Komentari na vest

Nije se moglo protiv ovakvog Stefa Karija: Nismo paničili

g

gost101

pre 2 meseca

Hladne glave kazem, sami su sebe pobijedili na kraju. Nije americki nivo igre porastao, vec su nasi pali na kraju. Steta.
l

lik

pre 2 meseca

Čuj "da nije bilo njegovih 36, ko zna šta bi bilo". Kakva je to rečenica, koliko amaterizma u pisanju. Da kažemo, da nije bilo Jokića, ko zna šta bi bilo ili da nije bilo Drim tima, ko zna šta bi bilo, ... Da nije ovo, ko zna za ono, bukvalno nešto najgluplje u poseldnje vreme što pročitah.
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 2 meseca

zadnje 2 cetvrtine niste izasli iz bonusa foliranti! zahvalite se onom Bosancu i onom iz Paname inace izgubiste od Srbije! ne bi pomoglo ni 36 tvojih poena!
V

Vasilis Spanulis

pre 2 meseca

Šeff je=KARI!!!
N

No.1

pre 2 meseca

Tri "penzionera" Kari i Durent sa 36 i LJ sa 40 vuku velesilu!! Plus jedan stranac, kako poražavajuće za njih! Nadam se još jednom krugu za naše pa da Bogdan i ekipa, kao Novak u poslednjem svom krugu, izdominiraju na sledećim igrama, baš kao onomad opet kod njih u LA 2028.
a

aaaauuuu

pre 2 meseca

Koliko će tvoj Bogi imati tada godina?
L

Lacio1900

pre 2 meseca

Kad vidiš kakve reakcije i gestikulacije ima kad pogodi neku trojku, zapitaš se da li ovaj čovek ima ikakav intelekt van košarke? Čovek od 36 godina.
V

Voždovac

pre 2 meseca

On druže nema intelekt ni u košarci ni van nje.
S

Slaba odbrana

pre 2 meseca

Lacio1900-Ne boj se ti za njega,da nema ne bi bio to što jeste,na terenu jedna priča van terena sasvim druga.Svi su znali da će šutnuti minimum 10 trojki i opet niko nije mogao da ga zaustavi,a mnoge trojke je dao tako što se za milisekundu oslobodio čuvara.Oni su jednostavno takvi,uživaju na terenu,bodre sebe,prave šou,hoće i da ponize.Naš kapiten kad klimne glavom posle jedne pogodjene trojke ti znaš sledi barem 5 promašenih i to je ta razlika,on igra pod pritiskom a Kari ne.Kad se lomilo oni su igrali opušteno a naši se stegli.Dao bi sve da si na njegovom mestu,to garantujem.
b

batasoca86

pre 2 meseca

Svaka čast za trojke ali za ljudskost i fer plej mrš !
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

U isto vreme ti psujem sve sto imas i mislim se svaka cast. Jbg...
G

Grgaa

pre 2 meseca

Najjaci komentar sto sam procitao hahahhaha brat
n

nemanja1512

pre 2 meseca

majstorcina, dao nam trojiku okrenuo se dok je letela, a i normalan je lik, ali s teta blizi se i njegova penzija , legenda