Komentari na vest

Majk Daum u koži Majka Tobija

I

Igokea since 2007

pre 13 minuta

Солидан је Даум, чини се.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 sat

Majk Daum je prosle sezone odigrao 11 utakmica u evroligi uz prosek od 9,4 poena po mecu za 19 min,sto je jako dobra statistika.
r

rajaram

pre oko 1 sat

ajde da razumijem navijace partizana, njihovo je da kritikuju nece da nas vole, ali cemu stvaranje negativne atmosfere poslije jedne ili dvije utakmice, forma sigurno nije tempirana za septembar mjesec..imao ozbiljan iskusan tim, ne vjerujem da ce se obrukati, posebno Teo, nedovic, kalina, bolomboj jago..i ostli, za Dauma podrska, i pola ovakvog ucinka uz odbranu dobru, od njega je dosta..
M

Mare888

pre oko 2 sata

Pravi se tenzija nepotrebna, prvo pobedili smo 19 razlike, pa koliko koseva razlike bi vas zadovoljilo, 50? Druga utakmica u sezoni, kuknjava na sve strane, ja ne mogu da verujem. Pa najbolje da je Mornar dosao i skinuo gace 100-0?
M

Maestro

pre oko 2 sata

Odlican igrac za Aba ligu,dobar i za Euroligu ali kao back-up cetvorka da igra 10-15 min,mislim da nema kvalitet da bude startna cetvorka i da pravi razliku u kontinuitetu i to je Zvezdin najveci problem i prosle i ove sezone,sto ima premalo nosioca igre koji mogu u kontinuitetu da prave razliku!
D

DarkoSrbija

pre oko 2 sata

Kad je ekipa bila selektirana svi ste je dizali u nebesa,a sad posle dve odigrane utakmice ekipa je lose selektirana🤣🤣🤣znate samo da sr.. te po komentarima i nista vise
S

Sofronije III

pre oko 3 sata

Kao i uvek medijski sponzor suparničkog kluba piše hvalospeve o igračima svog mezimčeta, a sumnja u kvalitete igrača osvajača triple krune. Neka, neka, videćemo u junu.
P

Poredjenje

pre oko 3 sata

Buducnost je dobila Mornar u Baru 45 kosa a posle tri dan od Besiktasa izgubila katastrofalno u EK. Nece Zvezda da pobedjuje ove sa 55 razlike i da rizikuje povrede i umor. Ipak je EL i metlanje instalacije i kup u nisu prioritet
N

Nanas

pre oko 3 sata

O kakvim godinama igraca pricate ??? Ubaci Tegeltija, Zeks i da ekipa tu mantru,i zalosno je da se mnogi zvezdasi pecaju na tu foru, cuj matora ekipa ?!?!? Pa Real je pre 16 meseci sa bekovskom linijom prosek 36 god uzeo Evroligu !!??? Sta hocete, sa decom da igramo,tada bi kukali kako treba iskustvo ?!?!? Polako samo, na sta bi licilo da su sad svi u top formi, ovi sto su sad u top formi,sto slave osvajanje Sicilije i razbijanje Borca,opet ce u maju,junu da nas sve ubedjuju da je 11 mesto vaznije nego 3 trofeja, i vaznije od 8:0...,u pamet se zvezdasi,i ne nasedajte na gluposti...
M

Ma

pre oko 3 sata

Dobro to, nego deste sinoc da bodrite vase šampione🤣🤣🤣
b

beboni

pre oko 3 sata

Nemoj gledati brate te komentare, to su ovi prekoputa sto se predstavljaju kao zvezdasi.
R

Realno samo

pre oko 3 sata

Zato ti nasedas na price o ekonomskom tigru i plati od 1000€ a jedes pastetu i 2 jajeta. Ta tri trofeja finansijski vrede manje nego 11o mesto. Za dve godine imate 15 pobeda manje u EL. Zasto? Pa jer nije Evropa Srbija-Kolumbija.
1

149

pre oko 3 sata

Porediš vas sa Realom?! Auu druže izmeri temperaturu.
N

Nanas

pre oko 2 sata

@149, ako vidis da sam zvezdu poredio sa realom,onda ....?!?!?! Ali dobro,o temp,necemo,dozvoljeno je svakome da pise,pa i davredja,iako ni da procita komentar ne ume,moj druze nepismeni, procitaj vise puta,ako ti je malo jednom,a ovome sto spominje pastete,salame,parizere i uporedjuje svoju zemlju sa Kolumbijom,i pustaju mu komentar,samo cu mu reci,da ti na koje ti aludiras,su ti obezbedili taj budzet ,najtrofejnijeg trenera,sve te igrace itd,ali tada ne spominjes i ne gadis se tih para,zar ne ??? Sta li bese licemerstvo ???
T

Tomy

pre oko 3 sata

Daum je drugačiji igrač od Tobya i daće veći doprinos ekipi. Sad, koliki će to doprinos biti, pitanje je sad, jer Zvezda uvodne utakmice igra malokrvno. A Daum nije štof da bude neki vodeći igrač tima. Očigledno igrači Zvezde nisu u formi i ne igraju odbranu ali se nadam da će im se povećati doza adrenalina kada počne Evroliga. I tu će se tek videti koliko Daum vredi ili ne vredi.
p

potpuno se slažem s tobom

pre oko 3 sata

ovaj momak piše kako uživa u svakom trenutku, a po meni nije on hipik ili neko "dete cveća" da bude u nirvani. Njegovo je da izađe i pogine za Zvezdu, pa kad to uradi, da uživa što je poginuo časno i davši sve od sebe, i tako svako treće veče. Pa nije bitno da li je pobeda ili poraz, već je bitan odnos. Gedraitis će se pošibati sa svakim i uvek, Lazić i Dobrić takođe, Kalina možda ne uvek, ali kad treba biće tu. I tu je kraj!!!! Teo je genije, nije njegovo da se šiba, on dva puta udari pa ga izbace jer udari da se vidi iz aviona, Nedović neće gristi odbranu, oba pleja ako ne dave loptu su beskorisni, a pogotovo u agresivnoj igri na loptu u odbrani, onaj Kenan ili kako se zove samo gleda frizuru i svoju statistiku. Davidovac, Mitrović i Bolomboj će dati svoj doprinos, ali ne mogu oni i braniti pik i skakati u odbrani i pokrivati rupe. Plavšić? Nedorečen. I sve je ovo priča samo o odbrani, jer ako je Larić reper, u ovoj ekipi sem Dobrića i Gedraitisa nisu ono što nama treba - a trebaju nam rudari i ratnici, a ne ljubitelji prirode, umetnici ili filozofi. Kaže grk da ne dramimo puno, dobro nevćemo da dramimo, ali hoćemo da vidimo tu želju za pobedom, a ne činjenicu da smo živi i da će i sutra biti divan dan.
D

Djape45║

pre oko 3 sata

Ni od jednog ni od drugog se nije nista specijalno ocekivalo, i jedan i drugi su bili epizodni igraci u evroligi. Tobijev problem je sto je on u minus otisao sa svojim igrama. Od Dauma se ocekuje da radi isto sto u Efesu, da suta i pogadja. U Efesu u evroligi je imao 76% za 2, 41% za 3 i 100% bacanja. Nek bude bar priblizno tome i niko se nece zaliti.
F

Fakat

pre oko 3 sata

Da se ne lazemo mnogo, tu se odmah vidi na pocetku sezone kuda ce ona da ode, kod Zvezde je vec krenula u stranputicu....
I

Ivan2

pre oko 4 sata

Ovoga sam se plasio pri selekciji tima. Ispade da su svi koji su otisli bolji od ovih sto su dosli. Svi deluju makokrvno, tromo, vuku se po terenu, zalosno gledati...
S

SJG

pre oko 4 sata

Pustite coveka i uporedjivati kosarkase je glupo. I pre dam napisao i ponavljam da narod ovekuje od svakog igraca a strancs pogotovo da da minimum 20 poena i 7 skokova plus 5 asistencija. Puta 12 igraca. Znaci 240 poena po tekmi. E tu ima jedan problem ne igra se kosarka 120 minuta vec 40min i svaki igra max 25 min.
m

malo matematike

pre oko 2 sata

1. svaka utakmica traje (u pravilu) 40 minuta; 2. svaka ekipa (u teoriji) ima 20 minuta loptu; 3. svaki igrač (u teoriji, ako ih igra 10) ima 2 (DVA) min loptu; 4. preostalih 18 minuta napada svaki igrač MORA da "trči, skače, pravi blokove) da bi tim igrao!!! 5. svih 20 minuta kada lopta nije u našem posedu SVAKI igrač mora da gine u odbrani!!!! (ako ih igra 10, onda je to 2 (DVA) minuta da se pokida!!! 6. a ako Jago davi svaki napad 20 sekundi, onda je neko JAKO zakinut za tu loptu u napadu, tako da sa njim svaka matematika pada u vodu!!! 7. kako ko voli, ja volim brzi protok lopte i dosta skokova i šuteva; 8. i najvažniji matrmatički zakon košarkaške odbrane - ako ja odrbanim 10 napada zaredom, pa imam sledećih 10 napada i 20% samo šut u tih 10 napada, vodiću sa 4 poena razlike!!! i to je osnovni zakon košarke, iz dobre odbrane ide kvalitetn i brz napad, a ako ide pozicioni iz dobre odbrane ide sigurnost šuta - jer mogu da promašim, odbranićemo i sledeći njihov napad!!!! Trenutno Zvezda ovo NEMA, nema odbranu, pa nema ni sigurnost na šutu, kad bude odbrane biće i koševa. A i ne mora, Boža Maljković je sa Limožom u finalu Kupa Koraća sveo Real Madrid na 38 poena za celu utakmicu!!!! Pa su onda promenili pravila i počeli malo da štite napadače. Ali odbrana je zakon!!!
J

Jupiter

pre oko 4 sata

Zasto se Dobricu daje tako mala minutaza , hoce neko da me ubedi da protiv Curr-a , Bookera moze a protiv igraca Mornara ne moze ?!
h

hahahahahah

pre oko 4 sata

Opet mocart brilijira sa naslovima Dauma uporedjuju sa Tobijem a sa druge strane pricaju da li je ntilikina sa 10 godina hteo u partizan
z

zar je bitno

pre oko 4 sata

kako zlonameran komentar... i vi sa ovakvim naslovima podsecate na Partizanov Vesnik a novinar koji je pisao tekst podseca na Tegeltiju.
K

Kako nisi primetio

pre oko 3 sata

pa tegeltija je njegov idol
s

sta reci

pre oko 4 sata

dovedemo prosek od igraca ,rezerviste i onda otlud takvi rezultati
L

Lokki

pre oko 1 sat

Pa nismo državni projekat, da imamo budžet od preko 20 miliona i dovodimo NBA igrače.
p

pitanje

pre oko 4 sata

Kako to Daum ne moze da igra u Parizu zbog pasosa kakva je to sprdnja?
m

ma...

pre oko 4 sata

Videlo se po licima u dubaiju, briga ih da li ce izgubiti ili ne. Nedovic pogotovo
M

Mauro

pre oko 4 sata

Samo što svako iole normalan ne očekuje od Dauma, koliko od Tobija.
Đ

Đukin fan

pre oko 4 sata

Zvezda ima ipak nešto bolji sastav ove godine,doduše i stariji po godinama sa sugurno manjom voljom da treniraju i budu i fizički spremni za tešku sezonu!!!Ovaj Daum je bolji od Tobija sigurno ali ne igraju istu poziciju !!!Moze da bude od koristi s klupe kao i Gidra,ali ako Kenan,Kodi,Kalinić,Dobric i Jago ne budu igrali ništa ko ove prve dve utakmice u ligi nema spasa!!!Odbrana pogotovo!!! Ni pokušaj nisu napravili bas bruka
k

kokosanel

pre oko 4 sata

Bogme i Kenan neodoljivo podseća na Nejpira.
M

Maxim

pre oko 4 sata

Podseca, mada nisu ista pozicija. Mene vise brine CMM. Izglrda da smo tanki i na poziciji 1, ne samo na 4.
H

Hulio

pre oko 4 sata

Brate problem su minuti ..vidiš da niko ne igra duze od 20 min ..taman se zagreje pa napolje .meni se takva košarka ne svidja ,Nedovic izjavio da je trebao obuti rukometne patike,eto problema u najavi...
L

Lokki

pre 44 minute

Po visini podseća, ali ima drugačiju frizuru.