Komentari na vest

Mladi kao predgrupa za seniore: Nema Topića, ali ima kvaliteta za medalju

Г

Гецо

pre oko 2 meseca

Чудно све за ову селекцију, никад није била гора ситуација. Топић повређен, оправдано не игра, све остало чудно. Најбољи центар Марковић не игра, зашто? Најбољи бек Бошњаковић не игра, зашто? Ђуришић најбоље крило који је завршио драфт сад игра неку бесмислену летњу лигу, зашто не игра у националном тиму? Не видим логику, са овом тројицом се напада нека медаља, без њих не. Нисам превише упућен, али све ово делује као да имамо Бога у кошарци Мишка, као што у фудбалу имамо Мађију, и они све кроје, другинсе ништа не питају. Не волем птз, чисто да се зна, волем што Мега прави младе играче, али дубља анализа српске кошарке је неопходна и петља да се поставе питања ако се се сме? Сме ли Моззарт да пита нека питања Мишка и Мађију?
А

АКИ

pre oko 2 meseca

Бошњаковић игра за јуниоре u18
K

Khal Drogo

pre oko 2 meseca

Наша репрезентација биће ослабљена јер недостају петорица најперспективнијих играча у годиштима 2004-5. Никола Топић и Никола Ђуришић имали су ибавеза према драфту и активнистима које су то пратиле. Нема ни изузетно перспективног Богољуба Марковића који је био на списку кандидата али није играо припремне мечеве и не знам да ли је у питању повреда или други разлози који су спријечили Богољуба. На списку кандидата су били Лазар Ђоковић и Филип Боровићанин, наши понајбољи играчи са свјетског првенства У-19 прошле године, но ни они нису играли припремне мечеве. Они се налазе на школовању у Америци, кроз сезону су имали маргиналну улогу у својим тимовима и тешко је рећи како иде њихов напредак и гдје су данас у односу на вршњаке који играју кошарку у Србији. Да су наши отишли пут Пољске у комплетном и понајбољем саставу, били би конкурентни за сам врх. Овако тешко је дати процјену шта би могли очекивати. Свјетски првак Шпанија, вицешампион Француска су страхивити јаки, као и бронзани са СП прошле годуине, Турска, те три репрезентације су фаворити. Селектору Чанку и српским кошаркашима пуно среће на ЕП.
A

Alan Brut

pre oko 2 meseca

Svi imaju korene osim Ognjena Stankovica, a on je dete Partizana.. Slučajno, zar ne?
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 2 meseca

Ne igraju ni Drezgić, Mikić, Dimitrijević, ali naravno da se Partizanova deca ne pominju. Slučajno??? Ne bih rekao. Dovidjenja i prijatno u Ćokijevom mulju.
А

АКИ

pre oko 2 meseca

Микић нема квалитет а Дрезгић и Димитријевић су на припремама са јуниорима u 18 селекција.
K

Ko vodi KSS, a ko FSS?

pre oko 2 meseca

Srećno gospodinu Čanku i ekipi. Biću zadovoljan ako od mlađih selekcija ovog leta U18 selekcija opet uzme zlato.
T

Tata Martino

pre oko 2 meseca

Sistem takmičenja na ovim Fiba prvenstvima ubedljivo najbesmisleniji, i najgluplji! Grupe po četiri reprezentacije, u drugi krug zamislite idu sve četiri!
N

NESTVARNO

pre oko 2 meseca

Ovaj sistem k'o da je smišljen u Top Listi Nadrealista.
M

Miškec 90

pre oko 2 meseca

Zašto Bogoljub Marković ne igra,povreda ili otkaz ?