Komentari na vest

Nije to više ona Španija: Australija sigurna i bez Egzuma, dominirao Lendejl

A

Aqa

pre oko 2 meseca

Kakve su prevare ova braca Hernangomeš
p

posebno

pre oko 2 meseca

kada ih poredimo sa Gasolima...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Lorenco Braun kakav uzasan kosarkas
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Lorenco ima dve krajnosti. Ili je najbolji na terenu ili najgori, nema sredine, nema prosečnog meča.
T

Trtr

pre oko 2 meseca

Lorenco Braun daleko ti kuća.....
O

Ozzi

pre oko 2 meseca

Ozziji mi malo idu na onu stvar, njihova bahatost i igra na granici incidenta. Kao i protiv nas, posle svakog koša nešto se udaraju u prsa i provociraju.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Doajen Pera Denda se vratio !!! Na max sam stavio ton,ali ga nista ne cujem, nesto sapuce, mrmlja,frlja jezikom,sta je ono ljudi moji, a prenosice svaku drugu utakmicu...show u najavi
Z

ZzzRrr

pre oko 2 meseca

Eurosport 6 i uzivas
M

Milan Nbg

pre oko 2 meseca

Moze li neko da mi kaze gde ima Eurosport 6, kod kog operatera?
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Koliko lorenco braun moze ukanaliti neku ekipu,to niko drugi ne moze, covek ladno 7,8 napada gubi lopte,baca ih u aut...i sto je najgore nikada ne pokaze reakciju da mu je krivo zbog toga,kakva flegma,nevidjeno....,i jos kad dodas ova dva ernangomeza,ne zna se koji je vise nazadovao od njih dvojice...bas ispodprosecna spanija
r

rea

pre oko 2 meseca

Nisu Ernangomezi nazadovali, već je ovo njihov plafon. Momci da su, recimo, Portugalci - igrali bi za Boavistu.
F

Fratello

pre oko 2 meseca

A sta treba da psuje sudije posle svake odluke? (Kao kidara Doncic) Da ide i preti svima redom od zapisnickog stola do domara (kao Misha) ili da bude muskarac, stoik koji je svestan cinjenice da je to samo sport i zabava gde nekad ide, a nekad ne ide???
B

Bobb Macadoo

pre oko 2 meseca

Po meni, mnogo više je nazadovao Huančo, koji se isključivo oslanja na put za tri, a on ga retko kada služi! Meni se čini da je to ekipa skromnih mogućnosti, koja ima sjajnog Santi Aldamua, nepredvidljivog Lirenca Brauna, (samo) dobrog defanzivca Garubu, braću Hernangomes i Abrinesa, koji su dosta nazadovali po povratku iz NBA, nekoliko veterana (Ljulj, Fernandez...), kao i gomilu prosečnih igrača (Lopez-Arestugui, Dijaz, Nunjez...)! Daleko je to od kalibra Serž Ibake, Nikole Mirotića, Naća (koji su još aktivni igrači), braće Gasol, Kalderona, Navara, pa i Garbahose (odavno ili nedavnno penzionisanih)!
V

View

pre oko 2 meseca

Opet dominiraju igrači koji su "upropašćeni" u Partizanu.

RealNo1

pre oko 2 meseca

Па да, ево Пети Милс дијете Партизана
G

Gost99

pre oko 2 meseca

Presudio igracki kvalitet, Australija daleko kvalitetnija, Spanija jedino moze da se nada necemu u utakmici protiv Grcke i da kao treci prodju.