Komentari na vest

Ne treba Srbija samo da strahuje od Drim tima: Paklen kvalitet imaju i Francuzi, Kanađani i Nemci

P

Pazi

pre oko 2 meseca

Srbija ne treba da strahuje od bilo koga.
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Broj 1-Ako kanis pobijediti nikako ne smijes izgubiti.....
П

Певац НС

pre oko 2 meseca

Канађани дефинитивно други фаворит ако ћемо гледати само по именима. По мени једини ко може да парира Американцима као Шпанци 2008/12. Французи сем што су домаћини, не бих рекао да могу да парирају Америма. По именима ми смо јачи. Батум и Фурније задње 3/4 сезоне очајни и зрели за пензију. Венбајама звер, Лесор најбољи центар ЕЛ, Де Коло одавно прошао зенит, али има ту још магије попут Љуља. Остатак екипе ок ал ништа спектакуларно. Против Американаца једино имају шансу ако овима буде лош дан. Немци по именима слабији од нас, али уиграни, тим сличан СП. Јесу намучили Американце на пријатељској али по мени одржаће их Амери ако нађете на њих, једино сем ако не крену да погађају 3 као на Светском против њих. Американци дефинитивно 1 фаворит, 2 празна места Канађани, а онда ми, Немци и Французи...

Bojan Stanic

pre oko 2 meseca

Postoji li lektor u Mozzartsportu? Obavezno se mora zaposliti!
A

ABCDE

pre oko 2 meseca

Dobro jutro Kolumbo. Pa naravno da su svi jaki i da svi tipuju medalju. Mi smo dobri,ali iskreno ne verujem da cemo do medalje. Izgorecemo od te zelje. Kao i Djokovic.
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Opet taj narativ izopaceni kako mi vecito "strahujemo" od ovog ili onog tima. Neverovatno.
S

SezonskaJakarta

pre oko 2 meseca

Pravopisno, nije u pitanju proza Nastasijevića ili Crnjanskog, pa da se glave lome oko toga da li je baš na tom mestu morala ići zapeta (gotovo svuda gde je mogao zapeti, uspeo je i patike izuti). Subjektivne procene su dobrodošle, jer ukazuju i na to da se sa osamnaest godina može glasati, sesti za volan, kupiti alkohol, pa poprilično nonšalantno napisati štucav tekst. Nije sve subjektivna procena, kao što je to mladalački stav nastao usled nerazumevanja moći provokacije, a ne iskrenog mišljenja Pešića (pobogu, gotovo svi sa turnira su reagovali burno, što je i hteo, pa ga maltene proglasili i za ludaka, što je bolje nego da misle kako je lukav). Ima nešto i u potpunom previdu: od četiri ekipe koje su nabrojane kao potpuni autsajderi ("bez šanse") barem jedna ulazi u najboljih osam na Olimpijadi (malo li je to za Brazil, Portoriko, Južni Sudan ili Japan?). Sistem takmičenja je takav (dalje prolaze i najbolje dve trećeplasirane ekipe). To znači da barem jednog autsajdera jedan meč deliće od borbe za medalje. Kad je prisutna filozofija u tekstu, zašto je i ne parafrazirati: ne treba sve podrediti momku od tek cvetalih pubertetskih brkova. Nije što je to prevelik teret za njega, nego jeste, upravo to.
D

DarkoSrbija

pre oko 2 meseca

Verovali ili ne oni se vise plase nas nego mi njih🙂🙂🙂💪💪💪
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Što bi rekao Meša Selimović "Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš osvojiti medalju".😁...😅😂🤣
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Ne bih rekao Nemci nego tim UN - a ...
G

Grobar32

pre oko 2 meseca

Već sam ja to ovde i prije spomenuo, ima tu definitivno jacih timova od našeg! Uspeh bi bilo i polufinale, o ovom ostalom i da ne pričam.
C

Charles Barckley

pre oko 2 meseca

I od nas bi trebalo da se plase.