Lorenzo dobro prošao, van terena samo nedelju dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.19. | 18:02

Košarkaš Crvene zvezde bez otoka i preloma

Zaleđenih pogleda posmatrali su navijači Crvene zvezde sinoć završetak poslednje četvrtine protiv Baskonije. Lorenzo Braun je nakon jednog duela pao i bolne grimase napustio teren. Nakon utakmice, trener Dragan Šakota nije želeo ništa da prognozira vezano za povredu američkog košarkaša, ali danas je iz kluba stigla potvrda da je Braun dobro prošao.

Amerikanac nije zadobio nikakav prelom, niti ima bilo kakvih otoka, pa se pretpostavlja da će pauzirati svega sedam dana. To znači da će sigurno propustiti duele protiv Zadra i CSKA iz Moskve, dok je još uvek pod znakom pitanja susret sa Olimpijakosom, koji je po rasporedu planiran za naredni četvrtak u Beogradu.

Izabrane vesti

Lorenzo je na sinoćnjem susretu protiv Baskonije do povrede bio najefikasniji u svojoj ekipi, pošto je do tog momenta ubacio 20 poena, a uz to upisao četiri skoka i pet asistencija.

Zvezdin košarkaš se do sada pokazao kao odlično pojačanje, pošto je do sada u Evroligi ubacivao u proseku 12,3 poena, pritom beležeći po 3,5 uhvaćenih lopti i 4,2 asistencije. Crveno-beli tako mogu da odahnu, pošto na usluge Lorenza Brauna neće morati dugo da čekaju.

Foto: MN Press

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara