Komentari na vest

Nemanja Bjelica odveo Džejlina Smita u Bahčešehir

r

raspad sistema....

pre oko 2 meseca

....u Dodikovom privatnom klubu 🤣🧹🧹🤣
M

Metlanje igokeje

pre oko 2 meseca

Da se prisetimo malo istorije: CSKA – Partizan 88:46 – 2013/14. Evroliga CSKA – Partizan 93:57 – 2002/03. Evroliga AEK – Partizan 106:70 – Suproliga 2001/02. Makabi – Partizan 89:53 – 2000/01. Superoliga Partizan – Ulker 64:100 – 2005/06. Evroliga Lokomotiva – Partizan 99:64 – 2017/18. Evrokup Barselona – Partizan 119:85 – 1981/82 Kup šampiona CSKA – Partizan 84:52 – 2014/14. Evroliga Top16!
E

Efekat Metle

pre oko 2 meseca

POBEZE SVE STO VALJA IZ METLA KLUBA NAKON IZGUBLJENE 3PLE I 8-0🧹
k

kk.Decenija

pre oko 2 meseca

Nema nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣🧹
o

odgovor za grupni i koga briga grupni

pre oko 2 meseca

Koga briga za vasa pro.....ravanja. Ovo je istina. E sad sto vi vrsite razlicite projekcije. Megalomanija i narcisoidnost su glavne dijagnoze navijaca Partizana.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

јесмо нарциси, заљубљени у свој лик и дело, ви то не разумете, ви лик(ове) немате ..
E

Efes:CZ 100:55

pre oko 2 meseca

CZ i kosarka u istoj recenici??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O

Ono šta...

pre oko 2 meseca

....da kažeš za 8 na prema 0 ako se pitaš za to ko i košarka....
z

za sve grobare na svim portalima

pre oko 2 meseca

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati, iako će nastaviti takmičenja u svojim ligama. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Ugovor su na stadionu crno-belih potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i predsednik Igokee i premijer Republike Srpske Milorad Dodik. - Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub. Čim nam obaveze dozvole, ići ćemo u Republiku Srpsku. Finansijski problemi nisu prestali da postoje, ali će biti znatno lakše rešavati ih zajednički - rekao je Danilović. Dodik je istakao da klubovi imaju svoje ambicije i da mu je drago što će Partizan sada moći da se posveti isključivo košarci i da juriša na uspehe u Evropi. - Naša ambicija je da uđemo u NLB ligu, a Partizan može da se vrati svojoj osnovnoj delatnosti - košarci. Inicijativa za spajanjem je obostrana i sada je ovo zajednička briga. Formalno, pravno imaćemo jednu upravu - kaže Dodik. Upravni odbor imaće šest članova, a predsednik će ostati Danilović, dok će Dodik biti počasni predsednik. Sastav odbora još nije poznat i biće objavljen u narednih nekoliko dana, dok se budu usklađivali statuti i pravilnici klubova. Trener Partizana Duško Vujošević osim zadovoljstva zbog saradnje sa klubom iz Aleksandrovca, rekao je da je posao oko dovođenja zamene doskorašnjem plejmekeru šampiona Vontigu Kamingsu „skoro završen“. - Radi se o Amerikancu, ali da ne želim ništa da preciziram dok on ne sleti na aerodrom. Što se tiče naredne sezone, trebalo bi da se pojačamo i pod košem, ali trenutno nismo blizu rešenja za to mesto. Osnovna stvar na koju Partizan mora da se skocentriše jeste dovođenje mladih igrača, koji možda neće odmah demonstrirati kvalitet, ali će u budućnosti biti potencijal - dodao je Vujošević.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

аха ... лепо срочено, аргументовано, упечатљиво .. . имам само три питања :зашто се онда зовемо "КК Партизан" (а бране нам да се другачије зовемо), зашто смо још увек на истој адреси и зашто нам је грб КК Партизан ? и хајде ако можеш да будеш објективан опиши фузиу ФМПа и Диве (којој нико не може да забрани како ће се звати) из Војводе Шупљикца са грбом звезде, са истом количином речи и истом потребом да оголиш ствари ...
K

Koga briga Grupni

pre oko 2 meseca

Koga briga Grupni vidis da ih jed i zavsit pojede?! Ne vredi se raspravljati, sve oni to odlicno znaju ali misle ako su dovoljno dosadni sa izmisljotinama da ce neko u njih nekad da poveruje a to je corav posao. Nema od tog posla nista. Ceo svet zna cinjenice, besmislenim spunovanjem samo tonu dublje u zivo blato. Najveci uspeh ikad 9 mesto u evroligi a Partizan sampion evrope i nekoliko puta ucesnik zavrsnih 4, itd. Partizan je 1988. bio cak 1. u celoj evroligi.posle regularnog dela a oni nikad ni do 7. mesta stigli nisu. Partizan osvajao Evroligu i 3 puta kup panda evrokupu a oni nikad nijednu pobedu u doigravanju nisu postigli. Sve ostalo su besmislice i nebuloze.
I

Igokeaš Grobarčina

pre oko 2 meseca

@Nakon 8-0 metle vidi brate ima jedna Dodikova pesma koju vrlo rado otpeva, pa uz želje, čestitke i pozdrave za sve vas koji nosite metle: Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.
D

Domaći

pre oko 2 meseca

Najtužnije je kada neko pomene domaćeg igrača, u domaćem prvenstvu ili državnom i uhvati se za to kao pijan plota jer njegov mali isprani mozak ne razmišlja malo dalje.Domaće prvenstvo, u državi koju vodi čovek koji je sumnjivog porekla, premijerka takođe pritom i lezbejka.U državi u kojoj rade za strance, ali je to njihova država pa šta fali stranac daje pare, u državi gde se ne jede domaće ali jedemo strano "jeftinije je"u državi koja je tvoja ali većinom sve strano i onda krene priča o sportu i stranim igračima.Pa evo proveravate li vi poreklo tog domaćeg igrača, kome je stalo da igra nešto domaće kada znamo da živimo u demokratskoj državi Srbiji, ali u toj demokratiji vlada pravilo jedan klub, jedna partija, jedan vođa.U sport nebitno koji platiš stranca odigra dve tri sezone i ode.Zaradi on, ali zaradi i klub i država.Tako da ako pričamo o nečemu domaćem mi nemamo ništa više domaće ili naše kako bi to veliko Srbi dičeći se želeli.Izgubili smo identitet već odavno.Drugo vezano za vas navijače tog "velikog kluba" pošto ste toliko vezani neka je samo naše i domaće, da li se nekada upitate, da li ste i vi domaći i naši.Ako i kada se dese neke promene, možda jednom bude naših prvenstava, možda se opet nekada i budemo pljuvali onako domaći do tada hteli mi ili ništa nije naše i domaće.
k

krelac plandiste

pre oko 2 meseca

Jedan slindzoslav ostavi 80% komentara!!! Igoeka,metla,rumenoglu...i onda ne cenzurisi. Na jedam samar bi malisa zaboravio i to malo osnovne skole sto ima...
c

cccc

pre oko 2 meseca

Po meni zahvalniji igrač od Pantera a dva put jeftiniji šteta što nije zadržan.
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Kakav plač u predgrađu zbog odlaska igrača, sačuvajte neku suzu za nove igače koji dolaze. 🤣🤣🤣🤡🤡🤡
B

Brut

pre oko 2 meseca

Ima jedan klub koji svake godina potroši 15 miliona državnih para da bude 15-ti. Pri tom brukaju srpsku košarku, ali baš briga za njom, tu su Bogdanović i Jokić da to ispeglaju, već zbog onih što im je penzija 150 Evra. Puna ih je zemlja Srbija.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Smith tražio željkanu milion evra po sezoni, ovaj mu rekao pali brate na tvojoj poziciji ne dovodim nikog ispod dva.
R

Raspadori

pre oko 2 meseca

Navijati za klub čijem se šefu drži krivična prijava u ladici već 8 godina, naravno zbog love, i čiji su bivši i sadašnji direktori FK, bili abolirani od krivičnog gonjenja, odnosno u bjekstvu od svih policija svijeta, je u najmanju ruku jadno. Još je jadnije što se javljaju i što im to imponuje. Vaša legenda je neki Tasić, a naša.... Nemojte da nabrajam.
Г

Групно

pre oko 2 meseca

све најбоље надаље ! отворено место за неког бољег !
G

Grobar1977

pre oko 2 meseca

Secam se kako su nas ne tako davno ovi odvaljivali u evrokupu,ili Ligi sampiona ne secam se,dok nam drzava nije kupila ucesce u evroligi.Ali dobro nisu oni bili jedini,da bar jesu.Bilo je tu i Burgovanja,Trentovanja,karamel bombona,sibanja kojekakvim litvanskim kablovima.Krivile su nam koseve razne egzoticne ekipe kosarkaskog treceg sveta i brzo cemo se tamo vratiti.Mada partizan nisu trofeji i nekakvi limeni cupovi,to je emocija,to je familija,to su sarmice,to je poezija,dok tiho brunda motor masine za mlevenje mesa i kao da neki glasovi iz mraka nazivaju decu kopiladima.Ah,ljubav,sta ces
V

Viola

pre oko 2 meseca

Kakva šteta. On kada vodi loptu, ja uvijek mislim da je usporeni snimak. Bruka je što je i doveden.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Ode im domaci igrac....
i

igokeasi...

pre oko 2 meseca

...sta vas briga,jedan reprezentativac hrvatske vam otisao a dolazi drugi Nakic,tako da ne gubite nista sa svojim domacim igracima!
B

Bok

pre oko 2 meseca

Delije na Perzijskom jeziku znači srčan, hrabar. Hej na Perzijskom Srbendo.
K

Kad si panglu

pre oko 2 meseca

I mislis da si nesto smislio,ali za mozak jednog iznajmljenog ok je.
z

zq223

pre oko 2 meseca

Sta si ti izgubio kad ne znas dalje od nosa?
3

3

pre oko 2 meseca

siso mala evnerovska…
A

Alberto Bueno

pre oko 2 meseca

Nakić je izabrao srbiju za reprezentaciju još dok je u realu igrao
E

Efes-CZ 55:100 rekorderi

pre oko 2 meseca

Ono kad fenjerasi treci od pozadi sa cak 23 poraza 34 utakmice pisu komentare i pokusavaju da se rugaju timu koji je ostvario daleko bolji plasman od njih i imao 50% vise pobeda od njih!? Ono kad neko ko od prosecne turske ekipe izgubi 55:100 pocne da pise bilo sta o kosarci i pocne da se hvali svojim "dostignucima"! Komedija!
a

abc

pre oko 2 meseca

Je li Želimiru odsvirana "pesma šampiona" i uredno postavljeno postolje za osvojemo jedanaesto mesto, Delije su to odradile vrhunski kad se vi toga niste setili, onaj performans vredi milijardu?!
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Sta mislis da je gore izgubiti toliko razlike u mecu koji ti nista ne znaci i koja protivnika salje dalje umjesto najveceg rivala ili gubiti 8:0 od najveceg rivala zaredom sa tendencijom da se taj rekord dobrano podeblja?
Y

Yoyoyoyo

pre oko 2 meseca

Kako smo vas pocepali prošle sezone u medjusobnim susretima bukvalno pocepali...ali ste bili 11. u Evroligi i to nešto govori......hhahaahhhahahahah
A

Aimar10

pre oko 2 meseca

Prosto neverovatno,kakav mentali skol izgubis 8 puta za redom u jednoj sezoni od protivnika,taj isti protivnik ti uzme 3 trofeja,tih 8 pobeda u 4 razlicita takmicenja(evroliga,aba liga,kup i prvenstvo) i ti pricas o nekim drugim timovima ko je pobedio Zvezdu i ko je kakav skor imao u evroligi,majstore vas je rumeni ubedio da trofeji nisu bitni,a da ste izgubili svaku zbog sudija,zivite u bajkama sta da vam kaze,a i sta ocekivati od vas bi racunate da ste pobedili Real sa 0-0 i da ste dobili Macester sa 1-1 u stativama i racunate za malo fajnl for,a sve vam se svodi na mrznju prema Zvezdi tacno se vidi da ste iz lape vase,tako i oni njima je zasnovano sve na mrznji prema Srbima
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Znas sta je komedija... kada vas takva ekipa ometla sa 8-0... pa ti vidi I pisi I dalje nebuloze...
Z

Zasto igrate evroligu?

pre oko 2 meseca

Kada vam uspeh u evroligi nista ne znaci, kad vam fenjer i 23 poraza nista ne znaci, kad vam metlanje od TURSKOG EFESA nista ne znaci (to jedino istinsko metlanje koje odgovara opisu) koji uopste igrate evroligu?! Bice da vam ipak znaci cim pokusavate na sve nacine to da zamaskirate ali dzaba, smeje vam se ceo svet!
N

Nakon 8-0 metle

pre oko 2 meseca

Totalan raspad sistema u Dodikovom privatnom klubu!
N

Nakon 8-0 metle

pre oko 2 meseca

Totalan raspad sistema u Dodikovom privatnom klubu!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Spartak iz Subotice je mogao da ga uzme legao bi im samo tako.
O

Okrečite Beograd

pre oko 2 meseca

@Žulja, žulja nije to ništa ima tek da vas nažuljaju metle, to vam je budućnost jbg.Ko ume pa to ti je, metla narandžasto odelce, i šipka da se uhvatite dok se vozite na modernim kamionima, sve sa navijačkim rekvizitima.Obezbedio Čović poštenjačina. Sve za klub i svoje navijače.Ima bre Beograd da zablista.
A

Aaaa kako

pre oko 2 meseca

Da covek ostavi Zelimira i ode da saradjuje sa Radonjom???? zar svi ne dolaze zbog Zeljka?
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Znači Aleksa ostaje
K

Kalcopolista

pre oko 2 meseca

@Figaro... Ne ostaje, ide i on iz igokeje!
4

454

pre oko 2 meseca

Dečko uopšte nije bio loš. Kada je dobijao priliku igrao je odlučno. Samo što ga je Želemir držao na klupi 3 meseca forsirajući igru bez pleja. Kad je sve počelo da se raspada onda ga je pustio ali bilo je već kasno. Još jedan od mnogih koji su gubili vreme i ugrozili karijeru zbog Želemira
K

Kop

pre oko 2 meseca

A staje sa redakcijom iz KK Partizan (instagram nalog) jeli neko umro, zašto se ništa ne ozvanicuje.
Ж

Жекс

pre oko 2 meseca

Батовао их Кабокло, забрањена им је регистрација, сад док се не реши његов статус, нема никаквих озваничења.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Nema covjek motiva da poslije dizanja pehara za osvojeno 11. mjesto opet napada EL. Sad se gadja trofej i 11. mjesto u EC.
k

kk.Bezanija

pre oko 2 meseca

Nema nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!😆🧹
S

Smislov

pre oko 2 meseca

Pa vi ste do dolaska ove vlasti postojali samo u tragovima. Vaša najveća legenda je Slavnić. Kako ono ide, "hoće stoka da vas nabije 30 razlike", ha ha ha ha ha. Ah da, umalo da zaboravim, pa to je zbog Toleta. Pozdrav Deliji (perzijski - osmanlijski konjanik) od osvajača EL, sa tadašnjim budžetom od 100 Njemačkih maraka . Vi sa 15 miliona Evra , možete najviše do 15 - tog.
E

Efekat metle

pre oko 2 meseca

SVI POBEGOSE IZ METLA KLUBA NAKON IZGUBLJENE 3PLE I 8-0 🧹
E

Efekat metle

pre oko 2 meseca

SVI POBEGOSE IZ METLA KLUBA NAKON IZGUBLJENE 3PLE I 8-0 🧹
D

Dećki

pre oko 2 meseca

Dolazi Nakić, nećemo ostati bez naših.
Џ

Џаја са Уба

pre oko 2 meseca

да те водим у Радмиловац да причамо о нама београдској мангупарији???
Š

Šta će

pre oko 2 meseca

Nema tatu kao Koprivica. Ostaviše jednog, i to najgoreg.
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Tacno sam znao. Prosle godine Porfirija sada Nemanja. Bocni napadi na Zelimira i Partizan ne prestaju. A sve je počelo sa onim detetom sa majkom koje pokazuje srednji prst. Sa ovim su se složili...
т

тозовац

pre oko 2 meseca

јесен у твом сокаку......
G

Gledam i ne verujem

pre oko 2 meseca

Neverovatno sta pisu glodari, kazu ovo sto se desava u prt je isto kao Ćovic sa Zvezdom dve godine. Ljudi vi imate 6 budzet EL i jos preko kk Ofy ste placali 4 igraca i trenera sto mu dodje da imate minimum četvrti budzet u EL. Zvezda nije menjala igrace vec prodavala da bi se isplatile plate koje su kasnile po 4 meseca i to javno prica i zna!Sto se ne prica o poslednje 3 plate svim igracima prt. Samo polako da krene sezona pa da igraci krenu da pricaju kao i Tristan!
o

opusteno

pre oko 2 meseca

pobegao iz odvratnog kluba, spasio se
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Partizan Igokea2 je izgubila domaceg igraca
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Radonja ide jako. Sad mi je jasno zašto je izabrao Bahčešehir. Treće mesto ko kuća.
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
T

Tuga

pre oko 2 meseca

U domovima ljubitelja Komar Slavka 😁
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
t

tuga

pre oko 2 meseca

Ode domaci igrac
R

Reč je reč

pre oko 2 meseca

Na svakom komentaru gomila frustritanih ćokijevaca, ala peče Partizan, ala žulja Željko :)
Ž

Žulja, žulja

pre oko 2 meseca

Nažuljasmo ruke od silnog metlanja.
V

Vrucina

pre oko 2 meseca

Oprastamo zbog vrućine sto si napisao. Sam ne veruješ ni u zoca ni pobedama tim i nicemu sto si ispisao. Cuvaj mozak na 40c.
L

Letac

pre oko 2 meseca

Sta pece, sta ljulja??? Imate jedan slucajni trofej u podlednjih 10 godina! Da li vi stvarno verujete u nebuloze koje vam prodaju Zoc tata i tengentlija??? Dabogda vam ovako trajao jos 20 godina.....e moji vi, avangardo pomracenog uma i pobrkanih loncica.
G

G lina

pre oko 2 meseca

znaci Bjelica novi neprijatelj Partizana..
P

Psi ho

pre oko 2 meseca

sada ce da okrive i Bjelicu sto im je uzeo igraca i zato im propala sezona...
3

369963

pre oko 2 meseca

Stvarno nije posteno. Dodje u KKP kod Zelimira, ovaj mu objasni neke stvari I sa novim znanjem tutanj. Sad da li se on ne uklapa u novu koncepciju Zelimira ??????
@

@3

pre oko 2 meseca

Sanjaš Želimira, noćne more imaš znojav 🤣
3

369963

pre oko 2 meseca

@3 Nemam nocne more kao ti od njega. Celu ovu sezonu I ne spavas,a I buncas. A pricaju da u bunilu trazis metle?
V

View

pre oko 2 meseca

da li je moguce i njega da smo pustili?? pa najbolji je bio kada smo mu dali minute... ovo je bas los potez, a na trzistu sve manje opcija
.

.......

pre oko 2 meseca

Pa kompletan remont, ostaje samo Koprivica. Zna se to već neko vreme.
Г

ГоеостасНекрштени

pre oko 2 meseca

Вратити Мура албанског репрезентативца.
G

GOROSTAS

pre oko 2 meseca

IDEM NA SLAVE SAMO DA BIH JEO I PIO. NE POSTUJEM NIJEDNU BOZIJU ZAPOVEST.SAMO COVICA.NA MOJU SLAVU NIKOG NE ZOVEM, SAM SE NAPIJEM JER MI NIKO NE BI NI DOSAO I ONDA MALTRETIRAM ZENU.
Z

Zar....

pre oko 2 meseca

....to nije hrvacki bek?
C

Crnogorac 1997

pre oko 2 meseca

Znaci Zeks je napravio scenario da su mu igrači krivi… Kukala vam majka grobari, samo ekonom je ostao od prošle godine
m

momcino

pre oko 2 meseca

sta su utripovao opet cete biti 16 a mi ispred vas
r

rea

pre oko 2 meseca

Ko je onda bio kriv prošlo leto Čoviću kada je uradio isto to, plus zamenio i trenera? Znaš šta je samo razlika? Što je Čović kriminalac koji se sve pita u klubu koji se nekad zvao FMP, a Obradović je trener koji zna šta hoće od svog tima i svestan je da to ne može da dobije od prošlogodišnjeg sastava.
@

@zeta u LŠ

pre oko 2 meseca

Efempeovac priča o scenarijima, komedija u 18 činova 🤣
@

@rea

pre oko 2 meseca

...razlika je sto su u zvezdi kampacu, vildozi, petrusevu, dobricu istekli ugovori i oni su kao slobodni igraco otisli za vece pare. i naravno da menjas trenera posle slabe sezone, koja se prenela i na pocetak nove. bar tako radi vecina klubova, a neko promeni 15 igraca i ubedjuje druge kako se u stvari tako radi a svi ostali su glupi.
@

@rea

pre oko 2 meseca

E sta nisi to rekao ranije druze, ovo sta pricas Covic nije znao i uzeo,opet, svaki trofej. Sledeci put javis ranije ko je ko, vidis da samo novac ne vrsi posao kad ne znas :)
r

rea

pre oko 2 meseca

@@rea, Pa i u Partizanu su svima istekli ugovori, osim Ledeju i Naneliju. Elem, čak ne znaš ni kada ti je trener zamenjan u timu za koji navijaš (ako znaš koji je to tim) - Ivanović je sezonu počeo, to da je zamenio trenera se odnosilo na dolazak Sveropulosa u toku sezone. Znači čak i Čovkins nije zamenio trenera nakon neuspešne sezone. Ukoliko je Partizan tako očajan i Obradović izlapeo, zašto se navijači pokojne Zvezde toliko prizivaju njegov odlazak i kako je Partizan trebao njega da otpusti, pa zar van nije u interesu da je što duže u Partizanu, ako već "nema pojma"?
š

štureKala jug

pre oko 2 meseca

Tinu ninu... 🚔
х

хероес

pre oko 2 meseca

застава????