Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Daum stara škola i ima svoj specijalitet, Kodi kao 'pejsmejker'

r

rajaram

pre 11 dana

trener je dobio sta je htio, nisam mu ja dovodio pojačanja, meni se svidja plejada domaćih iskusnih igraca, ono sto je valjalo od starnaca tu je, Bolomboj, litvanac, jago..PO MENI SADA JE SVE NA TRENERU, U KOJEG VJERUJEM JER SE DOKAZAO I U mAKABIJU I U oLY, PA I KOD NAS..REALNO SMO ZA POZICIJU OD 6 DO 10 MJESTA, STO OPET UZ OVAKVE "ale" OD EKIPA NIJE LOSE, ISTO MISLIM I ZA GROBARE, obradovic napokon treba da uzme svE, ZARNE, NEMA VISE OPRAVDANJA, ILI CE OPE DA MU DOVEDU ZA SEZONU 25/26 15 NOVIH IGRACA...MALO šale, ali navijam da oba bg tima urade nsto veliko u evropi, au domacem prvenstvu samo bez pritisaka i svadja pa ko ponese,,p.s ukinite aba, ona vise nista ne donosi, vec uzima (po 1mil smo platilida igramo, sta vise aba)
D

Dajte ladan Efes

pre 12 dana

Samo Kalina, Teo i Neda plata 10 milki. Jedni su tim koji ce biti u igri za Final Four a ovi drugi za Last Four kao i svake godine. Nista tu novo biti nece.
J

Jasta

pre 12 dana

Sta ti je, malo si rekao. Dvadeset miliona minimum, ako sam i malo rekao.
Z

Zaza Paculia

pre 12 dana

Petrusev je zatrazio da se vrati u Zvezdu, Barcokas je protiv naravno, niko normalan ga ne bi pustio, ali Filip zeli da bude prvi izbor na svojoj poziciji, jedino sto trenutno dolazi u obzir je pozajmica i sve ce biti poznato vrlo brzo.
U

UPRAVA

pre 12 dana

ŠTA JE SA PETRUŠEVIM
S

Skeptik

pre 12 dana

Polako sa kritikama,i Bolomboj je docekan sa skepsom,a na kraju se ispostavilo da je bio jedan od kljucnih srafova za sve titule,ako ne i glavni...Tako ce biti i sa ovim momkom,zivi bili pa videli...
p

pa da

pre 12 dana

posto nemamo para za kompletne igrace kao komsije male uzimamo ove + - igrace...
M

Marko2940200

pre 12 dana

Rosteri koje imaju ih obavezuju da se plasiraju minimum u top 10.Zvezda uz to ima i jedan od najprekaljenijih EL timova i izuzetno dugu klupu(15 igrača).Izgovora više nema.
b

brt trt

pre 12 dana

imali biste brt da niste slupali na Kalinića 5 miliona evra brt. Sad trt.
C

CitAAAAaaaam

pre 12 dana

tekst koji je nezamisliv obicnim novinarima (koji nisu iy kosarke) i razmisljam da mi tekst lici na nekoga ko mi je poznat... Onda vidim ime i sve mi bude jasno.
V

Vasilis

pre 12 dana

Ako stvarno dodje Petrusev (nisu ga ozvanicili) onda ce Daum biti okej, ali sa njim i Dedom na 4 smo u problemu. Generalno Zvezda ima lep tim, videcemo kako ce igrati, ali to je borba za plej in, kao i Partizan. Pogledajte ostale timova, pa Oly je odjednom iskocio za prvog favorita, Real i Panata, tu su Monako, Fener i Barsa, to je vec 6 mesta u top8, a vrlo verovatno i sva 4 odatle idu na F4 (Oly, Panata, Real sigurni).
S

ShoneMagic

pre 12 dana

Ne dolazi Petrusev. Svi tabloidi su se zajebali zbog Miskovog tvita i pozurili, a tvit je zapravo bio vezan za Balcerovskog. Oly na platnom spisku ima 20 miliona, tu im 1 milion ne znaci apsolutno nista tako da nema nista od toga. Prelazni rok je uradjen dobro i navijaci su nalozeni, ali svako realan vidi da smo na pozicijama 4 i 5 pri dnu tabele, bar sto se imena tice kao i svake godine, tako da me ne bi cudilo da se i ova sezona u EL zavrsi kao prethodne. ABA je sigurno nasa.
Z

Zelen

pre 12 dana

Za ovog ShoneMagic pod jedan Misko je napisao igraci u mnozini znaci nije samo Balcerovski u pitanju a pod dva ako Petrusev ostane u Oliju a moguce nece hi biti u 12 u El nego ce biti rezerva uglavnom na cekanju da se neko ne povredi a ako to odgovara jednom reprezentativcu Srbije neka slobodno ostane, a igrac se cak nada da ce opet u NBA ali kako ako nije redovan na parketu,,,,,, znaci mozda dodje mozda ne dodje ali ko si ti da lupis da ne dolazi pa ajde ako pogodis znaci malo manje lupetanja,,,,,,,
Z

Zelen

pre 12 dana

Za ShonetaMagica idi slobodno navijaj za naprednjake preko puta kada ne znas da imamo gotovo najbolju cetvorku u El a to je Kalinic koji jeste troojka ali je najbolji na cetiri a za per si relalan posto su Plavsic I Mitrovic smesni za El a samo nam ostaje Bolomboj a zato bi nam i bio potrrban Petrusev a ne zbog cetvorke gde smo popunjeni,,,,,,
B

BAMBOLERO

pre 12 dana

Jeste se Zvezda pojačala ali su se i ostali pojačali...i Zvezda i Partizan su za borbu za pley in,ako neko uđe u 8 to bi bio baš uspeh
M

Marko2740320

pre 12 dana

Rosteri koje imaju ih obavezuju da se plasiraju minimum u top 10.Zvezda uz to ima i jedan od najprekaljenijih EL timova i izuzetno dugu klupu(15 igrača).Izgovora više nema.
V

Vizitor

pre 12 dana

Daum imao bas skromnu minutazu u ova 2 pripremna meca.Da li je dosao nespreman,neka sitna povreda ili Sferopulos nije odusevljen onim sto je pokazao vidjecemo ubrzo.Svakako ce biti rezervna varijanta ako dodje Petrusev.Sve i da zakaze moze Kalinic da pokrpi tako da nece Zvezda previse izgubiti ako Daum ne opravda ocekivanja.Mekintajer sa duge strane vec grize u pripremmnim utakmicama.Obecava svakako njegov pristup ali ne mora to nista da znaci...Duga je sezona,oscilirace svi igraci pa i on.Samo da nas ne osakate povrede kao u minuloj sezoni.