Komentari na vest

Možda tražimo previše, ali Pešić je potreban Srbiji

R

Realan1210

pre oko 1 mesec

Pesic je kriv za poraz bez obzira na kradju sudija , lepo je poceo da menja brzu i sporu petorku i sve je bilo dobro do zadnje cetvrtine kada smo vec predugo igrali sa sporom petorkom i ameri se navikli i prilagodili a Pesic umesto odma na pocetku 4. Da uvede Aleksu umesto Micica kad vec ne ide on to radi na 50 sekundi prekraja prekasno.potvrda te greske stize u mecu sa Nemcima gde tu gresku nije ponovio vec je na vreme menjao ali sta je tu je idemo dalje
K

KK opo

pre oko 1 mesec

Svetislav Pešić veliko trenersko ime, veliki uspesi iza njega, bronza na olimpijskim igrama... Dva puta je trebao da traži celendz a zašto ga nije tražio... Prvi ajde, ok, ali drugi, dok su mu igrači sugestirali a on samo odmahnuo rukom, a mogao je usporiti Amere... Ameri se vraćaju u igri, a najbolji bek Avramović je na klupi i ulazi pred sam kraj, kada se nalet ne moze zaustaviti. Neshvatljive greške. Isti taj Pešić je na velikim takmičenjima izgubio od Spanaca, potom deklasirao od Italijana, sa nekim čudnim odlukama. Porazi od Belgije u kvalifikacijama... Bez Jokića i Bogdanovica, džaba i tri Pesica. Realnost, vise sreće nego pa...
P

Pasa Pujkic

pre oko 1 mesec

Sad citam hvalospeve o ovom gospodinu, a u jednom trenutku vecina pricala, Pesic ne zna nista, Pesic izlapeo, Pesic prolupao. To mnogo govori o nama kao ljudima.
F

FELIPE1982

pre oko 1 mesec

KARI OSTAAAANIIII, KARI OSTAAANIIIII, KARI OSTANI, KARI OSTANI, KARI OSTAAAANIIIIIIIIII!!!!!!!
B

Bambiii

pre oko 1 mesec

Pesić ako ode ugasili su . Pešić je za reprezentaciju ko Anćeloti za Real.
S

Svetislav Pešić SELEKTOR

pre oko 1 mesec

Ovo je Pešićeva ekipa, koju je on stvorio (iako je doživeo blago rečeno sramne kritike u tom procesu stvaranja tima, on je verovao u njih i dobili smo jednu ozbiljnu timčinu) tako da je red, ako on naravno želi, da ima priliku iste momke da vodi i u narednom periodu, a ne da neko drugi dođe na gotovo i da se kiti tudjim perjem. Dakle, prvo obaviti razgovor sa selektorom Pešićem, videti koji su njegovi planovi (jer i on sam kaže da se uvek rukovodio tim da planira na pun Olimpijski ciklus), ponuditi da nas vodi u narednom periodu, pa tek onda ako on kaže da nema više tih ambicija birati novog trenera. Ponavljam, mislim da je važno da Pešić ostane, zbog same hemije koju je ostvario sa ekipom, zbog tog kontinuiteta i što se rada tiče, i uspeha, a ujedno da i ove još mlađe momke koji su bili šampioni Evrope prošle godine uvede u sistem reprezentacije i na taj način da nas "obezbedi" za narednih 15tak godina.
c

cv

pre oko 1 mesec

ma super je nema sta 😂 da nas opet obruka opet nema zlata
7

777

pre oko 1 mesec

grobar.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Za ovih par godina rada vidi se da vrijeme nije baceno i bilo bi veoma dobro da se ova srz ekipe i strucnog staba sacuva. Svaka cast za sve.
D

DarkoSrbija

pre oko 1 mesec

Jedino gde su pogresili je sto nisu uzeli jos jednog mladjeg selektora koji ce da uci od njega i da se lepo pripremi za vreme kad se nasa legenda Kari povuce..
B

Brko

pre oko 1 mesec

Tu nema prostora za razmišljanje. Kari još jedan olimpijski ciklus, pa penzija poslije LA. Vitalan je i pun energije za svoje godine, tako da može još toliko, ako želi, naravno!
L

Lusiliu

pre oko 1 mesec

Mi boljeg nemamo, evo ko sutra da bude selektor....radonja,alimpijevic,čanak...ko....ne postoji....
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

A sto mislis da Sasa Obradovic ne moze da bude selektor… na primer…
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Svetislave siri kolo vece, siri vece bolje se okrece.
I

Ivan...

pre oko 1 mesec

Ne treba preterivati. Mi smo poznati po tome, evo vidi se i na ovom primeru. Kari je uradio dosta, ali treba znati kada da se povuce.
J

J hvzvz

pre oko 1 mesec

Besmislice...Zdrav, prav...Vitalan...Samo uz njega treba neko ko će da uči...To je više do saveza nego do toga da li on zna ili ne zna da se povuče!
К

Крки

pre oko 1 mesec

Са Каријем до ЛА-а!
G

Gost95

pre oko 1 mesec

Tako je, brate! Saglasan s tobom.
S

Svetislav Joda

pre oko 1 mesec

Jedina greška što nije poveo Teodosica i Stefana jovica..mjesto plavsica i davidovca da je teo bio zadnje 5 minuta ko zna ali opet ...ni srbija nije toliko dobra koliko SAD nijesu nista posebno porediti DRIM TIM 1 I 2 SA ovim veteranima je presmijesno
G

Gost 92

pre oko 1 mesec

Ma gde druze greska.Protiv Amera pokazali da su nahbolja grupa...I ova proslava...likovi nevidjeni
G

Gost001

pre oko 1 mesec

Voleo bih da Kari ostane. Razumem da čovek ima godine, ostvario je u karijeri sve što je želeo, ali po mišljenju to je stari vuk i znam da bi izgurao naredne Olimpijske igre u LA. Iskreno bih to želeo. Čovek je pojavom autoritet, veliki znalac i mogao bi uz iskusne igrače i nove nadati praviti rezultate...
L

Licemerje

pre oko 1 mesec

Ovi sto pišu svašta za Zeljka isto su pisali za Pešića posle ispadanja od Italije na EP i poraza na SP. Suština je da su jedan i drugi naš ponos ali navijačka podela nas nažalost rasturi.
Č

Čekaj čekaj

pre oko 1 mesec

Seti te se Željkovih izjava posle debakla nakon evropskok prvenstva u Beogradu. Svaka Željku čast za sve trofeje, ali što se tiče veličine čoveka, odnosa sa igračima I rezultatima u repki, Kari je za dva koplja ispred.
D

Dovla 81

pre oko 1 mesec

Ko je pomenuo Zeljka,ajde pali
D

Dovla 81@

pre oko 1 mesec

Alo bre čitaj komentare nisam ga ja prvi pomenuo.
z

zecm

pre oko 1 mesec

nije Zeljko nego Zelimir ako mislimo na istog
F

Familija

pre oko 1 mesec

Jedina razlika je što je Pešić radi u korist Srpske košarke ostalo znaš i sam volite vi vašeg žoca više nego oca pa kada ti brat okrene leđa idi pitaj tatu šta se zbilo
T

Twix

pre oko 1 mesec

Veliko bravo za sve, ali evo sad gledam reprizu i vidim da su Micic i Jokic krenuli sa zagrevanjem maltene na pola himne. To se ne radi. Himna Srbije je nesto sveto i ako ti se majmunise usred himne idi igraj za Amere. Bolje da nisam video.
1

1100

pre oko 1 mesec

Koje bre himne? Kakva svetinja? Ova preradjena himna koja nam je nametnuta...stalno nam se potura taj instant patriotizam...ogrcu se zastavama...kace gde stignu...a pola drzave se ne identifikuje sa tim...ni sami ne znaju sta rade.
T

Twix

pre oko 1 mesec

Druze, himna i zastava ne mogu da budu instant. Ako se ne identifikujes sa njima tvoj problem, ali osnovna kultura nalaze da ih ispostujes jer su mnogi izginuli i ostali invalidi da bi neki saban izigravao Lokicu na Colinom koncertu umesto da odstoji mirno tih "30-ak" sekundi.
h

himna crkve mozda

pre oko 1 mesec

moja ne..hej sloveni pop rock za ovo boze boze..
T

Tesla100

pre oko 1 mesec

Ljudi, ja bih bio najsrećniji kada bi Pešić ostao trener, ali budimo realni... Čovek je sve dao reprezentaciji, godine i godine vođenja ekipe, osvojio je sve što je mogao da osvoji! svaka mu čast na svemu ali čovek kao i svi mi ima privatan život. Ima porodicu, decu, unuke. Mora i sa njima da uživa! Šta god da odluči, ja mu želim sve najbolje! Živ bio Kari! ❤️
E

Etanj

pre oko 1 mesec

Da je u drugom poluvremenu igrao Aleksa umesto micica slavili bi zlato uveliko....a trener je tu kriv
p

postic

pre oko 1 mesec

He alexa je crko ,pa je zato igrao Micic
P

Ppp

pre oko 1 mesec

A kako nije danas crko protiv Francuza. Ne lupaj. I ja sam stalno treneru pricao crko sam ali realno uvek mozes jos.
X

Xxaja

pre oko 1 mesec

Samo su nam trebala 2 kosa na oba prvenstva za zlato bas šteta...ali opet Veliko BRavo za dve medalje.
N

Najveći Zvezdaš ikad>>

pre oko 1 mesec

Pešić je apsolutno najbolji Srpski trener svih vremena. Bez konkurencije.
k

kari do LA

pre oko 1 mesec

pa posle Sale Djordjevic, Obradovici ili Rajakovic.
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Toliko osporavan kad je ponovo dosao, a takav kosarkaski znalac! Kapa dole deda, Srbija ti duguje!

❤️❤️❤️❤️

pre oko 1 mesec

Doktor kosarke. Svaka cast za sve sto je ucinio za nasu kosarku i veliko HVALA! Ja bih voleo da ostane u nasoj kosarci i potpuno se slaze sa njegovim zagovaranjem jacanja domace lige i kosarkasih centara u Srbiji. Treba nam Kari u nasoj kosarci.
P

Pesicu kapa dole

pre oko 1 mesec

preuzeo je reprezentaciju u teskom trenutku, nakon poraza od Italije na EP morao je pobeci u Nemacku da ga ne bi razapeli..( stavite se u njegovu kozu- koji je to stres ). Setite se vasih i nasih komentara..Cutao i radio. Osvojio Srebro sa kojim timom ? Osvojio bronzu.. pokorio Indijanapolis... Pesic Srbiji nista ne duguje.. Ako zeli ok, ako zeli da uziva u penziji, sve najbolje i pitati ga za savete... Kari, svi za jednoga, jedan za svi.. hvala ti...
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Ma stavi ti u njegovu kozu !! ;) ;) ;)
P

Pazi

pre oko 1 mesec

Najveći srpski košarkaški trener svih vremena! Legenda naša, ponos naš. Svi za jednog jedan za svi.
P

Prosto i jednostavno

pre oko 1 mesec

Igrači ga vole doživljavaju ga kao simpatičnog Deku, a on ima taj juznjački šarm i to zna da koristi.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Kada bi Žoc hteo.. Jedini dostojan naslednik Karija
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

U reprezentativnoj kosarci nema budzeta, neka hvala…

❤️❤️❤️

pre oko 1 mesec

Probao je, ne zna!
A

Alo alo

pre oko 1 mesec

Nisi ti dete gledao Obradovica 90 tih.Da jesi ne bi lupao.

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Da mu das onaj Americki tim pa mozda bi i osvojio nesto sa Srbima je poslednji put osvojio nesto taman kako je ovaj rekao 90ih godina
M

Marinjo1

pre oko 1 mesec

Obrukao na zoc i to na domacem terenu. Ni iz Spensa za Bg nismo stigli s njim
S

Svet nije počeo juče

pre oko 1 mesec

Za ovog sto kaze da ne zna Zoc 98 Prvak Sveta kao glavni trener i 97 Prvak Evrope kao glavni trener i bronza na EP 99, 96 srebro na Olimpijadi kao pomoćnik i 95 prvak Evrope kao pomoćnik.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Opušteno ljudi.... Ironija! Želimiru ne bi dao da čuva 3 nacrtane koze
R

Radun

pre oko 1 mesec

Koja je ovo legenda od selektora! Tek cemo ga cijeniti kad ga vise ne bude u srpskoj kosarci. Njegov CV govori svoje. Stari vuk. Hvala za sve KARI!
V

Vojsta

pre oko 1 mesec

Kariiiiiiiiii eeeeee
K

Kop

pre oko 1 mesec

Treba da ostane dok on hoce
J

JSO

pre oko 1 mesec

Potreban je Pesic,ali covek ima godine i u nekom trenutku ce morati da ode. Najkasnije posle OI u Los Andjelosu a sta posle? Neki ovde drve,kao imamo mi mladje,koje mladje a da imaju vrhunski kvalitet,dajte imena? Ja mislim da bi Itudis bio dobro resenje. Covek prica srpski,poznaje balkanski mentalitet i dobar je strucnjak. Da se ne lazemo,mi sem pokojnog Milojevica,nemamo vrhunski kadar trenera. Ja barem nijedno ime ne vidim.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Rajakovic, sasa obradovic treniraju koga treniraju, a sigurno ne bi bili tu da nisu vrhunski treneri. Alimpijevic se vec dokazao i on ce najkasnije sledece sezone voditi nekoga u el. Bozic se takodje cini da ce biti sjajan trener. Naravno, mora se spomenuti i sale zbog svega sto je vec uradio sa srbijom i kao igrac i kao selektor
B

Bjvzct

pre oko 1 mesec

Smorio si više, a tvoj sramni nick govori o tebi više nego komentari...Ali ako baš hoćeš Srbija ima Alimpijevića, Rajakovića, Srbija ima Sašu Đorđevića s kojim bi se moglo opet u budućnosti pokušati..Aman čoveče, udavi čitav dan, da se penzioniše čovek koji puca od snage!?Veći je problem, što do njega ne sedi niko i ne uči ova 2 ciklusa!
J

Jedan je Svetislav

pre oko 1 mesec

Ima više energije i volje sa svojih 75 godina od duplo mlađih ljudi i svaka mu čast.
J

JSO

pre oko 1 mesec

Alimpijevic,Sasa Obradovic,Rajakovic je trener u NBA i on bi bio jako lose resenje jer se tamo igra druga kosarka. Ako su vam ova prva dvojica kadar da zamene Pesica onda ste debili,a ovaj najveci sto vice da smaram. Jer je pre samo par meseci vikao da treba oterati Pesica a sad se pravi pametan. Ljudi bre,kakav Alimpijevic,Obradovic...da li ste bre normalni?!
a

abcde

pre oko 1 mesec

Cuj ovog,Bozic???? Majko sveta...
R

Radun

pre oko 1 mesec

Koja je ovo legenda od selektora. Zamislite tek kad ga nema vise koliko cemo ga cijeniti! Njegov CV govori svoje, tesko da moze bolje. Hvala ti za sve KARI.
D

Dr. Profesor

pre oko 1 mesec

Svetislav Pešić
V

Vasilis

pre oko 1 mesec

Jedini covek na planeti koji je mogao da stvori ovu hemiju. Duda je imao posebnu vrstu autoriteta, mnogo ostriji i direktniji u komunikaciji sa igracima. Sale je doneo neku specificnu energiju, energiju koju donese igracki idol (a Sale je to svima bio). Kari je tako lepo postavio sve, sklonio svaki pritisak sa igraca, dao im maksimalno poverenje i slobodu. Bogdan je prvi put kod njega osetio ulogu lidera, Aleksa sve ono sto mu je Zeljko uskratio (ljutite se grobari, ali to je istina), Guduric, Dobric, Milutinov, Vanja i pored veceg broja gresaka su iznova ulazili i popravljali se. Cak i Micic, koji izgleda nekako totalno odlutao, donese najvaznije poene za bronzu. Ovo se zove “tatko na kosarku”. A utakmica s Amerima je posebna prica, siguran sam da ce je mnogi treneri godinama izucavati.
0

000

pre oko 1 mesec

Bojim se šta će biti kada ode ovaj čovek.Malo je ovakvih trenera kao što je on.Taktiku ima u malom prstu ali što je je još važnije stvorio je vrhunsku atmosferu medju igračima
O

Oksi

pre oko 1 mesec

Ne, to je jedan izlapeo trener, senilan, trebao je u penziju pre 10 godina, oterao Teodosica, zbog njega ne zele da igraju Nedovic, Kalinic, zbog njega Jokic nece da se odazove, ne zove Luku Mitrovica, ne zove Smailagica i Jaramaza, mora da slusa Covica i da zove Plavsica i Davidovca. E to su komentari bili pre godinu dana pred i tokom Manile, kao i komentari pred ove OI. Imalo je tu jos sijaset nebuloza koje smo mogli svakodnevno da citamo. To je sramota srpskog drustva.
С

СРБИН007

pre oko 1 mesec

Ако капне нека пара од литијума,за злато на евру,можда и остане! Свакоме по милион или бар пола!
С

СРБИН007

pre oko 1 mesec

Оно је марко пешић,немац, немачки репрезентативац,шта нас брига шта он мисли
B

Becks

pre oko 1 mesec

Nije nas briga ni šta ti misliš, pa se ipak javljas.
A

Auslenda

pre oko 1 mesec

Covek imao vecu Minutazu od Plavsica i Davidovca. Sala na stranu, bez Starca nema udarca. Ocekujem pijanog Jokica da se penje na Balkon i Jagnjetinu ispod saca da se baca sa Balkona
С

СРБИН007

pre oko 1 mesec

Ти,"новинаре",треба да знаш,да се у нови Олимпијски циклус иде са потпуно новим планом и да је то циклус од 4 године! Неће кари да нас води у Лос Анђелес са 80 година! Ђорђевић,Обрадовић Саша, Алимпијевић,Џикић,Лукић, Чанак,Рајковић,Кокошков, можда и Владе Јовановић и Оливер Костић! А,не да кари, буде годину,две,а онда наврат нанос неко нови за ОИ!

❤️❤️❤️

pre oko 1 mesec

Slazem se za prvu polovinu poslednja trojica pa mozda i Canak po meni ipak ne...
ч

чести

pre oko 1 mesec

Кари, идолу мог детињства!!! Долазим у уторак да поздравим тебе и твоје јунаке на балкону!!!