Komentari na vest

Lakić se oprostio od Zadra, spreman za početak priprema u Partizanu

j

joj Trifu

pre oko 1 mesec

i na slici kad vidim pozli mi.. Koliko dugo je parazitirao u partizanu, zeznuo i Zagorca za duplo. Sigurno vaga ponude, Barsa, Efes. e boze dragi ko je njega potpisao
d

dzoi

pre oko 1 mesec

Igokea2 nikad skuplja ,potrosile se Rio tinto pare
L

LK 1962

pre oko 1 mesec

Sad prelazimo na KOSOVSKE
g

gist2

pre oko 1 mesec

Zna se kome je rio tinto sponzor i kom gazdi se ne skandira
F

Fru

pre oko 1 mesec

Prestanite vise sa RioTinto novcem. Kada ne znate da normalno komentarisite boje vam je da nista i napisete.
D

Detektiv

pre oko 1 mesec

Kako ga snima Uros na slici, cini mi se kao da ga pita " Sta ti trazis ovde" ?
G

G7gzgz

pre oko 1 mesec

Rado bi ga zvekno! Urke Turke!
M

Mango

pre oko 1 mesec

Sto ga bas slikaste sa Trifunovicem? Zar nije bolja slika da je sa Balsom. Ili mu predvidjate slicnu sudbinu kao i Urosu?
G

Gzvz

pre oko 1 mesec

Ima slika,dje jede ćevape
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Napredovaće ovde dosta, Denver mu sledeće godine ne gine
P

PapuLa

pre oko 1 mesec

Ovaj novi Partizan je totalna enigma. Kompletna promena, skroz drugi tip igraca od proslih, a isti trener ciji se stil zna. S jedne strane sam siguran da Zeljko, iako ima odredjeni pad u karijeri (mislim na rezultate), apsolutno zna sta radi i ne uzima igrace eto tako. S druge strane nijedno od ovih imena sem Ife, Vanja, Dejvisa i Dzonsa (centra) nisu poznata u tolikoj meri vecem delu publike i sigurno su manja imena od Pantera, Nanelija, Ledeja, Kaminskog, Egzuma. Trebace im da se uhodaju to je sigurno, imaju prednost jer rezultat pre njih ne postoji (ne brane nijedan trofej), ali i pritisak jer ce navijaci odmah hteti da vide igru na najvisem nivou. Iskreno ne znam sta da ocekujem i znam da 97% komentara je cisto lupanje, bilo Grobari koji govore “osvojicemo sve”, bilo Delije koji pisu “jos jedna metla”.
B

Bon.Jovi_985

pre oko 1 mesec

Baš tako, posložiće in Rumeni nema sumnje, sjajan je to trener ali je pitanje koliko će trebati vremena. Veliki je rizik ovo što je uradio, kredibilitet kod navijača svakako ima ali nije realno da ih uklopi sve u 5 kola. Sa druge strane ako udju u EL sa recimo 3-9 teško će se vratiti a pritom će se odraziti i na domaću ligu.
B

Bobvtctr

pre oko 1 mesec

Nema tu pritiska! Ni rezultata ni navijača! Bitno je samo da se hajp pravi!
P

Psihozza6

pre oko 1 mesec

Pa nije mi prvi put da menja ceo tim i na kraju sezone pravi rezultat. Sad dal čemu to uspeti i u kojoj meri znacemo za godinu dana