Nikola Milutinov (©Star Sport)
Nikola Milutinov (©Star Sport)

Milutinov se vraća ekipnim treninzima, Vilijams Gos izbegao težu povredu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.10.24. | 19:43

Srpski reprezentativac bi na parketu mogao da bude za Bajern

Trećom uzastopnom pobedom košarkaši Olimpijakosa najavili su sedmicu u kojoj slede nova dva evroligaška meča, a posle ubedljivog izdanja nad Arisom Jorgos Barcokas u grčkoj javnosti bilo je dosta priče o zdravstvenom stanju unutar tima.

Tamošnji mediji preneli su reči Jorgosa Barcokasa o stanju Nikole Milutinova i Najdžela Vilijams Gosa. Dok je za Filipa Petruševa potvrđeno da je umor zbog virusa razlog zašto je meč sa Arisom odgledao na klupi, grčki stručnjak doneo je dve dobre vesti za navijače – Milutinov se uskoro vraća, dok je Vilijams Gos izbegao težu povredu.

Izabrane vesti

Ni jednog, ni drugog nije bilo u postavi za Aris, a kako je Barcokas rekao, srpski reprezentativac uskoro se vraća ekipnim treninzima. Prema informacijama sa juga Evrope, to bi trebalo da se dogodi u narednih sedam dana.

“Milutinovu je pvo potrebno da se vrati treninzima kako bi mogao da uđe u formu. Možda će biti spreman za petak, mada je realnije da to bude za meč u Minhenu“, poručio je Barcokas.

Gostovanje Bajernu zakazano je za 25. oktobar, a verovatno je da će pre toga u takmičarskom pogonu opet da bude Najdžel Vilijams Gos. On se povredio tokom susreta sa Žalgirisom, kasnije je obelodanjeno da je u pitanju problem sa zadnjom ložom, zbog čega je preskočio Aris.

“Jako je kratak bio period između dve utakmice (Žalgirisa i Aris pr. au) da bi se Najdžel vratio, a da ne rizikuje nešto ozbiljniju povredu“.

Pre Bajerna, Olimpijakos igra sa milanskom Olimpijom u Pireju (utorak, 20.15), dok u petak ide na noge Efesu.


tagovi

Nikola MilutinovNajdžel Vilijams GosJorgos BarcokasKK OlimpijakosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara