Aleksa Avramović (© Star sport)
Aleksa Avramović (© Star sport)

NBA ostaje na čekanju, Avramović oblači dres CSKA

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.24. | 13:14

Rok za timove bio je 20. avgust da dovedu reprezentativca Srbije, Atlanta se raspitivala, ali Aleksa se sprema put Moskve

Posle još jednog izvanrednog leta u dresu Srbije za Aleksu Avramovića, poznati menadžer Miško Ražnatović je otkrio da ukoliko neki tim iz NBA lige želi da dovede srčanog plejmejkera to može da učini do 20. avgusta. Odjeknula je kao bomba informacija da je Atlanta zagrejana da ga dovede i da je transfer skoro dogovoren, ali ispostaviće se da je čitava priča bila prenapumpana. Pošto danas ističe izlazna klauzula za odlazak u najjaču ligu na svetu, potvrđeno je za Mozzart Sport da Avramović nastavlja karijeru u CSKA sa kojim je potpisao ugovor pre Olimpijskih igara.

Naime, Atlanta jeste pokazala interesovanje, raspitivala se za Avramovića, ali konkretne ponude nije bilo. Zbog toga je avionska karta za Moskvu već rezervisana i reprezentativac Srbije će biti u glavnom gradu Rusije narednog ponedeljka kada će započeti pripreme sa novom ekipom.

Izabrane vesti

Podsetimo da se Avramović seli u Rusiju posle tri sezone u Partizan Mozzart Betu. Za to vreme je postao šampion ABA lige, a u dresu reprezentacije je osvojio srebro na Mundobasketu i bronzu na tek završenim Olimpijskim igrama. U oba slučaja je bio jedan od ključnih igrača u dresu Srbije.

Zbog svega toga i nije bilo toliko iznenađenje što se Atlanta interesovala, ali NBA liga će morati da sačeka do neke druge prilike. Od ove sezone Aleksa Avramović će igrati VTB ligu u dresu slavnog CSKA.


tagovi

Aleksa AvramovićKK CSKA MoskvaNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara