Erik Spolstra i Niki Sap (©AFP)
Erik Spolstra i Niki Sap (©AFP)

Kontroverza zbog Majamijevog ugovora sa Spolstrom: Javnost se okomila na bivšu ženu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 13:13

Ona uzvraća: "Društvo je okrutno"

Trener Majami Hit Erik Spolstra je u razmaku od svega nekoliko dana prošao put od razvoda sa suprugom Niki, do novog osmogodišnjeg ugovora na Floridi vrednog 120.000.000 dolara, najveći za jednog trenera u istoriji NBA lige.

Ništa u svemu tome ne bi izazvalo naročitu pažnju javnosti, da sled događaja nije bio sledeći - Spolstra se razveo i čim je proces ozvaničen, stavio je paraf na ugovor koji će mu doneti 15.000.000 dolara po sezoni.

Izabrane vesti

Američki mediji pisali su prethodnih dana mnogo na ovu temu i zaključak je svuda bio isti - Majami je namerno sačekao da se Spolstra razvede kako bi dobio ono što mu pripada. Po zakonu, da se paraf dogodio pre nego što se razišao sa sada već bivšom suprugom, njoj bi pripala polovina tog novca. I tu se dešava zaplet.

Javnost je polarizovala cela ova priča, jer je deo pozdravio odluku Majamija, dok je drugi ipak stao u zaštitu Niki Sap. Mada, sudeći po njenoj reakciji, većina je bila na strani trenera Hita. I ne samo što je podržala Spolstru, nego je prešla granicu i počela da nipodaštava nekadašnju čirlidersicu Majamija zbog načina na koji je ugovor realizovan. Ona je na društvenim mrežama objavila poruku svima koji su je ismevali poslednjih dana...

"Prema grubom, neupućenom i neobaveštenom društvu u celini... Žene ne mogu da budu zaljubljene u nekoga ko je uspešan. Ne, one to lažiraju zbog novca. A, ako žena odluči da ne bude sa nekim ko je uspešan, onda je ona očigledno idiot", napisala je Sapova.

Inače, Erik Spolstra i Niki Sap upoznali su se još u vreme dok su zajedno radili u Majamiju. Ona je radila kao čirlidersica ekipe, a u momentu kada su se upoznali imala je 18 godina i bila student. U ljubavnu vezu nisu ušli dok ona nije otišla iz kluba. Atraktivna Amerikanka ima korene iz Portorika i trenutno vodi podkast sa nazivom "The Know with Nikki Spo" koji se bavi temom jakih žena u svetu.

Za sedam godina braka imaju troje dece, dva sina i ćerku.


tagovi

EXTRA TIMEErik SpolstraMajami Hit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara