Komentari na vest

Može li Denver da izraste u dinastiju?

Z

Zmi Zmi

pre preko 1 godinu

E kamo srece da se ova pravila primenjuju u evropskom fudbalu.
B

Baš

pre preko 1 godinu

Ih briga. Ova generacija je ostvarila san svih generacija i kluba. Tako da sad mogu rasterećen da igraju svi do kraja karijera. Jedan Meloun i Stokton sa Juta Džezom nisu osvojili ili Barkli sa Feniksom a ni klubovi nikad Titulu. Pa se i dalje igra košarka u Juti i Arizoni. Denver ovi navijači mogu da gledaju i narednih decenija reprize tv serije dinastija od pre 40 g a i reprize Šampiona Denver i Jokića kad se zažele. Ima i važnijih stvari od vrhunskog sporta i para koje zarađuju 20tak profesionačacs milionera i gazde milijarder. A sporta i igara će biti umesto rekreacije i normalnog života bez stresa svih ljudi Sveta
L

Linda Evans

pre preko 1 godinu

ne može
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ne moze, oni ce biti nesto kao Rojal Antverpen, Lil i Lester, sad i posle ko zna kad.
B

Bgg

pre preko 1 godinu

Bas me briga za Denver i jenkije nego moze li de.beli da se odazove reprezentaciji i donese neku medalju Srbiji?
v

vlajko jagodinac

pre preko 1 godinu

Kako je pošlo od ovog stvarno mogu da naprave "Dinastiju".
p

pfefer

pre preko 1 godinu

Polako bre sa trejdovanjem Portera, ovde se predstavlja kao da je nesposoban da drzi loptu i kao da ce svaki korak da mu povredi kicmu, a upravo on je iskocio kad se lomilo protiv Lejkersa, a sto se finala tice nije ni prvi a ni poslednji igrac koji chokuje pod pritiskom stavise u petoj utakmici je bio najbolji u Denveru uz Jokica, na kraju krajeva on je i dalje relativno mlad i ima prostora da napreduje, pogotovo mentalno, a ako ne napreduje e onda ga daj za kikiriki posto mu je ugovor jedan od gorih u ligi
J

Ja bree

pre preko 1 godinu

Nije on iskocio nego Marej, sta si ti gledao...
j

jaxyz

pre preko 1 godinu

Moze. Sa zdravim u playoffu timom moze do nekoliku u nizu titula. Jokic, Marej i AG mogu jos bolje i verujem da ce da budu. Ako ste gledali playoff videli ste da je MPJ imao skoro u svakoj utakmici neke minute gde je doprineo ili u skoku, ili u cutingu za lake poene ili iznenadjujuce dobro u odbrani. Ono u cemu je jedan od najboljih u ligi nije ga islu, u sutu sa distance. Najmladji je od svih osim CBa doci ce i to na svoje mesto. Sa osvajanjem titule dolazi i samopouzdanje, tako da sledece sezone ako budu zdravi bice jezivo dobri. Po meni jedino Finiks moze da im izadje na crtu jer KD i Buker su jezivo dobri u pogadjenju teskih suteva, CP je i dalje dobar, Ejton je podcenjen, igrao je koliko je to moguce dobru odbranu na Jokicu, uzeo je i neke teske skokove, mozda ne pogadja ali i ne dobija toliko lopti, i Feniksova klupa je podcenjena po meni. Ako pogledate Jokicevu statistiku a centri protiv kojih je igrao su Gober, Ejton, AD i Ben Adebajo zapitate se ko ga moze zaustaviti ako ovi ne mogu. Po meni Denveru bi bolje legao Edvards iz Minesote nego Marej, ali i onako nije toliko do bekova dok god su iole dobri koliko je do Jokica koji je u stanju da skoro uvek iskreira ili pronadje igraca sa cistim pogledom ka kosu. Mislim da bi Jokicev nadimak uz Joker trebalo da bude Inevitable, sta god kako god zna bice kako ti Jokic sudi. Nek je zivi i zdrav!
e

evo rešenja

pre preko 1 godinu

Trejduješ Portera za Bila i pikove, ostaviš Brauna i gaziš još jače
A

Archie

pre preko 1 godinu

Koja glupost. Porter je trojka i četvorka, Bil je dvojka. Uz to Bil ima 10 miliona veću platu od Portera, a Jokiću ovog leta počinje da važi ugovor po kojem će zarađivati skoro 15 miliona više nego do sada, tako da Denver nema prostora da dovodi skupe igrače. Zato je od Oklahome i uzeo ove slabe i jeftine pikove samo da bi popunio roster. Zato i Brus Braunu ne mogu da daju povišicu koju je zaslužio, ali je Braun ipak odlučio da ostane još godinu dana iako je mogao da juri duplo veću platu i mesto startera u drugom klubu.
S

Shaila

pre preko 1 godinu

Treci pasus:" No, zbog novih pravila oko kolektivnog ugovora za igrače u NBA ligi predsedniku košarkaških operacija u Denveru, Timu Koneliju, ..." Tim Connelly je vec godinu dana na toj istoj funkciji ali u Minnesota Timberwolves timu :-)
G

Gost123456789

pre preko 1 godinu

A zabo’avio :D
E

Esex

pre preko 1 godinu

Lepo je citati komentare sa nba vesti jer nema klinackih prepucavanja,mile kalcopoliste arsenica u inat dusmanima itd
a

alsldđxđđyažxđđc

pre preko 1 godinu

Ne osporavam kvalitet Mareja jer je zdrav jedan od najboljih igrača u ligi na svojoj poziciji ali ako se povredi to je kraj Denverovim nadanjima odbrane prstena.
G

Gatsby

pre preko 1 godinu

Svi ste našli rešenje, trejdujte Portera. Oni u Denveru, kao ne znaju da je sklon povredama, pokazalo se u finalu nije bitan mnogo za roster, a na maximalnom ugovoru. Otkačili bi ga samo tako, ali...Veliko , ali...ko će da ga uzme, i da prihvati takav ugovor. Niko nije lud, plus što treba da se u trejdu , visina plate razmenjenih igrača bude slična. Znači treba neki tim da da nekog igrača od 30m, ili recimo 2 od 15, 3 od 10m dolara po godini. Jedino neka ekipa, koja ide u debeli rebilding, ali i to je teško, jer Porter ima ugovor na 4 godine. Možda neko ko želi da otkači neku precenjenu zvezdu, mogli su da probaju sa Vestbrukom prošle godine, jer bi mu sad istekao ugovor. Možda Bruklin da otkači Simonsa, i po meni jedino realno da Fila da Herisa koji ima sličnu platu, i još samo jednu godinu ugovora.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Jokari dovesti kawaia ili lilarda i jos tri prstena lagano,kao sek i kobi....bez da se jokic ovako pokida....ostalo popuniti ovim zanatlijama.....trojka iz kornera i trcanje u odbranu.
s

smf

pre preko 1 godinu

Neka trejduju Portera koji ima preko 30 miliona godisnje i ne vredi tih para. Ako mogu za njega da dobiju jednog top igraca ili makar 2-3 koja ce biti dobra za rotaciju kao sto je Braun sada.
D

Dragancea

pre preko 1 godinu

Samo još reci ko bi normalan napravio trejd za igrača sklonog povredama i sa skoro pa maksimalnim uglavnom? Pritom je u plej-ofu imao bas los procenat šuta.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Greota sto ih Porter unakazi sa ugovorom , vise su pokazali i kvp i brown , bolje za te pare da imaju vecu rotaciju neg da cekaju portera da mu se igra
d

djomla YT

pre preko 1 godinu

Jednostavno rešenje, ostaviti sa boljim ugovorom Brusa Brauna, trejdovati MPJ.
P

Pongi

pre preko 1 godinu

Ne moze. Nisu dovoljno konstantni. Da je bio Boston u finalu, pocepao bi ih..
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Gde ces nekonstantniju ekipu od Bostona , Tejtum nema ga 3 pa da 50 u 4 , Brown nestao u plej ofu
E

E moj ti...

pre preko 1 godinu

Ma nisu bili konstantni, zavrsili prvi, osvojili prvenstvo 🤣
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

A zašto nije bio u finalu?
P

Pongi2

pre preko 1 godinu

Nemate pojma. Ja sam u pravu.