Smit (©MN Press)
Smit (©MN Press)

Nemanja Bjelica odveo Džejlina Smita u Bahčešehir

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.24. | 13:25

Još jedan igrač napustio Partizan Mozzart Bet

Američki bek Džejlin Smit definitivno više nije košarkaš Partizan Mozzart Beta. On je uvećao brojku igrača koji su ovog leta razdužili crno-belu opremu i sreću će potražiti u nekoj drugoj sredini.

Bili su Partizan i Smit u pregovorima oko nastavka saradnje za sledeću sezonu, Amerikanac je slao prilično jasne signale da bi voleo da ostane, ali se nisu dogovorili.

Izabrane vesti

A, Džejlin Smit je izabrao da mu naredna stanica u karijeri bude – Turska. Dosadašnjeg igrača Partizana odveo je Nemanja Bjelica u Bahčešehir, gde će ga trenirati Dejan Radonjić.

Bjelica je u tom klubu od skoro generalni direktor, dok je bivši trener Crvene zvezde šef struke i polako udaraju konture ekipe za narednu sezonu. Klub je potvrdio na društvenim mrežama Smitov dolazak i poželeo mu dobrodošlicu.

Smit je u Partizan došao usred sezone, početkom decembra i jedva da je imao neku minutažu sve do finiša ABA lige, kada je bio jedan od najboljih u crno-belom timu. Ali, sve to nije bilo dovoljno da bi ostao deo srpskog kluba i za narednu godinu.

 


 


tagovi

Džejlin SmitKK PartizanEvroligaBahčešehir

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara