Komentari na vest

Miško Ražnatović: Izlazak iz ABA samoubistvo, nikad nisam bio u svađi sa Partizanom

S

Sinatra

pre 27 minuta

Grcka liga nista nije jaca od ABAy lige , i oni imaju dva kluba koja dominiraju ostali su prosek. Nije Petrusev otisao u Olimpijakos da igra Grcku ligu vec Evroligu . Srbija je prevazisla ABA ligu i mi moramo da se ujedinimo i napravimo profesionalnu Srpsku ligu . Srpski timovi su sve bolji i bolji i nema potrebe da igramo sa Krkom , Splitom , Zadrom ....
M

Miriše na probleme u Ćokijevom raju

pre oko 1 sat

Miško sve više kontrira Ćokiju... Biće ovde svašta...
N

Nista

pre oko 1 sat

Ama bas nista nije iskontrirao "Cokiju". Preduslov da Pesic ostane jeste da se napravi plan za jaku srpsku ligu sa izlaskom u evropu. Ako Czv i KKp dobiju B licence onda aba liga nema smisla. 13 klubova u profesionalnoj ligi, mesto bonusa, odluka tj sprecavanje mladjih igraca da sa 11-12-13 godina idu u Acb ili italiju itd itd itd. To sto ste vi zadojeni mrznjom i sto ne vidite jasan plan KKS-a u ovom sastavu ili niste pricitali to je vase, ali vama ionako kreiraju misljenja ljudi koji su kao Ostoja dosli u kosarku pre par godina, koji u podkastima pricaju kako ne znaju i dalje svabpravila u kosarci. I to su sve cinjenice, od kojih vi okrecete glavu jer je lakse da se kaze za nekog da je lopov, ubica itd itd.
D

DarkoI

pre oko 2 sata

Radio za dobrobit igraca a Madar propao skroz. Od najboljeg mladog ograca do grejaca klupe. Pogurao sk ga Misko, bravo ali samo da uzme koji evric vise a ne minute..
m

mozda i jeste radio

pre oko 2 sata

sa tim da ti i ja ne znamo da li Madar vise voli pare od minuta, mozda on pod dobrim racuna lovu .. uzmi i to u obzir
p

pfc

pre oko 3 sata

odveo madara zbog njegove dobrobiti..e top si mu uradio tu dobrobit,svaka ti cast..bas inteligentan potez,ko i to da uzme tebe za menadzera.
c

cim sam

pre oko 3 sata

procitao da oboma nasim timovima daje veliku sansu da nastave takmicenje posle ligaskog dela stao sam. lik je sarlatan ili laze namerno da se dodvori. zvezda je jednom u 20 godina zalutala u top 8 a promil vece sanse ima partizan da se tu nadje.
1

11-11

pre oko 4 sata

Ne razumem zasto se potencira toliko Aba liga on prica da se Petrusev ne bi vratio on se vratio zbog Evrolige a ne zbog Aba lige,ako bi npr nasi klubovi imali prohodnost u Evroligu i Evrokup i Ligu sampiona iz nase lige ne vidim razlog da se ne istupi iz Aba lige,imamo sad 6 klubova u Aba plus Vojvodinu i Zlatibor koji su dosta stabilni klubovi sad Joker vrv bi i oni mogli da se pojacaju solidnim igracima vec su usli i u Aba 2 to je 9 i naslo bi se sigurno jos 3 kluba u Kls-u koji bi mogli ozbiljnije da se pojacaju i budu konkurentni i eto ti lige koja bi bila jedna od bolji u Evropi sigurno tako da sam svakako za to ako bi moglo da si izvede ovo za prohodnost u Evropu
D

DarkoSrbija

pre oko 3 sata

Slazem se..samo je za vecite glavni problem broj stranaca u ekipi..znaci kako god okrenes oni nemogu naci 8 vrhunskih domacih igraca koji ce igrati KSS i Evroligu a ako povecaju broj stranaca zbog njih to ce samo stetiti srpskim klincima..tako?

Dorcolac

pre oko 2 sata

Imas OKK imas Vrsac pa i Kragujevac koje su dobre ekipe. Ima tu i Metalac i ostalih koji bi se vrteli od prve do druge lige al bi imali dobru ligu. Ne vidim poentu Aba lige osim Dubaia i Cedevite i Buducnosti nema te ekipe koja je bolja od treceg tima Srbije. Aba liga gubljenje vremena
P

Pjer Karden

pre oko 4 sata

Da Petrušev se vratio zato što je bio privučen fiskulturnom dvoranom Leon Štukelj i oduvek mu je bio san da igra u metropoli kao što je Podgorica protiv Budućnosti,čoveku koji liči na mlađeg brata Tonija Soprana ne verujem ništa,njemu ne odgovara Srpska liga zato što gubi ekskluzivitet za mlade igrače,dobija konkurenciju,njegovi motivi su čisto poslovni i nikako sportski.Ne postoji ni jedan argument da CZ i PAR sede i dalje u toj mrtvoj ligi koja ne nudi ništa ni u finansijskom ni u takmičarskom pogledu.
s

spiritus movens

pre oko 4 sata

Misko gleda svoj privatni interes pre svega i iznad svega. Boza Maljkovic koji se klanja Kubertenu kao Isusu mi se ogadio kao covek. Pesic je za mene veci autoritet. ABA liga je zapostavljanje nasih kosarkaskih centara na ustrb hrvatskih, slovenackih, itd. Zasto da Srbija daje pare i odrzava njihove klubove kad imamo kapacitet za svoje prvenstvo.