Komentari na vest

Navijači hoće Bobija, Kid ima sve manje sluha: Može da igra, spreman je, ali trenutno je teško

2

24.3.1999.❤️

pre oko 2 godine

Sine,ja ne znam u kojem veku ti zivis. U evropi je plata godisnje za top igrace 5 miliona evra. Klubovi kao sto su Barca,real, cska,virtus,makabi,pao,oly,placaju svoje top igrace od 3 milke,pa navise. Pa,u cz i partizanu plate su oko pola miliona,tako da ne mlati slamu. Bolje igrati u evropi za 2 ili 3 miliona,nego biti cillidersica sa peskirom i dezurni klaun u nba za 4 milke. Nema bobi ugovor od 10 ili 15 miliona. Pa da kaze da tamo zaradjuje 4 ili 5 puta vise.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

24.3.1999-Lepo piše 7.000.000,plus gde su reklame koje snima,filmovi i još mnogo toga.Čovek ne radi ništa a zaradjuje mnogo novca,ko to ne bi voleo.On je već uspeo,dovoljno je da se pojavi bilo gde on na sebe skrene pažnju.
K

Kiks

pre oko 2 godine

Fora je u tome sto si ti trener kukavica zato nikad nista nisi ni ti ces i osvojiti, razlog jasan, nemoj ti da se prilagodjavas protivniku vec protivnik tebi, ti imas oruzje a ne protivnik. Boban kad je zdrav za 30 minuta na terenu iđat cr prosjek 25 poena i najmanje 15 skokova sto su u danasnje doba uz par asistencija i solidne procente sa penala( a on kroz karijeru ima preko 80 posto) NBA top prica. Fora je u tome sto ce centri preko njega davat trojke, zamisli, koji to centar danas puca trojke preko 35 posto ? Glupost... Imas tenk i ti ga drzis u garazi i tuces se papovkom na papovku i cufis se sto gubis rat ??? , Zanimljivo 🤦😂. Svaki trener protivnicki kad mu Bobi slozi 3 od 3 ce poslat istog ili slicnog centra da ga uspori a ne nekog pipaca table od 2 metra, tako da glupa teorija Kida. Jednostavno ne sme i to je to. Pozdrav !
S

SRBIJA PAMTI 23.3.1999.

pre oko 2 godine

E ,bobe,bobe,u euroligi bi bio mvp,a ti dozvoljavas da te sprdaju klaunovi sa divljeg zapada.
A

Auuuuuuuh

pre oko 2 godine

Kakva glupost...jel bi ti pristao da budes mvp u evropi za nekih 200-300h godisnje. Ili bi sedeo na klupi u NBA za 3,5 miliona godisnje? Budi decko realan!
f

fizioterapeut92

pre oko 2 godine

Uzeo je lepu lovu, sad moze da se vrati u Zvezdu i uzme Evroligu