Komentari na vest

Makabi osmo pojačanje plaća 1.000.000 dolara, Vembanjama stiže kod Kolea, Vezenkov bi mogao u NBA

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Gosthjk ! Mi jesmo zemlja gde mozes da muckas Ali nije ti Ovo Tanzanija pa da igras ili budes trener bez ugovora ili da krijes cifre sa takvo poslovanje nebi mogo da igras ni FIBA Eurocup a kamoli Eurocupa ili euroligu izbacili bi Nas na 10 godina momentalno Kako Nas cela evropa mrzi ili se ne razumes ili SI toliko naivan da mislis da moze to Tako.
N

Neverovatno je...

pre gotovo 2 godine

...da je Baldvin jeftiniji od Pantera, a u rangu sa Ledenom i malo skuplji od Kuruca...ala su se partizani razbacivali novcem...
d

dragi gost

pre gotovo 2 godine

covece ko je ovde lud,dva najplacenija igraca makabija imaju po milion dolara a ugnjetavani drzavni projekat vec ima dva igraca iznad te cifre...jedva cekam racun za ovu ludu zurku

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Ne pisite gluposti vise nego udjite na sajt Euroshop basket I Pogledaj te cifre za svakog igraca iz klubove Eurolige Panter 650k Ledeji 550k.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Bojane sine, nemoj da si naivan. Pa za Pantera se odavno zna da je placen milion i po godisnje. Isto tako se zna da se u Partizanu igraci i treneri isplacuju na crno, vas trener sam rekao da nema ugovor. Tako da, mani se tih stelovanih podataka iz Ostojine kuhinje, ukljuci mozak. Jer sigurno Panter i Ledej ne bi dosli u Partizan da igraju EC kad su sa Olimpijom mogli da igraju EL za vece pare. Cak su i ovi iz Olimpije rekli da su im dali odlicnu ponudu, ali da nisu mogli da ispaririaju ponudi Partizana. Druga stvar, kod vad je Parahovski koji je igrao 5 minuta na svakoj petoj utakmici inao platu 650k. Sta mislis, koliku platu imaju zapravo nosioci igre? Istu toliku? Da ponovim - nemoj da si naivan.
d

dragi gost

pre gotovo 2 godine

prvo eurohoops je i objavio da je plata panteru 1.5 a ledeju 1.2...ali ako njima ne verujes,da li verujes zdravoj pameti,panter je po tebi otisao iz armanija gde je primao 900 k u partizan da bi igrao ek za 650 k...jel to tebi realno momcino?
k

kme

pre gotovo 2 godine

sve domaci igraci, svaka im cast