

Trener Partizan Mozzart Beta imao je kratko obraćanje posle poraza u trećem meču finala ABA lige

Finalna serije ABA lige se nastavlja. Crvena zvezda je uspela da pobedi na trećem meču i tako unese dozu neizvesnosti posle dva sigurna trijumfa Partizan Mozzart Beta u Areni. Posle meča pred navijačiam Crvene zvezde, Željko Obradović ostao je miran.

Izabrane vesti

"Rekao sam igračima, sve je uredu. Idemo dalje. Zvezda je bila bolja od nas u četvrtoj četvrtini, nismo iskontrolisali emocije. Čestitam Zvezdi na pobedi. Imamo sada utakmicu za dva dana, ako ne pobedimo imamo onda još jednu na našem terenu i to je to. Idemo dalje", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Duel je kasnio zbog ubačenih predmeta na parket kada je ekipa Partizana napustila teren. Nešto slično se na kratko dogodilo u drugoj deonici kada je crno-beli tim krenuo da napusti parket, ali ih je sprečio trener.

"Bio je direktor ABA lige, video je sve. Gore je bilo pre početka utakmice, kada ekipa nije mogla da se spremi za početak susreta".

Partizan Mozzart Bet se dugo održavao u igri, ali je na kraju otpor slomljen u poslednjoj četvrtini kada je Zvezda napravila ključnu seriju.

"Četvrta četvrtina je odlučila, problem su bili i faulovi, Smailagić, Egzum, Ledej, Lesor. Nismo pronašli rešenja. Imali smo bespotrebno izgubljene lopte u momentu kada smo igrali najbolje", dodao je Obradović.



tagovi

Željko ObradovićKK PartizanKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara