Komentari na vest

Na pomolu spektakl u Beogradu: Jokić na Janisa II!

g

gonpi

pre oko 2 meseca

Ds li neko zna koliko je para dobio nas savez za igranje tuenira u Abu Dabiju? Ne procitah nigde...
Z

Zeleznik

pre oko 2 meseca

Po meni totalno nepotreban broj pripremnih mečeva sa tako jakim reprezentacijama. Trebali sa da nađu 1-2 "slabije" reprezentacije, 1 -2 osrednje i na kraju kao šlag na tortu jedna utakmica ili sa Francuskom ili sa Grčkom ili sa Nemačkom ili ovi ostalia (Amerika, Kanada, Australija). Po meni će momci biti nepotrebno izloženi velikom naporu pred sam turnir, u utakmicama veoma visokog intenziteta, ne daj Bože da se još neko i povredi. Direktor reprezentacije očito ne radi svoj posao kako treba.
R

Realno samo

pre oko 2 meseca

Kako mislis pobediti najbolje ako treniras sa lošijim od sebe???
I

Ime gosta

pre oko 2 meseca

Po tebi????A ti si sta u svetu kosarke?
S

Sinusap

pre oko 2 meseca

Nevezano za temu ali zar nije glupo malo da se igraju prijateljske sa timovima sa kojima si u grupu pred turnir. Npr igraju Srbija Amerika preksjutra a posle Amerika ima meč sa sudanom, sve iz iste grupe hahah.
L

LR

pre oko 2 meseca

Nije sad veliki izbor protivnika. Možeš samo sa ovima koji igraju na turniru jer su sve ostale reprezentacije na odmoru. Samo sa Amerima igramo a da smo u istoj grupi.
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Ako ce ovo stvarno biti mora da se igra veoma pametno, Janis je dokazao da mnogo puta ide na snagu sto nije dobro, ne daj boze neko da se povredi. Pre bih izabrao nekog drugog protivnika.
p

prijateljski mec

pre oko 2 meseca

treba da se uigravaju i da ne bude povreda