Komentari na vest

Košarkaška pijaca: Motli napustio Evroligu, Baskonija se oprostila sa trojicom

@

@ssss

pre 7 dana

Čudi me za Motlija da nije bilo interesovanja?
M

Maestro

pre 7 dana

Ne verujem da bi otisao u Evrokup da je imao dosta jace ponude iz Eurolige,suvise je kratka karijera da bi se odrekao velikog novca,a nisu ga hteli zbog toga sto nije konstatan,i ima bagove u glavi...
J

Jova82

pre 7 dana

Cekaj Cekaj pa zar Motli nije bio zavrsen za tim Cveklimira, igrac ode u eurocup samo da izbegne Zeksa... Hahahahhahahahha i treba da vas pozivamo kada ste 100 igraca vec potpisali i dogovorili a svi kud koji!
@

@ssss

pre 7 dana

Ko ti je taj Cveklimir?Na kom si mentalnom nivou,zabavište?Novinari povezuju te igrače sa Partizanom,otud ti silni tekstovi.Ne misliš valjda da iz Partizana guraju te informacije u medije?!
L

Luja

pre 7 dana

Nije Cveklimir već Cvekloje iz Čačak.
D

Darko111993

pre 7 dana

Au kad mi nismo igraca koji je otisao u Evrokup potpisati, a fmp1 dovodi najplacenije igrace koje Barsa i Panta ne mogu platiti. Jbmt drzavi u kojoj je FMP1 državni projekat hahahhaa kakva banana i prcija od zemlje hahahah
@

@darko

pre 7 dana

Prosle godine ste vi imali veci budzet! Ove godine nista osvojili niste i bilo bi normalno da Zvezda jednom dobije vise od vas!
D

Dvadesetopolus

pre 7 dana

Kako nisu nista osvojili?? Osvojili su 11 mesto i metlu, sta hoces vise
S

Samuilo

pre 7 dana

Partizan imao veci budzet, sada je vreme za FMP da ima veci budzet ahahhaah...Pa, u sred prosle sezone od Saveza ste dobili 7 miliona eura, u najmanju ruku imate duplo veci budzet i uvek po 20+ igraca u rosteru. Dovodite igrace koji imaju ulogu samo da peskirima masu.
J

Joksa1986

pre 7 dana

Kakve li je pare dobio Motli kad je izabrao Evrokup Bog tey onakav igrac, medju tri centra u evropi, najbolja atleta sigurno 👍
1

1389 28

pre 7 dana

Dobar igrač jeste. Ali u glavi ni malo dobar, pogledaj samo meceve uvijek je na ivici sukoba i brzo udje u 5 faulova.
D

Drvo

pre 7 dana

Jesi li ga gledao u EL? Ja goreg centra nisam gledao. Bukvalno je pravio 4 lične za 5 minuta, a u odbrani ne zna gde je, dok u napadu samo ako uhvati neki el ej i to je to. Vrljavi Papajanis je za njega izgledao kao spejs basketaš, morao jad da igra duplo duže nego što treba. Motli i jeste evrokup igrač, tamo mogu da dođu do izražaja njegove fizikalije, samo to i ima. Nadaosam se da će kkp, ali jbg, izgleda da je Želimir ovog puta gledao pre ručka i ostao budan dok je gledao skauting video.
D

Drvo

pre 7 dana

Najgori centar EL, ubedljivo i bez konkurencije.
G

GohSt

pre 7 dana

I ja sam se iznenadio sto ode u EK,ali pretera ga to za top3. Lesor,Fal,Milutinov,Nibo,Tavares,Poarije,Veseli,Vili,Ibaka su samo neki za koje mi pade na pamet da su bolji. On je pre u rangu sa Dejvisom i Timanom
3

369963

pre 7 dana

Izgleda da Ostoja pametno radi. Kod njega je sve na prodaju. Sve odlazi. I starto I mlado I stranci I domaci. Samo Z elimir ostaje. Mozda ce na njemu najvise zaraditi. Dok on kamara pare, brodovi polako prolaze .
G

Gklffnh

pre 7 dana

Prijatelju, o Ostoji nemam nijednu lepu rec da kazem, all neznam zasto krivis njega, kad je covek lepo rekao da se u koncepciju sklapanja tima nerazume i da je njegovo da obezbedi novac a za sportski sektor su zaduzeni Zeljko i Zoran Savic i da su oni zaduzeni za dovodjenje pojacanja!
1

13579

pre 7 dana

To si u pravu, Ostoja se na vreme ogradio od svih rezultata, a da je crn, crn je bez imalo belog! Dok se Zeljko ogradjuje, da on nije nikad kriv! I misljenja sam da se Zeljku ne bi produzio ugovor, nego je Ostoja morao to da uradi zbog navijaca, koji su zaslepljeni Zeljkom, da bi sebe sacuvao na mestu na kom i jeste! Predsednik, potpredsednik, trener, pomocni trener kluba sve Cacani, pa nije valjda da Bg i Partizan nema neku legendu koja moze da bude na tim mestima (sem Zeljka koji je bivsi igrac i trener) nego zauzese ovi Grebici!
S

Sofronije III

pre 7 dana

Nego, medijski sponzore, gde je vest da je Kaboklo pobegao iz vašeg mezimčeta? Ne cveta cvetje ni u vaše preduzetje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 7 dana

Steta. Medju top5 centara evrolige. Sigurno je opasna lova u pitanju, imao je i el ponude. Video sam ga u makabiju kao zamenu za niboa, a i partizanu bi legao ovakav igrac. Za kodija se ceka samo ozvanicenje, sve je odavno zavrseno. Navodno i daum.
g

gluposti

pre 7 dana

pa nije ni placeno obestecenje ,to su sbe lazi medijske
S

Samo je...

pre 7 dana

....ovaj portal objavio da je Zvezda platila to obeštećenje,čisto da bi ovi preko puta imali za sendvič!