Komentari na vest

MOZZART PREDSTAVLJANJE: Lundberg sigurnija opklada, Nilikina projekat Partizana

D

Dajvak

pre 9 dana

Ja koliko znam zemlje BE-NE-LUksa su Belgium, Netherland i Luxembourg, ali dobro....možda griješim .
G

Geograficar

pre 9 dana

Ben Luke == Belgian, Holandija (Nederlanda), luksemburg Koja Danska…drzite se Kosarke a ne Goegrafije
M

Milantom

pre 9 dana

Dolaze legionari a mladi domaći igrači kod Obradovića nemaju mesto. Drezgić je opet oteran, Tristan isto, Aleksa sve slabiji i slabiji, Smailagic odlazi mnogo gori nego kad je došao, Trifa nula, Koprivica stagnira....
C

Cvekla top 12

pre 9 dana

Ma nije vazna tripla kruna i 8 puta metla u jednoj sezoni,najvaznije je top 12 mesto u evroligi.
M

MetLizan

pre 9 dana

Bice opet Top 12 u Evroligo i kukanja na sudije nakon gubitka nove triple naredne sezone!
T

Top 12 klub

pre 9 dana

Vidim ovde neki sanjaju osvajanje ABA lige sl.godine haha,pa zar ne rece vas zocoglu da mu titule "nisu bitne" vec mu je najbitnije fantasticno top 11-12 mesto u EL,to su njegove reci...🤣
S

Soichiro

pre 9 dana

U partizanu ne treba da igraju talenri vec borci... Trinkijeri objasnio... Publika dize borce a talenti misle da je dovoljnk da se pojave.
J

Jtd

pre 9 dana

Nekad su se projektima zvali domaci igraci
@

@ssss

pre 9 dana

Odlična analiza.Trebalo bi da bude više ovakvih tekstova.Uživanje je bilo čitati ovu analizu.
A

Analitika

pre 9 dana

Slažem se, izvanredan tekst. Međutim, čitalaštvo nije dostojno ovakvih tekstova, o čemu svedoči veći broj minusa na Vaš komentar. Preovlađuju prostaci, kojima je jedini smisao u životu da omalovažavaju druge, jer sami nisu sposobni da učine bilo šta kvalitetno u životu.
d

dr.Nebojsa

pre 9 dana

Koliko vidim bice metlanja i naredne sezone ovaj put 10-0 🧹
a

ahost Ale

pre 9 dana

Danska jeste Skandinavija!
G

Grobarcina

pre 9 dana

Kao grbar ovo kazem,nakon cak 2 izgubljene Triple Krune u zadnje 3 godine i ovog metlanja 8 puta za redom od Zvezde bolje da smo po zasluzi igrali EK gde i pripadamo,nego sto nam bodiroga opet preko veze i placanja silnih miliona sredio da igramo EL u kojoj ce mo se opet obrukati i sl.sezone i zavrsiti u Top 12 isto ko i ove,u EK kome pripadamo po zasluzi bi smo mnogo bolje prosli i izbegli novo brukanje i novo 12 mesto ko u EL ove godine u to sam siguran!
M

Majstori majstori

pre 9 dana

Ti si gabor a ne grobar.
S

Samo jedan covek

pre 9 dana

Tom logikom vi pripadate zelezniku! A ako nisi upucen sampion aba-e ne ide u el, tako da blizanci podjednako placaju za ucesce...
M

Miloschichichi

pre 9 dana

Ove godine partizan ce imati najtvrdju ekipu u evropi. Zezate da Ife ima slabe procente suta i kukate za egzumom? Pogledajte danteove procente pre i posle partizana, ima nesto i do sistema i same organizacije igre, ja ne sumnjam da ce Ife i frenk biti top pojacanja, oba defanzivno mocna a opet izuzetno potentni u napadu. Vanja je takodje vrhunsko pojacanje, konacno jedan stabilan domaci igrac kog nemamo vec godinama zato sto kostaju vise od stranaca, to samo zvezda moze da priusti da dovodi reprezentativce srbije i to ne jednog nego 5+. Vanja se nadogradio i vraca se u najboljim godinama, odlican u oba pravca i svi znamo koliko je dobar suter. Bitno je sada naci posicije 4-5 koji ce biti energicni, da ne budu mlitavci neki poput kaminskog nego neki spremni da se pobiju, ovoj ekipi je falilo te energije ove godine..
D

Dakara

pre 9 dana

Vanja je igrao u ekipi koja je gradjena da svako sme i moze da sutira za tri, na tome i baziraju roster nekoliko poslednjih sezona. Gledao sam Baskoniju mnogo puta sto u El sto u ACB i nije me ni malo ubedio da je nesto unapredio igru sem tog suta za tri i eventualno slobodna bacanja koje je izvodio u vrlo dobrim procentima, ulaz, sut sa poludistance, odbrana, jako, jako diskutabilno Znaci, imao je slobodu u igri sto igracima kao njemu jedino i odgovara, u Partizanu definitivno to nece imati, pa ce jako brzo sagoreti i biti prosecan igrac, kao recimo Jaramaz prethodne sezone. Obradovic prosto unazadjuje domace igrace i to je jednostavno tako, svidelo se to nekome ili ne.
G

Gooxy

pre 9 dana

Partizan mora zadrzati Avsamovica,andjusica i dovesti bar dva kalitetna domaca igraca ali koga???sve sto ima je ili limitirano ili na zalasku karijere.ova dva pojacanja mogu igrati rezerve ili kao ovaj jedan igra ok odbranu.mislim da ce partizan imati velikih problema da sastavi konkurentnu ekipu za aba ligu.za el treba nam centar tipa lesora energican i jak.jedino ako dovedu sengliju i ostale sto se pise onda mozda nesto i bude.ovoj tamnoputi svabo sto ga planiraju dovesti ima isto prosjek kao trifunovic.
M

Miloschichci

pre 9 dana

Nema partizan novca da dovodi te domace igrace koji su kvalitetni, reprezentaticlvce. Mi smo i avramovica uzeli kad ga niko nije hteo, dok zvezda ima teodosica, nedovica, mitrovica, dsvidovca, sve po 10 godina u reprezentaciji, igraci na ozbiljnoj ceni. A kod nas koprivica, drezgic, tristan, avramovic, smajlagic.. mala razlika zar ne? Pa onda kukaju na naseg pantera a dovode vikdozu iz nba, kampaca iz nba, napier, itd itd..nerealna bitka
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Partizan nikada više neće imati tim kao što je imao pre dve godine sa Lesorom i Egzumom. Ne znam kako će i kakav tim mogu da sastave ove godine kada u odnosu na prošlu godinu od osmorica stranaca petorica je otišla i to prva petorka. Kaboklo ima ugovor ali mu se ne ostaje najradije bi da ode. Samitu su ponudili produžetak saradnje a on tvrdi Pazar čekajući bolju ponudu. Ostaje samo Ponitka jer nema gde. Od sedmorice domaćih igrača sigurno ostaje samo Koprivica,Smailagić nije prihvatio produžetak ugovora i odlazi, Abđušiću i Trifunović nije ni ponuđen produžetak, Vukčević je otišao u toku sezone a Avramović i Jaramaz iako imaju ugovore žele da odu. Kada sve sabere samo dvojca igrača iz sledeće sezone ostaju. Dovedena su tri nova igrača. Znači treba dovesti još 10 do brojke od 15 igrača koji čine roster ekipe ili ubediti Avramovića i Kabokla i Smita da ostanu produžiti ugovor Trifunović i Abđušiću opet se moraju dovesti još 5 ili 6 evroligaških igrača kako bi iole bili konkurenti u Evroligi. Partizan će biti slabiji nego prošle godine jer ekipi sa 10 novih igrača skupljenih s konca i konopca i 5 epizodi sta iz prošle sezone treba vremena da se igra i dođe do neke igre i rezultata a za sve ovo je kriv jedan jedini sujetni egoista Žoc.

Искрено речено

pre 9 dana

lesor nula poena.Egzum ludilo dobr
G

Gost44553

pre 9 dana

Burazeru Jaramaz,ima jedno mesec dana ,potpisao za Cska.
H

Hahahaha mukice

pre 9 dana

Je l ti sad lakse? 😂 znam jedan tim koji je doveo 11 igraca pa uzeo EL iste godine hehe. Teorije u rangu exell tabela.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 9 dana

Odgovor za ovog ha, ha, ha. Znaš li ti kakvih 11 igrača treba vama da osvojite Evroligu a krenili ste sa Vanjom, Lundbergom i ovim Francuzom i poslali ste ponude Vilijams Gosu i Bongi iz Bajerna. Zainteresovani ste i za Brauna iz Albe i trećeg centra iz Efesa kao i Vojtmana iz Milana. Ovi igrači sq svojim klubovima su jedva ušli u plej of Evrolige a neki i nisu ušli i sa takvim igračima nećete ući ni u plej in a kamoli da osvojite Evroligu, samo se ti nadaj. Nećete uspeti da napravite konkurenta tim. Dovodili ste Egzuma iz Barselone, Pantera i Ledeja koji su pre nego što su došli kod vas igrali F4 Evrolige sa Milano, Lesora najboljeg igrača Evrokupa te sezone a koga sad dovodite ili planirate da dovede pa uporedi te igrače i budi realan.
B

Banja_Slatina

pre 9 dana

Projekat KKP je ex top 10 pick sa drafta sa sedmogodisnjim iskustvom iz NBA :)))) valjda Zeljko uspije napraviti nesto od takvog anonimusa, jeste frka ali neka proba.

PFK NIŠ

pre 9 dana

Kada Obradovic bude osvojio ABA sledece sezone, licno prvorodjeni Aca ima da preuzme FMP, ali pre toga ima da protera Obradovica cuvenom optuzbom da je Kurtijev saradnik...
N

Nedeljko Kokot.

pre 9 dana

@pfk... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
T

Tripla kruna

pre 9 dana

Osvojice ABA isto ko i ove sezone haha... 8-0 🧹🧹🤫
M

Mile led

pre 9 dana

@pfk,,,, 8-0 🧹🧹🤫🤫
M

Mauro Tasoti

pre 9 dana

Neznam šta će se izdešavati sa dovođenjem novih igrača do početka nove sezone ali je jasno da Partizan kreće u pravljenje tima izpočetka.Prošlogodišnji roster je bio toliko raštimovan da nije imalo oko čega da se pravi tim za ovu sezonu.Nažalost mora se priznati da Zvezda trenutno bolje stoji oko kompletiranja tima pogotovo što je uklopila u roster jednu veću grupu domaćih igrača što je uvek prednost po pitanju emocije i osećaja pripadnosti klubu.Željko je prošle godine ispucao sve kredite što se tiče promašaja kod izbora stranaca nazadovanja domaćih igrača i još jedna takva sezona bi bila potpuna katastrofa.
S

Sve je tacno

pre 9 dana

Trebalo je obavezno zadrzati Pantera i Ledeja i onda umesto proslogodisnjih promasaja dovoditi ovakve prosecne igrace. Oterati Dozera, Jaramaza, Kabokla, Kaminskog i na njihova mesta dovoditi druge igrace i tada bi ostali i Smailagic i Avramovic. Ko jos menja ceo tim posle promasene sezone? Pa imali su losu sezonu i drugi kao sto su Zalgiris, Armani, Barselona, Alba, Baskonija... pa ne menjaju kompletan roster. Mi jos uvek nemamo nista, nemamo centra osim Koprivice. Sledeca sezona moze samo da bude jos gora.
T

Tomy

pre 9 dana

Ilfe nema baš dobre procente za 3 poena u odnosu na prosek elitnih trojkaša. U igri je primetno da teži ka šutiranju trojki umesto sa distance, pa često propušta prilike da sigurnije poentira. Takodje, velika slabost koju ima je nedostatak asistencija, što je za Željkovu filosofiju igre gde lopta teče od igrača do igrača problem u najavi. Ilfe može da postane usko grlo u protoku lopte. No, možda i iznenadi i pokaže drugo lice. Francuz je "mačka u džaku", sve zna ali ni u čemu se ne ističe. Nije agresivan i brz prema košu, nema lucidne asistencije, šut limitiran. Nije kreativan ali nije ni neko go greši. Kao što je napisano, najači je u odbrani. Ovo sve pišem uporedjujući ihrače za nivo Evrolige, za ABA ligu i KLS su super.
I

ISKRENO

pre 9 dana

Svaka cast za pojacanja, samo neznam ukoliko se ne dovede neko ekstra pojacanje, koji ce se alibi trazili za neuspeh! Lundberg je prosecan igrac, dok Ntilkina, stvarno neznam sta ocekivati od njega, kad je decko odigrao svega pet utakmica prosle sezone! Za Vanju, svaka pohvala! Gledao sam Zeljka na N1 i covek je sam pogazio ono sto je pricao, mislim na pomoc od drzave koju je komentarisao! A novinari su naduvavali pricu da ga je ucenjivao Vucic i neznam pisali si da je nesto podrzao njega u nekoj knjizi, covek je sve demantovao! Nesvidja mi se sto prica da sklapa kockice, ali po meni sem Vanje, ova dvojica nisu kvalitetna pojacanja, a cujem da Aleksa i Smajli napustaju ekipu! Mora da se dovedu barem dva, tri ekstra pojacanja, ali koga dovesti, kad je vecina ekstra pojacanja vec promenila klubove!
M

Mighty King

pre 9 dana

Mali, debeli klinac s pepeljarama na nosu, bez devojke i života ponovo briljira na Partizanovoj vesti.
G

Gaj Kasije Longin

pre 9 dana

Ja bi tebi druže dao još jednu platu kad vidim sa koliko pažnje, istraživanja, truda i ljubavi prema poslu si napisao ovaj članak.
B

Bonus

pre 9 dana

Moguce je da to i juri, mozda i neku bolju poziciju.
L

Luja

pre 9 dana

Ovaj Danac ima šut od 32% ali zato asistencija po meču 1,2. Dal je to plej ili bek-šuter? Ovaj drugi slobodna bacanja ni 70%. Odlična pojačanja...
n

nikola 1818

pre 9 dana

Jedina nada sto se ovih komentara tice, posto vidim da vecina komentara nema veze sa tekstom je ta da sve ovo pisu neki botovi, ukoliko nije tako nek se ljudi ne cude zasto zive zivot kakav zive, sport pre svega treba da spaja ljude, ako to ne moze bar ne treba da stvara mrznju, ali sta "ovce" znaju o tome, koja god vest da se izbaci za "vecite" dal je to neko pojacanje ili neka analiza, komentari su na nivou pecinskih ljudi, velika nepismenost vlada ovim narodom, opet kazem daj Boze da su ovo neki botovi, jer u suprotnom deluje da nema povratka, pogotovu sam mislio da ce se svest ljudi podici posle silnih stvari koje su se desile u poslednje vreme, ali ne sve je gore i gore, pritom ono sto bih dodao za sve "zvezdase" koji komentarisu kako ova stranica vise vesti pise za Partizan, znate ko vam je sponzor, oni isto imaju stranicu gde se ovakav tip sportskih vesti plasira, tamo ce se naci vise vesti vezanih za Zvezdu, tako da kome to nije jasno onda tu vec postoji problem... Pozdrav za sve objektivne navijace vecitih.
Z

Zvezda 91

pre 9 dana

Zoc u epizodi 4 godine posta. hahahahaha
E

Epizoda

pre 9 dana

fmp u epizodi bez top8 od postojanja 😀
S

Sofronije III

pre 9 dana

@Epizoda, shvatam ja da vi 2015-16 kada je Zvezda ušla u Top 8 niste pratili košarku, jer se te godine niste plasirali ni za Kup Lilijane Ronketi. Dokaz koliko vas tada nije interesovala košarka je i to što ne znate da je Zvezda od jula 2015. ponovo Zvezda i to što dobijaš plusiće od svojih istomišljenika, navijača rezultata i sledbenika Žocovog kulta ličnosti.
@

@softonije

pre 9 dana

Znaci 4 godine ste ipak bili FMP? Jesi to sad upravo rekao? Hahahaahahhaahhahahahahahahhahahahh
B

Brzo ce on ponovo u espanub

pre 9 dana

Brzo ce on ponovo u espanu
F

Fef

pre 9 dana

Pravi se prica kako Partizan ima para
P

PFC

pre 9 dana

Vidim tebi samo partizan u glavi,odma si uleteo na objavu kao oparen🤣🤡
@

@PFC

pre 9 dana

Samo mi je metla u glavi 🧹🧹🧹
R

Radivoj

pre 9 dana

Nilikina je skoro pa bivsi igrač,skoro da nikako i ne igra
D

Djole prolece

pre 9 dana

Ovo je pocetak rekonstrukcije tima. I nisu nikakve bombe kako to vec mediji prezentuju,vec igraci koji mogu nesto doneti to mogu ne znaci i da ce doneti. Svesni smo puno promasaja u poslednje vreme kod Partizana zato treba biti strpljiv i ici korak po korak. Ovo je tek pocetak koliko vidim retko ko ce ostati sto je logicno posle ovakve sezone koja se mora oznaciti neuspesnom. I zato napred da vidino polako.
B

Boya

pre 9 dana

Baš tako, ova dvojica su tek "zamene" za Smita i Doužera, tek treba da dovedu prvog pleja ako ne računaju na Aleksu, i klasičnog beka šutera umesto Pantera. Vanja je igrač za prvih 12, Lakić je samo za rotaciju, ako ne ostave Ponitku trebaće i tu igrač, a to je samo spoljna linija. Dosta novih igrača dovodite, a svaki dan po nekoliko "insajdera", "pouzdanih izvora", boNbe koje dolaze, odlaze... neće vam biti dosadno
G

Gooxy

pre 9 dana

Ma nema tu druze polako.dok mi probiremo drugi pokupe kapitalce koji su slobodni i igrace koji prave razliku,nama ostane da proberemo otpad iz nba o kojima bukvalno nemas pojma kako ce se prilagoditi i snaci u evropskoj mosarci.zvezda vec ima domacu petorku jaku koja je za aba ligu velika prednost.plus doveli su dobrog sutera.uz njega doci ce jos dva extra igraca i dva za odredjene zadatke i ljudi vec imaju zavrsenu ekipu,idu na pripreme sa skoro kompetnim timom.a mi zavrsimo pripreme pocne sezona pa nam onda dolaze neki polu igraci.
D

Djole prolece

pre 9 dana

Ovo je pocetak rekonstrukcije tima. I nisu nikakve bombe kako to vec mediji prezentuju,vec igraci koji mogu nesto doneti to mogu ne znaci i da ce doneti. Svesni smo puno promasaja u poslednje vreme kod Partizana zato treba biti strpljiv i ici korak po korak. Ovo je tek pocetak koliko vidim retko ko ce ostati sto je logicno posle ovakve sezone koja se mora oznaciti neuspesnom. I zato napred da vidino polako.
S

Shearer

pre 9 dana

Fredi Ljunberg, Denis Bergkamp i Silvan Viltord.
S

Saturn

pre 9 dana

Opet grade tim oko stranaca kojima ce opet trebati jedna godina da se uklopi , u Zvezdi nekadasnja osovina reprzentacije , svi se druze ima da izginu jedni za druge ... U tome je razlika kad dodje do borbe za titulu
T

Torbicis

pre 9 dana

Jeste u tome je razlika Jer vam je te bivse reprezentativce obezbedila drzava Srbija..koja vam je preko kosarkaskog saveza Srbije pre završetka serije sa nama uplatila 6 miliona evra objavljeno u službenom glasniku republike Srbije!!! Drzavni projekat!!! Niste vi bas toliko,ipak vam nesto dopire do mozga,malo ali ima nade!!!
S

Sofronije III

pre 9 dana

@Torbics, nama uplatila 6, a vama oprostila 6 za porez, zar ne? Biće da je razlika u tome što je Žos najveći i što mu je ispod časti da sarađuje sa tamo nekim Miškom Ražnatovićem.
Z

Zvezdaš 73

pre 9 dana

Kakav poetski tekst, sa koliko ljubavi i želje da dansko nigerijska opcija uspe. Bio onaj komentator iz Rijeke Ivan Tomic koji je sve komentarisao u stihu. Tegeltija da pozavidi
d

dr.Cova

pre 9 dana

Bice i sl.sezone 8-0 i metla...🧹
S

Strujomer

pre 9 dana

"Strah u vama izmiče kontroli", najjača sintagma koja metaforiše avangardni um i prikazije trosezonsko samopovređivanje verujući Žocu više nego svome ocu. Da ste nam živi i zdravi, mi ćemo rado da gledamo kako vaš um i dalje izmiče kontroli. Sportski pozdrav.
D

Dule Vujosevic Salalalalalala

pre 9 dana

Ako ne dodje Milutinov i neka cetvorka dzaba ovo sve... Balsa ne moze ni KLS da igra...
m

msksk

pre 9 dana

I naravno, vest o Partizanu i jedini komentari su od crvenih. Odakle im volja ???
P

Pera Trta

pre 9 dana

Dajte i Nanelija. Spoljna linija bi nam bila kao u streljani.
S

Sofronije III

pre 9 dana

Ako ode Smajli, na koga će Žoc da viče? Na ovu dvojicu sigurno neće.
M

Markusss

pre 9 dana

Super analiza. Sa potpuno novom ekipom negde pogodiš, negde promašiš. Sigurno će biti zanimljivo.
M

Mali srbin

pre 9 dana

Jel prosao rok upravi onih cuvenih 7 dana da napuste klub?Da nije produzen treba im vremena da pokupe stvari....
B

Bandalowski

pre 9 dana

Partizan je zaista sjajna ekipa sa najtrofejnijim trenerom u Evropi koja ce nakon niza godina pomoci Albi iz Berlina da ne bude veciti fenjeras.
M

Missisipi

pre 9 dana

ganjali Melija on potpisao za Fener,ganjali Gosa on produzio ugovor sa Olijem,ganjali Dimitrijevica on ih ispalio pa potpisao za Olimpiju...itd itd niko zivi nece u klub koji za 3 god izgubi cak 2 triple krune i 8-0 metlanje u svim mogucim derbijima,zato svi dobri igraci beze od njih sto dalje!
T

Torbicis

pre 9 dana

Eto,a onda cete reci kako svi igrači jure pare i da svako ko ima para može kupiti bilo koga,jer nema govora o ljubavi o kojoj se priča u Partizanu!!! Naravno da su nas odjavili, zato sto nismo drzavni projekat, zato sto nismo dobili nagradu za 16 mesto u Evroligi u vidu drzavne pomoći od 6 miliona evra objavljeno u službenom glasniku RS!!!Ali zato smo najgledaniji u celoj Evropi i opet cemo biti!!!Jer ljubav prema klubu ne može da prestane..i poslednje : ne znam sta treba da se desi pa da ja budem na vašim vestima ili ne daj Bože da komentarišem!!!
P

Pazi na raskrsnici

pre 9 dana

Samo pazite na kebu kada izlazite iz Arene
C

Cemu nervoza

pre 9 dana

A kkp se finansira od sezonskih? Ta mantra nihde vise ne prolazi a opet su vas uhvatili da dugujete 5.5m evra i nikom nista to su vam gospodo 2 vasa nosioca igre koliko ste placali one vase zvezde prosle godine..da je drzave da oduzme vam sve i koseve i onaj parket moramo da vas trpimo
H

Hulio

pre 9 dana

Sta ti je mocart sponzor igokee 2007 prica o novom igracu cak ko mu je bio deda,tetka,papagaj..sta jede,sta pije ,komsija itd ..onda dojde na isto metla
K

Kop

pre 9 dana

Sto se tice Nkilitine može da bude pogodak a može kao Doužer veliki promašaj, ali opet imamo dobro iskustvo sa francuzima. Sve su veće glasine da se vraća Gos i na toj smo poziciji 1 sasvim ok.
R

Rumk

pre 9 dana

Douzer nije promasaj nego je Zeljko promasaj.
T

Tripla Kruna

pre 9 dana

BICE DOBRI ZA GUBITAK NOVE 3-PLE KRUNE I NOVIH 8-0 🧹
G

Ghost5

pre 9 dana

Imamo šansu da dovedemo jedinog coveka koji je pravo pojacanje a da igra u EL. To je Sterling Braun. Svi ostali igrači koji vrede su pod ugovorom. Znaci usmerite energiju ka njemu i sva ostala pojačanja tražite u NBA.
p

podesen

pre 9 dana

Dzabe kad je Savic znas sta,on pojma nema,Sterling je bolji od Pantera.
D

Drvo

pre 9 dana

"projekat" od 2.7m godišnje. Važi.
M

Meraklijaa

pre 9 dana

Nilikina budući najbolji odbrambeni igrač Evrolige.
o

osmopulos

pre 9 dana

8x
m

mesarrr

pre 9 dana

strah u cvekli izmiče kontroli
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 dana

Igrac od 26 godina, koji je bio 8.pik na draftu i iza sebe ima 7 nba sezona projekat? Projekat je bio madar, ovaj to nikako ne moze biti. Projekat je neki klinac kog razvijas. Ovaj niti je klinac niti igra za sicu
6

67

pre 9 dana

Kako mi se čini opet će žocogly da ima čuvene konferencije, nisam ja kriv rekao sam nilikini da pravi faul kome je sad do košarke
o

opp

pre 9 dana

Posle 3 sezone cvekla ne priča o svom uspehu jer ga nema nego vergla jednubte istu priču o ljubavi, 20 000 navijača i da je bolji od zvezde u el
d

dvaesjedan

pre 9 dana

I STRAH NAS HVATA! 😱
n

normanbates

pre 9 dana

Što bi avangarda rekla " Čemu se nadate? "
D

DA LI JE POZNATO?

pre 9 dana

Kad igraju Partizan - Golden State?