Komentari na vest

MV3! MV3! MV3!

T

Televizor

pre 11 dana

Kakav crni MVP sa toliko izgubljenih lopti, a u odbrani je kao duh, polazu pored njega kao da ne postoji.
N

NoName1

pre 11 dana

Za odbranu je dobio Gober.
l

lege22

pre 11 dana

svaka cast..vanvremenski uspeh zA evropljane ali dzaba sve kad minesota gazi
A

Aaa gdee

pre 11 dana

A gdee vam je Kobi Brajant?
D

D@cha

pre 11 dana

Ako uzmes u obzir da fakticki sam nosi Denver,dobija vise na znacaju.
T

Televizor

pre 11 dana

Jeste, a Marej ne postoji, koliko je samo Dzamal doneo pobeda, koliko Gordon krpi u odbrani... Ovo je klasican kompleks kod nas, ako ide dobro onda je Srbinova zasloga, ako timu ne ide dobro, onda je to zbog drugih, jer saplicu Srbe.
B

Bravo bravo bravo

pre 11 dana

Bravo Nikola...iskrene cestitke...zasluzeno je MVP..vuce taj Denver na plećima godinama..kao hrvat mogu reci da mi je zao sto mi nemamo slicnog igraca..Jokara je po meni najbolji europljanin u NBA...školuje amere svaku utakmicu
S

SUNĐER BOB

pre 11 dana

Nagrada osvojena u nebitnim utakmicama cirkus lige...moze biti bitna samo cirkuzantima..kad bude igrao za svoju zemlju Srbiju i na olimpijadi bude MVP e onda naklon do poda i postovanje...ovako...
G

Gost1302

pre 11 dana

Tako je
n

nadrealnooo

pre 11 dana

Cestitke Nikoli,velika stvar za Srpsku i evropsku kosarku!!!!Treba dodati da je Nikola uzeo 3 puta MvP nagradu bez pomoci ol star saigraca,i to je jedino njemu poslo za rukom u istoriji NBA lige!!!Ova nagrada je nagrada iz druge dimenzije ,kad se uzme u obzir da mu je glavni saigrac Dzamal Marej,koji je daleko od Ol Star price jedno svetlosnu godinu!!!Covek je od prosecnog tima i smesne fransize napravio sampionski tim!!!Ostace upisano i pricace se u godinama koje dolaze kako je ova ekipa uspela da bude sampion NBA lige !? Nestvarno!!!!Cestitke Nikoli jos jednom!!! Monstrum!!!
G

Grobarcina

pre 11 dana

Grobarcino bravo
s

sepkovac je mali greben

pre 11 dana

smarate sa jokicem...
v

vroom

pre 11 dana

cenim da bi price o tebi bile mnogo interesantnije za citaoce, anonimni komentatoru sa sportske stranice.....
9

988

pre 11 dana

Hoće li biti u reprezentaciji ove godine? To je sve što me zanima vezano za Jokića
G

Gost 38392

pre 11 dana

Zastavu Srbije da nose u Parizu Nikola i Tijana Bošković.
N

NoName1

pre 11 dana

Ko je Nikola Bošković???
V

Vuk 981

pre 11 dana

Koga boli k.... Z 15 dana ćete ga svi pljuvati, kad bude odbio reprezentaciju!
D

DGL

pre 11 dana

I ovako ga pljujemo svi.Tako da ne treba da se ceka 15 dana....
Đ

Điki So

pre 11 dana

Momku iz Ravangrada nema ravnog na kosarkaskoj planeti Zemlji!!! Bravo za komsiju,bravo NIKOLA !!!
н

нс бој

pre 11 dana

Свака част Јокићу,невероватан успех,понос Србије.

Marko Pavlovic

pre 11 dana

Bravo Nikolaaaaaa aa
G

Gorostas

pre 11 dana

Tu je negde bara-bar sa Avramovicem reko mi Saso Danilovic.
G

GOROS

pre 11 dana

Na svetu prvi u Srbiji drugi reko Saso Danilovic. A tu je Jokic negde sa Avramovicem tako reko Danilovic koji je inace ne disanja i san za Jokica. Ne znate vi kakav je to igrac bio Saso Danilovic, tad je bilo teze milijardu puta nego danas i ostale bajke iz zatucanog dela Sarajeva
@

@ssss

pre 11 dana

Očigledno ne znaš kakav je igrač bio Danilović.To što voliš Jokića ne znači da treba da pišeš gluposti po pitanju Saše Danilovića.Svako u svoje vreme.Obojica su vrhunski igrači.
G

GOROSTAS

pre 11 dana

Ne, Danilovic nikada nije bio u njegovo vreme najbolji na svetu, nikad. Nikad. Nikad nije bio. Razumes?
J

Jahahdk

pre 11 dana

Kakav god igrac da je bio Danilovic u svoje vreme, staviti Jokica i njega u istu recenicu… blago receno smesno
D

Danilovic..

pre 11 dana

svetski evropski sampion, olimpijski vice sampion..Naravno da je bolji od Jokica
@

@ssss

pre 11 dana

Druže u Bolonji ima svoj spomenik.Jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena.Naravno da može u istu rečenicu sa Jokićem.Čisto da znaš pošto si izgleda počeo da pratiš košarku zadnjih nekoliko godina.Mi malo stariji znamo kakav je Danilović bio igrač.Niko ne kaže da je bolji od Jokića niti mogu da se porede.Na kraju krajeva ne igraju na istoj poziciji,ali svakako mogu u istu rečenicu.

angry_chainsaw

pre 11 dana

Sada postoji ogromna šansa da i on bude na OI 2024 u našem reprezentativnom košarkašom timu, treba mu dati vremena da se odmori i da krene da se igrača sa svim momcima, njegovo i Micićevo prisustvo u reprezentaciji bi koristilo ne samo publici i selektoru, već ponajviše našim reorezentativcima od kojih su mnogi "mlađi reorezentativci", kao što su Topić, Petrušev, pa i Nemanja, Aleksa, itd... Dobro nam došao nazad MVP!!!
E

Eeeee

pre 11 dana

Dok ne osvoji nesto da reprezentacijom sasvim nebitan igrac
N

Nenad67

pre 7 dana

Osvojio je bronzu na EP
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Trebao je 4 u nizu, 1 su mu ukrali.
s

shulz

pre 11 dana

Nevjerovatan uspjeh, nevjerovatan igrac. Jedan od najboljih u istoriji ovog sporta, vjerovatno najbolji centar, a nas ! Bravo Jokeru, a ovo ljeto da se odazoves pozivuu i da idemo po medalju na OI, zajedno!
G

Grdne rane

pre 11 dana

Svaka mu cast na licnom uspjehu. A to sto kazes da je nas to se moze reci samo zato sto ima nas pasos, nazalost, a njegovi fanovi nek lupaju minuse na ovo, ali to je tako...
@

@ssss

pre 11 dana

Fantastičan uspeh.Nije ni blizu najboljeg centra svih vremena.Nemoj sad da preteruješ.Bil Rasel,Vilt Čembrlen,Kariim Abdul Džabar,Olajdžuvon,Juing,Šek,Robinson.Svi su bolji od Jokića.Ima ih još,da sad ne nabrajam dalje.Ne treba sad ići u mitomaniju.
V

Veliko Bravo

pre 11 dana

BRAVO ZA NASEG JOKERA👏👏 SAD NA OLIMPIJADU PO MEDALJU🏆
V

Vuk 981

pre 11 dana

Evo samo što nije!
V

Veljko9

pre 11 dana

Bravo Jokara, ajmo sad repstacija!!!
Z

Z Z

pre 11 dana

Opet ovaj jahac
D

DrzavaGg

pre 11 dana

Nezasluzeno
7

777

pre 11 dana

BRAVO! A SAD KUCI PA NA OI!

smederevac14

pre 11 dana

Nego sta, nego da je tako. Sve cestitke, jos da uzme olimpijadu i covek je sve ostvario. Iz Denvera mili moji znas ti dobro koji!
đ

đapekorleone

pre 11 dana

Perkins na aparatima! Voleli ga ili ne, ovo više niko nikad sa naših prostora neće ponoviti.
C

CharlieVillanueva

pre 11 dana

Realno svaka cast ali mvp regularne sezone odavno nema neku vaznost, okej fino je uzet ali ovoliki hype treba samo za titulu da bude kad se uzme a ne za ove individualne nagrade u timskom sportu, zasluzeno je on uzeo sve to stoji ali mene prvoga ovo ne zanima niti balon d or pored nba titule ili lige sampiona, moje misljenje samo, vazna je samo igracu koji osvoji, mvp finala mi cak ima i vise zasluge nego mvp regularnog u nba…
н

нс бој

pre 11 dana

Да баш је мала ствар бити најбољи кошаркаш најјаче лиге на планети. Поготово је мала ствар што момак из Србије трећи пут осваја то звање,иначе су белци увек били супериорни над црнцима у НБА,то је нормално.
C

CharlieVillanueva

pre 11 dana

Nisam rekao da je mala stvar, samo generalno Djokovicev bilo koji GS ima neuporedivo vecu vrijednost nego individualna nagrada u timskom sportu, Jokic je bio i MVP finala i to, po mom misljenju, i osvojena titula ima veci znacaj nego MVP regularnog dijela u nba, ocu da shvatis moj stav da je timski uspjeh mnogo ljepse dozivjet i od veceg znacaja u sportu dje ne zavisi sve od tebe nego individualno priznanje, makar sa pogleda navijaca ili gledalaca…
C

CharlieVillanueva

pre 11 dana

Pogotovo u danasnje vrijeme NBA gdje pojedini budze statistiku, pri tome ne mislim na Jokica, da MVP titula gubi znacaj, to mislim zadnjih 10 i vise godina vec da ne bude zabuna da Jokica nesto ne volim..
V

Voždovac

pre 11 dana

Čarli brate, skoro nisam pročitao gluplji komentar, a danas ih ima zilion. MVP NBA lige nema težinu? Iskreno se nadam da si bio cirke dok si pisao i da si neki MVP bar u svom gradu.
P

Pobeda je resenje

pre 11 dana

Ostalo je jos da zaigra za reprezentaciju na OI u Parizu napred Srbija.
R

Rodman93

pre 11 dana

Neće igrati 😁