Nikola Milutinov i Aleksa Avramović (©MN Press)
Nikola Milutinov i Aleksa Avramović (©MN Press)

NBA prenosi utakmicu Srbije i Francuske

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 13:43

Zasad, nema televizijskog prenosa...

Približava se momenat prve pripremne utakmice košarkaške reprezentacije Srbije koja će moći da se pogleda uživo ili putem malih ekrana. Orlovi su u četvrtak ujutru otputovali za Lion gde ih dan kasnije očekuje jak test protiv domaćina Olimpijskih igara - Francuske.

Izabrane vesti

Srpska javnost i dalje nije dobila nikakvu konkretnu informaciju o tome da li će neka domaća televizija raditi prenos, a za sve one koji budu želeli da gledaju okršaj dve jake selekcije na ceremoniji povlačenja dresa Tonija Parkera sa brojem '9', moći će to da urade preko NBA platforme! Tačnije, aplikacije NBA lige, sajta NBA.com, kao i Youtube kanala NBA. Utakmica je zakazana za 21 čas.

To su trenutno jedine sigurne mogućnosti za praćenje dešavanja u Lionu. Zasad, nema televizijskog prenosa na domaćim i kablovskim kanalima u Srbiji. Takođe, moguće je pratiti utakmicu i na sajtu Courtside.

Podsetimo, Srbija je u Francusku otputovala bez Nikole Jovića i Dejana Davidovca. Mladi as Majamija radi još po specijalnom programu posle povrede stopala, dok je krilo Crvene zvezde doživelo povredu kuka na meču sa Holandijom i procenjuje se da će mu biti potrebno bar oko sedam dana oporavka.

Posle Liona, Srbija putuje za Abu Dabi gde je 16. i 17. jula čekaju još dve jake provere - sa Australijom i SAD. Nakon toga se ekspedicija vraća u Beograd, gde će 21. jula igrati protiv Japana u Areni, a u pregovorima je još jedan kontrolni susret pre puta za Lil 24. jula.

Selektor Svetislav Pešić u Lionu ima na raspolaganju sledećih 14 igrača: Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Vasilije Micić, Marko Gudurić, Nikola Milutinov, Ognjen Dobrić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Uroš Plavšić i Aleksa Radanov.



tagovi

košarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija FrancuskeViktor VembanjamaNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara