Nikola Jokić i Janis Adetokunbo (©Starsport)
Nikola Jokić i Janis Adetokunbo (©Starsport)

Na pomolu spektakl u Beogradu: Jokić na Janisa II!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 20:12

U toku pregovori oko prijateljske utakmice Srbije i Grčke

Uigravanje za Olimpijske igre u Parizu nije moglo bolje da počne, Srbija je u prepunoj dvorani tukla Francusku. Otputovala je u Abu Dabi, gde će selektor Svetislav Pešić imati jasniju sliku posle duela sa Amerikancima i Australijancima, a po povratku u Beograd čeka ga još jedan kontrolni meč – sa Japanom. I možda ne samo jedan…

Na pomolu je spektakl u Beogradu, javlja grčka Gazeta. Pregovori su u toku oko prijateljske utakmice između Srbije i Grčke! Ponovo bi posle dve godine ljubitelji košarke u našoj zemlji mogli da svedoče sudaru superstarova, obračunu Nikole Jokića i Janisa Adetokunba.

Izabrane vesti

Još ništa nije utanačeno i precizirano, ali sve ide u dobrom smeru. Grci žele da zakažu još jednu jaku utakmicu pre puta za Pariz i voljni su da ona bude baš sa košarkašima Srbije. Prethodno će odmeriti snage sa Portorikom, koji će biti rival upravo timu Svetislava Pešića u grupnoj fazi Olimpijskih igara.

Taj meč trebalo bi da bude generalna proba i izvesno bi se odigrao u Areni, gde su pre dve godine srpski i grčki košarkaši predvođeni NBA zvezdama ukrstili koplja. Srbija je trijumfovala 100:94 u kvalifikacijama za Mundobasket, a najefikasniji akter susreta bio je Janis Adekunbo. Ubacio je okruglo 40 poena, dok je Nikola Jokić upisao 29 poena.


tagovi

košarkaška reprezentacija Grčkekošarkaška reprezentacija SrbijeJanis Adetokunbo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara