Vil Klajburn (©Starsport)
Vil Klajburn (©Starsport)

Najbolje krilo u Evropi na meti Partizana: Klajburn slobodan, trka za potpis otvorena

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 21:03

Velika želja crno-belih jeste, ali da će im biti jednostavno da dođu do osvajača Evrolige sa CSKA i vežu ga ugovorom – neće

Kada se ozbiljno investira u igrački kadar, a sezona bude završena bez osvojenog trofeja i plasmana među osam u Evroligi, onda je ona – neuspešna. Od toga u Partizan Mozzart Betu ne beže. Formula koju su primenili prilikom sastavljanja tima prošlog leta, očigledno, nije bila adekvatna, prava. Ovoga se gotovo niko neće zadržati u Humskoj, možda samo Balša Koprivica, vreme je za totalni remont.

Sedmorica ih je razdužilo opremu, na dobrom je putu još šestorica da isto učine. Veliki broj odlazaka povlači i brojne dolaske, a prema saznanjima Sportkluba, crno-beli su se uključili u trku za potpis Vila Klajburna.

Izabrane vesti

Sve je otvoreno, Vil Klajburn je slobodan igrač, posle rastanka sa Efesom. Vaga, razmatraće ponude i zasigurno dobro promisliti pre no što povuče naredni potez u karijeri. Da o sebi ima visoko mišljenje – ima. Poprilično ceni kvalitete koje poseduje, i skromnost mu nije vrlina.

“Najbolje sam krilo u Evropi”, svojevremeno je rekao osvajač Evrolige sa moskovskim CSKA.

Ogromno, kapitalno pojačanje bi predstavljao za Partizan. Velika želja crno-belih jeste, ali da će im biti jednostavno da dođu do doskorašnjeg igrača Efesa i vežu ga ugovorom – neće. Ispitivaće teren sportski sektor Partizan Mozzart Beta, no u ovom trenutku jedno od najboljih krila u evropskoj košarci nije blizu Humskoj.

Na tom polju stvari mogu da se promene, ali na današnji dan je činjenično stanje takvo.

Partizan Mozzart Bet je do sada ozvaničio saradnju sa Vanjom Marinkovićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Nilikinom. Sve je ugovoreno sa Arijanom Lakićem, Mariom Nakićem, Sterlingom Braunom, Ajzeom Majkom, Tajrikom Džonsom, Isakom Bongom i Brendonom Dejvisom. U skorije vreme bi i ti potpisi trebalo da padnu.

Pred Željkom Obradovićem će ovoga leta biti izazovan zadatak. Treba sve novajlije uklopiti i uigrati…


tagovi

Košarkaški transferiEvroligaKK PartizanVil Klajburn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara