Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Sve u svemu, začin Bonga

z

zorge

pre 2 dana

Jasno kao dan... Kada su u petorci i Ntilikina i Bonga, ovaj drugi je cetvorka, a tandem je za mocnu odbranu i brz kontranapad.
K

Karlo Veliki

pre 2 dana

U ovom periodu isplivala je na povrsinu prva mocna postava KKP. plej-Dzons, bek-Lundberg, krilo-Bonga, krilni centar Tejrik Dzons, centar-Brendon Dejvis.. Ostalih 11 iz rostera od 16 borice se za drugu petorku, a ona bi mogla da izgleda plej-Ntilikina,Vasington bek- Sterling Braun,Bosnjakovic krilo Marinkovic, Lakic, krilni centar Majk,Nakic, centar-Pokusevski, Koprivica, Dimitrijevic.
A

Ahaa

pre 8 dana

Koncizniji tekst nisam procitao
N

Na nivou

pre 8 dana

Portal na nivou Farme. Prostakluk i jeftine provokacije... Sve za par klikova...
a

arroyo

pre 8 dana

I opet će tegijevci da se tripuju da su avaMgarda sami protiv svih
J

Jedan je Nebojša Čović

pre 8 dana

Nebojša dr Čović 25 trofeja za 12 godina i to se piše i pamti večno. Srušio mit i laž da je kkp u košarci sila i da je taj franjin klub nedodirljiv. Srušio im sneška. Ugasio im nadu. Ugasio im taj ogavan crni klub. Ometlao ih sa 8-0!! Ni sa ogromnim parama

KKP

pre 8 dana

Možete da pišete i 300 titula ona najvrednija je zauvek Partizanove i još 3 koje vi nemate pored Željka Obradovića koji isto ostaje upisan kao najbolji trener Evrope i prvom titulom koju je uzeo sa svojim klubom.
G

Goust

pre 7 dana

U vreme kada vlada bezakonje I diktatura, sramno je ponositi se dostignucima, to samo pokazuje koliko ste mali I iskompleksirani.
K

Karlo Veliki

pre 6 dana

Pre komentara ne bih mogao da poznam autora, a sada bih ga lako prepoznao... Očekivano.
P

Prijavite se

pre 8 dana

Čujem da će se igrati turniri na Šljivijadi u Blacu, Kupusijadi u Mrčajevcima i Kobasicijadi u Turiji. Lepa prilika da se osvoji neki trofej.
M

Mister Chaki

pre 8 dana

Potpuno je u pravu Čović dr Nebojša. Ako računamo EL, EK, Aba, Aba super kup, KLS i KRK, kk partizan je u zadnje 3(tri) sezone i početkom ove četvrte osvojio 1/13 trofeja računajući i ona izgubljen trofej super kupa Aba od SC početkom prošle sezone!! KKCZ JE ZA TO VREME OSVOJIO 8/12 TROFEJA I TO 3x UZASTOPNO KRK, 3x UZASTOPNO TITULU ŠAMPIONA SRBIJE I 2x UZASTOPNO TITULU ABA!!! Početkom prošle sezone KKCZ nije učestvovao na Super kupu Aba u PG!! E sad da vidimo šta kažu ljubitelji lika i dela "najboljeg" i najskupljeg trenera Želimira i najboljeg predsednika kkp ikada Ostoje. Verovatno da ovo nije tačno u njihovim imaginarnim životima u njihovom virtuelnom svetu prepunom lažnih statistika, laži, zamena teza, obmana, lažiranja podataka, negiranja činjenica i istine, negiranja stvarnosti. Uz totalno odsustvo stida, srama i blama. Njima je u tom virtuelnom životu baš lepo, lažu sami sebe do mile volje i moram priznati da im je kao takvima Ostoja baš legao kao budali šamar.
I

Istinom protiv grobarskih laži

pre 8 dana

Zvezda prošle sezone u svim takmičenjima ima 47 pobeda ukupno, a kkp ima 44 pobede, dok Zvezda u svim takmičenjima prošle sezone ima 27 poraza ukupno, a kkp ima 33 poraza računajući i sraman poraz od SC u finalu Super kupa Aba na početku sezone i poraz od Zvezde u finalu KRK i u finalu Aba sa 3-0, kao i poraz od Zvezde u finalu KLS sa 2-0. Ako se uzme u obzir da po izjavama predsednika oba kluba kkp ima više nego duplo veći budžet za plate od Zvezde, ovo je pravi podvig i još veće čudo crveno belih košarkaša i totalni krah, debakl i katastrofa crno belih bahatih milionera!!!
Z

Zelen

pre 8 dana

Sve je to tacno ali sta ces kada napredna propaganda cini cuda da nasim komsijama kmekavcima laznim opozicioniramo u celom svetu nisu bitni bilo koji trofeji nego 6 ili 11 mesta samo da bi opravdali silna metlanja od drugog kluba,,,,
P

Protiv propagande

pre 8 dana

Ako negde radi propaganda onda je to na vestima o Partizanu i to bez prestanka ali ne samo tu već i na svim medijima i sredstvima informisanja, pod tepih se gura da je Zvezda u svakoj od ove 3 sezone dobila više para od države ,da je u prošloj sezoni samo od saveza dobila 4,5 miliona.
K

Kraljević Marko

pre 8 dana

Sve u svemu, igraćki kadar gori nego prošle godine. Srećom tu je Želimir da ponovo "izdominira".
j

joošš

pre 8 dana

dajte još tekstova o partizanu, daj joššš....ipak je prijateljska, malo oje sve ovo do sad....hoćemo još....
j

jooošššš

pre 8 dana

Jošššš tekstova o partizanu, hoćemo još,malo je ovo
P

Pitanje

pre 8 dana

Koliko je Rio Tinto Igokei2 ostalo jos sitnisa?
R

Realan grobar

pre 8 dana

Braćo hteli to da priznamo ili ne ali mi vucica moramo da dignemo u nebesa ,uz njega smo se vratili tamo gde pripadamo,u Evroligu ,bez njegove pomoći ni Ostoja ne bi bio ovo sto je sada,ovo smo nekada mogli samo da sanjamo,ovakva pojacanja ,ovakve igrace pogotovo posle 7 mesta u ABA ligi,da igramo Evroligu da imamo bolje igrace od barselone, milana, Efesa itd sve ekipe iz samog vrha,hteli mi to da priznamo ili ne ali velika zahvalnost ide našem predsedniku države,imamo sreće sto je na vlast i ovo kažem bez ironije ,neka nam bude na vlasti sto duže ,živela Srbija živeo Vučić ,nema predaje ❤️ čestitam nam braćo EL i nova pojacanja
T

Trebunjac

pre 8 dana

Turcin na pragu da ponovo ne osvoji nista
G

Guh

pre 8 dana

Svaki grobar slavi svoga franju da nije njega bili bi crveno plavi
T

Trebunjac

pre 8 dana

Stvarno igokeu niko ne moze da zabrani da bude osnovana u ZG
T

Trebinje

pre 8 dana

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
P

Pomesao

pre 8 dana

Si to sa FK Zvezda.
I

Ivan3333

pre 8 dana

Narod je svojom hrabroscu i izborima zadnje sto godina zasluzio da nema sta de jede
K

Karlo Veliki

pre 8 dana

Steta, ja sam mislio da su Trebinjci izuzetni ljudi.
T

Trebunjac

pre 8 dana

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
f

fenomeno

pre 8 dana

Stvarno nemam ništa protiv stranaca i koliko ih je u ekipi,nebitno.Istina,lepše je kad ima što više Srba ali evroliga je prejako takmičenje,ne može bez stranaca. Ali smeta mi licemerje. Dođeš u klub kao najbolji evropski trener,sa pričom o nekom novom, drugačijem Partizanu, o dugoročnom planu, o podmlađivanju tima, da okosnica budu Srpski igrači... I slične demagogije.. I onda se dešava da za 3 godine praktično nemaš 5 Srpskih igrača sve ukupno. Stvarno klasični licemer
D

Driver 8

pre 8 dana

Au koliki tekst o jednom bacaču cigli...
M

Milantom

pre 8 dana

Ima li ovde Srba?
I

Imali

pre 8 dana

Tebe Šaronja na Mondo,i sto te nema tamo, sto te blokirali, i ovde ce da te blokiraju samo te prate sta pises.
M

Mosquito

pre 8 dana

Avte qravte Miko, nema... Samo mi.
D

Dimitrije 34

pre 8 dana

Poštovani, odustao sam od čitanja posle 3 rečenice.
M

Mrckey69

pre 8 dana

Malo više sam izdržao. Čak sam probao čitati i na preskok... I nisam došao do kraja..
h

hvala123

pre 8 dana

e to " upoznavanje" sa lazićem je u stvari tragedija. čovek može da bije svakog igrača Partizana a oni ga proglase za " najbolji odbrambeni igrač". e tu ste nepobedivi. on" igra" u celoj sezoni samo protiv partizana
b

banence

pre 8 dana

OVE GODINE RUSIMO BEZ POGOVORA.
n

nego sta

pre 8 dana

Rumenoglu treba da ima jos veći budzet da bi pobedio najlakse rivale
P

Probudite se Hezonje

pre 8 dana

Hezonje i ovoga stručnjaka iz Prislonice nikada nećete oterati kao Vučelića i Vazuru. Mada i nemate nameru da ga terate, jer vam je baš legao kao budali šamar. I dokle ćete da gutate ove slatke priče o drim timu, osvajamo sve, nebo je granica...jel ste vi kolektivno retardirani? Koliko još godina i godina ovih šarenih laža vam treba da bi vi konačno ukapirali da vas lažu? Jel moguće da ste svi omađijani i da su vas potpuno zaludeli? Pa ovaj pošumljeni se ne bi u Zvezdi zadržao ni 14 minuta mada do Zvezde ne bi mogao ni da priđe!! Da li ste svesni Muse da ste samo igračke i poslušnici u njihovim rukama? Koliko još treba da ukanale i osramote kkp da bi vi shvatili da im treba dati kartu u jednom pravcu? Produžava se ugovor treneru koji to više nije da nastavi da vas blamira i bruka gde god i kad god stigne? Da li ste vi Hezonje normalni? Da li je moguće da ste na tako jako niskom intelektualnom nivou? Probudite se tik tok breskvice, vreme je!!
B

Bojan host

pre 8 dana

Pa koga lažu legendo, vas ili nas? Kad vam na kraju kaže Jehova da se ne ložite na Evroligu?
Z

Zeleznik

pre 8 dana

Kenani šta vas bole uvo za nas i naš tim? Kenani pa vama je ovo i bolje, možete lagano da nas "metlate". Kenani šta se sekirate, imate doktora mašinstva iz Železnika na čelu, nema vam zime Kenani.
@

@zeleznik

pre 8 dana

...znas li za ono da najgluplji obicno misle da su pametniji od svih oko sebe? ne kazem da spadas u te, ali to sto mislis da je "doktor masinstva" nesto cime sprdas nekoga govori dosta. da si nekada upoznao nekog doktora masinstva, mozda bi i razumeo kako zvucis. e sad, na jednoj strani je doktor masinstva, ceo zivot u kosarci a na drugoj covek bez zvanja koji je prvu kosarkasku utakmicu gledao kada je seo u fotelju u partizanu.
Z

ZV

pre 8 dana

Jel realno da si toliko mlad ili si samo jadan? Kenan IGRA za nas,tako se čovek zove. Hezonja NE igra za vas,uprkos moljenju i zadnjicalizanju. Stvarno daj malo uključi tu sivu ćeliju ne brukaj se.
Z

Zeleznik

pre 8 dana

@ZV Jel moguće da si toliko glup da ne shvataš njegovu poentu zvanja navijača Partizana "Hezonje" i "Muse". Pomoći ću ti, nije uopšte zbog toga što su "nekada" trebali/mogli/hteli da igraju za nas ili što smo ih mi, kako si sam "pametno" zaključio, "molili, kukali i zvali" da dođu u Partizan. Zaključi sam ostalo.
D

Dekstel

pre 8 dana

U državi Srbiji ne postoji državni projekat kakav je KK partizan kamerun. Njima  je ladno sve dozvoljeno. Ne plaćaju porez državi gde dug na današnji dan iznosi 6.700.000 evra, duguju ukupno više od 12 miliona evra, ali to im ne smeta da dovedu jos 12 novih skupih stranaca od kojih nijedan ne igra ispod 1,5M evra za sezonu i ulube još 35 miliona evra državnih para nakon što su i prethodne 3 godine toliko trosili po sezoni…a samo 1 trofej osvojen za to vreme. I oni to neće da vide i glume ludilo.
4

4321

pre 8 dana

Druže pomešao si klubove.. To se odnosi na fk zvezda.
И

Ијуу

pre 8 dana

Нико игокеји не може да забрани да буде основана у Загребу
r

recite nam

pre 8 dana

kako je prosla simfonija igokejci?
T

Trancer

pre 8 dana

Tesko smece od kluba
T

Trancer

pre 8 dana

Tesko smece od kluba
U

Ufff

pre 8 dana

Navijači igokeje2 su ponovo u bunilu od muke
j

jaksksldodlylalsldldččx

pre 8 dana

mogli bi da napišete neki tekst i o drugim igračima iz drugih klubova,a ne samo za partizan 50 tekstova o zvezdi 10 tekstova i to je to.
s

soichiro

pre 8 dana

kad budete prestali da lazete i sebe i druge da postojite 80 godina bice i za vas 50 tekstova...za trajanje od 1989 po apr-u, a znamo da ste pre desetak godina zapravo samo preuzeli ime a zapravo ste FMP onda je i 10- tekstova mnogo.I ne nemojte pricu o igokei, jer igokea nije postojala kad je osnovan partizan...po APR-u
y

ykđsđĐM,mYđđyđxđđx

pre 8 dana

informisan sam dovoljno o našim igračima interesuju me i drugi.
G

Gle, gle

pre 9 dana

Crvenih i ovde na casu mentalnog zdravlja, sav svoj kompleks, frustraciju,strah pisu, hvala Mozzartu i Partizanu sto si izasli u susret da im pomognu.
K

Krme

pre 9 dana

I, još jednom, preko 80 posto komentara na vestima o Partizanu, ostavljaju navijači (ok, "navijači") FMP 2 iz Stjepana Šupanca kome niko ne može da zabrani kako će da se zove. Prate nas sve više, svaka nam čast na tome. Sve vas pozdravlja Krme. Sad udrite po komentarima i minusima.
g

gostic

pre 9 dana

Samo jedno pitanje:da li te je sramota sto te je taj fmp2 kako ga ti nazivas,prošle sezone nacisto razvalio?
O

O4494

pre 8 dana

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
@

@O44

pre 8 dana

Sa kojim vama sa FMP1 ili FMP2.
Z

Zoc neznalica

pre 9 dana

Ma menjaj celu ekipu !
S

Sale Kg

pre 9 dana

Sledeće sezone umesto Simfonije, Bunga-Bonga žurkica.
A

Ajde realno

pre 9 dana

Nažalost Evrokup budžet ove sezone, i upravo takva ekipa. Bar zvezdaši neće morati da kukaju ove sezone da "zli" Partizan ima puno para (a oni kao nemaju) i slične priče.
@

@ajde realno

pre 8 dana

...ne znam ko laze, ti ili ostoja, posto je on rekao da je ove sezone budzet veci nego prosle, shodno inflaciji i sve vecim ugovorima igraca. a ako veci budzet od proslogodisnjeg moze da se nazove eurocup, ti zivis u nekom drugom svetu.
В

Велбужд

pre 9 dana

Ау, какво пресипање из шупљег у празно. И за то треба бити надарен. Браво за ,,стручног консултанта".
D

Drvo

pre 9 dana

Grobari slave nerešeno protiv Pjaćence kao da su osvojili EL. Da je Zvezda dobila ove manje od 25 razlike kod nas bi hila panika.
D

Drvo

pre 9 dana

Igrali protiv nekih smešni žabara nerešeno i odma hajp. Čudni ljudi. Evo vam analiza, nije teško pogoditi, dan kada onaj mali plej Sudanac kojeg sada narikače doživljavaju kao heroja upozna Branka Lazića je ujedno i dan kada će zdravstvene ustanove u Srbiji imati najviše posla. Analiza gotova. To je to.
Z

Zanimljivo

pre 9 dana

Dan kada branko lazic i ekipa upoznaju euroligu ove sezone je dan kad se ista zavrsava za njih
B

Bunga banga Bonga

pre 9 dana

Jesu li razbili nikad jacu Dertonu, pitam za Ostoju nije bio u mogucnosti da prati rezultat, opet mu pobegla kobila....
B

BongaaaAaa

pre 9 dana

je Lazic u telu Lazarevica u ovoj ekipi Partizana.
D

Drvo

pre 9 dana

Više je Dangubić u telu tranvestita.
S

Strogo poslovno

pre 9 dana

Cccc gde odlaze drzavne pare
x

x1222

pre 9 dana

U ultra kop,kod komandanta,kako ne znas???
V

VOLIM PARTIZAN

pre 9 dana

Puna podrska za UBEDLJIVO najtrofejnjeg kosarkaskog trenera od iskrenih PARTIZAN-ovaca... kada vidim ovoliku mrznju i ovoliki broj komentara iz predgradja, uprkos svemu svakim danom sve vise i vise cemo voleti nas PARTIZAN. VOLIM PARTIZAN
b

bljed

pre 9 dana

To ne idet na fudbaj... To vas je 200 na tekmi??? Tugovacete, dugo, dugo
R

Repac Plandište

pre 9 dana

Srbija je zemlja paradoksa, imitacija drzave moglo bi se reci. To se odrazilo i na sport. Neverovatno zvuči da treneru sa platom od milion ipo evra, sa budzetom dotad nevidjenim na ovim prostorima , sa rosterom u kome je ispunjena svaka njegova zelja, nakon tri godine tragicnih rezultata ne bude upucena nijedna kritika. Pa setite se samo Baraha Bahara i kanonade upucene prema njemu te njegove smene posle samo par meseci. Da li se može ostvariti sportski uspeh bez konstruktivne kritike i odgovornosti. Ja mislim da ne, stado se ne slaže. Sa ovim su se složili...
B

Bojan 1212

pre 9 dana

Zamene teza tvog kluba i plasiranje u javnost da se Partizan prestavi kao neuspesan klub a sad da te podsetim na par cinjenica.Partizan je sa Zeljkom u drugoj godini igrao najbolju kosarku u evropi, sprdali se Realom u sred Madrida i zbog raznih drugih okolnosti nije otisao na fajnal for, sto tvoj klub za 12 godina nije uspeo uprkos pomoci cele drzave.
t

terzinjo

pre 9 dana

paradoks je da biti na interpolovoj poternici služi kao preporuka za posao čelnika zvezdane.
@

@bojan1212

pre 8 dana

...pa kakav je uspeh ako neko ko igra najbolju kosarku u evropi zavsi 6. sa 4 pobede vise od zvezde kojoj kampaco nije igrao 25 kola, a vildoza 10ak? a okolnosti u kojima su bili povredjeni tavares i poarje vam nekako uvek promaknu. gde bi zavrsio partizan da panter i egzum nisu igrali 25 i 10 utakmica? jedina sezona koja nije bila totalni promasaj se dosta oslanjala na srecu, cele sezone.
Z

ZV

pre 8 dana

E pa Bojane,junače, čestitam ti trofej sprdanja sa Realom u sred Madrida ali zbog raznih drugih okolnosti....Veliki si Željko!
m

miile

pre 9 dana

po komentarima još jednom dokazano: ZA SVE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI pratite,pratite.....
S

Sofronije III

pre 9 dana

Mile, jel' se to odnosi i na fudbal? Nešto se tamo ta ljubav ne vidi. A bogami, i košarku volite od skora. Nađi na Jutjubu narinkovića kad priča o utakmici sa Krkom u Beogradu.
p

podesen

pre 9 dana

Kuku mila majko,pa opet ce metla da bude!!!
T

Trebunjac

pre 9 dana

Hahahaha napredna igokea uz pomoc sudija ponovo
G

GostO

pre 9 dana

Do sad ste provalili da sam Zvezdin navijac, i naravno, Partizanove utakmice uglavnom ne pratim, a narocito ne prijateljske. Samim tim nisam gledao ni ove prijateljske a ni kako je Bonga odigrao. Ali sam gledao Olimpijadu, i na osnovu nje, mislim da je Bonga najbopji Partizanov potpis. Igrac svetskog prvaka Nemacke, neverovatna energija u odbrani, pogadja otvorene suteve, lopte ne trosi, doprinosi puno na terenu i energetski. Otprilike kao Branko Lazic na sterodima. Ne sumnjam da ce ga Grobari obozavati.
G

Gost 2602

pre 9 dana

Ti si zvezdaš baš kao i Tegeltija!
A

Av partizan

pre 9 dana

Hvala gospodaru na ovome. Dobili smo neograničen budzet na pocetku sezone, dovely najboljeiz evrolige, da nije bilo njega ko zna sta bi bilo, hvala gospodaru AV
A

AV igokea

pre 9 dana

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
v

vladano79

pre 9 dana

S kim su igrali ? Boston Seltiks. Nisam ispratio
h

humaka pfc_pfc

pre 9 dana

Jedva pobedismo ove Italijane za koje nikada u zivotu cuo nisam,Opet nam sledi katastrofa i ove sezone i gubitak nove Triple krune,krajnje je vreme da cela Uprava i trener podnesu ostavke!
P

Pera2000

pre 9 dana

Al pratis kosarku ubiolo se. To to je Tortona, svake godine su u 8 u Italije pretprosle sezone su bili odmah iza Armanija i Virtusa
Z

Zeljko Odlazi

pre 9 dana

Promenis kompletnu ekipu i uvek ti protivnik u svom poslednnem napadu daje kos,ako treba dva-onda dva,ako treba trojka-konobar daj trojku...msm smesno.Pa ovo smo gledali celu proslu sezonu...i evo sad opet se ponavlja!
P

Power on the north

pre 9 dana

Pricam realno nisam za pljuvanje i vredjanje Zeljka,ali koji ozbiljan tim i trener promeni ceo tim za sledecu sesonu i necemu se nada od toga nema nista braco grobari!Partizan mora okosnicu u domacim igracima da ima mogao je bar Aleksu da zadrzi.
T

Turkish zoc

pre 9 dana

Kupi nam tata Vucko jos 5 amera jer za malo da izgubimo od svetske sile Dertone!
d

dr.Nebojsa

pre 9 dana

Strašna, DERTONA ipak je pobedjena. Koliko vidim biće i ove godine strašnog metlanja. Rumenige neka spremi novih 15 igrača za onu sledeću sezonu!
T

Tripla Kruna

pre 9 dana

Zašto niko ne postavlja pitanje odgovornosti uprave i trenera Želimira Obradovića u kkp zbog očajnih i nikakvih rezultata u predhodne 3 sezone (osvojen samo 1 trofej, a Zvezda 8 trofeja za to vreme) i u ovoj prošloj sezoni gde sa budžetom koji je među prva 3 u EL od 30+ miliona evra, sa najskupljim trenerom i najskupljim NBA timom kkp ima 33 poraza, dok Zvezda sa duplo manjim budžetom ima 27 poraza i 3 OSVOJENA TROFEJA. Evo kako to izgleda u stvarnosti, a ne u virtuelnim životima kamerunaca. U prošloj sezoni kkp ima skor u Aba ligi računajući i plej of 24-10 + onaj 1 sramotan poraz na početku sezone u finalu Super kupa Aba od SC. U EL taj skor je 16-18, a u KRK 2-1 i u KLS 2-3. Znači UKUPNO 44 POBEDE I 33 PORAZA KKP OD POČETKA SEZONE UZ DRUGO MESTO U KRK, DRUGO MESTO U ABA LIGI, DRUGO MESTO U KLS I JEDANAESTO MESTO U EL I IZGUBLJENA 4 TROFEJA U SEZONI!! KKCZ za to vreme ima skor u Aba ligi gde je neprikosnoveno na prvom mestu 29-4 i u EL 11-23, u KRK 3-0 i u KLS 4-0. Što je UKUPNO 47 POBEDA 3(TRI) VIŠE OD KKP I 27 PORAZA ČAK 6(ŠEST) MANJE OD KKP!! PA KO TU ONDA IMA LOŠE REZULTATE?? BIĆE DA JE TO KKP!! I ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?? ZAŠTO SE OVO GURA POD TEPIH I KRIJE OD JAVNOSTI? GDE SU REZULTATI SA TIM SILNIM MILIONIMA? ZAŠTO UPRAVA KKP I ŽELIMIR OBRADOVIĆ NE PAKUJU KOFERE? ZAŠTO SE MEDIJSKI NAPUCAVA PRIČA DA KKCZ IMA LOŠE REZULTATE, A KKP NE, A U STVARI JE OBRNUTO?? ZAŠTO SE FORSIRA ŽELIMIROVA ŠARENA LAŽA I UTEŠNA MANTRA ZA BEZNADEŽNE SELFI TIK TOK BRESKVICE DA SE KOŠARKA IGRA ZA 11 MESTO U EL, A NE ZA TROFEJE??
C

Chaki 8x

pre 9 dana

Želimirova osveta, bahatost bez granica ili osveta bahatog? Ne znam šta je najbolji naslov ovog posta. Čekao sam da se prelazni rok završi, pa da ovo napišem. Želimir Obradović je jedini trener u istoriji sporta koji je promenio čitav tim, a da sam nije dobio otkaz zbog katastrofalnih rezultata!! Jeste li ikada čuli za nešto slično? Da najodgovorniji za epski neuspeh i debakl raspusti čitav tim, a on ostane nedodirljiv? Niste? Vrlo verovatno zato jer se nikada pre nije dogodilo. Reče nam Želimir da su za sve krive sudije, a onda promenio ceo tim!? Tu se nešto debelo ne slaže!! Navijači partizana (ono malo što ih je ostalo) se bune kada im neko kaže da su izgradili kult ličnosti i da su ustoličili nekada velikog trenera da bude veći od kluba. Da se podsetimo, prošla sezona se za KK partizan završila potpunim fijaskom i krahom na svim frontovima – u EL se nije ušlo ni u play in, a u domaćim takmičenjima preskupa legija stranaca Želimira Obradovića, najskuplja IKADA na ovim prostorima, sa trećim najplaćenijim igračem u EL, ometlana je svugde gde se pojavila i to na jako ponižavajući način. Nekada veliki trener pokušao je izuzetno kvalitetan tim da prilagodi svojim zamislima, po svaku cenu, ni za trenutak ne pomislivši da bi on mogao da se prilagodi timu i da radi u skladu sa onim čime rasplaže. Tvrdoglavost je rezultirala rezultatskom katastrofom, a osveta je servirana brzo i nemilosrdno. KOMPLETAN tim je raspušten, ostavljena su samo dva igrača koja nisu ni igrala – Dimitrijević i Koprivica. Oterani su svi, kako bi Želimir Obradović pokazao moć i demonstrirao svoju bezgraničnu sujetu. Oterani su igrači koji su dovedeni u tada Eurokup ekipu iz F4 EL tima, oteran je igrač koji je otet drugom timu i koji je imao važeći ugovor sa tim timom, oterani su skupi igrači pod ugovorima, a sve to bahaćenje će kao i obično platiti poreski obveznici u Srbiji. Formirana je četa legionara, sa najmanjim brojem domaćih igrača od svih timova u čitavoj Euroligi. Kako reče Želimir Obradović kada je dolazio, tu je za dobrobit srpske košarke. Ako nekada veliki trener ponovo doživi neuspeh, moraće da promeni novu garnituru igrača, jer takva veličina može da menja sve što poželi, sem sebe samog. Promeniće on i ekonoma, kafe kuvaricu, spremačicu, samo će on ostati nesmenjiv i nedodirljiv. Izbegao je odgovornost i svu krivicu svalio na igrače koje je on lično doveo i selektirao!? A tu priču su lako i naivno progutali poprilično neinteligentni simpatizeri partizana. I još nešto. Odakle pravo da se Želimir Obradović DRŽAVNI PROJEKAT finansira novcem poreskih obveznika ove zemlje od kojih 90%+ podržava drugi klub tačnije Zvezdu?
M

Mile rizik

pre 9 dana

Idi bre je.i nešto čoveče...
D

Da podsetim....

pre 9 dana

Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌.....
S

Sponzori igokeje

pre 9 dana

Ajmo koji neslov i tekst o izgubljene cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine,8-0 katastrofi u svim derbijima i ispadanju iz EL i Top 12 prosle sezone,gde su tekstovi o tome...cutimo?
F

Filip Višnjić

pre 9 dana

Odavno boljeg košarkaša nisam video.
R

Repac Plandište

pre 9 dana

Sve u svemu gledacemo reprizu prosle godine. Gazice ih Zvezda ko pevac kokosku a Zelimir ce da smislja nove i nove izgovore. I nije tu sve samo do kvaliteta ekipe i igraca. Jednostavno karma Is a beach sto bi oni tatlabani Amerikanci rekli. Umesto da ko covek, kao sportista priznas poraz, pruzis ruku , cestitas boljem ti trazis nebulozna opravdanja i zavodiš stado. Da stvar bude gora sa mreža truju pudla, puma, Ćuja Donald, magije, histerikali i sebastijan mi ga zna ko sve ne.Dokle god se takav bolesni odnos ne promeni ubedjen sam Partizanu boljitka nema. I ne samo kosarkaskoj vec i fudbalskoj sekciji kluba. Sa ovim su se složili..
G

Guh

pre 9 dana

Jedva juce pobedili italijanskog Drugoligasa i evo odmah danas tekstovi ko da su osvojili EL hahah...Mali klub uvek bili i ostali!
M

Milan Nbg

pre 9 dana

Mali klub sa titulom evropskog sampiona i tri Kupa Koraca. Sta ste onda vi bez ijednog trofeja ikada, tuzni FMPovcu i navijacu ugasenog kluba.
D

Druga liga

pre 9 dana

Slazem se da Partizan ima krs tim u odnosu na proslu godinu ali zasto vi navijaci konkurentskog kluba (kako god da se zove) uvek imate potrebu da nase lose predstavite jos losijim? Prosle godine ste pisali top 12, 13, mi smo zavrsili na 11. mestu sto je katastrofa ali vi zelite da nas u komentarima spustite bar za mesto ili dva, a uz to zanemarujete cinjenicu da ste vi zavrsili kao 16. u EL. Ovaj moj komentar se odnosi na to sto si napisao drugoligas, a ljudi igraju prvu Italijansku ligu. Svakako je sramota njih ne pobediti ali vi jednostavno imate neku cudnu potrebu da to predstavite na nacin da to bude jos gore.
z

zzbzbz

pre 9 dana

drugoligasa... toliko o tvojoj kosarci
D

Deminaur

pre 9 dana

Pa ovi iz železnika prate i pripremne mečeve Partizana. Kakva dijagnoza.
@

@deminur

pre 9 dana

...ko voli kosarku prati sve, ko prati jer su ga ocarala svetla evrolige to ne moze da shvati i razmislja o sledecem selfiju.
P

Pedjahn

pre 9 dana

Buna Banga Re...bice opet 8-0 metle!
p

p9999

pre 9 dana

Sve u Svemu sledi🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
b

bljuc

pre 9 dana

Vec ste napisali tekst o Bongi , hahaha posle dve utakmice
M

MUK U ŽELEZNIKU

pre 9 dana

Plači
x

x1222

pre 9 dana

Druze,sta je sa tobom/ vama? Mislim na obe strane? Dokle vise ovo ludilo sa besmislenim,klinackim,uvredljivim komentarima? Sad ovo previse traje. Da bar zivite od poruka,klubova. Ako nemas sta da napises nemoj nista,pusti nas koji imamo. Jel moze neko da stane na put ovom ludilu....
G

Gost133

pre 9 dana

Kako dve utakmice? Čovek već ozbiljan broj godina igra profesionalnu košarku.