Komentari na vest

Nedović bombom iz ugla utišao 18.000 partizanovaca - Zvezdi istorijski derbi

I

Igokeasima....

pre preko 1 godinu

....PRESELO "GLAVNO JELO"🤣 Ps: dr.Nebojsa vam salje pozdrave zajedno sa Nedovicem!
s

samo

pre preko 1 godinu

Jos da Lesor svari onoliko jogurt.
O

Ovo bas

pre preko 1 godinu

nismo očekivali,bomba sa vrha evro kosarke ponistava se Jos Nedovića jer je bio vise od tri sekunde u protivnikom uglu. Ha ha ha ha
p

pa da...

pre preko 1 godinu

glavno jelo....za jogurt da se sagnete......a ova trojka vam dodje kao slag na torti..
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

Dobro da ostavimo sva prepucavanja na stranu... A kako bi bilo da ubuduće svi derbiji prođu ovako? Da nema krađe sudija, da nema bacanja stvari na parket, da nema tuča između navijača... Da li je ovo bila samo anomalija ili možemo da i u buduće da ličimo na civilizovan narod. Odnekud mora da krene, a kad bi se to desilo gde bi nam bio kraj. Ona čuvena nedaj bože da se srbi slože može upravo da krene odavde.
G

Gio Gio

pre preko 1 godinu

Muk u areni! NEPROCENJIVO!
A

A sa

pre preko 1 godinu

razglasa cepa muzika,ori se ona narodna od Urosevica. Tecite suze tecite. A sa malog Kalemegdana se cuje ne placi dusi moj ti je zao al nije do kraja...
g

grobari budimo realni

pre preko 1 godinu

Oni igraju 10 godina za redom evroligu i jednom su otisli u Top 8, JEDNOM…mi igramo prvu godinu nakon 10 i smak sveta porazi na jednu loptu, svi smo jedva cekali i zelimo vise, i treba nastaviti da se nadamo ali je to je proces, treba bodriti ovaj tim, da se osvoji ABA i napravi kontinuitet sa našim timo, nasim grbom, imenom, adresom.
A

Aleksandarrrrrrrr

pre preko 1 godinu

A zašto je tako? Pa zato što se vi ložite. Ista priča kao sa našom repkom u fudbalu. Loženje da ćemo pobediti Brazil tako ste se vi ložili da ćete biti na F4. Pa vaš igrač izjavljuje kako smo mi glavno jelo, a 10 dana pre toga ga je isti taj tim pobedio. Mislim o čemu pričamo?

@Aleksandarrrrrrrr |

pre preko 1 godinu

Nazalost donekle ste u pravu ali se ne secate da ste bas takvi vi bili dok je trajala nasa dominacija u oba sporta vi se lozili dolazi Prosinecki dolazi Pesic dolaze titule itd.Pretvaramo se polako u vas nadamo se necemu sto je nemoguce dok nam klubove vode oni koji ih vode dok drze sve konce u svojim rukama.
B

BD

pre preko 1 godinu

Do prošle godine nikada slabija EL,a sada verovatno nikada jača.Upalite svetlo,neko nam je u mraku.ZVEZDO ZGAZILA SI TO.
b

broine

pre preko 1 godinu

A kako je lesor znali se šta ,pitam za druga

aleksandar vuckovic

pre preko 1 godinu

Još se klati na obruču
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Igokea je raspad.
j

jbg

pre preko 1 godinu

tise dole, osnovani ste ima 5 godina
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Ok, sto se onda toliko lozite kad vas FMP gazi tih 5 godina 🤣
M

Makkso

pre preko 1 godinu

Zato ovoliko i boli
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ne kaže se dole, pogledaj tabelu.
j

jbgg

pre preko 1 godinu

proslu godinu se provukli a 2019/20 vas korona spasila...
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Kao sto se vidi iz prilozenog, moze da se igra sa navijacima sa obe strane. Sve je do drzave i onoga sto ista zeli da uradi. Nadam se da ce svaki buduci derbi biti sa domacom i protivnickom publikom, gde god se igralo. Ziveli 👏
G

Gost nenajavljeni

pre preko 1 godinu

Može da se igra u takvoj atmosferi zato što je meč u međunarodnom takmičenju(i što bi kazne bile najstrože) ali nastaviće oni sa incidentima u međusobnim mečevima u ABA ligi to ne treba sumnjati.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Dobili ste Arenu za Dz, dobili od drzave milione za top igrace i ovu prevaru od trenera, od Bodiroge na poklon EL koju niste zasluzili na terenu, pobegli sa KLS bez posledica, ne znate sta je trofej godinama unazad i mi vas opet deremo konstantno kao Zvezda ili FMP, birajte. Meni srce ne moze biti punije....toliko
V

Volem pivo

pre preko 1 godinu

Jos jedna istorijska cinjenica koju niko nije spomenuo je da je veceras kk partizan prvi put u derbiju imao samo 5 igraca na parketu
T

Tako je brt!!!!!

pre preko 1 godinu

@toplistate
r

radelee

pre preko 1 godinu

au bre igraju ovi crveni sa ovim strancima na celu nedovica provale, otkud im pare
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Komsije zasluzena pobeda bili ste bolji.Sto se tice Nedovica za njega se znalo da je dobar igrac,kao i Vildoza uostalom.Kad je Partizan u pitanju treba pokusati dovesti(vratiti)Dragana Milosavljevica jer je domaci igrac i oseca klub.Zeljko vidim u izjavi pominje analize protivnika ali slabo je to ne oslikava se na terenu apsolutno nista.Ima sad Zvezda i cinimi se obe utakmice kuci protiv Zalgirisa i Armanija realno mogu obe pobede da se upisu tu cak bih rekao i da je Zvezda favorit.Naravno treba i opravdati ulogu favorita a to nije lako uvek.Ako vam dodje Kampaco komsije bicete konkurentni za top 8 sigurno mada ste i ovako.Sportski pozdrav.
2

234

pre preko 1 godinu

Konacno normalan i realan komentar
p

poiuytre

pre preko 1 godinu

Kad neko napose "oseca klub"...povracacu!!!!
G

Gost356788

pre preko 1 godinu

Sta ste vise navrli sa tim Kampacom.Evo ja ti kazem Kampaco nece doci jer Zvezda NEMA PARA DA PLATI OBESTECENJE I NJEGOVU PLATU.Covic bacio mamac da bi svi pricali o tome a rasteretio igrace pred derbi i uspeo u tome.
T

Teraj dalje

pre preko 1 godinu

Veoma smo blizu 4-og mesta i treba se fokusirati na to da imano prednost domaceg terena u 1/4 finalu..Posle na F4 nema ko nas moze dobiti..Ajd ziveli
J

Jan

pre preko 1 godinu

A šta kaže žeks pantić?
M

Mile Kontraš

pre preko 1 godinu

Sledece godine ima da vas nakantamo 20 razlike da nece znate da izadjete iz Pionira! Dotle samo za vas peva Radisa Urosevic i teci te, suze teci te mp3.
E

Ehhhh

pre preko 1 godinu

Da su znali da je EL ovakva bezali bi kao onomad iz KLS-a ..Kakav samo danak neiskustvu...
V

Većina

pre preko 1 godinu

Tih igrača je igrala evroligu, o treneru da ne govorimo.
O

Ocekivano

pre preko 1 godinu

#zoceffect
G

Gost677

pre preko 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci ipak ste samo lazna instucija I plastika
j

jsd zlo

pre preko 1 godinu

mordor je porazen
b

bonkii

pre preko 1 godinu

ti si samo mali partizan
i

igokea laktasi

pre preko 1 godinu

Treba ih bojkotovati! Tolike pare ulozene i opet nista! Pa sta nam sada fali?! Ovaj tim je duplo skuplji od Albinog i opet nista! Razocaran sam..
b

berlondo

pre preko 1 godinu

FMP 2 -0 Partizan
m

mudra breskva

pre preko 1 godinu

trebala je jedna cetvrtina da se adaptiraju igraci a onda borba nagradjena pobedom. Jednostavno je vidljivo da smo zdravija sredina i da smo ipak evroligasi bez obzira sto nemamo neki znacajniji plasman u EL. Sa Duskom smo bas gotivna ekipa, primecuje se hemija i sjajna podela uloga. Covek je uspeo da digne bukvalno svakog igraca do sada! Cak i Martina koji je bio u autu na pocetku sezone a sad je potpuno ugasio Lesora onom rampom jer je covek od tog momenta postigao samo 4-5p ali potpuno izgubio samopouzdanje...Lazic sjajan u odbrani ali je svako dao svoj doprinos kad je trebalo da ne spominjem Luku i Nemanju... Grobari ne bi trebalo da tuguju mnogo jer je njihov predsednik potencirao da je ovo gradski derbi tako da ste verovatno jos jednom izgubili samo od vama voljenog FMP-a. Bice dana da ponekad pobedite i nasu Zvezdu
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Lepo ja rekoh, Partizan se ispucao protiv Budućnosti, imali nerealne procente šuta. Danas su morali da izbalansiraju. Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde koja se nije predavala ni kad je bilo baš loše. Igrala je svoju igru i pobeila! Samo gazite majstori!
B

Bogdan58

pre preko 1 godinu

Baš me interesuje šta će sada reći ovi silni poznavaoci košarke, bivši i sadašnji treneri, bivši i sadašnji košarkaši, koji su svi od reda prognozirali poraz Crvene Zvezde, veliku prednost domaćeg terena, domaćih navijača i veliki kvalitet svetskih košarkaških zvezda u Partizanu. Veliki pozdrav od Duška Ivanovića i Dr. Nebojše Čovića. Laku noć stručnjaci !!!
P

PFC

pre preko 1 godinu

Realan ishod, nema dileme. Ono što od početka tvrdim, samo se potvrđuje. Partizan ima solidne igrače, ali samo na pojedinim pozicijama. Neizbalansirana ekipa, sa dosta klinaca u rosteru, tako da se ovi iskusniji dosta troše pa igra i rezultati osciliraju. Samo genijalnost najboljeg evropskog trenera čini to da ekipa izgleda za klasu bolje nego što bi bila kod nekog drugog. Čović ima drugačiju situaciju. Ima tim sa iskusnim i skupim domaćim i stranim igračima, sada i trenerom, i to je to ( I Ivanović večeras reče da je dobio ove utakmice zato što ima dobre igrače). Ono što se, takođe, potvrđuje jeste ono što je daleko ozbiljnije a to je jako opasna situacija po pitanju navijačkih odnosa. Ono što Čović radi godinama unazad, nastavio je i uoči ove utakmice. Provokacije, mržnja bez prestanka. Ta atmosfera linča svega što ima veze s Partizanom je prešla sve granice. Najbolji pokazatelj je uvid u atmosferu i ponašanje običnih ljudi. Utakmicu sam gledao u ugostiteljskom objektu. Navijača je bilo i jednih i drugih. Svaki koš Partizana, pogotovo kada je bilo jako bitno, se pozdravljao podržavajući svoj klub, kličući tom igraču i slično. Nasuprot tome, ovi drugi su bili grlatiji, i na svaku sličnu situaciju svog kluba skakali sa stolica redovno upućujući najgore moguće psovke i uvrede igračima i treneru Partizana!?! E tu dolazimo do potvrde toga da oni prvo mrze Partizan, pa tek onda, ako nešto energije ostane, podržavaju klub za koji su odlučili da navijaju. Naravno, Žoc je posebna meta i pored toga što od prve konferencije za štampu govori pomirljivim tonom, pokušavajući da urazumi ove druge. I večeras je čestitao protivniku, istakao atmosferu bez ijednog incidenta iako je njegov klub izgubio. Pitam se šta bi bilo da su ovi bili domaćini, a rezultat na strani Partizana? Da li bi se opet dirigovao prekid? Sve u svemu, rezultat realan, čestitke, uz prisutnu zabrinutost za sveukupno stanje u društvu koje se kreira iz zna se već koje kuhinje.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Kako si ti meni navijački obojeno zabrinut, srce malo duša generalova. Istog onog koji sejaše mržnju i levo i desno i medju tudjima i medju svojima.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Dobro je da su vasi igraci jeftini u svakom pogledu. Vidis ovi Zvezdini posle nje postaju mvp lige.
t

top listatea

pre preko 1 godinu

Nadrealista nea.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

jbg kad te hoce ...Nedovic 6 trojki promasio i onda pogodi ovu zadnju . Sa druge strane panter+ madar 2 od 11 trojki ubacili !!!! kako da dobijes ?
R

Rakitovo

pre preko 1 godinu

A sad je to razlog? 🤣 Bas se pitao koji razlog ce vam sad biti izgovor 🙃 Fenjer bre!!!

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Nedovic i vildosa 3 od 13 pa smo pobedili, pitajte njih za savet kako, za u buduce.
E

Enzo

pre preko 1 godinu

Jel je živ Tegeltija, zna li se šta? :)
S

Sta reci

pre preko 1 godinu

Nemogu zvezdaši savić i panter voditi crno bele. Dobro razmislite o svemu. PARTIZAN mora da vode njegove legende i ljudi. Volim crno bele!

Zelenooki

pre preko 1 godinu

A gde je sad naslov Zvezda dere Partizan gde god ga vidi, kao što ste napisali za Oli i Pao pre neki dan.
G

Gost1221

pre preko 1 godinu

A sta bi sa Ostojom, cujem da je dobio pohvale od svojih, sve je lazno kod njih
G

Gost Pera Niš

pre preko 1 godinu

ponovicu ponovo Sam Bog nas pogledao da izgubimo od Zadra pa da dođe Duško Čestitao bih navijačima Partizana na fer navijanje Nadam se da će mi i mi tako
M

MarcoDobrico

pre preko 1 godinu

Zamerka treneru Ivanovicu jedna a to je Kuzmic, Dalibor Ilic ili Raduljica sto pre. Kuzmic jako, jako loš danas a i generalno zadnjih godina slabo igra.
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

Besmislena zamerka. Pa nije Ivanović selektirao ekipu.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Kuzmić je tu izgleda samo kako bi umorio Lesora. Ne znam koliko on to može, ali ne vidim drugi razlog zašto počinje.
G

Gost1122

pre preko 1 godinu

Zvezda ima Vildozu i Nedovica top igraca i sigurno su najplaceniji, hoces da kazes da je Martin ili Bentil top ili placeni, pogledaj jednog Nanelija danas igrao, covek bio u Fenerbahceu dok si osvajali EL a nista, pa Eksum, Papetru, a da ne pricam o Panteru i Ledeju necu pricati, ne gledate sta radi Dobric, Lazic, Markovic, Mitrovic koji posao u odbrani rade, a ovi sto su u Partizanu njih to ne zanima. Prosto Zvezda je bolja nebitno gde se igra

Baskets

pre preko 1 godinu

Samo u vasoj logici Ledej i Panter narocito mogu biti placeniji od Nanelija i Papapetrua ,Panter osim sto je eksplodirao u sezoni pre nego sto je dosao kod nas on je bio i kod vas.I Martin je prosle sezone igrao F4 nije eksplodirao kao Panter ali 2 prethodne sezone u Oliju imao indeks 17 protiv prvaka Efesa ako je Panter milion ipo po sezoni nema logike da Martin nije bar milion po svim parametrima.
I

Igokea 2008

pre preko 1 godinu

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
J

Ja kažem

pre preko 1 godinu

Partizan nema prepoznatljivost nemogu nas voditi savić zvezdaš i slični. Institucija mora da ima integritet iskrenih Partizanovaca. To je srž. A Željku svaka čast za sve, ali mora ovo shvatiti.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ostade Lesor gladan veceras.Nista od glavnog jela!
H

Hrkljus

pre preko 1 godinu

Bolje da niste kupili licencu
O

Okei

pre preko 1 godinu

A kako da dobijes srpski veciti derbi bez i jednog srbina u prvoj petorci???
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Jos jednom se pokazalo da je Partizan divlja ekipa, da ne mogu jedan smislen napad da odigraju, sve im se svodi na sut za 3,danas im bio los procenat, kad pogode nesto daju 90 poena al sta vredi kad prime 100,realno price publika kao i ostalo videli ste, sve lazno, cim se izgubi nema ih, i vi nesto zelite u EL, realno bicete zadnji to je vasa mera, pa se busajte u grudi, pokazujte misice
p

prti

pre preko 1 godinu

Deset godina slusam price Kako je Lazic najprljaviji igrac u svemiru I da zasluzeno ima 3 licne u prvoj cetvrtini svakog ABA derbija I onda dodje derbi u EL I on skoluje 25minuta ofanzivce malenih komsija istom onom najprljavijom odbranom u svemiru. Svaka cast majstore cega si se ti naslusao od ovih EC navijaca poslednjiu deceniju...

Dule

pre preko 1 godinu

Kad ovi placenici kod Zeljka nemaju pojma protiv rukometasa secam se kako mu je Bogdan lomio kicmu kao i Rakocevicu , posle njega cak i Vil Hecer ovi sada kad krene prema njima izbegavaju kontakt da iznude faul makar ,ne smeju da sutiraju kod Duleta Vujosevica bi bili opasno ribani verovatno ih ne bi ni trpeo.
p

prti

pre preko 1 godinu

Branko Lazic je poslao tvog Dula u Kluz odbranom protiv vaseg miljenika Pavlovica. Sportski pozdrav, na takve kao sto si ti Sam I mislio... Jeste ovi igraci sto su igraci od F4 kvaliteta do petog NBA pika nemaju pojma... Vazi sve super i pises o Bogdanovicu koji je u derbijima imao 30-40 bacanja Kako lomi kicme pa ja bi lomio kicme Ako neko ga pogleda fail... Eno lomi kicme I po NBA 🤣 samo sutira trojke ulaz ne zna sta je vec godinama.

Dule

pre preko 1 godinu

Smesno imao 40 bacanja za 4 utakmice dao vam je 123 poena dosta tih bacanja su bila 2+1 ni tako nije mogao Lazic da ga zaustavi takve masine je Dule pravio a imao je godina kao Smajlagic i Petrusev .
d

da napisem umesto brata

pre preko 1 godinu

Je l se bacio Ledej za zapisnicki astal ahahaahah
E

Emperador

pre preko 1 godinu

No maple tree no party
G

Grobar Šabac

pre preko 1 godinu

Pre svega zelim da cestitam Zvezdi na pobedi!!! Moje misljenje je da je utakmica bila fer i korektna sa obe strane, atmosfera fenomenalna, prava sportska, opravdala ocekivanja najveceg derbija u Evropi..e sad Partizan konstantno ponavlja greske iz utakmice u utakmicu, tacno se vidi da nema koncentracije u pojedinim momentima kad se lomi utakmica,protivnici to znaju da kazne,nedostatak i srece isto tako, cetiri otvorena suta omasimo, oni jedan pogode i to je to.. Slazem se da je moglo i drugacije i moralo drugacije pogotovo zadnji napad kad smo imali skok u napadu na 17 sekundi i pozurili sa sutom za 3 poena, ali sta je tu je.. Sve je veci pritisak na igrace, trenera, poraz boli ali moramo da verujemo u njih jer bolje nemamo. Vrati ce nam se za sve nesrecne poraze.. NAPRED PARTIZAN!!! ⚪⚫⚪⚫
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

imamo ekipu da igramo sa bilo kim ..mi smo realu dali 30 i kusur poena u jednoj cetvrtini medjutim bas tako ne znamo da zavrsimo utakmicu . Velike oscilacije u igri .Odigras prvu cetvrtinu dobro onda primis 29 u drugoj. Po ko zna koji pur ukljucujuci i proslu godinu neznamo da zavrsimo utakmicu . Odbrana nam je na nivou klinca od 12 godina
S

Spale22

pre preko 1 godinu

Grobar sam, ali koji jedan sut pominjete Zeljko i ti cijelu noc? Pa je li Vildoza pogodio dvije skoro otvorene trojke minut - dva prije Nedovicevog suta? Kakvo je opravdanje oni pogodili jedan sut a mi promasili cetiri? Oni su druze pogodili 4 trojke u poslednjoj cetvrtini, zasluzeno jer prije toga su dali ukupno jednu trojku za 3/4 koliko se sjecam. Sramota za KK Partizan i Zelja Obradovica kako vodi ovaj tim, neka ozeni Pantera i neka obojica zajedno pod ruku idu iz Partizana.
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Neki su govorili da je neuspeh svaka pobeda ispod 30 razlike za Partizan,šta je onda ovo,smak sveta?
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Za večeru za kompletni kolektiv KKP-a - beli bubrezi Nemanje Nedovića!
m

mazraui

pre preko 1 godinu

Moram da se osvrnem na prepucavanja oko cena igraca...sve i da nedovic i vildosa kostaju isto kao panter i ekipa...jesu li vam sad jasnije neke stvari? Panter je jedan derbi odigrao dobro od kako je dosao...a proslo je 10 derbija...jel treba nesto da dodam vise? Vama glavni igraci nemaju muda...ledej smehoteka. Papapetrua pljujete, decku uvalite kosku i on opet pogodi...madar jos i dobar...egzum i naneli zaista ne bi komentarisao...
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Evo ga Žeka Pantić promenio ploču, sad kaže da "milioneri" iz Prislonice kreću ka G17+ ! :))))
n

neshha

pre preko 1 godinu

Dusko Ivanovic je veceras definitivno postao glumac.Dodeljena mu je glavna uloga u novoj sezoni serije "Ubice mog Zoca"!!!
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Ne da Neda!!!!
S

Sudije su uzrok

pre preko 1 godinu

TACNO SE VIDELO VECERAS,CIM NEMA TROJICE NAJGORIH SUDIJA U CELOJ EVROPI: JAVORA,PUKLA I BOLTAUZERA NEMA NI INCIDENATA NITI KRADJE!
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ja bih potpisao da sva trojica sude sve derbije u ABA ligi do kraja prvenstva!Maksimalno posteno odradili posao,kamo srece da Zvezda ima ovakvo sudjenje u ABA ligi uvek,nikad ne bi ni papiric doleteo na teren.
I

Igokea 2008

pre preko 1 godinu

Poraz zagrebacke kosarke
Д

Драгиша Мишовић

pre preko 1 godinu

Да ли мирно спаваш Гудурићу Марко 😂
m

matijase le o sori

pre preko 1 godinu

Zeljko Obradovic(a pre njega i Trinki i svi ostali) je doveden zna se po cijem naredjenju i sa jednim jedinim ciljem a to je da unisti Partizan i to se zna zbog koga i radi cega. A zarad pune istine da mi nastupamo u evroligi a nastupacemo kada se promeni ovaj rezim videli bi vi kako se to radi i nebi bili samo puki ucesnici u borbi za vecito 19to mesto.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Bravo legendo...tako je!!!!!
N

Nije

pre preko 1 godinu

Tebi lako
K

Kunde

pre preko 1 godinu

Da da, taj po cijem naredjenju defiluju treneri daje milione u pojacanja i iste te trenere da bi unistio Partizan. Decko, jesi dobar? Cujes li ti sebe? Pa ni on nije blesav da baca milione u vjetar.
D

DartVejder89

pre preko 1 godinu

Sine da li se realan i da li znas sta si napisao? Obradovic I ovi silini igraci dovedeni da se unisti Parizan. 😂🤣 Jednostavno smo u ovom trenutku bolji kao ekipa, timski duh. Imate najboljeg trenera Evrope, odlicne pojedince ali nesto ne stima. I opet kukate kao je neko drugi kriv.
m

matijase le o sori

pre preko 1 godinu

Ljudi ja sam zvezdas sta je vama. Pa ja ih sprdam na osnovu njihovih gluposti koje izgovaraju godinama. O majko 😂😂😂..
k

kunde

pre preko 1 godinu

Matijase, prastaj. Procitao sam samo prvi dio komentara 🤣
p

prti

pre preko 1 godinu

Jedini ste klub na svetu koji se unistava tako sto mu se da najveci budzet u istoriji kosarke te zemlje. Ljubi brat nemoj da umres nocas :)
Д

Драган Бањалука

pre preko 1 godinu

Само један детаљ који је заборављен а који нико не спомиње. На 2.2 секунде до краја Обрадовић зове тајмаут. Наша легенда чека да види које играче ће Обрадовић да изведе и како ће се поставити и лад је видио све шта је желео, он зове тајмаут. Каква тренерчина
k

kunde

pre preko 1 godinu

A i da nisu zvali tajm aute. Mislim da im je na proslom tajm autu na minut do kraja vec objasnio sta da rade do kraja.
R

Realnost

pre preko 1 godinu

Wow, i on je po petorci znao šta se igra? Hahahaha, sta sve necu da pročitam :) izmedju ostalog, toliko je pročitao akciju da je Partizan za manje od dvesekunde stvorio čist šut!
Н

Не могу

pre preko 1 godinu

они то да сконтају, Душко је трећа димензија за њих.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Da li neko zna da li se kos jos uvek trese posle prvog zakucavanja lesora? I da li neko zna dali je Mitro on fire jos uvek?
0

015

pre preko 1 godinu

Jeste mi fenjerasi "avangardo"? Niste jos... Bicete.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Neko je zreo za Rumuniju.
K

Koan

pre preko 1 godinu

Ahaha,masovno se oglašavaju tzv.navijači ,navodno ,nekih drugih klubova koji su sad zabrinuti za kvalitet i jednih i drugih klubova...Da se ne mučite ,navijači Zvezde su vrlo zadovoljni i igračima i klubom ..Vi se postarajte za sebe😜
L

Laktasi 2008

pre preko 1 godinu

Ma to su sve igokeasi,sramota ih da se predstave za koga navijaju nakon vecerasnje bruke pa se potpisuju sa 'sloboda uzice' i slicno i spamuju kako ce nam "propasti kosarka" zbog stranaca..itd Smesno koliko su Providni!😂
U

Uzice Sloboda

pre preko 1 godinu

Jeste legendo, provalio si me. Bivši igrač Slobode iz Užica, sada navijač. I uvek ću se boriti za prava "malih" klubova a protivu takvih kao što ste vi i identični vam bolesnici samo u crnim dresovima!
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Да, да!😂😂 Учили о конспирацији од својих идеолошких претеча и делилаца кожнокапуташке правде, али нису добро научили. Мисле да су невидљиви 😂😂
@

@laktasi2008

pre preko 1 godinu

videcemo ko je ko i koliko koga ima kad se narod uhvati na motike a nije daleko od toga.to sto ste vi umislili da ste nedodirljiva drzava u drzavi nece bas tako ici.dosta je bilo bahacenja dok srbija grca u dugovima mi placamo obradovicevoj i covicevoj legiji stranaca lagodan zivot
F

Fegeltija and son

pre preko 1 godinu

Zona press is cancelled
7

70-tih

pre preko 1 godinu

E grobari grobari. Šta sad da se radi sa vama, pa vi ste sramota srpske košarke......
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Javio mi se alas Renato, zamolio je sve Grobare da se uzdrže od skakanja u Savu, ima nešto da obavi u gradu, pa dežura tek od sutra ujutru. Hvala
T

TelEtlija...

pre preko 1 godinu

...vec skocio u savu od muke!😂
n

nik989

pre preko 1 godinu

Renato je na dunavu😂😂😂
G

Gile 88

pre preko 1 godinu

Okrenete novine naopako i Partizan je na F 4
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Кад окренеш табелу наопако, Партизан Моцарт Бет је у Ф4.
А

Ахахахахах

pre preko 1 godinu

хахахахаха
N

No Bolt

pre preko 1 godinu

No party
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Laik sam za kosarku...ali kako je bre ovaj ledej napravio ozb karijeru, enigma vec duze vreme.
G

GrobarNBGD

pre preko 1 godinu

Pritom najprljaviji i najodvratnija njuška ikada, čak je i onaj odvratni lazić za njega oličenje dobrote i fer pleja
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Braćo, napolju nešto mokro, ne mogu do grada. Jel to kiša pada ili neko suze lije??
J

Japi

pre preko 1 godinu

Ma,tako je bre!
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Šta kaže Žoc? Jesu li opet igrači krivi?
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Овај пут хулигани су криви што не освоји АБА. Лаж-патетика-демагогија-партизан

aleksandar vuckovic

pre preko 1 godinu

Da li Smajli još vrti peškirče i proslavlja trojku? Zna li se šta?
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Кажу да је напустио утакмицу пре времена , незадовољан квалитетом кошарке и малим бројем домаћих играча...
p

piksizvezda, ко bi rek’o čuda da se dese

pre preko 1 godinu

Bravo Duško majstore!!! Idemo u TOP 8, a onda zdravlja Bože i na F4
S

SputnikSD

pre preko 1 godinu

Čekaj i neko zdravorazuman posle ovoga što smo videli večeras nađe za shodno da proziva Pešića? Čoveku podići spomenik ako nas odvede na SP. Jedni nemaju igrača na -ić, drugi ovih par što i imaju, svi odreda 35+.
G

GostE75

pre preko 1 godinu

Zvezda nije bolja, vec je veceras imala samo vise srece.Izgubili smo i sta idemo dalje.Pa njima je Dule Vujosevic unistio detinjstvo, mladost, penzionerske dane pa evo jos uvek se koprcaju.Partizan ima dobar tim i sve ce to doci na svoje mesto.A oni ce upamtite to: Od Nove godine ce Ivanovica terati motkom iz kluba.Budite sigurni u to.
N

Nolan Smith

pre preko 1 godinu

I placi miso moj...
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Hahahahaha,placi mala placi.
l

ljubi brat

pre preko 1 godinu

Daj broj od dilera. Hahahahahha vama su unisteni zivoti posle duletovog odlaska. O cemu ti pricas? Ja imam tugu 12 godina dugu. Hahahahha legendo,daj broj od dilera molim te. Ovakvo izivljavanje nad srpskom institucijom kosarke dugo nije vidjeno. Auuu breeeee da l je moglo bolje i lepse... volim ovo vise nego da osvojimo EL. Utisaj lozane na minimum
Б

Братина

pre preko 1 godinu

...не помажу таблете уз сав алкохол...
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Opusti se vladane i ne skači večeras, Sava je ladna a alas Renato ne dežura
Д

Дух који хода

pre preko 1 godinu

Не могу више да задржим бол...
G

GostBM

pre preko 1 godinu

A kome nam je to Dr. Nebojša uništio detinjstvo?
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Što se mene tiče,da dobije revanš i ne mora više nijednu do kraja u EL.Kad dobiješ pet puta zaredom utakmicu na jednu loptu,dokazao si sve.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Druze, evo ja kao neko ko fudbal gleda 90%...kosarku 8% i sve ostale sportove 2% da ti kazem neke stvari...dobric napravi dve greske, i pre toga ispali trojku ihitreno...u odbrani odigra blago...ivanovic ga vadi, nema ga 10+ minuta...ulazi posle pogadja sut preko ruke u zadnjoj sek napada i vise ne uzima suteve, odbranu odigra vrhunski...sta mislis jel na klupi sedeo ili mu je neko (ivanovic) malo drzao slovo? Nisam primetio da ivanovic besni, pickara igrace...sve im lepo pokaze i oni isprave...mozda oni jesu losiji, ali ih je covek napravio na zveri. Tako da dzabe ti obradovic i dusko da is psuju i dave...ne pomazu vise te metode....
2

2

pre preko 1 godinu

бромазепана и чашу пелинковца на свака 2 сата и после 6 месеци ти буде боље.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Чек', чек'! Какав сад Дуле? Зар није Желимир највећи свих времена? Зар није било оно: "е, сад ћете видети!"? Мада, ако вам не одговара, а ви вратите тог Дулета. Само, нешто не верујем да би и то помогло...
i

isstiinna

pre preko 1 godinu

Vole stranci Zvezdu cole dobro placa,Ali dokle videcemo
D

Dzaba novci...

pre preko 1 godinu

Pozdravio te punter od 4 Miliona!
p

pfc kkpp

pre preko 1 godinu

i tebe vildoza i nedovic
Ž

Željkov psihijatar

pre preko 1 godinu

Koliko se radovali prvom poenu toliko ćutali posle poslednjeg.
F

Fenjerasi

pre preko 1 godinu

JEL MOZE NEKO DA POGLEDA TABELU,INTERESUJE ME KO JE TO NAMA ZADNJI U EL!
G

Gost539

pre preko 1 godinu

Covek dade trojku, sve kul, a oni se opet busaju i klimaju glavom posle svakog kosa, pa jeste li realni?😂
n

neshha

pre preko 1 godinu

Nedovic hladan kao na treningu,a brat Vildoza celu utakmicu sa ledenom facom,kao da ga se nista ne dotice.A onda sa par poteza resio utakmicu!
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Zato sto ste svi,verovali slepo........
S

Sasa1234

pre preko 1 godinu

Šta još treba da se desi pa da napunimo taj pionir? Zgazi ih svee
M

Madjngo

pre preko 1 godinu

Uporno govorim da je Obradkvic samo osrednji trener. Prve 2 titule je ustvari osvojio pokojnii Aca Nikolic, koji mu je bio savetnik. Posle je trenirao ubedljivo najbolje timove u Evropi, pa je osvojio moze se reci samo 9 titula. Zadnje njegove sezone u Feneru kada je malo smanjen budzet bili su katastrofa, znaci samo je i ap mnoooogo srece u zivot inace sasvim osrednji trener. Zeljko ostani

Zoc

pre preko 1 godinu

Inace ostali treneri koji su vrhunski ako osvoje 3 titule za karijeru puna kapa, trenirali oni Real ,CSKA ,Barsu ili koga god a mnogi ne osvoje nijednu pa nikom nista.Zeljko je mozda potpuno zbog svojih emocija prema Partizanu, godina i mnogih drugih faktora potpuno izgubio kompas ,ali to sto je za 3 decenije svoje karijere uzeo 9 titula samo jednu titiulu manje od najveceg kluba Reala za svoju istoriju to mu niko ne moze osporiti sta god da uradi u buducnosti.
g

gost.132

pre preko 1 godinu

Onaj Lesor je stvarno prolupao covjek,sta se vjesa po onim jadnim kosevima kad god dadne kos🧐
U

Uzice Sloboda

pre preko 1 godinu

Ja apelujem na državu i državne institucije da ugase sve škole košarke i klubove po zemlji i njihova sredstva pod hitno preusmere na pijane milionere iz Beograda, da se pojačaju još kojim Amerom i jedni i drugi. Greota da nakon ovakvog spektakla ne gledamo na proleće novi, još bolji, ali ovog puta umesto direktnog okršaja za 17 mesto Evrolige da bude za 13 mesto.
U

Uzice Sloboda

pre preko 1 godinu

Jasan pokazatelj u kakvom fašizmu živimo. Večiti=horde zla.
Z

Zoran Ns

pre preko 1 godinu

Bravo druze.Od reci do reci sve tacno.Nazalost ovde obitavaju uglavnom te gore pobrojane grupe nazovi navijaca dva kluba,koji su uglavnom jako sturo obrazovana i nekulturna omladina.Svako ko ima iole malo samopostovanja i obrazovanja nikada se ne bi ponosio da je navijac jednog od ta dva kluba,Jos pogotovo ako nije iz mesta odakle su ti klubovi,dakle Beograda.Pazi ti koje su to bolesti mozga i generalno neradnici kada udaraju minuse na komentar koji kritikuje i jedan i drugi klub.Tacno ono sto si napisao - fasizam u punom sjaju.Cekam samo jos dan kada ce poceti jos da nas hapse sto ne navijamo za velikog vodju i njegove hiper vestacke projekte.
M

Misko123

pre preko 1 godinu

ali Stefan Markovic igra kao da je preporodjen...drzi odbrani cak i na Lesoru..
M

Markovic 40.god

pre preko 1 godinu

Kad dodje novi plej,rekreativac deda Markovic leti napolje,to je ono sto zele svi pravi navijaci Zvezde! Takodje i Kuzmic i Raduljica da sto pre odu iz kluba,dosta vise gerijatrije u prvom timu!
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

A ko ce ti igrati kup Radivoja Koraca i KLS pametnjakovicu mladji ako se budu odpustali domaci igraci.
@

@Gostivojevic

pre preko 1 godinu

Ne domaci,vec matori igraci u penziji od kojih nemamo apsoluno nikakve koristi! Jel sad jasno 'pametnjakovicu' ?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

@Markovic40.god Majstore samo kad Čovke kaže. Ti možeš da oištiš letnji dan do podne. Duži je.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Ovo mi je definitivno najdraža pobeda Zvezde u košarci. Draža čak i od titula. Koliko para su nalupali u tim, lože se mesecima od kad im je kupljeno mesto u El, sezonske pljušte, Arena se uzima. Dolazi derbi, svečana atmosfera, poznati navijači Partizana su tu. 18.000 grobara se loži, čeka da vidi poraženu Zvezdu u prvom međusobnom meču u El. Sve je spremno za veliko slavlje. Klima se glavom, pokazuju mišići, kezi se. I na kraju... muk. Hala duhova. Nemanja par sekundi pred kraj ladan ko špricer rešava sve. Samo se okrene i ode ka klupi. NEPROCENJIVO!
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Baš tako! Od ovoga nema ništa slađe!
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Samo si zaboravio Dula koji rece da ce Partizan omoguciti Zvezdi priliku da vidi kako je posle poraza! E bas mi zao Ivanovica! Nikako da dozivi taj poraz pa da vidi kako je njima, mucenicima, svake nedelje....a nekad i dva puta za nedelju dana!
У

Увек

pre preko 1 godinu

када его одлети у небо завршиш као издуван балон. То је тако, и добра лекција нама. Да останемо тим у свим околностима, да останемо фер навијачи како год било. Да волимо и подржавамо Звезду као и до сада.
!

!!!

pre preko 1 godinu

Drzavni projekat propo!
T

Tiha voda breg roni

pre preko 1 godinu

Kad pukne ovo zvezdino rasipanje drzavnim parama(narodnim) ,Opet fmp ulece cuvajte vi colu,mi polako pa dokle doguramo,Netreba biti pametan kad imas pare ko zvezda pa dovedes jos dva igraca ko Vildosa i jednog centra dobrog,Al nema para pa moras jednog sto nije igro evroligu,To je istina,Laku noc
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Par puta procitah sta si napisao. Budi malo realan.
V

Voip

pre preko 1 godinu

WTF! 😵‍💫
G

GostBM

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣 Kralju!!!!!
L

Ludi Gojko

pre preko 1 godinu

Ljudi, zna li iko sta je s Tegeltijom? Poslednje informacije kazu da je vidjen kako se uputio prema Savskom mostu, poprilicno izbezumljenog pogleda dok je glasno ponavljao: "Ja ovo vise ne mogu da izdrzim!"P.S. Radi li Renato ovih dana...kazu da je voda jako ladna.
K

Kuvar iz Železnika

pre preko 1 godinu

Zaslužena pobeda Zvezde koja je iskoristila svoju priliku i nastavila seriju pobeda. Partizan mora da nađe način da izađe iz rezultatske krize kada je EL u pitanju. Današnji meč je još jedna potvrda u nizu da je dovođenje gospodina Ivanovića na čelo struke CZ bio pun pogodak. Isto važi i za Vildozu koji je proradio kada se rešavala utakmica. Bravo Zvezdo,glavu gore Partizane!
0

015

pre preko 1 godinu

Pa kaze: "Ne mogu vise da zadrzim bol ne pomazu tablete uz sav alkohol i placem, Miso moj, placem pred strancima jos ukus tuge pece na mojim nepcima."
G

Gost jasno je

pre preko 1 godinu

Jednostavno je Zvezda bolja i šta tu ima da se filozofira.
K

Kukuuuu

pre preko 1 godinu

Ni 20 miliona nije dovoljno laznoj avangardi
K

Kukalati

pre preko 1 godinu

???
f

finals

pre preko 1 godinu

Ali gledaj ti te paljevine i jedne i druge oni se loze ciji ce stranci biti bolji da im donesu 13 mesto i da mogu da prozivaju ove druge sto su 16 hahhahahahahahahahahahhahahaha Bukvalno bolje i ne zasluzujemo
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Sve je ovo samo sport .A ti ,ko si ti ako ti nesto ne odgovara ? Ko tebe sta pita ?

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Dečko, klokanski skokovi odmereni i da odklokanišeš u sumrak.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Ааа тако значи.Пошто не пролази да се ложите да ћете нас.добити сад се као.бринете о нашим странцима.Ццц нњ скрећи тему одрашмо вас где стигнемо
B

B200

pre preko 1 godinu

Čemu se smeješ ti, ne znaš poentu priče.
0

015

pre preko 1 godinu

Pa kaze: "Ugasila si meee kao zadnju cigaretu, zgazila si me kao da sam list na vetru, a ja naivan mislio sam da sam bolji al'..."
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

...mislio sam da sam bolji i da mi je budžet dovoljan...
s

sesiiii

pre preko 1 godinu

cestitke, da je dao panter uzeo bi partizan a ovako je dao nedovic i cao. polako, pred zoru mrzne
h

hahahhahaha

pre preko 1 godinu

Pazi samo da se ne smrznete 💦💦💦💦💦💦💦
n

nije nego

pre preko 1 godinu

Da baba ima brkove bila bi deda... Pred zoru mrzne,pazite da se ne smrznete
n

ng

pre preko 1 godinu

pa zašto panter nije dao? skupila se j**a ko klikeri zato nije dao !!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

top 29
v

vuk i prasići

pre preko 1 godinu

Mnogo mi je drago da imamo ovakvu dvoranu: ekstra osvetljenje, vrhunsko ozvučenje i obezbeđeno ekspresno pražnjenje iste...
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Lazic i Vildoza po 4 ukradene lopte, koji defanzivni titani!
d

dobre kvalifikacije

pre preko 1 godinu

Cestitam selekciji Urugvaja koja je savladala Kamerun, samo ne kapiram kakve veze to ima sa srpskom kosarkom, i zasto ih nasa drzava stipendira milionima iz budzeta?
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Da bi se ti pitao .
m

matijase le o sori

pre preko 1 godinu

Izuzetno vazan poraz Partizana u borbi za poslednje mesto.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Iz Fenera u Fenjer ..
N

Novinari...

pre preko 1 godinu

...PITAJTE LESORA JEL MU PRIJA "GLAVNO JELO" 🤣🤣🤣
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Glavno jelo mu preselo...
š

šćepan

pre preko 1 godinu

Mene grču!
O

Okei

pre preko 1 godinu

Nemanja srpski sine!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Zocika place na konferenciji. Najgori trener u istoriji Partizana posle Mute.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Nisam gledao.Jel pričao o košarci ili je opet od konferencije napravio komemoraciju?
S

Stomak

pre preko 1 godinu

Još jedna komemoracija, eto sve se radi kako treba, ali se na kraju ne pogodi ništa, a protivnik pogodi. Bilo mi ga je i žao.
M

MimiCR7

pre preko 1 godinu

Vraćeni ste na fabrička! Svidja mi se kako smo igrali vcrs, pas igra, nema sujete, zna se ko je baja bio u ekipi Zvezde, lepa dodavanja, trojčice neke bitne, i tako to!!! Ljudi, Partizan nema igru, sve je to na silu, ne ide to tako! Obradović me sad podseća polako na Murinja u fudbalu, gubi polako konce! Vodio je i pobedjivao sa ekipama koje su imale strasne igrace, ovo sto imate je boranija. Tako da, lepo priznajte poraz i sanjajte neki novi san! Napred Zvezdo!!!!
b

boc

pre preko 1 godinu

Ne vređaj Murinja ovim poređenjem.
7

79

pre preko 1 godinu

Sta bi dule i milutinov uradila sa ovom ekipom!Panter ledej otkaz
S

Srbija breee

pre preko 1 godinu

Duško doktorče!!!
u

urijaw

pre preko 1 godinu

Alexa, play Ana Nikolić - Mišo moj.mp3...
u

urijaw

pre preko 1 godinu

Pefi, pusti Ana Nikolić - Mišo moj.mp3*
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Sta bi tek bilo da nisu analizirali prethodni derbi 7 dana....:))))
l

lanmimajami

pre preko 1 godinu

Zasluzili smo pre svega pobedu ponasanjem i disciplinom. Nismo vredjali protivnika i navijace i ispali smo gospoda. A Lesor neka se kaci jos po obrucevima!
М

Митт

pre preko 1 godinu

О Звездо Звездана!
G

Gost 234234

pre preko 1 godinu

Grobari evo jedan prijateljski savet za vas pokrenute peticiju kako bi zabranili igracima kojima ime pocinje sa slovom N zabrane da igraju protiv vas.Prvo vas Nolan Smit razmotirao evo sada i Nemanja Nedovic.Izgleda da vam glavno jelo preselo.
G

Gost55

pre preko 1 godinu

Nbili Beron i Nmarko Guduric 😂
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Ne vazi nam se ova pobeda, nismo im ubacili stotku xD
д

дуда

pre preko 1 godinu

Мени је искрено жао сада Обрадовића.Кажем као Звездаш
G

Gost111

pre preko 1 godinu

Željko legendo... Nista ovo ne valja... Uzasni smo. Nesto ili neko mora da se menja.
n

noless

pre preko 1 godinu

Po prikazanom- egal. Zasluzili su i jedni i drugi da pobede. Panter je promasio dve trojke iz ugla, Nedovic jednu pogodio. Imam samo pitanje za navijace i jednih i drugih: Sto ne mozete ovako da se ponasate u ABA ligi? Evropa vas dovodi u red. Ponasanje svih za 10! NIJE UVEK LAKO, ALI JE UVEK LEPO! Napred Partizan!
Д

Да да

pre preko 1 godinu

Егал пред 18.000 ваших навијача.
M

Mario21s

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar. Nije rat, ovo je zabava. Zanimljiva utakmica za gledanje. Vildosa je stvarno doktor. Svaka mu cast kako decko igra!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Problem je Slovenačka sudijska ekipa koja svaki derbi svojim odlukama dovede do usijanja.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Oces da znas sta je najveci problem u ABA? Sudije. E zbog toga ti najvijaci odlepe...da svaki derbi sude stranci ovako bi bilo...
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Zatošto jednom timu čiji je bivši predsednik, a sadašnji predsednik kssa, kum zadužen za suđenje i delegiranje. A da nema boltauzera, radovića, javora, puklova ne bi bilo ni incidenata. Mada čudime kako to najveći Srbin ne spomene na KZŠ
p

prosto

pre preko 1 godinu

Nema Javora i ekipe nema ni prekida.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Nudili se za laganu pobedu, dzabe, Partizan nema lidera na parketu... Nedovic provocira klupu, nasi igraci zevaju kao telad u njega, e zato smo izgubili vec dve utakmice od njih.
V

Voip

pre preko 1 godinu

Gde si ti vidio provokaciju?
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Majstore, ko je provocirao klupu Partizana, jesi li pijan ili šta...? O provociranju, udaranju u grudi, pumpanju bicepsa, busanju, "osmesima od milion dolara", gestikulacijama sa klupe možete knjigu da napišete
b

bratunga

pre preko 1 godinu

Sinovac ,koju si ti utakmicu gledao ?
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

E druze, ko vas ne zna...
n

neshha

pre preko 1 godinu

Nedovic jedan od najkorektnijih igraca ikad.Da je neko vas dao ovakvu trojku 2 sekunde pre kraja to bi licilo na cirkus Kolorado.Neda se samo okrenuo i nastavio utakmicu kao da se nista nije desilo!
D

Dare 000

pre preko 1 godinu

Sledece godine bice bolje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
z

zare 123

pre preko 1 godinu

Rutinski
K

Kontraš

pre preko 1 godinu

Ugasi ih Nemanja k'o sveću ! :))))
B

BD

pre preko 1 godinu

Velika pobeda.Idemo dalje.P.S.Imam petroleja za prodaju.
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 1 godinu

Pre svega čestitke i jednima i drugima na strašnoj borbi! Utakmicu je dobila Zvezdina pametnija igra bez previše ispucavanja, bez prekomernog trošenja u odbrani, jednostavno su dozirali i na iskustvo ovo dobili. Pazite, Partizan je vodio 6 na par minuta do kraja i onda šta, kreće se sa srljanjem, proradio Vildoza sa dve trojke i to je bilo to... Jednostavno, Partizan nije napravljen da igra jaku odbranu, troše se mnogo i posle pate u napadu... Tj. biće ili jak napad ili jaka odbrana, eto da preformulišem... Još dva zapažanja: 1) Partizanu domaći igrači dali 11 poena, pa bravo odavno nije bilo toliko, odlučio Žoc da razigrava i naše, 2) Papapetru je zaslužio nesportsku grešku za onaj lakat Dobriću. Kako god, bravo za Zvezdu, slavimo večeras!
4

4.mil punter

pre preko 1 godinu

JEL IGRO U OPSTE PANTER OD 4.MIL. ? PITAM ZA SVEKRVU...🤣
A

Ako je

pre preko 1 godinu

Panter 4mil,Vildosa 8mili
L

Lajavko 81

pre preko 1 godinu

Ne znam kako da objasnim kako Zvezda dobija ove sve utakmice osim da imamo 2 lidera(Nedovica i Vildozu)a da ostali znaju svoje sporedne uloge kad su oni na klupi i odlicno ih odradjuju..I neka hemija, porosicna atmosfera i mislim da se ipak prica Srpski u svlacionici..A Zeljko nek trazi sad i Kampaca i Lebrona ako ga nije sramota!!!
P

Partizanština

pre preko 1 godinu

Ovo je sramota. Neću Partizan koji igra "run and gun", u kojem su glavni igrači bivši košarkaši Zvezde. Hoću Partizan s jakom odbranom, Partizanštinom, Partizanovim DNK. Partizan za koji igraju: Lauvergne, Milosavljević, Williams-Goss. Ljudi koji dobro znaju šta je Partizan, ljudi koji su Grobari. Spasite šta se spasiti može, dovedite Gagija Milosavljevića i još jednog vrhunskog centra. Ne zanima me koje NBA igrače planira Zvezda još da dovede, ne zanima me to što joj Raduljica i Dalibor Ilić uglavnom nisu ni u 12, niti me zanima njihov budžet.
D

DVA

pre preko 1 godinu

Ali Vilijams Gos....da, on bukvalno oseća Partizan...
b

boc

pre preko 1 godinu

Sine,Gagi jedva hoda....
O

Oo7008

pre preko 1 godinu

E si tako razmisljao na pocetku sezone,nisi 1oo%,sad si setio partizastine,veze vi nemate sa kosarkom.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Lauvergne dolazi na cetvrta utakmica,sad je bio sprecen.:))))))))))
i

istina

pre preko 1 godinu

Cestitam publici na pravo navijanje,onda zvezdi na pobedi pobedijo je sretni tim,zasluzeno,Nije gotovo ima jos da se igra derbi je pobedijo svaka cast igracima obe ekipe sve sporski,POBEDILA JE SRBIJA OVAKVIM DERBIJEM,
b

baki91

pre preko 1 godinu

dobili ste svaku neizvesnu zavrsnicu kako to objasnjavate? imam dobre igrace. dame i gospodo ustanite gospodin Dusko Ivanovic
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Namesio Čovic
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Zato sto ste svi verovali slepo da ste najbolji lagao vas neko zato sto su vam od svega pare prece
D

Dingo

pre preko 1 godinu

Tako moze i u aba da se igra. Samo izbaciti boltauzera,javora,pukla i peteka i nece biti prekida ni ubacivanja stvari na teren
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

А шта мислиш коме то не одговара? Да је овакво суђење било прошле године, лаганих 3:0 за институцију српске кошарке
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Tako je... to je odgovor obradovicu zasto ne moze da se igra aba liga u ovakvoj atmosferi
a

aman bre ljudi

pre preko 1 godinu

Ali Partizanu nisu igrali Boltauzer, Javor i Koljenšić 🤣
D

Dalibor CZ

pre preko 1 godinu

A jos gledali video analize sta i kako da urade i opet nista?!
9

987

pre preko 1 godinu

Ono što me oduševljava kod Zvezde, svaku neizvesnu završnicu je Zvezda dobila, otkad je Ivanović trener.
D

DelijaNS

pre preko 1 godinu

Biće i onih koje ćemo izgubiti, ali bitno je da u svakom trenutku ova, prilično limitirana ekipa ima glavu i rep. Bravo Duško, sad samo lagano i bez pritiska. Sa dva top pojačanja bićemo nezgodni i za najjače ekipe EL. Kalemegdan u Junu je već bukiran
e

egzot

pre preko 1 godinu

Nemojmo zanemariti cinjenicu da su domaci igraci u Partizanu veceras bili dvocifreni. Velikih 11 poena!
С

Сиђи до реке

pre preko 1 godinu

Ко изађе задњи нек угаси светло!
G

Gostmm

pre preko 1 godinu

Kako volim kad grobari posle poraza u derbiju budu zabrinuti za srpsku kosarku
i

ihaaaaa

pre preko 1 godinu

Dobili ste svaku neizvesnu završnicu kako to objašnjavate?? Imam dobre igrače. Kakav je.eni gospodin Duško Ivanović
G

Gost221e3

pre preko 1 godinu

Zar ne reče Olga Danilović da ćete osvojiti sve
p

prti

pre preko 1 godinu

Zanimljivo je videti statistiku. Prvi put u zadnjih 10 godina odnos slobodnih bacanja kada je Partizan domacin 8 - 16 za goste. A pricali su nam kako igramo prljavo kako nas sudije miluju u ABI da bi trebali da imaju 50 bacanja po mecu. Evo gospodo gola istina kradete kao kerovi u domacici ali evo Evropa ne prasta!
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Lose,lose ali dokle ovako lose?? Sa ovimVildozom i trenetom Ivanovicem jacisu za 50%. Dobar skauting,uz probudjenog Nedovica imaju dvojac medju jacim uEvro Ligi. A sta mi imamo ili bolje reci Nemamo?? Imamo Pantera,dali mu da bude kapiten on jos gori, njegovo ispucavanje kao basketas kakav. Doveli Nanelija kao iskusnog igraca, on vise greje klupu nego sto igra. Mesto da se dovede jak odbranbeni igrac kako bi parirao zvezdinim centrima, mi dovelii niti centra niti krilo(ovaj Slovak Borozjaski kako se vec zove) katastrofa.Ledej u ovoj sezoni gori nego prosle godine. I ono glavno, izgleda da se ova kosarka Obradovica gubi kao fudbalska Murinjova!!!
n

neshha

pre preko 1 godinu

To je vas Bronovicki!
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Utisak svih utisaka. Ustanite i pozdravite gdina Ivanovica koji se poslee utakmice pojavio ponovo sa crveno belom majcom i kacketom. Srbi iz Kuca sta reci. Normalno ljubav izmedju njih i Zvezde prirodan spoj.
U

Ugasite kosarku

pre preko 1 godinu

Bitno da smo protiv stranaca u reprezentaciji. A u dva kluba u Evroligi nema 5 srpskih igraca
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Nedovic Dobric Lazarevic Lazic Markovic Kuzmic Petrusev plus Raduljica Ilic i Ivanovic srbenda. Ukljucite mozak, ne gasite kosarku.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Pricaj o partizanu to jer su kod njih nasi igraci dali svega 11 poena (sto je vise nego inace) a kod Zvezde su samo tri stranca postizala koseve a cak 48 nasi igraci i odnos domacih igraca i stranaca u Zvezdi je 8-4 dok je u partizanu bio 4-8 (i to trojica sto uvek najmanje igraju).
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Nedović,Mitrović,Marković,Petrušev,Kuzmić,Dobrić,Lazić,Lazarević...ipak mislim da je problem sa druge strane

Repka

pre preko 1 godinu

I malte ne svi su oni u poznim godinama a vecina njih se bas naigrala ima na prste jedne ruke utakmica u repki izuzev Nedovica milionera i Raduljice koji ceka penziju na klupi Zvezde ,Petrusev je jedini mozda koji obecava u buducnosti ako ne bude stagnirao kao sto su mnogi.
G

Gost1309

pre preko 1 godinu

buducnost voli pobedila?
P

PurpleHead

pre preko 1 godinu

Falio je Boltauzer i nabili bi nas lagano 20+ razlike.
K

KiM je Srbija

pre preko 1 godinu

Jbt, više Srba bilo u fudbalskoj reprezentaciji Švajcarske nego u ovom nazovi derbiju...
b

bggg

pre preko 1 godinu

U Zvezdi igraju 4 stranca.
S

Sascha 74

pre preko 1 godinu

Bili ste bolji, teska srca cestitam. Nista jos nije gotovo
G

Gost21222

pre preko 1 godinu

Jel može mjesec dana da se ne javljate ako može ikako
V

Von

pre preko 1 godinu

Evo sta znaci promena trenera,a ne kao nasi sto nesmeju da daju otkaz Obradovicu.On je iskljucivi krivac za sve ovo.
g

gost171

pre preko 1 godinu

Ajde Kampaco požuri da uveličaš i ti ovu svetkovinu srpske košarke, previše je ovo Srba bilo
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Коректан дерби, фер плеј, без тензија. Душко је мађионичар. ЕЛ судије у ПО АБА лиге под обавезно. Људи буквално судили без грешке, можда пар грешкица на обе стране без намере и без утицаја на резултат. Могло је отићи и на другу страну, али са оваквим суђењем победиће бољи, или срећнији, како год. Упоредити ову тројку са Болтаузерима, Пукловима, Јаворима и осталим 'специјалцима', небо и земља

Sliks17

pre preko 1 godinu

Faul na Madarom gde mu je izbijena cista lopta, sto se vidi na snimkh na 2 min pre kraja mogla je da odluci ali ima Boga
m

mudra breskva

pre preko 1 godinu

Da taj faul na Madaru nije postojao a sta tek reci za onaj lakat Grka ? Nadam se da su ljudi konacno ukapirali koliko je prljav igrac onaj Ledej. Posle ona dva bodiceka na Vildozi Luka je morao da izadje na nekih 6-7min ali na kraju je pobedilo dobro , bas kako i treba :)
V

Valter 2

pre preko 1 godinu

Na 6 minuta do kraja umesto nesportske Papapetruu sudija svira faul Dobrića, iako mu je Grk uvalio lakat, to se videlo odmah. Na 1:55 do kraja Martin krade čistu loptu Madaru, sudija svira faul. Dakle sudije su poporilično pogurale Partizan. Ali...
V

VALJAK veritas

pre preko 1 godinu

SASTAV NAM JE NIKAKAV. NEMA PLEJ NEMA BEKA ( PRAVOG) NEM CENTRA. MA NEMAMO NISTA. SAD JOS DA NAS OLIMPIJA POBEDI I GOTOVA JE SEZONA. MOZEMO na kupanje !
0

03030

pre preko 1 godinu

Imate busanje u grudi praceno plakanjem 🤣
m

ma tako je

pre preko 1 godinu

Nemate nista...samo silne milionere u timu i F4 igrace!!!

Aleksandar Bacanovic

pre preko 1 godinu

A u Areni muk, kao nekada na Hajberiju.
S

Stvarno sam grobar

pre preko 1 godinu

Koliko nam fali do playoff-a??!? Jesmo u top 8?? E muko moja... Koliko ludaka bez mozga u Kk Partizan!!!
х

хусс

pre preko 1 godinu

Кад те добије противник са 4 убачене тројке за цео меч, плус си доминирао у скоку и имао 10-15-ак напада више од противника, онда нешто озбиљно не ваља. Звезда испод сваког нивоа и опет добије, шта ће бити кад одигра стабилније?
G

Gosten

pre preko 1 godinu

G17+
N

Ne.......MANJA

pre preko 1 godinu

Ne......MANJA!!!! A i Luka. Pre zadnja 3 napada su imali 0/4 i 0/6 za tri! Kako reče Nemanja; Neki govoriše da smo glavno jelo. Nismo baš im bili ukusni!! Mišići (snaga) klade valja, a um caruje. Uz to, vidite kako lepo i fer može. Bez incidenata i idiotizma - kada se zakon (evropski) zna i poštuje!!
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Bravo, Čestitke, Bolji ste..
B

Baks

pre preko 1 godinu

Navijam za Budućnost inače, ali mnogo mi je drago zbog Duška.. Stvarno je Zvezda trenutno najbolji tim u regionu i tu nema šta, svaka čast.
G

Gost pana

pre preko 1 godinu

Znači u ovakvoj atmosferi dobiti domaćina,samo nam u daljim uspjesima mogu u kraj stati Javor i družina .
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Ovo je Evropa. Do vazduha i do trijemfa nije lako doci. A ABA nazalost mora malo da p(r)ogleda i osjeti da na silu bas i ne moze a zato (i nase navijace veceras u Areni) hvala Nebojsi.
G

Gostsssss

pre preko 1 godinu

na na na na Mitros on fire
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Povoljno prodajem petrolej za fenjer.😂😂😂
T

Tegeltija Vlado

pre preko 1 godinu

Seltiksi, dajte neku analizu tabele
I

I takooo ...

pre preko 1 godinu

Laku noć ♥️ 🤍 ♥️ 🤍 ♥️
G

Gost43

pre preko 1 godinu

VILDOZA ,NEDOVIC ! KAKAV DVOJAC. E PARTIZANU TO FALI. I PRAVI CENTAR. SLAB NAM JE ROSTER ! Nikakav ! Mlitav , koji ne igra ODBRANU !
V

Voip

pre preko 1 godinu

Nedovicu ruka ti se pozlatila!
g

gostttt

pre preko 1 godinu

Pravda za Zoca...
d

def

pre preko 1 godinu

Zovi ga na slavu!!!!
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Kao sto rekoh kad je Obradovic dosao dzabe mu one silne titule kad ih je sve osvajao sa brutalnim ekipama, isto kao Gvardiola u fudbalu pokupuj sve najbolje igrace na svim pozicijama i onda kao osvajaj hahhahaha... Gaziii !!!!
l

lesak

pre preko 1 godinu

Sad nek se vesa Lesor o obruc
V

Vzut543

pre preko 1 godinu

Ekipa bez m.. a. Vedete preplašene nula!
b

bratunga

pre preko 1 godinu

2000 evra dajem za njegovu sliku sada ,i ono klimanje glavom
G

Grga Trombon

pre preko 1 godinu

Nedovic masio obruc,tablu,sve al na dve sekunde do kraja zakuca ekser u sanduk...
I

I to ..

pre preko 1 godinu

onaj Rogljaš 🤣😂
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Da. Udje ko kap i IDEMO DALJE
L

Lažna avangarda

pre preko 1 godinu

A u Areni : MUUUUUUK..... 💪
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

UZMI ŽELJKO EVRO TITULU EVRO TITULU EVRO TITULU, UZMI ŽELJKO EVRO TITULU EVRO TITULU EVRO TITULU 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Z

Zna li neko

pre preko 1 godinu

A što je SK prenosio SP u košarci Kamerun - Urugvaj? Piše dole lepo Evroliga Partizan - Zvezda?!
u

upss

pre preko 1 godinu

zvezda - F4 2/0...dzaba vam novci moji sinovci...
G

Gost gost gostic

pre preko 1 godinu

Matias Lesor, kako opisati mentalni sklop tog coveka?! Cim se okacio na kos i razjapio vilicu, znao sam da ih dobijamo!
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Jel Lesor klimao glavom?
b

bratunga

pre preko 1 godinu

2000 evra dajem za sliku Lesora sada iz svlacionice 🙂
7

7684

pre preko 1 godinu

Ja sam mislio ne mos nekog stalno da pobedjujes cak i ako je slabiji... Ovo vise monotono postalo
K

Koš

pre preko 1 godinu

Bravo za Czv, zasluzeno.
Z

Zabrinut

pre preko 1 godinu

Jedini problem za Partizan je sto Zeljko Obradovic ne sme da dobije otkaz......
š

što ne sme

pre preko 1 godinu

Vraća se Vujošević u ponedeljak
G

Gooostttt

pre preko 1 godinu

Ma dzaba vam i Vujosevic...dzaba van sve...kada Zvezda dovede jos dva do tri top igraca sto se prica vec sa ovakvim trenerom realnost je TOP 8 a mozda cak i vise...samo naporan rad,red,disiplina i pozrtvovanje e to je to sti je falilo a dolaskom trenera to vise Zvezdi nije problem!
L

Luja

pre preko 1 godinu

Ma došao bi Dulo ali ga ne pušta Kluž (druga moldavska liga).
E

Ejj bree

pre preko 1 godinu

Gde je ta tabela???
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Legenda kaže da Lesor još trese obruč u prvoj četvrtini. Karma je čudo!
b

bonamassa

pre preko 1 godinu

Proznajte da ste se ponadali hahhahah. Bitno da su se u prvoj cetvrtini odmah krenuli pokazivati misici i busati u prsa. Dok je Pantera ne brinem za Zvezdine trofeje.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Док они схвате да их Пантер уништава, прођоше сви возови...
B

Bob Rock

pre preko 1 godinu

Nadam se da je posle više od godinu ipo dana vreme da se Obradoviću zahvali na do sada učinjenom što je zapravo jedno veliko ništa. Duško Vujošević je magistar!
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Veliki, najveći pozdrav za naše heroje iz KK Crvena Zvezda šalju vam navijači iz Istre. Ova pobeda je ogromna, kao i ona pre 31godinu
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Gde su sada oni sto su pisali pre 10-ak dana da se vidimo u areni?
t

tupa

pre preko 1 godinu

Ima li neko četvrt leba i konzervu sardine da Lesor večera?
V

V.B.

pre preko 1 godinu

Pasteta brate, od sardina mozda ga malo glava zaboli ahah Gaziii bre
R

Riđica

pre preko 1 godinu

Podrigni, Matijase...

nikola6683@gmail.com

pre preko 1 godinu

Bravo momci bravo odlična partija,nastavljamo pobednički niz. Grobari preselo vam glavno jelo😂😂😂18.000 grobara puna hala, Obradovic, 16 stranaca , silni milioni država upumpava i ne staje. Džaba sve sad je vreme i mi da se malo pojačamo.

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Eto, dobili smo vas dvaput u deset dana, ukupno 19 razlike, i u jadranskoj i Evroligi, i pred našim i pred vašim navijačima, i u Pioniru i u Areni, i pred domaćim i pred stranim sudijama... Je l' možemo sad da vas ne čujemo barem mesec dana? Hajde, odmorite nas malo.
4

446

pre preko 1 godinu

sve si u pravu kao grobar kazem.ovakvu neznalicu i prevaru na klupi niko nema kao mi.,USPEVA NEMOGUCE....
K

Ka...ko

pre preko 1 godinu

Ja bih rado druze da se obostrano okanemo jedni drugih u svakojakim prozivkama tipa odakle pare, a vama ime, a vama zemlja, a vama pare, institucija, ko ce kako da se zove, a pogotovo vredjanje obostranih legendi srpske kosarke. Ali uporno na svim vestima citam u komentarima bas te prozivke, kako za jednu, tako i za drugu ekipu i uvek stoje komentari prozivanja i onih sto traze da svako gleda svoja posla, jer oni ne komentarisu drugu stranu i obrnuto. Mozda bi jednostavno trebalo prestati pisati komentare. A mozda to neko i ubacuje zarad posecenosti... Najbolje bi bilo izbaciti komentare iz vesti. Pozdrav!
D

Delija 12

pre preko 1 godinu

Svaka cast nasim momcima! Duško je magično vukao poteze, ocigledno je ogromno poverenje izmedju ovih momaka! Svaka cast!
G

Gost2211

pre preko 1 godinu

JEL SE LIDEJ BACAO ZA ZAPISNIČKI ASTAL
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

zvezda je jednostavno bolja , sa boljim igracima i duzom klupom.. imaju vrhunskog pleja vildozu, rafe na tome da dodje kampaco... svaka cast.. daleko bolji skauting.. partizan je tanak i to se vidi... i da nam ode zeljjko, nemq ko da ga zameni... treba savic da podnese ostavku
N

NeleBozanin

pre preko 1 godinu

i placem Zeljko moj placem pred strancima
G

Gazi zvezdo

pre preko 1 godinu

DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI!
L

Ludilo mozga

pre preko 1 godinu

Vrt nedovic, vildoza i petrusev igraju za bonove za hranu i besplatan prevoz :)
Z

Zivkovic

pre preko 1 godinu

A u Areni muk!
A

Aspinall

pre preko 1 godinu

💦💦💦💦💦
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

Tek sad je šteta što trener Ivanović nije od starta bio, sad bi GIGANT i SRBSKI klub imao skor 8-4 . Najveći žal onaj poraz od PAO-a. I Efesa bi dobili u 1.kolu bili su u očaju kao i mi pod Jovanovićem.
P

P

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slazem
B

Bravo Srbi naši

pre preko 1 godinu

Falio je Facundo da uveliča ovaj spektakl srpske košarke: Luca, Mathias, James, Kevin, Yam, John, Ben, Hasan, Dante - Well Done!
1

123mIXETA

pre preko 1 godinu

Lazic, Lazarevic, Nedovic, Petrusev, Mitrovic, Dobric, Markovic, Kuzmic. Nisam ispratio imali ko u EL vise domacih igraca?
J

JBG

pre preko 1 godinu

AL ODLUČI GA NEDA
g

goust

pre preko 1 godinu

Izvinjavam se zbog jednog dislajka za domaće igrače..kao,moj odgovor je bio negativan,ali se to ipak drugarčije računa..hahaha..pozzz zvez.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Drago mi je sto smo dobili. Mogao je i kkp da dobije ali opsti utisak poslije vecerasnje tekme je da smo i ove sezone bolji tim. SAMO NAPRED!!!!

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Biće još komemtara, ali evo da izbacim prvi. Svaka čast igračima Zvezde na ponašanju. Onakva gospodska reakcija poslije one trojke gdje nije bilo ponižavajućih reakcija prema igračima i klupi Partizana. Mada su ih oni itekako zaslužili svojim ponašanjem tokom cijele utakmice. Počevši od Lesorovog kačenja na obruč, preko pokazivanja mišića Ledeja, klimanja glavom Pantera i krajnje nekorektnim gestikulacijama Smajilagića sa klupe. Hvala Nedo!
I

Istina

pre preko 1 godinu

Ništa od toga nije bilo, sem kucanja Lesora. Obmanjuješ ljude koji nisu gledali utakmicu.
m

mi

pre preko 1 godinu

Kako neko nekad reče - nismo isti! I nikad necemo biti.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Какав бедак када ти лик са ником Истина прича о неистини...

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Pogledaj ti malo bolje utakmicu, pa ćeš vidjeti da ja nisam nabrojao ni pola od ovoga o čemu sam pričao. A ponižavajuće izjave prije utakmice neću ni pominjati. Uglavnom mislim da od 15+ milona stanovnika u regionu ( ne samo Srba) malo njih nije gledalo utakmicu. I što je najbitnije vidjeli su nešto što će se godinama prepričavati, a bilo je u korist Zvezde.
j

jaoooo

pre preko 1 godinu

Izraz na njihovom licu- NEPROCENLJIVO
Д

Дејв Франкфурт

pre preko 1 godinu

Хвала ти Немања до неба, хвала момци, хвала тренеру Ивановићу за једну од најслађих победа, за ово дивно вече. Улепшали сте ми овај тмурни децембар!!!! Хвала вам!
k

košarkaški gost

pre preko 1 godinu

Ne znam čemu sve ovo? Derbi ko derbi, opet smo dobili, čemu loženje? Ipak, druga stvar je strašna, ima li domaćih igrača u Partizanu?
A

Aaasss

pre preko 1 godinu

Auu dal sme ovako?
d

djjj

pre preko 1 godinu

Nemanjaaaaa
I

IgorBBGK

pre preko 1 godinu

Neverovatno kako moze da se odigra derbi bez vecih tenzija kad su strane sudije pa niko ne moze da smatra da se navlaci na ovu ili onu stranu, meni je to utisak dana pored pobede! Bravo Zvezdo! 🔴⚪
v

vuk i prasići

pre preko 1 godinu

Ovo je isto kao kad kupiš vozačku, i pomisliš da si vozač. Nije moguće ovo kupiti.
R

Racer

pre preko 1 godinu

Zvezda ne da je kupila vozačku nego je kupila i automobil i autoput po kome vozi.
K

KHTATI

pre preko 1 godinu

Nema srećnijeg čoveka na svetu u ovom momentu od Nebojiše Čovića!!!!
h

hehuhiha

pre preko 1 godinu

Za kog navijaju ovi grobari,za pet stranaca u startnoj 🤣🤣🤣
K

KUKU

pre preko 1 godinu

AHAHHAHAH jaooooooo zvezdo sta im radis!
7

79

pre preko 1 godinu

Raspad partizana!Kad ne mogu najslabiju ekiou u el dobiti to je bruka,takvi igraci tolike pare.pa daj 10srpskih igraca imacemo isti rezultat mozda i bolji
S

Statler

pre preko 1 godinu

Laku noć.
S

See

pre preko 1 godinu

Kamrunci na aparatima
D

Drasko Sta

pre preko 1 godinu

Nedovic jos izvlaci m... sa terena trajace do jutarnjih casova.Bravooo momcii
1

1321354

pre preko 1 godinu

ceka se izjava lesorta :D :D :D gorak ukus kamerunac :D
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Da se zna ko je tata.
G

Gostometaš

pre preko 1 godinu

Браво браћо. На мој рођендан Токио и ово вечерас! Јапан, Србија, Индија, Пакистан...
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

E ajd sada oni grobari što su forsirali priču kako je ovaj derbi bitniji od onog u aba ligi misleći da će veceras dobiti neka se oglase.😂😂😂
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

ne može se silom protiv magije!
7

7677

pre preko 1 godinu

zoc idi
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Ajmo Lesor na glavno jelo.. hahah
S

Suhoj37

pre preko 1 godinu

Jako mi je draga ova pobeda pogotovo što su bili žešće naloženi pred derbi i svašta su obećavali. E sad neka plaču.
D

Dmh

pre preko 1 godinu

NE MOGU VISE DA ZADRZIM BOL...
1

11111

pre preko 1 godinu

isprazni se dvorana u sekundi :D :D :D jel nas cujete???!!!!!
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Pozdrav za Lesora.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Hvala za sve u prošlosti Željko ali vreme je da se rastajemo.
@

@Laktasi

pre preko 1 godinu

Pravda za Zelimira!
M

Madingo

pre preko 1 godinu

Zeljko ostani
H

Haohao00

pre preko 1 godinu

"Mozzart sport:Parni valjak poceo da melje" na uzivo prenosu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA JA NE MOGUUUUUUUUUUU
G

Gosthko

pre preko 1 godinu

Jes Žoc zatego odbranu
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Pa odigrali su atipicnu utakmicu u svakom slucaju. Bili veoma agresvni u odbrani i strpljivi u napadu. Odigrali su oni veoma dobro. Za nas veoma slatka pobjeda i vjera da domaci teren nije garant uspjeha.
A

Auuuu...

pre preko 1 godinu

Hahahahaha...Idi begaj...Crni Željko prop'o!!!
A

Ab

pre preko 1 godinu

Bum Bum Nedaraaaa!!!
i

istorijski derbi

pre preko 1 godinu

Za fenjer
д

д.г.

pre preko 1 godinu

На спортклубу дан жалости.
G

Gost09

pre preko 1 godinu

PANTER NASMEJAO ŽOCA TROJKOM SA 9M ALI PROTIV KRKE
5

577543

pre preko 1 godinu

Kako ovo prija!
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Zvezda ih dobila sa 4 ubacene trojke i ko zna koliko njihovih ofanzivnih skokova. Te dve negativne stvari se vise nece ponoviti u toj meri, tako da naredni derbiji mogu da budu samo jos gori po partizana.
n

nv

pre preko 1 godinu

Bravo Nemanja bravo doktore iz Nove Varosi, pokazi ko je gazda!
n

napredna država

pre preko 1 godinu

Decu lečimo smsom dok titini blizančići igraju derbi sa 12 stranaca
Z

Zemunnnnn

pre preko 1 godinu

Smaras sa tom jebenom politikom vise. Idi bre u politicare.
O

Orden

pre preko 1 godinu

Da nije bilo povreda Nemanja Nedovic bi bio igrac u rangu Bogdana Bogdanovica. Ispromasivao se za 3, ali neverovatno je kako covek igra na prodor i koliko voli ovakve zavrsnice!!!
G

Gostuiop

pre preko 1 godinu

NEDOVIĆ DOBRIĆ MITROVIĆ I PETRUŠEV NOSE ZVEZDU UZ VILDOZU Dok kod kamerunaca ulaze Srbi da zabavljaju pibliku
k

ko da gledam

pre preko 1 godinu

SP Kamerun VS Urugvaj
V

Vazuricaa

pre preko 1 godinu

Paa gdee su fenjerasiii nasi alooo xD
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Željko odlazi!
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

kakoljudi moji igra CZV najcai smo najaci
n

nemanja1512

pre preko 1 godinu

da su edin i kole prenosili ovu utakmicu ne mogu zamisliti reakciju za trojiku, ovako ova dva mrtvaka ko sahranu da su prenosili

Sliks17

pre preko 1 godinu

Pa kad su izgubili, mora tako
G

Gost10110

pre preko 1 godinu

Zeljko molim te, budi dostojanstven, i daj ostavku. Nema vise smisla
L

Lord Lukan

pre preko 1 godinu

Nedovic ubica njihovog zOca🔴⚪🔴
G

GGWP

pre preko 1 godinu

Hladan kao spricer!
S

Sone91

pre preko 1 godinu

AH
2

2111

pre preko 1 godinu

Zoc idi molim te drzava treba jos da ti pomogne da bi dobio zvezdu
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Буса ли се Лесор? Шта каже Митар? Шта каже Милица Дабовић?
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

JEL SE LIDEJ BACO ZA ZAPISNIČKI ASTAL
Z

Zoff

pre preko 1 godinu

PUCAJ NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAA