Komentari na vest

Koliko će da se menja srebrna ekipa iz Manile i kome će Pešić da se zahvali?

s

samuel BN

pre 9 dana

Šta nam je sa Nedovića, zna li se? Šta je sa domaćim igračima i talentima što se spominjaše prethodnih godina, koliko ih je u reprezentaciji?
J

Joksaaa

pre 9 dana

Pesicu ako Simanica ne povedes u Pariz kao pocasnog clana reprezentacije, da ne bude sa ekipom silno ces da se ogresis. Takodje trebaju da mu pripadnu svi benefiti kao da je u rosteru. Ja mislim da to moras da uradis.
K

Kop

pre 9 dana

Treba da otpadnu jaramaz,pokusevski,plavsic i lucic. Lucic vise nije u tim godinama kad moze da pruzi nesto a kari mu da kapitensku traku i on onda krene da sili nesto kao u berlinu al to vise nije to
M

M024

pre 9 dana

Otpadaju Jaramaz, Dobric, Ristić i Plavsic!
R

Realizam

pre 10 dana

Gudurić posle onog finala može samo da igra za reprezentaciju Turske.
A

Alex Wolf

pre 10 dana

A Punter?
m

marios

pre 10 dana

1.Gudurić 2.Gudurić 3.Gudurić
B

Brundo

pre 10 dana

Problem koji ostaje je nedostatak jednog pouzdanog sutera.Svemu u svemu, znamo rivale u grupi.To su SAD, Juzni Sudan i pobednik kvalifikacija koje se igraju u Portoriku.Tu igraju Litvanija, Italija, Portoriko, Meksiko, Obala Slonovace i Bahrein.Dobro je sto u grupi igramo sa Amerikancima.Po novim pravilima radi se zreb ko ce protiv koga u cetvrtfinalu.Posto cemo mi u grupi da igramo sa SAD to znaci da ne mozemo protiv njih u cetvrtfinalu, a to je najbitniji mec na OI.
G

Gost997

pre 10 dana

Odlaskom Tea, Jovica i Markovica Srbija vise nema pleja, ni to nije trenutno toliki problem koliko da vise niko ne ume da napravi pravog pleja a ne kombo beka, jos malo pa ce nam organizacija napada biti misaona imenica
p

profesorogi

pre 10 dana

Са Јокићем нам и не треба класичан плеј дошло би до проблема.
a

abcde

pre 9 dana

Topic bese igra odbojku?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 10 dana

Mislim da bi i u fudbalu i u košarci trebalo dozvoliti da se na prvenstva i OI vodi bar još jedan ili dvojica dodatnih igrača. Sport više nije kao nekada, fizički je dosta zahtevniji sa velikim brojem jakih utakmica. Igrači se troše i posle napornih sezona idu na međunarodna takmičenja. Tako da recimo umesto 12 u košarci, povećati na 13 ili 14. Možda deluje puno, ali kada se uzme u obzir gore navedeno, uopšte nije. Time bi treneri imali veću mogućnost i po potrebi rotirali i odmarali već premorene igrače.
D

Driver 8

pre 10 dana

Koga god da odabere Kari, ja podržavam!
K

Kalabasas

pre 10 dana

Gordonu dati pasoš i da povede svog rotvajlera za sve koji nisu disciplinovani plus pozatvara Jokaru u odbrani i zlato je naše...
P

Pazi

pre 10 dana

Jaramaz pre Jovića? Nešto ovde nije kako treba.
S

Srboljub

pre 10 dana

Jović se čovek oprostio od reprezentacije.Zdravstveno nije u stanju.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Odlična ekipa, još samo finese
Z

Zavatoni

pre 10 dana

Dobra ekipa,sa širokom lepezom taktičkih mogućnosti. Jedini nedostatak je pravi plejmejker!
g

gostiona

pre 10 dana

a jos nigde nwma potvrde da Jokic ide na olimpijadu.....
K

KEVIN PUNTER

pre 10 dana

Napustio partizan hahahhahaha.
O

Otiso

pre 10 dana

U macabi.

VecaBg1971

pre 10 dana

kao zvezdas bih voleo da je ostao
M

Mućo

pre 9 dana

Boldvin u Partizanu,završeno!
N

NISMO KOMPLETNI

pre 10 dana

Nema olimpijskoga trona bez ulaza Končara Džona.
K

Khal Drogo

pre 10 dana

Избор 16 кандидата је очекиван. Како је Калинић већ наговјестио да је његова репрезентативна прича завршена и како су се код Стефана Јовића, који ако би био здрав и у стању да игра био у Паризу, испријечили оправдани разлози, то је то. Изненађење је (по мени) увршравање Покушевског, но сигурно је Пешић са стручним тимом добро сагледао шта од Алексеја евентуално може добити. На другој страни разлог изостанка са списка Николе ђуришића су вјероватно обавезе које овог очекују овог љета на драфту и касније кроз љетну лигу. И тако повратком Лучића те у конкуренцији Давидовца и Добрића који су играли СП, Ђуришић иако заслужује да се нађе међу 16, би се тешко изборио да уђе у 12 који ће у Париз. И вјерујем да је процјена да је ово боља опција. Ваља гледати и у будућност. Назире се тим који ће у Париз, но има још доста времена, увијек може искрснути нека повреда која може избацити неког играча. Tакође није искључено да у случају нужде неки играч добије накнадни позив. Не би било први пута, дешавало се то у ближој прошлости, није ту никад било проблема да неки играч због потребе ситуације накнадно ускочи
d

d.g.

pre 10 dana

Jaramaz pre Jovića?! Onda Žoc nek se pita.
V

Vlada9111

pre 10 dana

Jović je možda rekao da neće da igra, a Jaramaz neće biti u 12.
V

Vlada91111

pre 10 dana

Otkud ti znaš možda Jović.nije hteon da se odazove? Jaramaz otpada.

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Jović sam odustao nije spreman da igra
D

Djurisic

pre 10 dana

Djurisic decko za 100 klasa bolji od Jaramaza, da je neke pravde bio bi u repki umesto njega!
G

Grobarcina

pre 10 dana

Jaramaz ne moze ni u igokei da igra a ovamo u reprezentaciji, sacuvaj boze!
S

Slaba odbrana

pre 10 dana

Kad predsednik pozove,još se i zahvaljuje...
N

Najgori igrac

pre 10 dana

JARAMAZ U REPREZENTACIJI ??? PA DAL JE MOGUCE CCCC...🤦
D

Djape45||

pre 10 dana

Kakva crna 3 centra. Jokić 20/25/30+ minuta, Milutinov ostatak. Ukoliko zatreba može Petrušev na 5, a ukoliko baš zatreba da se igra sa niskom petorkom Deda može da igra sve od 1-5.
D

Doom

pre 10 dana

Još od profesora Ace Nikolića idemo na takmičenja sa 7 malih i 5 velikih, 2-3-2-2-3, Pešić je ta stara škola i neće da menja ništa.
D

Djape45||

pre 10 dana

Ne bih se složio. Na svetskom je vodio samo 2 centra, Ristića i Milutinova i odlično se pokazalo. Na evropskom 2022 je vodio 3 centra samo iz razloga što je Milutinov bio povredjen i nije uopšte igrao prva 4 meča, pa je morao Ristića da vodi. U ovoj situaciji nema nikakvog smisla voditi 3. centra a da u timu imaš najboljeg igrača na svetu i top3 centra u evropi na toj poziciji.
v

van teme

pre 10 dana

al kolko je lepsa za oko nba kosarka prosto imas osecaj da lopta tece kao voda trojke sipaju kao da ja bazen.Kazu ljudi nema odbrane pa ni ne mora da ima ko vise da nek pobedi,ne pre neki dan alba bajern finale u zadnjoj cetvrini za 6 minuta 4 poena .Pa ko to oce da gleda ? ko voli da gleda barcokasa i tapkalicu napad 24 sekunde da na kraju ni ne das kos.Moramo menjati evropksu kosarku fali brzina i motorika
S

Samo

pre 10 dana

Gledao sam,Detroit,Cikago,Lejkerse devedesetih,do jutra,a sada ne bih odgledao utakmicu ni da mi placaju dnevnicu.Toliko je zanimljivo.
L

LOGIKA?

pre 10 dana

Zašto je na spisku recimo Petrušev, koji nije uspeo u NBA, a nije Vukčević, koji odlično igra u NBA?
М

Мића

pre 10 dana

Зато што игра за ЦГ… информиши се мало
D

Djape45||

pre 10 dana

To je najbolje pitati Željka Obradovića. U Partizanu se nije proslavio i na kraju je i platio da pobegne. Nba ce nekima odgovarati vise nego evropa, evropska kosarka i medjunarodna takmicenja jer nema previše odgovornosti, nego samo trči i šutaj, pogotovo u tim lošijim timovima kao što su Šarlot i Vašington. Na osnovu njegove igre u Partizanu Pešić je procenio da Vukčević ne bi pomogao reprezentaciji.

VecaBg1971

pre 10 dana

A po kojoj logici je Jaramaz u reprezentaciji...koja je to natprirodna pojava ?!
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Ne mesajte Manilu sa Olimpijadom!!!Da se razumemo tamo je napravljen veliki uspeh,ali nemoj da se iznenaditi da sva 4 ucesnika polufinala zavrse takmicenje u cetvrtfinalu!OI ce da budu jace i ozbiljnije bar 5 puta.
N

Nece sigurno

pre 10 dana

USA zavrsiti u 1/4 finalu takmicenje ...Vec ce osvojiti.. A i Srbija ce proci 1/4 finale..
N

NEVEROVATNO

pre 10 dana

Zašto na spisku nema Smailagića i Vukčeviča?
S

Srdjan M

pre 10 dana

I ja se pitam. Nema ni Andjusica ni Trifunovica. Strasno...
M

Metla x8

pre 10 dana

Zato sto nemaju pojma, izgubili 3-plu krunu 8-0 pometlani🧹 takvi ne mogu u repku!
S

Samo

pre 10 dana

Zato sto Smailagic moze da igra u Borcu,plafon.
K

Khanbg

pre 10 dana

Neka mi neko objasni na osnovu cega se uopste poziva Ognjen Jaramaz? Imamo 30 boljih igraca od njega.
t

treba

pre 10 dana

verovati selektoru i ja mu verujem .veliki uspeh je napravljen u Manili, sta je uspeh na olimpijadi, medalja u svakom slucaju..Kako bude, neka 12 odabranih daju sve od sebe i ako ikako moze da ne izgubimo od Italije..Vise su mi se popeli, mada ako bude kao Manila moze onda
A

ABCDR

pre 10 dana

Ja kao veliki zvezdas kazem Bogdanovic jedini pravi kapiten reprezentacije. Legenda reprezentaciji koji je uvek bio tu i kad niko nije hteo. Sramota da Lucic bude pre njega. Bogi KAPITEN!!!!
B

BicuSlobodan

pre 10 dana

Dobrić nije bek, Lučić je trojka a ne četvorka. Pokuševski je nešto između trojke i četvorke ali po građi bliži trojci. Gledaće se uz Jokića da ekipa ima što više dobrih trojkaša i igrača zadataka. Stoga mislim da će ići i Dobrić i Vanja i Davidovac i Petrušev. Verovatno ispadaju Ristić, Plavšić, Jaramaz i Pokuševski (ako Gudurić nije povređen).
D

Dzi

pre 10 dana

Slazem se.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Ispada davidovac umesto plavšića

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Izvini ispada davidovav, ostaje pokuševski
A

ABCDE

pre 10 dana

Jare aut (kako on pre Jovica nikad mi nece biti kasno),Ristic,Plavsic,i vrv Pokusevski suvisni.

Marko Pavlovic

pre 10 dana

Ostaje pokuševski, ispada davidovac
V

Volim fucu

pre 10 dana

Na proslom Evropskom nije bilo Jovića i nista nismo uradili. Bez pravog pleja nema nista od rezultata, nasim centrima treba pravi plej. Jaramaz , Petrusev i Luča bi trebali da otpadnu.
L

Lepota harmonije

pre 10 dana

Pešić verovatno ne želi da remeti harmoniju, a ne hegemoniju kako je napisao autor ovog članka :) Očekujem da Pešić od centara povede samo Jokića i Milutinova, jer Petrušev ako baš zatreba može da odigra i na petici. Treći centar jednostavno ne bi imao minuta, i bolje je da to mesto zauzme neki igrač koji može da odigra na više pozicija. Tu pre svega mislim na Dobrića i Davidovca. Najveća nepoznanica je u kakvoj je formi Lučić i koliko može da pruži.
b

bayernistak

pre 10 dana

Pa pogledaj finalnu seriju u Nemackoj, Bayern vs Alba, Lucic odlican
A

Andjusov fan

pre 10 dana

Neka mi neko objasni kako Lucic da bude kapiten Srbije pored Jokica i Bogdana da ima obraza sam bi rekao ja necu da bude caps. Pored ovakvih velicina igrackih
A

ABCDE

pre 10 dana

Tako je!
T

Tako je!!!

pre 10 dana

Jokić inače, ono, pravi kapiten... Jel ti znaš šta je to biti kapiten jednog tima?
A

Andjusov fan

pre 10 dana

@tako je a cime je Lucic zasluzio da bude kapiten pre Bogdana jedino godinama i nicim vise
D

Dzi

pre 10 dana

Covek povreda Lucic G liga Pokusevski SLOW MOTION Ristic I Jaramaz.
D

Dzi

pre 10 dana

Plavsica i ne racunam.
J

Junker

pre 10 dana

Zasto Mozzart kasni sa vestima i cak u ovakvoj ne objasnite sve? Stefan Jovic je pre 2 meseca obavestio selektora da je ZAVRSIO reprezentativnu karijeru. Zato ga nema, kraj. Luka Mitrovic je zatrazio odmor jer je u KLS usao povredjen i onda u prvoj utakmici finala doziveo novu povredu, a posto nije klasican centar u ovakvom rosteru nije neophodan selektoru. Sa Jaramazom se jos vaga, on je u odlicnom fizickom stanju, u Partizanu nije imao minute zbog licnog sukoba sa Zeljkom i od njega se ocekuje, ako bude tu, da odmara Micica u kreaciji jer Aleksa i Vanja to rade losije od pravog Jaramaza. Davidovac je siguran putnik jer je covek zadatka i mnogo vazan Jokicu za igru jer je Jokic sam rekao da je Davidovac jedan od najinteligentijih kosarkasa s kojima je igrao. Ostavite se prepucavanja Zvezda-Partizan i ostalih nebuloza koje pisu ljudi koji niti prate kosarku niti se ista razumeju.
I

Ivan OL 91

pre 10 dana

Zar postoji nešto u čemu je Jaramaz bolji od ostalih?
g

gost978

pre 9 dana

Jaramaz nema sta da traži na ovom spisku, užasnu sezonu je odigrao. Kažu nije dobijao šansu - to može da kaže samo onaj ko nije gledao utakmice. Prvih ko zna koliko mečeva posle oporavka od povrede nije mogao da pogodi ovrič, Željko ga forsirao da ga proigra, grobari mu aplaudirali na svaki dobar potez, dobijao je aplauze veće nego Naneli koji nas je nosio cele sezone. Ali Jare nema herca, prosto je igrač za ekipe bez pritiska, samopouzdanje mu je nikakvo, ne ume da se podigne kada promaši neki šut…slobodna bacanja je šutirao njagore u EL, a čovek bek! Šteta za Stefana Jovića, faliće nam takav majstor kada se Vasa odmara, mogao je 10 minuta po meču da odradi ali jbg doneo je odluku i hvala za sve do sada!
T

Teniser

pre 10 dana

Jokic 30 kosa po utakmici ako se mnogo ne trudi. Bogdan 20 Micic 15 Jovic 10 Ostali 20 Ukupno 95 I finale je nase
J

JokićNajbolji

pre 10 dana

Baš ovo, ljudi ne kontaju, govore da nam ne treba Jokić ako mu se ne igra, da smo bolji bez njega. Jokić koji igra preko one stvari je i dalje najbolji igrač u istoriji ove zemlje i to ubedljivo, on je potreban svakom timu!
B

Babaroga

pre 10 dana

Hoćemo titulu!!!
Ј

Јокићев коњ

pre 10 dana

Сад би била фора да се Пешић захвали Јокићу када састави коначан списак и да га пошаље у Сомбор као прекобројног
n

nemanja1512

pre 10 dana

ti mislis da se tu pesic pita? e moj ti , idi pogledaj ko se prvi zahvalio i ko se prvi hvali da je zasluzan zato sto jokic igra.
D

DraganKojic

pre 10 dana

Rekao Vule ili igraš ili plati porez , a svi znamo da je Mađar osetljiv na pare.
Z

ZV

pre 9 dana

@dragan kojic Ko je madjar?
h

hostgg

pre 10 dana

jaramaz sa nikakvom sezonom i slabom minutazom pre jovica, tu nesto ne stima
S

Statler

pre 10 dana

Naravno da ne štima zato što se Jović oprostio od reprezentacije.
P

Pada olimpijski rekord

pre 10 dana

Jaramaz odmoran, ima da pokida. Srušiće olimpijski rekord.
M

Meraklijaa

pre 10 dana

Treba da lete Plavšić koji je tek potpisao za Zvezdu, Jaramaz koji nije ni igrao u Partizanu, Davidovac koji zna da igra samo protiv Partizana i Ristić koji nema kvalitet.
S

Samo

pre 10 dana

Sve u redu,samo ne razumem,kakva jevto otezavajuca okolnost,sto je potpisao za Zvezdu?Nije to Piksijev spisak.