Komentari na vest

Nazire se raspored ABA lige: Zvezdina četiri meča s novim datumima, Partizan sa Cibonom pre Evrokupa

C

CZV fan

pre oko 2 godine

Mora se ozbiljno shvatiti Cedevita... Samo radi podsetnika...kada smo bili favoriti kod nas u areni u Beogradu...ni Zvezda ni Partizan nisu uzeli pehar! Mora da se igra svaka do kraja! A tu je i Budućnost... Nece biti lako ni Zvezdi ni Partizanu... A ako dodjemo do finala onda neka bude vrhunska kosarka i neka bolji pobedi! Morace i Zvezda i Partizan dobro da oznoje dupeta za finale!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Aba liga je završena, šampion je Zvezda. A koga briga za ove rasporede. Niko ne može da izbaci Zvezdu na tri dobijene utakmice, pogotovo sa Zvezdinim domaćim terenom. Vidimo se sledeće sezone. Držite se nada umire poslednja, samo nemojte vi pre nade.
9

900m

pre oko 2 godine

Ja san Zvezdas, ali nije zavrsena. Ima tu faktora koji mogu promeniti tok sezone.Zvezda bez Holinsa je drugacija, znatno slabija ekipa, Lazica cak da ne racunam.I naprimer bez njih, ne bih se kladio da bi Zvezda glatko uzela Aba.E sada, isto vazi naprimer i za partizan, njima da se Panter povredi na duze ili neki bas bitan šraf tako, automatski su sezonu zavrsili.