Komentari na vest

Lesorov filmski put: Od promašenog zicera u Zvezdi, preko Željkovog Partizana do krova Evrope

M

Metlav6 puta

pre 2 meseca

Samo da podsetim neke ljude ako su zaboravili, on je dosao u klub iz laktasa sa titulom Najboljeg centra i osvajaca Evrokupa,mislim da je cak bio i MVP funala tako nesto, a sad nakon osvajanja idu odmah price "zeljko ga stvorio i napravio" davao mu knjige da cita i slicno haha...smesni ste!
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Istina je da je Lesor gde god je igrao pocev od CZ pa nadalje, bio sirovina..Tacno je i to da je kod Zeljka promenio stil i svoju agresivnost delom zamenio vestinom u sacekivanju igraca pa tek onda suta.. Na taj nacin je postizao poene, imao slobodna bacanja, i smanjio svoje licne kontrolom kretanja i skoka..Laku noc.
U

U igokeu...

pre 2 meseca

...DOSAO KAO NAJBOLJI CENTAR I OSVAJAC EK,A ONI SAD PRICAJU KAKO GA "ZELJKO STVORIO" 🤣
B

Bajke

pre 2 meseca

Kolko lazi,nije hteo partizan zato sto je cekao zvezdu i Sam je rekao u srbiji bi samo za zvezdu igrao.a finale je prelomio mitoglu kad je lesor izasao sa izvlacenjem tavaresa.
I

Ivan ,..

pre 2 meseca

Zvezda je imala pare za Lesora koji je bio na pocetku karijere, i Pantera koji je bio na dnu kada je dosao u Zvezdu da ozivljava karijeru. Oni dovode Lesora i Pantera na vrhuncu karijere za maksimalne ugovore.
O

Obilić

pre 2 meseca

Smešan kao bioskop, Šanli je izmislio košarku za ovog cirkuzanta... O ozbiljnim centrima da ne komentarišemo
I

Iskreno

pre 2 meseca

Auuuu braco al znojite vise s tim Lesorom i Papapetruom, pogotovu Lesorom! Svaka cast, momak odigrao vrhunski sezonu i to je krunisao titulom, ali ljudi preteraste ceo dan s vestima o njemu, kao da je on toliko bitan za nas sport! Igrso u Zvezdi, Partizanu sad je u Pao i to je to! Da je voleo toliko nas, on bi ostao kod nas da igra, a covek normalno otisao za lovom i vi celi dan pisete o njemu, nema svrhe!
G

Gostina

pre 2 meseca

Hocete li malo da pisete i o malom Jovicu u Majamiju,Jokicu itd? Brate ubiste sa lesorom..sta je on toliko bitan? Igrao kod nas u obe ekipe i to je to. Nije nas igrac i smanjite dozivljaj.

Gost17

pre 2 meseca

"Pišite o Jokicu" i "Šta pišete o Lesoru, nije nas igrač" - ne idu baš zajedno u istu rečenicu. Ti skontaj zašto.
D

Djibouti

pre 2 meseca

Zvezdino dete Matijas bravo!:))
n

nick 123

pre 2 meseca

drago mi je što je pao uzeo titulu ,najviše zbog grobara....da i oni imaju barem jedan trofej ove sezone. govorim o svim sportovima naravno
D

Dragooo

pre 2 meseca

Ja ne znam sta je sa vama novinarima. Pratite i pisete tamo o nelom bivsem ogracu Partizana..ima toliko nasih igraca o kojim mozete pisati. Sta je on poseban. Bio tu odradio ugovor i cao. Prvo se ne zna ponasati i biti gospodin a vi ga dizete u nebesa
P

Premudri

pre 2 meseca

Ne,pisaće o tebi...
b

bandit

pre 2 meseca

Tog istog sferopulosa će te oterati posle 5 utakmica u evro ligi ako budete igrali a što se lesora tiče odigrao i više nego dobro protiv tavaresa i poarjea inače zaslužena titula panataneikosa taman je vrhunski trener koji je za manje od godinu dana odlično uklopio ekipu
m

maćeha

pre 2 meseca

ajde videćemo ko će koga pre oterari
B

Bzv

pre 2 meseca

Sudjenje je bilo kriminal i to se bas oslikava u tome sto lesor koji je cuvao tavaresa i porijera imao 4u tek u 4/4 koliko god da je dobar to nije bilo moguce sinoc. Slika sudjenja se vidi kada ljulj ide na prodor i ne svira se jasan kontakt sleds scena ide kontakt u prvoj sekundi ljulja odmah faul. Smesna liga sa smesnim sudijama
j

jbg

pre 2 meseca

Tavareš i Porije su u prve 3/4 dobili tri ili četiri lopte pod košem Panate. Toliko o taktici vrhunskog trenera Matea. Suđenje je samo izgovor za igrače Reala koji nisu mogli obruč da pogode
M

Moćan

pre 2 meseca

Kala lik i IGračina. Najbolji centar evrope i velika tačka. Vole ga crno beli on njih još više. Zasluženo, veliki respekt
G

Gost6666

pre 2 meseca

Osvojio 1. euroligu u 28. godini... Hvalospevi, mitovi i legende o njemu kao da je MVP sa 15...
O

Ognjeeeen

pre 2 meseca

Koliko ti imas godina?Sta si do sad uradio u zivotu?Lako je kuckati komentare bez smisla…
G

Gost6666

pre 2 meseca

Jao ovakve komentare kad vidim... Pa evo ja sam uradio sve sto sam zacrtao i zamislio i srećan sam čovek. To ne znači da nema još takvih ali se ne lozim da sam nesto spektakularan... Isto je i sa Lesorom, ko je sve osvajao euroligu i ni po čemu nije poseban. A ti bi mogao da shvatiš poentu komentar, malo samo da mucnes. Ovde ipak nema alata da crtam.
A

Athens

pre 2 meseca

Sta znaci preko Zeljkovog Partizana? Koji je to Partizan? Onaj sto je osvojio jednu Aba ligu za 3 godine? Sferopulos vise uradio za 4 meseca nego ovaj za 36 meseci. 6 u nizu. A sto se Lesora tice, svaka cast. Ataman mu ugradio sampionski instikt.

Mf

pre 2 meseca

Zeljko je za jednu sezonu u Evroligi sa Partizanom uradio vise nego svi Zvezdini treneri za 10 ukljucujuci i Sferopulosa a Lesor je bio jedan od kljucnih igraca centar za koga pre Partizana nije bilo mesta da se zadrzi u Evroligi.
z

za mf

pre 2 meseca

zato je svaki trener Zvezde ga natamburao u svakom takmicenju. od trenera Zvezde jedino ima pozitivan skor sa Vujosevicem. Toliko o Zelimiru

Mf

pre 2 meseca

Nije bas tako u Evroligi imao po 1-1 skor u obe sezone a protiv Ivanovica mislim da ima pobedu vise u Aba ligi prosle sezone i svakako titulu to sve je manje bitno od sustine da je ovaj igrac o kome se pise nosilac uspeha Partizana koji su za Zvezdu sve njene igrace bili nedostizni.
C

Cccc

pre 2 meseca

Ne znam da li mu je neko zamerio na ne realizovanom 100% nom ziceru Morači ja nisam, to se događa i iskusnijim od tadašnjeg Lesora ali ja zameram Covicu što ga nije ponovo vratio i pre i posle Makabija. Onda je otišao Zagrebcanima gde su ga nakljukali mržnjom i sad je postao za nas jedna od naJOMRŽeniji ličnosti. Inače odličan centar jak kao stena gde smo videli sinoć kako je razgrto Realove gorostas npr toliko hvaljenog Tavaresa koji se nije video.
!

!!!

pre 2 meseca

Taj tavares je cele godine prosek, neko je tebe lagao!
n

nema love kao kod stoke

pre 2 meseca

Pa nudio mu je realnu cenu od 350 000e ali onda mu naprdnjaci preko puta dali MILION po sezoni i naravno da je prihvatio to..Jbg ne moze se sa drzavnim projektom No1 takmiciti sa lovom..Moze samo sa znanjem i srcem i jedino tako smo ih i poMETLAli gde god smo ih videli..

Ma vazi

pre 2 meseca

Jel znate vi da je Real nudio i Kampacu 150 hiljada ali ga uze Zvezda za 3 miliona pa je zato trpela posledice nije mogao da igra EL,svasta sa vama.
A

Aksel

pre 2 meseca

Posle finala podsetio me na Nedu Arneric u filmu Tri karte za Holivud kad joj se njen italijan vrati a ona kroz suze ospe paljbu po svima.
C

Cinjenica

pre 2 meseca

zvezda mu je dala sansu kada je bio niko, u jsd je dosao kada je bio mvp evrokupa i makabija
@

@ssss

pre 2 meseca

Jeste bio je MVP Makabija pa su mu zato dali šut kartu!
j

jbg

pre 2 meseca

MVP Makabija sa kratkoročnim ugovorom?!? Ovde neki pišu komentare samo da bi pokazali da imaju internet.
b

bljuc

pre 2 meseca

dnevna doza lesora 5x vesti na dan, dosadni ste vise nije on odlucio utakmicu
C

Camil

pre 2 meseca

Tacno tako cime je ovaj lik zasluzio toliko medijske paznje kod nas,dobar igrac,los covek,nebitan u svakom smislu trenutno!