Komentari na vest

Ludnica u Izmiru: Juniori Srbije umalo prokockali 10 razlike, na kraju overili bronzu sa penala

s

soichiro

pre oko 2 godine

gledam ovi juniori izgledaju kao seniori...fizicki ce nestati u seniorskoj konkurenciji jer vec par godina igraju na fizicku dominaciju...sut od 30 odsto da ne pominjem to je na nivou nosecih pionira...najbolji i graci stare jugoslavije su uvek imali sut i nisu imali fizikalije pa su morali da igraju vise kolektivno...negativna selekcija u mladjim kategorijama dovodi do deficita igraca u seniorskoj reprezentaciji...razlog...dok su klinci trenirali za dzabe samo vredni i telentovani su prolazili bez obzira na fiziku jer to se nadoknadi...sada nam decu treniraju privatni klubovi, otimaju pare roditeljima a da bi opravdali to forsiraju fiziku kao dominantnu....tafizika iz mladjih kategorija se istopi do seniora a talenat biva odbacen jer u pionirima i kadetima ne donosi rezultat...svi gledaju u nba a ne razumeju da oni imaju suludo veliku bazu fizicki dominantnih igraca koje ni ne mozemo imati...
X

X

pre oko 2 godine

Bravo momci !!! 🥉

Nestasko

pre oko 2 godine

Браво клинци све честитке... Само тако.. пред вама је будућност ..бронза 😍🤩🥉😃😘🏀 мало ли је !!!
J

Jt

pre oko 2 godine

Po kvalitetu timova najgora utakmica za trece mesto u poslednjih xy godina i moguce da nam je osvajanje ove medalje neka medvedja usluga da se malo prikrije nerad, neznanje i selekcija koja je tuzna i jadna. Verovatno bi bolje za kosarku u sr bilo da je nismo osvojili mada ni tad nisam siguran da bi se neko zabrinuo
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ma idi strucnjace, objasni im ti kako se vodi savez...svoj zivot nisi organizovao, a ne neku organizaciju.
K

Koordinator

pre oko 2 godine

Pamti si osvojena medalja što je negde i najvažnije. Kostur tima čine igrači iz Borca,Zvezde,Mege i Dinamika. Svoju mentalnu i igračku osobinu preneli su i u reprezentativni dres te ne čude razna "divljanja" i šut za tri poena 36/12,dva 32/12 i sl.bacanja 19/10. Selektoru Djokiću je KSS najboja tezga od kada je trener,i eto svake pete godine nešto i uradi. Onoliku svitu oko i na klupi nema Kari. Dobra i njima apanaža od KSS. Sve u svemu,bronza je uspeh,ali u ovoj generaciji nema budućnosti naše seniorske reprezentacije.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Bilo je u novijoj našoj košarkaškoj istoriji zlatnih medalja i zlatnih dečaka kojima je predviđanja blistava karijera i klupska i reprezentativna.A neki su se ugasili čim su prešli u seniore,na žalost.Tako da ništa sigurno nije,možda neko od ove dece i uspe u daljoj karijeri.
N

Nesporno

pre oko 2 godine

Apsolutno se slažem sa komentarom. Zlatni 2015.sa Evropskog prvenstva U20 u Italiji kada smo dobili Španiju . Trojice koji su sada seniorski reprezentativci u današnjim nema "štofa". Sastav:Rebić,Zagorac, GUDURIĆ,Rakićević, Apić,Babović,JARAMAZ,DAVIDOVAC,Bursać,Kaplanović,Šalić, Tejić.
S

Srboljub

pre oko 2 godine

prva petorka prvenstva bila Rebić Guduric Davidovac tejic apic
P

Pavlee

pre oko 2 godine

BRAVO dečaci. Dokazali ste da je naša Srbija jedna od najboljih košarkaških država na svetu. Hvala vam. Želim vam svima veoma uspešne kariere. Vrh ste!!!
s

sub

pre oko 2 godine

Bez tri veoma bitna igraca trece mesto, nije lose.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Plasim se da nam je septembar poslednja prilika da uzmemo zlato na nekom takmicenju. Posle toga ce biti problema. Na SP je pitanje da li cemo se kvalificirati, verovatno ne.
G

Gost3ek

pre oko 2 godine

"kvalificirati" :)
J

Junker

pre oko 2 godine

A brat “Izdaja” vecito nezadovoljan i uvek predvidja nesto lose…
G

Gost420

pre oko 2 godine

Pozdrav сусједу