Filip Petrušev (©Star Sport)
Filip Petrušev (©Star Sport)

Melem za oči Zvezdinih navijača - nagoveštaj da je Petrušev završen: Napokon!

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.10.24. | 22:59

Srpski reprezentativac se seli na Mali Kalemegdan

Dva puta nije prolazilo, treća je ipak sreća! Tako bar nagoveštava poruka menadžera Miška Ražnatovića na društvenim mrežama koji je kratko, mnogima i vrlo jasno poručio samo: "Napokon"!

Ne bi trebalo da bude nikakve sumnje, Filip Petrušev se uskoro seli u Crvenu zvezdu i to je vest koju su navijači mesecima čekali. Ostaje samo da se dobije kompletna formula transfera, ali je gotovo sigurno da će to biti pozajmica do kraja sezone.

Podsetimo, zvezdaška javnost je Petruševa čekala još posle Olimpijskih igara, a pre početka sezone, ali tada se transfer nije dogodio jer je Olimpijakos ostao deficitaran sa centrima zbog povreda Mustafe Fala i Nikole Milutinova. Obojica su se u međuvremenu vratili u sastav, a Petrušev je bio čak sklonjen iz ekipe za utakmicu domaćeg prvenstva minulog vikenda zbog nezadovoljstva trenera Jorgosa Barcokasa njegovim zalaganjem u porazu od Efesa.

Crvena zvezda je bila prinuđena da reaguje hitno posle povrede Džoela Bolomboja u Podgorici. On je povredio koleno u beskontaktnoj igri, pretrpeo je hiperekstenziju kolena desne noge i prema prvim procenama van terena biće od četiri do šest nedelja.

Dolazak Petruševa ne bi trebalo da bude jedini posao Crvene zvezde, jer iako on može da pokrije poziciju centra, on nije tip igrača koji može da se nosi sa evroligaškim teškašima pod košem. Zvezdi je potrebna masa ili bar igrač sličnih kvaliteta Bolombojevim, tako da čak i nije isključeno da bi branilac jadranske titule mogao da dovede i centra u narednim danima. Srpski reprezentativac biće pojačanje na poziciji 'četiri' koja je od početka sezone deficitarna i za koju je bio planiran upravo on, zajedno sa Majkom Daumom.

Crvena zvezda narednu utakmicu igra u četvrtak od 20.45 protiv Reala u Madridu.



tagovi

Filip PetruševKK Crvena zvezdaEvroligaKK OlimpijakosKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Ostale vesti


Najviše komentara