Komentari na vest

NBA prenosi utakmicu Srbije i Francuske

Ф

ФК Чукарички Падина

pre oko 2 meseca

Француска 92- 76 Србија
Z

Zmajac

pre oko 2 meseca

@ Tata Martino blago li se tebi čoveče, još ako si tata kao što si napisao mašala ima šta deca od tebe da nauče. Oličje vaspitanja, a onda se zapitamo što se desi kad se desi nešto strašno. Ovo nije ni za komentar, ali da tera na povraćanje tera.
Z

Zmajac

pre oko 2 meseca

@24.232 svetan li si čoveče šta napisa.Ne radi se ovde da li ima na YouTube pa eto ima negde.Otrpilike igra Gvineja Bisau - Svazi pa ima na YouTube kome se gleda.Radi se o tome da državna televizija ne prenosi, čak ni neka druga koje podpadaju pod "državne" milion pinkova i ostalih , ali ako pobede Orlovi sva državna svita ima da ih dočeka na čuvenom balkonu i da se prenosi na svim kontinentima naći će se već načina kako, ne sumnjamo kako svemogući to možeTo što neki nisu mogli gledati jer nisu imali gde ( ne gleda to samo mlada populacija pa hajde lako ću da nađem gde) , a ne mogu da dođu ni pod čuveni balkon je poenta.Poenta je da moraš ili si prisiljen ako želiš nešto da gledaš ono što neko smatra da treba.Drugo tu državnu televiziju redovno plaćaš valjda nekada građani ove Srbije zaslužuju nešto i a da nije servirano.Otkupiš pravo na gledanje neke usrane engleske lige koga zabole za to, a svoje ne treba da gledamo.Ne znam da li je malo jasnije sada.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Rts -ovoj shemi se sve svodi na to sto otkupe Svetsko, Evropsko, i Olimpijske igre ,i misle da su sve odradili,ne zanima ih sto nam komentatori priredjuju teror za usi,i prosipaju nam neznanje svakodnevno...pa pogledajte samo njihov studio, njima su uglavnom gosti propali treneri ( tesovic,matic, djurovski, dostanic, plavi stevanovic), analize na prvenstvu im pravi Rade Bogdanovic, koga je narod u pocetku zagotivio,jer je znao da kaze ono sto narod zeli da cuje, a sada se pretvorio u najveceg populistu i coveka koji samo pljuje po ljudima,bavi se nekom karmom i vradzbinama i tako odredjuje ko ce biti prvak po njemu, zaista smesno i neukusno
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Rts je jedina tv koja nijednu utakmicu u sezoni ,ni u prvenstvu ,ni u kupu svoje zemlje ne prenosi u dva najpopularnija sporta, i sta dalje pricati o toj redakciji ..
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Od koje redakcije ocekujete da to prenosi ??? Pa sportska redakcija Rts-a je vec 20 god u rukama coveka,koji ima jako skromno sportsko znanje, i po difoltu, taj angazuje u nju samo one koji su jos slabiji od njega, zato smo osudjeni za teror u vidu Strajnica,Matica, Krivokapica,Bendica,i ostalih....,Stojanovica drze kao neku zvezdu i daju mu sve vazne utakmice, Sarenca su gurnuli u Sarenicu, i prosto ,u toj redakciji nema coveka sa pristojnim sportskim znanjem...
O

Oj, Srbijo buno među narodima

pre oko 2 meseca

Očekivano, veliki uspeh je naša reprezentacija u fudbalu napravila u Nemačkoj, pa zbog euforije su televizije zaboravile da postoje i drugi, čak štaviše uspešniji sportovi što se rezultata tiče od fudbala, ako se ovo što naša reprezentacija igra uopšte i može tako zvati-Fudbal.

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Imaće na Areni sigurno prenosili su SAD:KANADA
N

Ne postoji reč SRAMOTA

pre oko 2 meseca

Reč SRAMOTA je davno iskorenjena u Srbiji.Naravno da će se gledati "elita", pa zna se šta je danas potrebno kao kulturno, vaspitno, moralno, inspirativno da se gleda.Kriminalci, narkomani/ke, lezbejke, pederi, k..etine, psovke, batinjane itd. i gle čuda za to još dobiješ i nagradu.Koga interesuje u ovom slučaju sport, ostalo je davno prestalo biti interesantno.Tako da ne znam koliko još vremena imamo da progledamo ako ga imamo.Neko je komentariso da ćemo naći gde se može gledati, slažem se naći ćemo, ali šta onaj ko ne može, a voleo bi da gleda.Zemlja košarke kako to neko s ponosom kaže, ali avaj nemaš gde da gledaš.To nije ona iskorenjena reč SRAMOTA, to je kataklizma šta smo mi sebi dosputili.Mi kao neki ponosan narod, sa kao nekom istorijom, dotakeli dno dna u svemu, ali i dalje samo sedimo i ponešto nekada napišemo eto rešiće se samo od sebe nekada možda ni tada.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Lako ce se naci način da se gleda. Ali je sramota zasto RTS ne prenosi! Stvarno uzasan posao rade!
G

Gost 323

pre oko 2 meseca

Ali zato rade odličan posao kada naplaćuju tv pretplatu ...
2

24.232

pre oko 2 meseca

Ako vec ima na YT i to je nesto.
T

Tata Martino

pre oko 2 meseca

U subotu uveče je finale Elite, zbog toga niko nije otkupio TV prava, jer će 90 % Srbije gledati uzbudljivi završetak Elite!
N

Nanas

pre oko 2 meseca

I sam sebe si svrstao medju te iste,posto 3 dana unapred znas kad je finale, evo npr ,ja pojma nemam ni sta je to, niti te kanale imam memorisane na tv-u, tako da je problem lako resiv..
T

Tata Martino

pre oko 2 meseca

Ja svakako gledam Elitu, čak i da nije finale nego regularni pregled dana, gledao bih pre nego košarku. Ove sezone ima baš kvalitetnih učesnika tamo.
I

Igor6666

pre oko 2 meseca

Utakmica je u petak,koga briga šta je u subotu?
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Šta je dad pa ta elita koji đavo!?
m

mhm

pre oko 2 meseca

Sve to govori da u Srbiji ne postoji sistem vrednosti vec samo sistem interesa i novca. A lova je fudbalu, cak i ovak slabom kakav je srpski.