Komentari na vest

Nikola Topić u Oklahomi Siti Tanderima!

R

Red Star Belgrade

pre 4 dana

Samo me zanima da li je neko od vas mislio da ce Jokic biti u NBA sa onih 100kg 2010 godine ? Niko nije ni mislio da ce Jokic biti MVP 3 puta NBA lige. Malo vere u Topica i mozda bude bolji od Jokica.
B

Bisko

pre 4 dana

Jeste!!! Večito mislim na koga me podseća taj lik. ISTI PANTELIJA. HVALA
S

Sve najbolje

pre 4 dana

Da uzivas u svom novom zivotnom putovanju. Nije kosarka najbitnija na svetu. Kosarka je samo zabava za gledaoce, nista vise od toga. A ovi likovi sto sve gledaju kroz prizmu Zvezde i Partizana da se zapitaju malo o smislu svog zivota... Malo manje prepucavanja i mrznje, a vise zdravog uzivanja u kosarci. Da posle utakmice mozemo da se nasalimo malo na tudj racun, pa na pivo svi, a ne kao pojedinci ovde da ponavljaju nebuloze svakog dana.
G

Gost 2112

pre 4 dana

Upravo pročitah izjavu generalnog sekretara Oklahome Sema Prestija u kojoj kaže da Topić neće igrati za njih u narednoj sezoni: "Oklahoma će odrediti plan akcije u vezi sanacije povrede i pratiće njegove i igre tima u koji će biti prosleđen". Nameće se zaključak da će to biti upravo Crvena zvezda, koja će upražnjeno mesto pleja odlaskom Jaga popuniti sa Nikolom Topićem!
P

Pa1

pre 4 dana

Srećno Tope! Trebaće puno strpljenja da se stigne do cilja ali vreme radi za ovog momka. Ne treba očekivati ništa u ovoj sezoni, najvažnije je da zaleči povredu a onda polako do prve petorke. Vrati se u Zvezdu jednog dana!
C

Covo reaguj...

pre 4 dana

DJURISIC U ZVEZDU!
V

Vukmirac

pre 4 dana

Mali je bio realno vidjen oko 5-og pika,super je igrac. Zao mi je sto ga je jedan zli covek iz Zeleznika unazadio svojim odlukama i izbacio van 10-og mesta na draftu.
Z

Ziveo Nebojsa

pre 4 dana

@Vukmirac... a meni je bas drago sto ste izgubili 3-plu krunu i dobili metlu 8-0 od istog tog coveka 🧹🤫
@

@@@@

pre 4 dana

Nema šanse u Oklahomi.
G

Grobarrrrr

pre 5 dana

Baš mi je drago zbog ovog malog. Oklahoma je odlična sredina za njega. Nadam se da će jednog dana dostići nivo koji imaju Jokić i Dončić, vidim strašan potencijal u njemu, pogotovo u segmentu donošenja odluka na terenu. Samo da ga zaobidju povrede i nebo je granica.
3

369963

pre 5 dana

MNOGO SRECE NIKOLA i da te povrede mimoidju. Valjda si imao srece da te draftuje tim u kome ces moci da pokazes sta znas i mozes SRETNO
p

publika

pre 5 dana

Nazalost, mislim da je prerano otisao tamo i da OKC nije idealan tim u kome ce imati prostora. Shai je prvi plej koji je projektovan da u narednim godinama pokupi nekoliko MVP-ja i Topu tu mesta nema. Igrace kad ovaj par minuta odmara ili udje u problem sa greskama ili eventualno van svoje pozicije. Ali opet, s druge strane i dobro je sto je tako mlad, ima vremena za ispravke, mozda cak i povratak u Evropu, pa ponovo u NBA. U svakom slucaju, srecno Tope!
C

Cjepka123

pre 4 dana

Ali je dobio 5 miliona...naplatio je sav trud do sada i baš ga briga.Mnogi ne budu ni blizu toga.
C

Cepamo mrežice pišemo istoriju

pre 5 dana

Srećno
Z

Zaza Paculia

pre 5 dana

Presti je tata Draft-a, zna da je draft rejting pao zbog povrede i da je Nikola suvo zlato. Ima pikova za trgovinu, za pravljenje igraca. Sklonio je Gidija jer mu treba odbrana i doveo Karuza. Da se Top prvo lepo oporavi, oni sigurno nece zuriti sa oporavkom. Zvezda ce se naplatiti od Miska, verovatno ce i tu biti nekih dogovora u vidu nekog Miskovog igraca.
V

Vl@dimir

pre 5 dana

letnja liga, trejd trejd trejd, pa nazad u zvezdu ili megu, zapamtite ovaj komentar
A

Anđusara

pre 5 dana

I da si u pravu pa? Opet je dobio šansu za koju mnogi nisu u mogućnosti da dobiju!!!!
Z

Zaza Paculia

pre 5 dana

Da se oporavi, zaleci, ojaca nogu i telo, jer je jos prakticki dete! I da bude trejd, kakav veze, ovaj momak je budućnost nase i Evropske kosarke. To sto on ima urodjeno, na tu visinu i gradju, to je cisto blago, koje jos nema 19. godina.
@

@vladimir

pre 5 dana

...i? sve i da je tako, u tom trenutku ima 21 godinu i 15 miliona u dzepu. sansu da ostavi dublji trag u zvezdi, mada bi imao dosta evropskih ponuda, verovatno i od najboljih (najbogatijih) ekipa. ali sanse za to su male, pokusevski nista nije pokazao, pa se opet nasla ekipa spremna da proba sa njim. topic je mlad i veliki potencijal a to se dosta ceni tamo.
r

rajaram

pre 4 dana

dobro brate, lik je sa 18 godina otisao na draft i izabran je sa 12 pozicije!!! moze malo, nade, poštovanja njemu i njegovoj porodici, ljudi su ulagali u njega, ja sam kao Srbin ponosan sto je tu gdje je i zelim mu da se sto prije oporavi...
a

aca2221

pre 5 dana

Koliko usi ima ovaj celavi....
H

Hm

pre 5 dana

Srecno Nikola!
G

Goxy78

pre 5 dana

Kako niko ne primeti da je ovaj pored Topa isti Pantelija...samo mlađi!
@

@goxy

pre 5 dana

...ko kaze da je mladji? :) :) :)
R

RadeRS

pre 5 dana

Doček'o ga Pantelija lično
T

Tomy

pre 5 dana

Srećno Tope! Pa da postaneš novi Džon Stokton!
H

Hn

pre 5 dana

Ono najvaznije zbog cega je i otisao tamo su pare. To je uzeo. Da ce se naigrati, mozda na treningu. Mozda i poseduje kvalitet, ali u ovom momentu je prerano otisao ako govorimo o spremnosti za NBA, ako govorimo o parama, verovatno idealna prilika, na sigurno, bez obzira sta posle uradio od karijere.
I

Ivan3333

pre 5 dana

Najgori draft u istoriji lige.
r

rex7

pre 5 dana

u Oklahoma Siti Tanderu*
Z

Zvezda 91

pre 5 dana

Srecno majstore pa da se vratis jednog dana u Zvezdi.
K

Kol

pre 5 dana

Srecno
D

Dusseldorf

pre 5 dana

Los izbore ekipe!
O

Ovo je NBA

pre 5 dana

Oni su njega birali, ne obratno.
p

psyhhodelija

pre 5 dana

Stiže Zvezdi obeštećenje od Oklahome.. Đurišić stiže na Mali Kalemegdan!!! zvezdino dete izabrano na draftu !!! kako je lepo izgovorio na naški onaj amer Crvena Zvezda !!!
S

Srxx

pre 5 dana

Umalo ne zaplakah. A toliko je dao zvezdi...
T

To je

pre 5 dana

Generalni direktor NBA
g

gost1978

pre 5 dana

prvi put ikada vase dete hahahhah i kakav je osecaj reci
@

@gost1978

pre 5 dana

A koje je vaše dete ikada bilo na draftu i zaigralo u NBA?
@

@gost1978

pre 5 dana

....stojakovic, radmanovic i sada topic. 3 najbolje plasirana pika iz srbije, pored milicica, svi iz zvezdine skole. bas volis da kazes malo ali glupo :)
m

mali budo

pre 5 dana

svaka cast mali, ovi sto seru po komentarima ostace kuci pa ce te i vrv gledati za nekoliko meseci, samo kidaj!!
N

News

pre 5 dana

Najgora moguca stvar za Topica. Uvek je bolje da rookie dodje u ekipu bez ambicija gde moze da se navikne na ligu I tim bez pritiska.
A

Alo bre

pre 5 dana

Naduvan igrac a u stvari krš od igrača
p

psyhhodelija

pre 5 dana

Reci to Oklahomi stručnjače zavidni i ljubomorni...Zvezdino je dete pa te razumem

ROSSONERO97

pre 5 dana

samo vidi gde je on ,kao sto kazes krs igrac,a gde si TI!
C

Cccc

pre 5 dana

Ebi ga svi nemaju pojma o košarci samo se ti razumeš.
K

Kalabasas

pre 5 dana

Gde u OKC najmlađa ekipa,betonirana na tim spoljnim pozicijama,vasa koji je za sve EL plejmejkere bog otac nije imao mesta sta topic tu da radi,još komentator kaže dobar je ali moraće da igra letnju ligu,dečko ne igra već 5 meseci... Ipak kad nisam bacio peglu,događaj večeri MC Cain i još par deckonja izlaze sa uredno nalakiranim noktima,prstenjem kao pevačice, vidi se iz aviona da su odlični primaci...lopte... A 1984....olajdzuvon,dzordan,barkli,dzon stokton...i još to prikazuju kao rewind...za 40 g sve otišlo u....
D

Druze

pre 5 dana

Vasa ima 30 godina, Topic 18. To je velika razlika, videces Boze zdravlja za 3-4 godine kako ce mali da ubija, niko ni ne ocekuje da sad sa 18 godina ima neku minutazu i da igra preterano.
G

Gorostas

pre 5 dana

Tesla povreda protiv Partizana 4.1. Željkoglu
L

Laker

pre 5 dana

Srecno Nikola, vidi se da si dobar momak!
b

bravo

pre 5 dana

Bravo Tope i srecno ! I da osvojis prsten tamo vrlo brzo...
M

Ma da

pre 5 dana

Tesko da je bolje moglo, ekipa prepuna mladih igraca. Odlaskom Gidija Oklahomi je trebao cist plejmejker, tako da se otvorio prostor Topicu. Samo da se sto pre oporavi i da ga zdravlje sluzi.
t

tooooopic

pre 5 dana

nemas ti pojma o kosarci ako kazes da je tesko moglo biti bolje za njega? pre bih rekao da je tesko moglo gore za njega. otisao je u ekipu gde na njegovoj poziciji igra shai koji je zabetoniran kao fransizni igrac. momak koji je buduci mvp lige...ako je Nikoli cilj da bude back up play i da se zadovolji sa mrvicama kada shai odmara,onda je OKC pogodak...ali za decka koji je ovoliko visoko biran na draftu,za decka koji bi sigurno bio u prva 3 pika da se nije povredio...gori tim nije mogao da ga draftuje. igraci koji se visoko kotiraju na draftu,obicno su vec prve sezone starteri,njih obicno biraju najgori timovi u ligi(ti timovi imaju najvece sanse za prve pikove upravo jer su najgori timovi lige) npr. venbanjama,miler,kaningem...pre njih recimo doncic,jang,ejton... sve su to rookie koji su odma prve sezone gurnuti u vatru i postavljeni za nosioce igre. a zasto? zato sto su draftovani od strane timova koji u tom trenutku nisu imali neke velike ambicije i mogli su slobodno da se fokusiraju na to da od tih igraca stvore zvezde i buduce nosioce cele fransize...za razliku od njih oklahoma je tim koji ce vec sledece sezone imati sampionske ambicije,znaci sve i da se topic oporavi,nece tu biti mnogo prostora za igru i dokazivanje...a fa stvar bude jos gora,OKC po meni ima najboljeg pleja u celoj NBA. za Topica je idealna sredina bila recimo San Antonio...ekipa koja nema nikakve ambicije,ekipa koja maltene nema pleja...a plus ima jednog Vembanjamu koji bi legao topicu kao kec na deset...siguran sam da bi u Sparsima bio odma startni plej,i naravno ako bi se pokazao,cela ekipa bi se gradila oko njega i Vembanjame. nadam se da gresim ali bojim se da zbog ovog draftovanja u OKC topic nece napraviti karijeru kakva mu se predvidjala...ali opet,daj Boze da gresim...
P

Pazi

pre 4 dana

@tooooopic O čemu pričaš ti? Topić je još mlad, nema ni 19 godina. Njega niko ni ne planira za prvog oleja. Pa ni u EL ne bi mogao to još uvek. Baš mi nije jasno šta di hteo da postigneš komentarom.
t

toooopic

pre 4 dana

@pazi. Ovo ti nije evropa,amerima to sto ima 19 godina ne znaci nista. ako si tamo u top 5 pikova,odma si starter. sigurno te nece vuci godinama po klupi i davati ti minute u garbidz tajmu. da je izabran u prvih 5 pikova,i da ga je birao tim koji nema ovakvu zvezdu na pleju kao oklahoma,naravno da bi bio starter(ovo sve pricam naravno hipoteticki,da se nije povredio i da ga nije birao tim koji je jak na pleju) a to da u nba ne planiraju igrace od 19 godina kao startere. evo ti najbolji moguci dokaz da si lupio glupost: draft 2023 : 1 pik Vembanjama-starter. 2 pik miler-starter. 3 pik henderson-starter. 4 pik tompson-starter. 5 pik tompsom koji je draftovan od detroita-isto starter. draft 2022 : 1 pik bancero-starter. 2 pik holmgren-starter...itd. da ne nabratjam sad. poenta : maltene svaki pik sa svakog drafta koji zavrsi u prvih 5 je odmah starter...mozes se vratiti i 30 godina unazad,opet ces vidjeti da su obicno ti top pikovi odmah igrali u prvim petorkama...da se Topic nije povredio i da ga je recimo san antonio birao sa 4 pozicije(kao sto je bilo i projektovano)bio bi starter. videces da ce im ovaj Castle kojeg su birali sa 4 pozicije umesto Topica biti starter...