Komentari na vest

Marko Simonović: Ako budemo ostali verni našem sistemu, Australija nema šanse

J

Jtd

pre oko 1 mesec

Nas sistem kao prvo vise uopste ne postoji, kao drugo i ono sto je nekad bilo odavno je prevazidjeno, i kao trece tuzno je to sto ti kao "trener" to ne vidis. I evo zavrsena je utakmica, ako mozete da ga pozovete opet i nek strucnjak objasni na koji smo mi to sistem ovo dobili?!?
m

mare kralj

pre oko 1 mesec

simonović!!!
B

Bambi Majstorović

pre oko 1 mesec

Jeste . Srbija osvaja ZLATO ! Padaju svi redom , kakva australija , kavi raspali ameri ... IMAMO NAJBOLJI TIM NA SVETU.
G

Gudura

pre oko 1 mesec

Ja ne znam kad je Guduric poslednji put odigrao dobar mec protiv boljih ekipa. Po moeni, poslednji put je odigrao dobro protiv Poljske, al oni su nizi nivo..
M

Modiboina

pre oko 1 mesec

A što tako negativni komentari prema našim igračima? Je l' bi ti umeo bolje? Ako umeš izađi javno i jasno i glasno reci da si bolji. To je to što imamo od igrača, svi su se odazvali i trude se za Srbiju, svoje vreme i svoju snagu poklanjaju Srbiji. Neko nekad bolje odigra, nekad neko lošije, neko je bolji, neko igra kako ume... Malo poštovanja prema tim ljudima.
B

Bandalowski

pre oko 1 mesec

Covek ima drugaciju ulogu u ovoj ekipi, nesebicno je prihvatio to i radi odlican posao u odbrani kako bi napadacki bolji igraci mogli da poentiraju. Protiv Juznog Sudana smo upravo zbog njegove odbrane nad Karlikom uspeli da se odlepimo i mirno privedemo utakmicu kraju.
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Kao grobar, mada to nebi trebalo da ima veze, ali ovdje na žalost ima, ne mogu se načuditi da je u ekipi Davidovac, a ne Mitrović, koji nije bio ni u široj opciji, ili mi je možda promakla njegova eventualna povreda za koju ne znam.
g

gagde

pre oko 1 mesec

Мислиш на деду Давидовца који вас је пре два месеца вратио на фабричка подешавања и отерао цео тим кк камеруна
@

@Smislov

pre oko 1 mesec

Nece da igra Mitrovic.
p

pley

pre oko 1 mesec

nista od medalje svakako i da se pobedi australija gubimo od amerike u polufinalu a za bronzu mi ne znamo da igramo odavno
s

someone

pre oko 1 mesec

ovaj komentar je definicija pesimizma…apsolutno nema veze sa kosarkom vec sa tvoj@m licnom nestabilnoscu…
B

Bok

pre oko 1 mesec

Ako se Jokiću i Bogdanu ne priključi još neko sa bar 15 poena, kao i ostali sa malim brojem izgubljenih lopti i dobrom odabranom, mislim da ćemo imati problema.
K

Karuso

pre oko 1 mesec

Nemoj samo Bogdan da siluje loptu i sve će biti kako treba...
P

Paa

pre oko 1 mesec

Nije problem toliko napad. Mi u skoro svakoj ubacimo po sto poena. Problem je dosta loša odbrana a nju kako treba igraju damo Gudura i Deda.