Komentari na vest

Nemanja Bjelica: Obradović mi je promenio karijeru, žao mi je što sam napustio Fener

Z

Zigmund

pre oko 1 sat

Vidim da neki nipodastavaju Bjelicinu karijeru, a siguran sam da bi 99% klinaca bili presrecni da imaju karijeru kao on. Da je mogao vise, to stoji. Definitivno mu je karijera bila u padu posle 2god u NBA, ali zato ima prsten sto mnogi nasi veci igraci nemaju. Od kosarkasa koji su igrali u CZ Bjelica je uz Obradovica jos od Moke imao najznacajniju ulogu u reprezentaciji. Konstantno oko 10p 7sk 3-4as, neprimetan, a na kraju kad pogledas statistiku sve kolone popunjene. U odbrani vise nego dobar.
@

@ssss

pre oko 3 sata

Kao što je promenio karijere Dijamantidisu,Spanulisu,Bogdanu,Kalini,Guduri,Egzumu….i mnogim drugim košarkašima.Za ove koje sam nabrojao se zna jer su to sami izjavili,ali bitno je da ga ovde u Srbiji oni najsrBskiji nacijači pljuju!
Š

Šta koga

pre oko 2 sata

Briga šta oni kažu.
M

Mitrandir

pre oko 3 sata

Meni je ostavio utisak mlakog igrača, nesumnjiv talenat ali mislim da je mogao više. Deluje kao da je bio lenj i da se nije ostvario do kraja, onako neka nedorečena karijera.
J

Jambb

pre oko 1 sat

Nedorecena karijera? Reprezentativne medalje, mvp Evrolige, igrao par sezona sasvim solidno u NBA, osvojio NBA prsten dok je igrao u rotaciji. Sigurno da su i povrede sputavale, nije imao neko telo za NBA, ali odlicna karijera sve u svemu! 84 nastupa za reprezentaciju, malo li je
P

PP

pre oko 4 sata

Marko Jarić, Vladimir Radmanović, Bjelica, Gudurić...nikada mi neće biti jasno kako su oni imali tako dobre karijere. Ja ne znam kada su oni odigrali dobru utakmicu u reprezentaciji.
J

Jarić je dao

pre oko 4 sata

Trojku i onda nije promašio nijedno slobodno protiv Amerike u Indijanapolisu. Pored toga zbog Adrijane je i dalje i verovatno zauvek naš najuspešniji košarkaš u NBA.
r

rea

pre oko 4 sata

Koliko rendom imena napisana. Jarić je bio više nego dobar 2002. Gurović sam pobedio Amerikance na istom top SP u 1/4 finalu, ako se ne varam, 6 ili 7 trojki je dao na toj utakmici (i promašio tonu slobodnih bacanja). Bjelica je uvek bio "onako" - nikada odličan, nikada očajan. Radmanović je doslovno odigrao 3 utakmice za reprezentaciju.
K

Kad već pitaš

pre oko 2 sata

Jarić otprilike igrao 2000-2003. Gurović jednu normalnu utakmicu odigrao protiv Amerikanaca 2002, Radmanović nikad ništa u reprezentaciji klupski isto slabo,Gudurić menadžerske kombinacije i provizije.
e

e moj bjelice

pre oko 5 sati

Da se ne lazemo Pesic i Zvezda ti je promenio karijeru, da te nisu pronasli u Austriji, nikad ne bi imao karijeru
C

Cccc

pre oko 4 sata

Eto ti znaš bolje od njega ko mu je promjenio karijeru, majko mila sta sve neću pročitati ovde...
T

Ti znas

pre oko 3 sata

Bolje od njega 😂🤡
K

Kalistoreally

pre oko 5 sati

Kome tačno je Beli poznatiji kao “Profesor”?😂😂😂

Mune

pre oko 1 sat

Profesor jel zavrsio sportsku gimnaziju ili jos nije?
P

Pobeda je resenje

pre oko 5 sati

Komsije kao navijac Partizana i Napredka iz Aleksinca pisem ovom coveku ste trebali da date funkciju u klubu da bude sportski direktor Zvezde.
D

Dzi

pre oko 4 sata

ne moramo mi bas svakog dokonika da uhlebimo