Novi Partizan Mozzart Bet prvi put pred publikom, ali bez Vašingtona i Bošnjakovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.09.24. | 10:51

Crno-beli danas igraju prvu pripremnu utakmicu pred publikom, ali u timu nema Mitra Bošnjakovića i Dvejna Vašingtona

Potpuno novi, reokonstruisani Partizan Mozzart Bet danas na Siciliji istrčaće prvi put na parket pred publikom na prijateljskom meču. Navijači će i putem malih ekrana imati priliku da vide tim Željka Obradovića na delu jer od 18 časova i 15 minuta igra protiv Dretone, a prenos ima na TV Sport klub.

Posle dve pobede protiv Igokee i Jeniseja koje su bile iza zatvorenih vrata, Partizan će se premijerno predstaviti večeras sa potpuno novim sastavom u odnosu na prethodnu sezonu. Ipak, Željko Obradović neće računati na sve igrače. Slobodne dane dobio je američki internacionalac Dvejn Vašington koji je ostao u Beogradu zbog rođenja deteta. U Srbiji je i Mitar Bošnjaković koji je igrao meč kvalifikacija za juniorsku selekciju Partizana zajedno sa Aleksom Dimitrijevićem.

Izabrane vesti

Oni neće biti deo turnira u Siciliji, osim ako Dvejn Vašington ne odluči na spostvenu ruku da se pojavi u Italiji i pridruži se saigračima. Zanimljivo da je Željko Obradović krenuo put Italije odmah posle utakmice u Zagrebu gde je bio deo spektakla organizovanog u čast Dražena Petrovića.

Po povratku u Beograd, od 13. do 15. septembra, Partizan će organizovati turnir sa AEK-om i Parizom u Beogradu. Generalnu probu za sezonu ekipa će imati 21. septembra protiv Panatinaikosa u Atini na otvorenom stadionu.

Takmičarsku sezonu Partizan otvara u ABA ligi protiv Borca. Meč je zakazan za 25. septembar.




tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara