Komentari na vest

Napravili smo frku letos, hoćemo opet!

B

Blxlsm

pre oko 2 meseca

Svaka cast za tekst!
Ђ

Ђођа

pre oko 2 meseca

Јел ово репрезентација јUгославије или Србије даниловићу, какви су вам ово пургерски дресови бандо титоистичка!!!
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Sašo Danilović je rodom iz sela pored Sarajeva i pogledajte Kao sav normalan svet koje je sve prekršaje napravio iz njegovih usta da čujete, ali kada si SNS to nista ne smeta.
P

Plavi dresovi

pre oko 2 meseca

Vidimo kako fudbaleri imaju mnogo uspeha otkako su prešli na pederske crvene dresove, izgledaju a i igraju kao devojčice. Plavi dresovi su tradicionalni dresovi naše reprezentacije I u njima smo osvajali svet i evropu nebrojeno puta u košarci, ništa ne menjati. Osim toga Srbija je naslednik Jugoslavije, ime države ostalo je i nakon što su se Slovenci, Hrvati, Bošnjaci i Makedonci odcepili od nas pa je onda bilo SCG pa Srbija. I sve medalje koje su osvajane u Jugoslaviji ostale su u našem vlasništvu. Misliš li da i njih sve treba poništiti i baciti?
G

Gorostase

pre oko 2 meseca

Gde si na liturgiji jutros? 'Ta bilo, raspadas se od vinjaka pa nisi mogao? Ups, pa ti prozivas patrijarha ma Tviteru jer si malo.man.
D

DRESOVI SU PREDIVNI

pre oko 2 meseca

Dresovi su odlični. Voleo bih samo da su na belim dresovima prezimena napisana crvenom bojom, a brojevi plavom, odnosno da je crvena iznad plave, kao i na zastavi.
B

Bok

pre oko 2 meseca

Velikim srbendama na baterije vidim smeta onaj hermafrodit sa ceremonije otvaranja OI, a ne smeta im što nam je predsjednica Skupštine homoseksualac i što živi sa svojom partnericom u vili koja joj po zakonu ne pripada. Smetaju i Dinamovi plavi dresovi, a na grbu naša najveća dva kluba petokraka kao da su iz Havane.
D

De jaan

pre oko 2 meseca

Ima li gdje prenos za nas van Srbije?
J

Jaa

pre oko 2 meseca

Nema.
B

Bolooon

pre oko 2 meseca

Nema boske.
M

Mile Zelenznik

pre oko 2 meseca

Samo sto manje minuta da se daje igracima koji su imali bilo kakav dodir sa fmp-om i postenim nebojsom, a rezultat ce doci. Rak rana srpskog sporta je hrvatski klub fmp i navijaci istog.
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Gde si jutros na liturgiji nekrsteni?
D

Da se ne lagimo

pre oko 2 meseca

Realno sve ispod 20 razlike je uspeh
Д

Дуско90

pre oko 2 meseca

Уживајте док су ту , још мало па нас неће бити ни у једном колективном спорту! Немамо ми више младих играча ни у једном спорту. Биће успех сами пласмани на нека првенства. Не бих да црним, али то је реалност!
A

Ajde realno

pre oko 2 meseca

Što se tiče košarke svaki mlad igrač koji vredi u poslednjih 10 godina ode u Megu. Tamo imaju minutažu, neki od njih odu u NBA, sa te strane ne verujem da nećemo imati novih mladih igrača. E sad, kakav je sistem rada u Megi sa igračima, to stvarno ne znam, uvek bih pre dao razvoj mladih igrača čoveku kakav je Duško Vujošević nego nekim trenerima koji su u ko zna kakvoj pre svega menadžerskoj kombinaciji sa Miškom Ražnatovićem.
@

@Ajde realno

pre oko 2 meseca

Spomenuo si Duleta Vujoševića u pozitivnom kontekstu što znači automatski minus.
K

Kalabasas

pre oko 2 meseca

Kakvo paljenje...za nas počinju OI od sledeceg kola...a mnogo je prejakih ekipa nemačka Kanada australija... Problemi denvera su i naši problemi kad utroje jokaru ako nema ko da pogodi trojku iz kornera....ulazimo u kontrarirtam....kao Grčka sinoć...dzabe i janisovih 35 kad nema ko da raširi...sa dve trojke....dao bi 55....Ali sve ciglasi...
"

"NEMA ZIME" u košarci

pre oko 2 meseca

Svetla budućnost: Alen Smailagić (2000. godište), Tristan Vukčević (2003.), Aleksej Pokuševski (2001.), Nikola Jović (2003.), Nikola Đurišić (2004.), Nikola Topić (2005.), plus, recimo, najbolji iz ovogodišnjeg U18 sastava (Dimitrijević, Bošnjaković, Kostić, Drezgić, svi su 2006. godište).
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

SmajlAga i Pokusevski su najboljiši i to samo zato sto su partizani
s

srka

pre oko 2 meseca

Mislio sam da je Južni Sudan pobedio Ameriku na pripremama. Zeznuo sam se. Izgubili su 101:100, ali to je kao i da su pobedili. Mislim da nam uopšte neće leći kao protivnik. Čak ni Portoriko. Mi moramo dobiti i Južni Sudan i Portoriko, za siguran prolaz dalje. Sve tri ekipe igraju tranzicionih i brzu košarku, sa puno šuteva za tri poena. Moraćemo baš da utegnemo odbranu. Ne smemo da se oslanjamo samo na napad.
s

srka

pre oko 2 meseca

Ljudi, Južni Sudan je ozbiljna reprezentacija, nemojte da se zezate. Pobedili su Ameriku na pripremama, evo sad i Portoriko, ne šale se! Maksimalan fokus! Idemo jednu po jednu utakmicu. Ovo danas, da probamo da igramo što čvrću odbranu, da im ne dozvolimo puno ofanzivnih skokova, jer će ih sigurno biti. Ne nadam se naravno pobedi, bolje da je sačuvamo za finale😉
!

!!

pre oko 2 meseca

posto vazi nepisano pravilo da se ne moze pobediti isti tim dva puta na takmicenju danas gubimo i u finalu da ih dobijemo ! Srecno momci ! Ne bi da dizem frku ustvari hocu, vidimo se na terenu❤️
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

Невезано за кошарку. Један од разлога што у животу пролазимо како пролазимо су медији. Ложе овај напаћени народ у свим сферама друштва. А ми смо необично подложни манипулацији.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Pa kad biramo doktora manipulacije da nas vodi,sta drugo i da ocekujemo.
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

@Eseks То стоји. Али много смо подложни причама из медија. Што чујемо,прочитамо усвајамо без промишљања да ли је истина или лаж.
T

Tak.

pre oko 2 meseca

Oni na sp dovode treci tim, ko ne bi voleo da pobedimo ali nema teorije.
Г

ГоростасМајмунолики

pre oko 2 meseca

Еве су навијачи Партизана, желе Србији све најгоре јер Покушавски и Јарамаз нису позвани. Шта ће - мајмунолики су то људи
E

ET-1

pre oko 2 meseca

Ma kakvu ćemo mi frku napraviti, ako grupu prođemo biće dobro.
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Samo sanjajte i dalje....nije lose sanjati. A na javi - danas cete biti osureni i vise od onih 30 razlike. Ne verujem koliko ste nerealni i neobjektivni.
B

Bandalowski

pre oko 2 meseca

Kako nezvanicno saznajem Lebron je pozvao Bronija da bude u pripravnosti da igra u garbage time kad Srbija bude vodila 20 razlike
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Ima boljih ekipa od nas, videcemo. Za sad USA ne bi trebalo da ima problema oko zlata jer su masina za mlevenje, Canada je opasna, Australija isto, tu smo tek onda mi, Spanci i Francuzi....
Г

ГоростасЈутарњаЛитургија

pre oko 2 meseca

Ако освојимо то је због Жеље, ако не освојимо крив је Деки Станковић јер је направио зграду у Београду од својих пара.
N

N1204

pre oko 2 meseca

Gledajući jucerasnje tekme jasno mi je da sem naravno Amera ne može niko da nas dobije.
k

kako ste me

pre oko 2 meseca

slatko nasmejali 😂😂😂
s

sorab

pre oko 2 meseca

Necemo uzeti medalju u basketu! I to je tako!
p

pedja986

pre oko 2 meseca

1/4 plafon, zivi bilii.