Komentari na vest

Nevolja za Orlove: Marka Gudurića muči povreda pred okupljanje reprezentacije

K

Kopaonik Biznis Forum

pre gotovo 3 godine

U kom trenutku smo postali ovakav narod? Prvi nisam za mitomaniju i slicne stvari, ali ovolika kolicina vredjanja, omalovazavanja, obezvredjivanja tudjeh uspeha koja ja u nasem narodu postala najnormalnija stvar, to je zaista zabrinjavajuce. Decko odigra odlicnu polusezonu, bude medju najboljim igracima top8 ekipe u Evropi, pljuje se na sva usta, neki cak i likuju zbog povrede. Pa da je najgori igrac na svetu nije ljudski vredjati coveka, a radi se o sasvim korektnom evroligaskom igracu. Virtus dobije dva puta favorizovani Armani i umesto da se radujemo zbog nase mozda i najvece kosarkaske legende Saleta Djordjevica i Tea i Markovica, ovde je i to bio povod za pljuvacinu i za price kako Sale nema pojma i kako Armaniju nije bitna titula sampiona Italije. Nije ni cudo sto niko ziv ko je uspesan i ko ode iz srpskog sporta, nece ni za zivu glavu da se vraca osim ako nije placen kao da igra u emiratima. Toliko je Srbija odvartna sportska sredina. Da su Maradona ili Pele kojim slucajem nasi, ne sumnjam i da bi oni bili ispljuvani na sva usta i da bi i njihova karijera bila omalozavana.
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Ognjen Dobrić!
м

мальчик

pre gotovo 3 godine

Možda je trebalo raditi sa njim više na fizikalijama. Uvek je delovao meko i da ne može da izdrži duel, zato je i jednostran igrač koji želi samo da šutira
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ne moze druze. Jednostavno se rodio limitiran. Uz sav trening, dečko je i dalje mlohav. Genetika jbg.
S

Srpska

pre gotovo 3 godine

Aleksa Avramovic.
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Idealan tim Srbije bi bio: Teodosic, Micic, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Lucic, Kalinic, Bjelica, Petrusev, Jokic, Marijanovic, Milutinov.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

idealan tim je sa teo nikad vise ne dodje u reprezentaciju
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Pokušaj igrača. Fmp-ov pandan Partizanovom Milenku Tepiću. U svakom slucaju, dobra vest za reprezentaciju, iako momku zelim sve najbolje. Micic, Teo, Nedovic, Bogdan, Avramovic, Lučić, Pokuševski, plus 5 visokih igraca Bobi, Jokic, Petrusev, Bjelica, Milutinov(povredjen inace bi sigurno putovao). I umesto koga od ovih 7 spoljnih da putuje Guduric kad nece putovati ni Gagi Milosavljevic, Kalinic, Todorovic, Simon, Jovic, a svi su bolji igraci od njega sem Jovica. Gudira je rang Andjušića, sto znaci jad i cemer, ali cak je i Andjusic u prednosti jer je odigrao sezonu zivota.
S

Simić

pre gotovo 3 godine

Idi malo na balet. Izbaci svu negativnu energiju iz sebe. Ostavi košarku da komentarišu odrasli momci...
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Ajde peri zeni gaće..
М

Марее

pre gotovo 3 godine

Нек си ти мени жив и здрав...
G

Gost0

pre gotovo 3 godine

Ali kakvi komentari sunce ti! Je mozete nekad da podrzite nekog naseg momka i kad nije u najboljoj formi? Kako mozete da kazete da je povreda Gudurica pojacanje za nas??? Pa kako ne naucite iz gresaka nekad? Ovde je na ovom portalu za Micica pisano po 200 komentara 'odlazi, nisi potreban i slicno' kad je bio u zvezdi, a sad je Mvp pa ste promenili plocu! Niko ne moze da tvrdi da Gudurica ne ceka takva sudbina kroz 4 5 6 godina, pa cemo videti sta cete tad pisati. Ne kazem da ce se to obistiniti sigurno, ali decko je talentovan i nije nerealno. Brz oporavak Gudura! Napred Srbija!!
G

GostCZ

pre gotovo 3 godine

Slika i prilika okruzenja u kom' odrastamo i zivimo, druze, o cemu svedoce i reakcije drugih na tvoj komentar. Srbin tesko prasta tudji uspeh.
G

GostCZ

pre gotovo 3 godine

Kapa dole za jos jedan u nizu lepih gestova.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Napaćeni Grobari, šta ćeš im. Njima je životna radost kad se povredi bivši igrač Zvezde. Što se vidi i iz broja dislajkova na ovako normalnom i realnom komentaru.
E

Englez

pre gotovo 3 godine

Ne treba ga ni zvati, što ne pozovu Trifunovića. bolji je 5 pua.
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Ukoliko se ekipa prilagodi Jokiću odnosno Kokoškov implementira sistem igre kao Meloun u Denveru, onda treba biti veliki optimista s obzirom na procente šuta za 3pt naših igrača. Svi igrače da malo smanje ego (u prevodu da moraju da imaju loptu u rukama) i da se podrede reprezentaciji i cilju na OI.
G

GostKv

pre gotovo 3 godine

Nije to loše
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ne bilo grdje nevolje od izostanka Gudure!
B

BS

pre gotovo 3 godine

Samo zbog one trojke od table protiv kluba osnovanog u Zagrebu ga treba zvati u reprezentaciju dokle god se bude bavio aktivnim igranjem košarke.
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

guduric od tablu,kakva trojka marka gudurica,glodarcici se hvataju za glavu
m

markoni85

pre gotovo 3 godine

Pocelo je. Ko je sledeci.
I

Idemo breee

pre gotovo 3 godine

Jak igrac u pm
D

Doktorr

pre gotovo 3 godine

U pravu si, veze nema. Ne griješi Kokošov kad pozove tebe u reprezentaciju umjesto njega, mnogo si bolji šuter.
G

Gost26

pre gotovo 3 godine

Nije nevolja nego pojacanje za nas