Komentari na vest

Neki drugi Kajri: Pokušavali su da me unište, uspeo sam da pobedim i sad hoću da se oslobodimo zla

V

Veljko558

pre 14 dana

Dobri stari Kajri.
K

KIMI 85

pre 14 dana

Uzivanje ga je gledati. Zbog ovakvih igraca se kupuju ulaznice. I sto je nesvakidasnje za Nba igrace danasnjice, ne ulazi u sukobe, ne busa se, ne provocira, ne podsmeva se protivnicima. Samo uziva u igri. Covek koji bi lagano mogao da igra u bilo kojoj eri.
D

Dobar ovaj

pre 14 dana

Kajri. Igrač serije za Dalas. Oklahoma je drugačiji tim nego Klipers. Sad su se odmorili. Za očekivati je pobedu Oklahome. Bar tako izgleda. I Dončič je umoran i povredjen.
M

Maestro

pre 14 dana

Majstor kosarke, umetnik sa loptom i legenda od coveka. Ajmo do titule
N

NR

pre 14 dana

Mrze ga jer je Srbin!
S

Skid81

pre 14 dana

Iskreno, od pocetka sam mislio da nikako nece funkcionisati sa Doncicem jer su oboje carinici. Pritom, Kajri je imao bas lose sezone posle Klivlenda. I na moje opste iznenadjenje on i Luka savrseno saradjuju, nadopunjuju se tokom cele utakmice, malo vise vuce jedan a drugi odmara i obrnuto. I sasvim dobar tim je skockao Dalas, nije preterano kvalitetan ali su popunjeni, lopta fino kruzi, igraci trce, Kid ih OK vodi tako da je ova sezona za Dalas odlicna. U prilog im je islo i losa sezona GSWa i Sakramenta ( za mene najvece razocarenje uz Cikago ), a i u prvom kolu su mozda i prelako pregazili Kliperse. Doduse s obzirom da su Klipersi igrali bez Kavaja, nekako se i ocekivalo da je Dalas u prednosti. Ali iskreno ove zadnje 2 utakmice su bile katastrofalne za Kliperse. Kad im je najbolji igrac u ovoj zadnjij bio Zubac koji je prakticno sve sto je uradio, uradio u 1 poluvremenu. Kajri je fantastican igrac, old-school klasa koja opet igra vrhunsku kosarku i praznik je za oci.
S

Saturn

pre 14 dana

Lupi cusku Doncicu kad jos jednom pokusa za 3 kad ne ide ne ide
A

Aj da te vidimo

pre 14 dana

sa Oklahomom! Ako to prodjete onda ste stvarno ekipa.Ove poluekipe bez timske igre su sve završile na zapadu,ostali su samo najbolji,pa da te vidimo sad majstore.
m

mmmmmmaefaf

pre 14 dana

Samo za to odbijanje da se vakciniše i da prati sistem koji prisiljava sve na isto kao ovca, - je legenda. Ma i sve to drugo, mozes imati potpuno drugo vidjenje sveta, ali on nije u masi, vec vozi svoju pricu. Malo je takvih. Kosarka i talenat vrh. Boliga k za NIKE i slican shit. Legenda.
t

tenkista

pre 14 dana

Šalji dolare, matori!